VIND en tur i Bøgeskoven til Smukfest og oplev Mads Langer live!

Her i Telia er vi dybt imponerede af Mads Langer og hans talent for at skrive sange, der gang på gang rammer os lige i musikhjertet. Vi er vilde med hans nye single ”3 a.m.”, som viser en ny side af den talentfulde kunstner. Vi kan ikke vente med at lytte til hele det kommende album.

’3 AM’ er indspillet i England og er blevet til i samarbejde med Jamie Hartman, som har arbejdet med navne som KYGO, Joss Stone, James Bay og Christina Aguilera. Singlen ’3 AM’ bliver fulgt af et album i første halvdel af 2016.

Bag sig har Mads Langer fire albums – senest det platinsælgende ’In These Waters’ fra 2013, der blandt andet markerede sig ved at placere Langer som den mest spillede komponist i Danmark det år. Han har markeret sig både nationalt og internationalt med hits som ”Fact-Fiction”, "Overgir Mig Langsomt", "Heartquake" og “Elephant". I 2013 var singlen ‘Elephant’ det mest spillede nummer på dansk radio. I forlængelse af ’In These Waters’ har han gennem de sidste tre år spillet omkring 300 koncerter både i Danmark, men også i Europa og USA – herunder 10 udsolgte koncerter i træk i Store Vega – og vundet seks Gaffa Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

 

Mads Langers nye hit

Se musikvideoen "3 a.m." her

Se musikvideoen "3 a.m." her

 

Telia ansatte og deres familier må ikke deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen løber fra d. 1. marts til og med d. 15. april 2016  kl. 12.00. Deltagere skal være fyldt 18 år. Det er tilladt at deltage én gang pr. e-mailadresse. Vinderne findes ved vilkårlig lodtrækning blandt alle deltagere på www.telia.dk/madslanger. Vinderen kontakter Telia på morten.morup@telia.dk inden for 24 timer fra det tidspunkt af vindere har modtaget mail fra Telia. 

Værdien af hver præmiepakke er: Smukfest partoutarmbånd er 2 x 2.000 kr plus 1.200 værdi for Spotify Premium abonnement. I alt 5.200 kr for hver præmiepakke.