• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

APPLE IPHONE

Herunder kan du se hele vores udvalg af den populære Apple iPhone. iPhone kommer i mange forskellige varianter, og hos Telia kan du altid få de nyeste og nogle af de ældre modeller. 

Apple har lanceret deres hidtil nyeste serie med iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Læs meget mere om iPhone 13-serien her

Du kan stadig købe iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max eller en af de andre populære modeller som iPhone 11 eller iPhone SE rentefrit over 36 måneder. Her på siden kan du se alle vores gode iPhone-tilbud, og du kan nemt sammenligne både pris og specs med funktionen ”Sammenlign”.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

APPLE IPHONE 13 ANMELDELSE - ANMELDELSE AF ALLE 4 IPHONE 13-MODELLER

Anmeldelse af Apple iPhone 13 serien

iPhone 13-serien er landet, og Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, er klar med sin dom over de fire modeller i den nye iPhone 13-serie.

Anmeldelse af Apple iPhone 12 serien

Hvis du ønsker at se anmeldelsen af sidste års ny iPhone, nemlig iPhone 12, har du også mulighed for det.

Køb den nye iPhone 13 hos Telia

Apple har netop præsenteret iPhone 13-serien til deres årlige Specielt Event. Serien består af 4 iPhones, som vi kender fra iPhone 12-serien, nemlig iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. iPhone 13-serien kommer med den nye ultrahurtige A15 Bionic Chip, som øger oplevelsen med iPhone 13. Glæd dig til et bedre kamera, højere hastighed, forlænget batterilevetid og meget mere.

Apple har givet kameraet i iPhone 13 en stor opgradering. Med iPhone 13 og iPhone 13 Mini får du Apples bedste 12 MP dobbelt­kamera-system og den største sensor i vid­vinkel­kameraet nogen­sinde. Nyd det forbedrede vidvinkelkamera, som fanger mere lys og giver bedre billeder og videoer. 

Med iPhone 13 Pro har Apple skabt en suveræn iPhone, hvor bl.a. Pro-kamerasystemet har fået den største opgradering nogen­sinde og nye intelligente teknikker vil tage din fotografering og filmproduktion til nye højder. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer med tre 12 MP Pro-kamerasystem: tele-, vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer.

Superskarp skærm får du med Super Retina XDR-skær­men.

iPhone 13-serien kommer i flere forskellige farver, et flot og enkelt design og har - ligesom iPhone 12 - "Ceramic Shield", der beskytter skærmen på iPhone 13 modellerne.

Anmeldelse af iPhone SE 2022

Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone SE 2022. Se med her og find ud af, hvor meget du får for pengene.

IPHONE SE 2022: DET BEDSTE FRA IPHONE 13 KOGT NED TIL ÉN PAKKE

Hvis du elsker alt ved iPhone 13-serien, så bør du elske alt det, som iPhone SE 2022 har at byde på. Apple har nemlig taget alt det bedste fra iPhone 13 og puttet i én og samme prisvenlige pakke. Denne pakke kalder de for iPhone SE 2022. 

iPhone SE 2022 er en kraftig forbedring i forhold til modellen fra 2020. Du får den stærkeste chip, som Apple har produceret, eksempelvis. A15 Bionic-chippen er den, der giver hele iPhone 13-serien sine kræfter. Og nu også iPhone SE 2022. Samtidig får du 5G, et bedre batteri og et meget avanceret kamerasystem.  

Kamerasystemet byder på avancerede kamerafunktioner som Smart HDR 4, Fotostil og Deep Fusion. 

De nye funktioner gør, at du kan tage endnu bedre billeder og videoer, end du hidtil har kunnet med en iPhone SE. Helt automatisk justerer iPhone SE farver, kontrast, støj, lys og tone, så du altid får et skarpt motiv. Og efterfølgende kan du nemt og enkelt redigere dine billeder direkte på din iPhone SE 2022. 

Alt i alt er iPhone SE 2022 en meget imponerende opgradering af den foregående iPhone SE, som mange iPhone-fans roste til skyerne. Og med iPhone SE 2022 får du for alvor en masse iPhone til prisen. 

Her kan du altid se vores gode iPhone-tilbud

Du kan altid få en skarp pris på din nye mobil hos Telia. Vi har nemlig altid gode tilbud på vores mange modeller, så du kan finde den helt rigtige for dig. Her på siden kan du se alle vores skarpe iPhone-tilbud. Du kan altid se den samlede pris, inden du betaler. Vi har ingen skjulte gebyrer og høje fragtpriser. Faktisk har vi gratis fragt på alle mobiler – ikke kun på iPhones.

