Powerbank fra Telia til Smukfest

Telia Smukfest powerbank

Med Telia og Smukfest er mobilen altid klar til festivaloplevelser. Hold liv i mobilen under hele festivalen med vores Smukfest powerbank.

Med Telia og Smukfest er mobilen altid klar til festivaloplevelser. Hold liv i mobilen under hele festivalen med vores Smukfest powerbank.

Køb her

powerbanks Holder liv i din mobil til Smukfest 

Telia har siden 2015 hjulpet dig med at holde liv i mobilen på festivalen – under bøgetræer og teltdug, langt fra stikkontakter og computere.

Den officielle Smukfest-powerbank er som skabt til festival. Når den er flad, kan den én gang dagligt byttes gratis ud med en nyopladt i en af Telias hyggelige byttestationer på festivalen.

I år lancerer vi en ny og lækker powerbank, som erstatter de forrige modeller. Den har mere kapacitet end den lille, som har været meget populær - og den har en indbygget USB-C adapter, så den virker med alle nyere telefoner.

Årets SMUKFEST POWERBANK

5000 mAh (1-1,5 opladning afhængig af mobil)
Indbygget micro USB og lightning stik
Integreret USB-C adapter
2.0A output (kan oplade tablet)
2.0A input
4 LED indikatorer viser strømniveauet
133 mm x 68 mm x 8,8 mm
116 g
Altid festival-klar!

Sådan gør du

1. Bestil din Smukfest powerbank i vores webshop - og oplys dit mobilnummer i købsflowet.

2.  Oplys dit mobilnummer i en af vores tre Byttestationer på Smukfest. Så kan vi finde dig i systemet - og du kan bytte din trætte powerbank til en fuldt opladet. Hver dag.

Har du en Smukfest powerbank fra 2016, 2017 eller 2018, kan du i vores Byttestationer på Smukfest købe dette års Smukfest powerbank for kun 209 kr. Oplys det mobilnummer, du brugte, da du købte din Smukfest powerbank - så får du årets powerbank med rabat. Og nej, du behøver ikke at have din gamle powerbank med for at få rabatten.

Ofte stillede spørgsmål om smukfest oplader


En bærbar genopladelig mobiloplader, som kan lade din mobil, hvor du vil, så din smartphone altid er klar under bøgetræerne – selv om du er langt fra stikkontakter og computere.

Powerbanken koster 299 kr. Når den er tom følger retten til at bytte den til en nyopladt én gang om dagen på Smukfest. Det gør du i en af vores tre byttestationer, som du finder på festivalen. Du kan finde byttestationerne på kortet i Telia Locator app'en.

Du kan købe powerbanks i vores webshop og i de tre byttestationer på festivalen.

Der er tre byttestationer på festivalen – en på Kærligheden, en i Sherwood og en for foden af Dødemandsbakken. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app. Du skal bare oplyse det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af powerbanken. Smukfest powerbanks kan byttes gratis til en nyopladt én gang om dagen, ekstra ombytninger koster 45 kr.

Helt enkelt. Powerbanken har indbyggede kabler, så de kan bruges til at lade alle mobiltelefoner. Du vælger bare det kabel, der passer til din mobil, sætter det i mobilen – og så lader den.

Der er indbygget micro USB stik og lightning stik i powerbanken, som passer til de fleste telefoner. Derudover har powerbanken en USB-C adapter. Skulle du miste adapteren, kan du købe en ny på Smukfest i en af vores tre byttestationer. Der kan du også købe 30 PINs adaptere (til de "gamle" iPhones).

Det tager ca. 100 minutter at oplade en telefon.

Sæt powerbanken i din mobil og tjek herefter de fire små lamper. Lyser alle fire er powerbanken 100% opladt, lyser tre lamper er den 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer, er det tid til at oplade eller ombytte din powerbank. 

Det afhænger af, hvilken mobiltelefon du har. Men powerbanken kan minimum oplade mobilen én gang. Nogle mobiltelefoner kan oplades to gange.

Hold øje med siden her, hvor du kan finde mere information, når festivalen nærmer sig.

Der er tre byttestationer på festivalen: På Kærligheden, i Sherwood og inde på selve pladsen. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af Telia Locator app'en eller årets Smukfest app.

Smukfest powerbanken kan byttes til en nyopladt powerbank én gang om dagen i en af vores tre byttestationer, der sættes op på festivalpladsen. Denne service er gratis.

Du skal bare sige det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af powerbanken.

En ekstra ombytning koster 45 kr.

Nej, det kan du desværre ikke. Men du får en god pris på den nye model, hvis du oplyser det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af den gamle powerbank. Oplys mobilnummeret og få den nye powerbank til kun 209 kr.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Bliv klar til Smukfest

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

Apps til festival

5 uundværlige apps til Smukfest

Vi har samlet 5 apps, som du skal have med dig på årets Smukfest.

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

Her er tre tips til, hvordan du sikrer strøm på mobilen hver dag på Smukfest.

Telia Smukfest musikleksikon

Bliv klar til Smukfest med musikleksikon fra Telia

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

Poul Martin Bonde

Poul Martin Bonde: Mine mange år med Smukfest

Poul Martin Bonde ser i anledning af Smukfests 40 års jubilæum tilbage på sine bedste oplevelser i Bøgeskoven.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.

 

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.