Telia upgrade

Få ny mobil hvert år!

Læs herunder hvad Telia Upgrade er og fordelene for dig.

Læs herunder hvad Telia Upgrade er og fordelene for dig.

Få ny mobil hvert år!

De fleste kender fornemmelsen af en næsten uudholdelig kriblen i fingerspidserne, hver gang der lanceres en ny smartphone med spændende nye features, lækkert design og lynhurtig teknologi. Lige så ofte afholder vi os dog fra at købe den nye model, fordi vi stadig betaler af på vores nuværende mobil, og ikke orker besværet med selv at sælge den videre. Den problemstilling har Telia sat sig for at løse med et enkelt og gennemsigtigt koncept, som vi kalder Telia Upgrade. Telia Upgrade er et nyt koncept, som giver dig mulighed for bytte din nuværende smartphone ud med en ny efter bare 12 måneder.

 

Byt din gamle telefon til en ny efter 12 måneder

Hvis du som kunde hos Telia køber din smartphone med en mobilaftale og en afbetaling på 24 måneder samt et 4EVERYTHING-abonnement, kan du allerede efter 12 måneder bytte din telefon til den nye model, du har kastet din kærlighed på. Du går blot ned i din lokale Telia-butik og afleverer din mobil, hvormed de resterende 12 betalinger bortfalder, når du køber din nye telefon. På den måde er du ikke bundet til din gamle mobil og kan frit købe en ny uden først at skulle betale de resterende afdrag.

 

Det handler om enkelthed

Konceptet bygger på enkelthed. Vi tror på værdien i, at du som kunde helt enkelt kan gå i din lokale Telia-butik hvert år og vælge din nye mobil fra hylderne uden at være bundet til afbetalinger på din tidligere model. Det betyder, at du som kunde kan fremtidssikre dig og være først med det sidste nye, mens du slipper for alle bekymringerne og besværet ved at skulle betale restbeløb og sælge din gamle telefon videre. Telia Upgrade er automatisk inkluderet, når du køber en smartphone med mobilaftale samt et 4EVERYTHING-abonnement. Dermed behøver du ikke at tage stilling til, hvorvidt du ønsker at skifte telefon et år ude i fremtiden, hvis du fx skulle få nye behov, eller der kommer en ny uimodståelig model på markedet.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Telia Upgrade, kan du søge svar i ”ofte stillede spørgsmål”. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Telia kundeservice på tlf. 80 40 40 40. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag til fredag kl. 9:00 – 17:00.

Få Upgrade

Få Upgrade

Køb her