Du kan også se alle vores mobiler i shoppen. Her kan du få et godt overblik over, hvad du kan få af lækre mobiltelefoner. Det kan måske være, du er i tvivl om, du skal vælge den nye iPhone eller Samsung Galaxy? Via linket kan du se alle modeller og sammenligne på kryds og tværs – vores gode iPhone-tilbud får du selvfølgelig også der.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Sammenligning

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

Få abonnementer med ekstra fordele og services

Vil du gerne have et billigt mobilabonnement med fede services som Spotify Premium Family, HBO Max eller Discovery+? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig kombineret vores skarpe iPhone-tilbud med abonnementer i verdensklasse, så du kun får det bedste af det bedste.

Du kan se de forskellige muligheder, når du har klikket på en model. Her kan du selvfølgelig også se din særlige pris. Var du f.eks. klar over, at vores iPhone-tilbud faktisk er så gode, at du ofte finder Danmarks billigste iPhone hos Telia?

Find det bedste iPhone-tilbud til dine behov – sammenlign modeller

Men hvordan finder du så det bedste iPhone-tilbud til dine behov? Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne både pris og specs på de forskellige modeller. Klik ”Sammenlign mobil” af på de mobiltelefoner, du vil sammenligne – Klik herefter på ”Se sammenligning”. Så får du vist alle priser og specs i en nem og overskuelig oversigt.

Du kan sammenligne på kryds og tværs, indtil du har fundet det perfekte mix af pris og specs. Husk, at vi har meget mere i vores webshop end gode iPhone-tilbud. Vi har nemlig også ekstra gode priser på den nye iPad. Her kan du også nemt sammenligne og se priser på tværs af modeller.

Køb iPhone 12 hos Telia

iPhone 12-serien landede på markedet i efteråret 2020 og blev hurtigt en meget populær telefon. iPhone 12-serien består af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. iPhone 12-serien blev lanceret med A14 Bionic Chip, hvilket betyder, at iPhone 12-serien, er en lynhurtig smartphone. 

Kameraet i iPhone 12 har i forhold til forgængeren, iPhone 11, fået en stor opgradering. 

iPhone 12 er tilmed fire (!!!) gange så holdbar, som iPhone 11. Det skyldes, at Apple har udviklet teknologien “Ceramic Shield”, der giver iPhone-serien en meget mere holdbar OLED skærm end tidligere.

Det tager naturligvis ikke noget fra kvaliteten og klarheden i skærmen. Hele iPhone 12-serien er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med OLED. På den måde kan du eksempelvis se din billeder, du har taget med det stærke kamera, i knivskarp kvalitet.

iPhone 12 er ligeledes klar til 5G-netværket, så du kan udnytte de vanvittige hastigheder, der følger med. Køb iPhone 12 og læs mere om serien her.

iPhone 11: Luksusmobiler med power og triplekamera

Hvis du vil have en iPhone, der kan det hele, men du ikke skal have den nyeste, er iPhone 11-serien med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fremragende bud. 

test

Telefonerne er lynhurtige og udstyrede med den bedste teknologi. Batteriet holder hele dagen - uanset om du vælger iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

Med A13 Bionic chip, er iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max lynhurtige, og med deres triplekamerasystem kan du indfange alle detaljer på dine billeder. iPhone 11 har selvfølgelig en krystalklar Super Retina OLED skærm, så alt bliver gengivet i knivskarp kvalitet.

IPHONE SE 2020: PRISVENLIG IPHONE

Apple har også lanceret den mere prisvenlige iPhone SE (2020), der er en fremragende iPhone til en lavere pris. I iPhone SE (2020) er alt det “overflødige” skåret væk fra Apples iPhone, så du kan få det, der er allervigtigst for at give dig en god oplevelse og en iPhone, der kan det meste. Det afspejler sig også på prisen, da den er betydeligt lavere end på iPhone 12 og iPhone 13, eksempelvis.

iPhone SE kommer med stærke kameraer og selvom du sparer, er der ikke sparet på noget. iPhone SE (2020) har eksempelvis den samme chip som iPhone 11 Pro. Du får altså en stærk og lynhurtig iPhone, selvom du betaler mindre.

Nordens bedste netværk

Du har nok prøvet det før. Nettet er sløvt og langsomt, så du ikke kan surfe på nettet og spille dine yndlingsspil. Det problem har du ikke hos Telia. Vi har nemlig Nordens bedste netværk til dig. Det giver dig lynhurtigt internet både ude og hjemme – af højeste kvalitet. Som om det ikke var nok med Nordens bedste netværk i Danmark, kan du også tale og surfe frit i Norden og Baltikum med et Telia-abonnement. Vi er nemlig den eneste danske teleoperatør, der har eget netværk i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Så du kan trygt benytte dig af vores gode abonnement- og iPhone-tilbud, da de er blandt de bedste på markedet.