Tal og surf løs i Norden

Tal og surf løs i Norden

Med Roam Like Home Norden kan du bruge dit abonnement i Norden og Baltikum på samme måde som i Danmark. Ingen dyre ekstraregninger. Roam Like Home Norden er inkluderet i alle Telia abonnementer.

Med Roam Like Home Norden kan du bruge dit abonnement i Norden og Baltikum på samme måde som i Danmark. Ingen dyre ekstraregninger. Roam Like Home Norden er inkluderet i alle Telia abonnementer.

Mobilabonnementer med Roam Like Home Norden

Mobilabonnementer med Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle Telia mobilabonnementer. Priser fra 99 kr./md.

Mobilt bredbånd med Roam Like Home Norden

Mobilt bredbånd med Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle Telia abonnementer med mobilt bredbånd. Priser fra 129 kr./md.

Fordele med Roam Like Home Norden


Dækker Norden & Baltikum

Med Roam Like Home Norden kan du frit bruge dit abonnement i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Ingen ekstra omkostninger

Du har mulighed for at have et Telia abonnement, selvom du har bopæl i Sverige, Norge eller et af de andre lande uden det koster ekstra. Du kan fx ringe fra Norge til Sverige som en del af dit abonnement.

Surf løs på ferien

Med Roam Like Home Norden kan tjekke nettet efter de mest populære restauranter i nærheden, uploade feriebilleder til Facebook og bruge dine andre Telia services som Spotify og HBO Nordic på ferien.

Oftest stillede spørgsmål om Roam Like Home Norden


Du roamer, når du benytter et fremmed netværk til at tale eller surfe, hver gang du er udenfor landets grænser eller er udenfor dit eget mobilselskabs dækning.

Du kan bruge Roam Like Home Norden i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Gælder ikke Island, Grønland eller Færøerne.

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle mobilabonnementer og alle abonnementer med mobilt bredbånd.

Ja. Hvis du fx står i Norge kan du både ringe til numre i Norge og ringe til numre i fx Sverige, som en del af dit abonnement. Du kan gøre det lige meget, om dem, du ringer til, er kunder hos Telia eller andre teleselskaber.

Det koster alm. udlandstakst. Du ringer dog gratis til Norge, Sverige, Letland.

Du behøver ikke bekymre dig om hvilke teleselskaber dem du skriver eller ringer til anvender. Roam Like Home Norden gælder uanset om dem du ringer til er kunder hos Telia eller hos andre teleselskaber.

Ja, det kan du godt. Vi kan desværre ikke sælge det til dig online, men du er velkommen til at besøge en af vores butikker og tegne et abonnement, der passer til dit forbrug.

Nej, det behøver du ikke med Roam Like Home Norden. De fleste mobiler, tablets og mobilt bredbånd vælger automatisk selv et netværk. Hvis du alligevel ønsker det, så har du på stort set alle telefoner selv mulighed for at vælge et netværk under menuen 'Indstillinger':

  • Android: Indstillinger -> Flere netværk ->Mobile netværk/netværksoperatør
  • IOS: Indstillinger -> operatør
  • Windows phone: Indstillinger -> Mobilnetværk + SIM-kort -> Indstillinger for SIM-kort -> Valg af netværk

Telia bruger Telia netværk i Norden og Baltikum.

Det er ikke inkluderet. Hvis du fx er på en færge mellem to lande, skal du derfor sikre dig, at du ikke er på færgens satellitnetværk, da det ikke indgår i Roam Like Home.

Allerede Telia kunde?


Mobilabonnement hos Telia

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle Telia mobilabonnementer.

Mobilt bredbånd hos Telia

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle Telia abonnementer med mobilt bredbånd.

Har du spørgsmål?

Tjek vores FAQ, eller klik på "Ring mig op" og udfyld formularen. Vores kundeservice ringer dig op inden for 2 timer i vores åbningstid - mandag til fredag kl. 9:00 - 17:00.

Gælder for udvalgte mobil- og mobilt bredbåndsabonnementer. Roam Like Home Norden inkluderer fri opkald/sms/mms i Norden & Baltikum lokalt og til danske numre (ej sær- og indholdstjenester). Ej Island.

Roam Like Home Norden – roaming i Norden og Skandinavien

Hvis du gerne vil undgå dyre udenlandspriser på roaming i Norden og Baltikum, er Roam Like Home Norden ideelt for dig. Med tjenesten kan du tage dit mobil- og mobilt bredbånd-abonnement med dig, når du rejser rundt i Skandinavien og de baltiske lande. Du får det inkluderet med i alle vores mobil bredbånd- og mobilabonnementer - undtagen 4JUNIOR.

Når du roamer, betyder det, at du bruger data på dit device. Det gør du eksempelvis, når du hører musik med Spotify eller ser serier på HBO Nordic. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse på ferier, når du bruger meget data. Derfor har Telia lavet Roam Like Home Norden, hvor du kan tage dit danske abonnement med dig til Sverige, Norge og de baltiske lande. På den måde kan du surfe i Norden og Baltikum, som du gør i Danmark. Du kan altså bruge alle dine inkluderede GB i Norden og Baltikum - modsat resten af EU, hvor du kun kan bruge nogle af dine inkluderede GB.

Roam Like Home Norden - tal og surf løs

Roam Like Home Norden er ideel til både skiture, weekendture og ferier i Norden og Baltikum. Du kan tjekke kortet på vejen, orientere dig omkring vejret samt uploade billeder til Instagram. Du kan selvfølgelig også tage dine andre tjenester, såsom HBO Nordic, med dig.

Du skal ikke bekymre dig om udlandspriser, da du tager dit danske mobilt bredbånd- og mobilabonnement med dig.

Her kan bruge roaming i Norden og Baltikum:

  • Sverige
  • Norge
  • Finland
  • Estland
  • Litauen

Roam Like Home Norden er bare én af de mange fordele, du får som Telia-kunde. Vi har også mange andre gode fordele til dig.

Brug din roaming i Skandinavien

Med Roam Like Home Norden kan du tale og surfe i Skandinavien - og du kan bruge alle dine inkluderede GB. Brug roaming i Sverige og Norge, ligesom hvis du var i Danmark. Det er ikke bare dit mobilabonnement, du kan tage med dig. Har du et mobilt bredbånd-abonnement, kan du også tage dette med dig i hele Skandinavien.

Det betyder også, at du kan have et Telia-abonnement, selvom du er bosat i Sverige eller Norge, uden at det koster ekstra.

Abonnementer med roaming i Norden og Skandinavien

Roaming i Skandinavien og Baltikum foregår helt automatisk. Du skal altså ikke gøre noget selv for at aktivere Roam Like Home Norden. Hvis du har et abonnement hos Telia på mobil og mobilt bredbånd, får du Roam Like Home Norden med - uden ekstra omkostninger.

Det kan forsøde ferien lidt, og du kan hygge dig med vores andre services, mens du ligger under dynen efter en god dag. Du kan eksempelvis også tage vores andre tjenester, Spotify, Telia TV, og HBO Nordic med dig.