Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Motorola Edge

Siden Motorola opfandt den første mobiltelefon, er der sket meget. Fra at være en af de førende producenter af klaptelefoner er Motorola i dag blandt de bedste og mest prisvenlige på markedet, når det kommer til moderne smartphones. Det er deres Motorola Edge-serie et rigtig godt bevis på. 

Med Motorola Edge får du både premium smartphones i flagskibsklassen samt lettere og mere prisvenlige modeller. Der er meget at vælge mellem, når det kommer til Motorola Edge. Og netop derfor kalder Motorola deres Motorola Edge-serie for den med ambitiøse serie, de nogensinde har produceret. 

Hos Telia kan du se hele vores udvalg og købe Motorola Edge-serien til en skarp pris.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Du får ekstremt meget for pengene med Motorola Edge

Noget der kendetegner Motorola, uanset hvilken serie der er tale om, er deres evne til at udvikle og producere avancerede smartphones til skarpe priser. Dette går igen ved Motorola Edge-serien.

Den første serie af Motorola Edge udkom i 2020. Her var der eksempelvis stærke features som 128 GB hukommelse, mulighed for at udvide lagerpladsen med et microSD-kort, en stærk OLED-skærm, fingeraftrykslæser og både et stærkt kamera og kraftfuldt batteri. Motorola Edge i 2020 var naturligvis udstyret med den nyeste Android software. 

Dengang blev Motorola Edge en stor succes for Motorola. Derfor er det heller ikke overraskende, at Motorola gentagne gange fulgte op på succesen med en ny serie.

Motorola Edge 30 Pro: Oplev og fortæl som aldrig før

Motorola fortsætter udviklingen af deres Edge-serie med Motorola Edge 30 Pro. Motorola Edge 30 Pro leverer så mange kræfter, at du kan løse alle opgaver og fortælle netop den historie du gerne vil. 

Hemmeligheden og grunden til, at Edge 30 Pro kan det, er den ekstremt stærke processor og de avancerede kameraer. 

Processoren er den hurtigste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor, som leverer en performance i absolut topklasse. Dette kombinerer Motorola Edge 30 Pro med både et vildt front- og bagkamera. Det giver dig mulighed for at skyde skarpt og få optagelser med hjem, som er i ekstremt overbevisende kvalitet. Og det er uanset, om du skyder i lys eller mørke. 

Motorola Edge 30 Pro er udstyret med en skarp 6,7” OLED-skærm med HDR10+ og hele 144 Hz-opdateringshastighed. Dette, kombineret med et batteri der holder hele dagen, giver dig alle muligheder for at få en god mobiloplevelse. 

Motorola Edge 20: Optisk zoom, trådløs opladning og udvidet hukommelse med microSD-kort

I 2021 kom efterfølgeren i Motorola Edge-serien. Nemlig Motorola Edge 20. Serien indeholder tre modeller, der passer til ethvert behov og ethvert budget.

 Motorola Edge 20 følger med 20 Pro og 20 Lite. Uanset hvilken Motorola Edge du vælger, så får du ekstremt meget smartphone til prisen. 

Der er masser af spændende funktioner i samtlige modeller i Edge 20-serien. Du kan lade samtlige modeller op lynhurtigt enten på traditionel vis eller med trådløs opladning. Alle tre modeller har stærke kameraer, som bliver understøttet af vilde zoom-funktioner og optisk billedstabilisering. Og så kan du udvide hukommelse med et eksternt hukommelseskort, hvis du har brug for mere plads til dit indhold.

Du får rigtig meget mobil for pengene, uanset hvilken model du vælger fra Edge 20-serien. Herunder kan du læse mere om hver enkelt model i serien. 

Mød Edge 20-serien

Vælger du Motorola Edge 20, så får du rigtig meget af det bedste. Du får hele 108 MP kombineret med 3x optisk zoom og 30x Super Zoom. Du får altså alt, du skal bruge til at forevige dine øjeblikke i høj kvalitet. Og du kan nyde alle dine optagelser på den 6,67” store HDR10+ OLED-skærm, hvor surfing på nettet, streaming og gaming bliver gengivet med enorm skarphed.

Er du på jagt efter den stærkeste i serien, er det Motorola Edge 20 Pro, du skal have fat i. Med Motorola Edge 20 Pro får du det hele, og du får meget mere, end prisen antyder. Motorola Edge 20 Pro er det, man vil kalde en ægte premium flagskibsmodel, der fuldt ud er på højde med de bedste smartphones på markedet. 

Motorola Edge 20 Pro kommer med et formidabelt kamera med hele 50x Super Zoom og 5x optisk zoom, som får det maksimale ud af de 108 megapixels. Læg dertil, at du får 6,67” OLED-skærm med vanvittige 144 Hz opdateringshastighed. Takket være den lynhurtige Qualcomm Snapdragon 870-processor og det store batteri får du ydelse nok til en hel dag. 

Hvis du jagter en smartphone, som skal have det meste men koste meget mindre, er det den lette udgave i serien, Motorola Edge 20 Lite, du skal vælge. 20 Lite rummer alle de vigtigste funktioner fra Edge-serien, og du får stadig 108 megapixels, selvom du ikke vælger den stærkeste i serien. 

Den helt store fordel ved Edge 20 Lite er batteriet. Den har faktisk det stærkeste og bedste batteri i Edge 20-serien, og derfor kan du roligt bruge løs af din Edge 20 Lite uden bekymringer. 

Tag også et kig på Motorolas populære Moto-serie og her kan du se alle mobiltelefoner fra Motorola.