Få danske mobilpriser i Europa!

 

Frihed på ferien

En undersøgelse, som YouGov har foretaget på vegne af Telia, viser, at hver fjerde helt afholder sig fra at bruge smartphone og tablet i udlandet, mens 46 pct. svarer, at de kun i nogen grad eller slet ikke har overblik over dataforbruget i udlandet. Vi har derfor gjort det nemmere for dig, at bruge din smartphone og tablet i udlandet - helt uden bekymringer.

Roam Like Home Europa giver dig frihed til at bruge mobilen i udlandet uden bekymring for ekstra regninger. Del dine feriebilleder på sociale medier, hold venner og familie opdateret om dine ferie på sms/mms og tale og lad ikke geografien begrænse dig.

 

Slut med bekymringer om ekstraregninger

Med Roam Like Home Europa skal du ikke være bekymret for at bruge din smartphone og tablet i udlandet. Du kan nemlig tale med venner og familie, sende mms og sms samt surfe på internettet, som var du i Danmark. Har du fri tale i din mobilpakke, kan du også tale frit i de lande, der er dækket af Roam Like Home Europa.

Med Roam Like Home Europa i din mobilpakke kan du tage den inkluderede data (op til 10 GB) med til udlandet i de 37 inkluderede lande*. Samtidig får du fri tale og fri sms/mms.

 

Få mere ud af ferien

Du kan også kombinere Roam Like Home med vores andre services som fx Spotify og Storytel og få mere ud af din ferie. Spotify giver adgang til millioner af sange, mens Storytel giver adgang til tusindvis af lydbogstitler i alle genrer. Kort sagt får du underholdning til hele turen.

 

Sådan får du Roam Like Home Europa

Du kan få Roam Like Home på flere måder. Enten som tilkøb til din mobilpakke eller ved at vælge en anden mobilpakke, hvor servicen allerede er inkluderet.

Ring til os på 80 40 40 40 eller se vores Telia mobilabonnementer.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Roam Like Home Europa, kan du søge svar i ”ofte stillede spørgsmål”. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Telia kundeservice på tlf. 80 40 40 40. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag til fredag kl. 9:00 – 17:00.

 

*Inkluderede lande:

Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta.

Få Roam Like Home Europa

Få Roam Like Home Europa

Fra 149,- /md.

Fra 149,- /md.

Læs her hvordan