Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Motorola Edge 20-serien

Leder du efter en premium-smartphone, der kan det hele men koster det halve? Så skal du se nærmere på Motorola Edge 20-serien, der byder på tre modeller i hver sin klasse. Motorola Edge 20-serien byder på Motorola Edge 20, samt Motorola Edge 20 Pro og Motorola Edge 20 Lite.

Fælles for de tre modeller er det, at de er udstyrede med et 108 MP-kamera og en 144 Hz-skærm. Alene det vidner om, hvor meget mobil du får for pengene, hvis du vælger en smartphone fra Motorola Edge 20-serien. 

Motorola Danmark beskriver selv Motorola Edge 20-serien som deres mest ambitiøse serie nogensinde. Og det forstår man godt, når man ser, hvor meget af det gode du får til prisen i de forskellige modeller.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Motorola Edge 20-serien er klar til både nutiden og fremtiden

Uanset hvilken model fra Motorola Edge 20-serien du vælger, kan du vide dig sikker på, at du ikke behøver at udskifte den lige foreløbigt. Faktisk tværtimod. Motorola lover nemlig, at deres Motorola Edge 20-serie bliver opdateret mindst to gange med store Android-opdateringer samt modtager månedlige sikkerhedsopdateringer de næste tre år.

På den måde kan du altså være sikker på, at din Motorola Edge 20-smartphone er helt med fremme ved det nyeste. Alle telefoner bliver leveret med den nyeste Android-teknologi og Android 11.

Motorola Edge 20: Masser af kræfter og slankt design

Motorola Edge 20 giver dig, ligesom de andre i serien, hele 108 MP til at tage billeder med. Men der stopper det slet ikke. 

Forside af motorola mobiltelefon

Du får også 3x optisk zoom og 30x Super Zoom, så alt, der er langt væk, kommer helt inden for rækkevidde.

Med Motorola Edge 20-serien får du virkelig en premium smartphone til en pris, der hører til i den lave ende. Den krystalklare 144 Hz 6,67” HDR10+ OLED-skærm lader dig opleve dine optagelser samt surfe, streame og spille spil i høj kvalitet.

Med den helt nye Qualcomm Snapdragon 788G-processor får du samtidig alle de kræfter, du har brug for.

Motorola Edge 20 Pro: Den stærkeste i serien

Med Motorola Edge 20 Pro får du det hele og mere til. Men det afspejler sig ikke på prisen. Motorola Edge 20 Pro er nemlig en ægte premium flagskibsmobil, der er på højde med de bedste smartphones, du kan få lige nu.

Motorola Edge 20 Pro kommer med et fantastisk kamera på 108 megapixels. Derudover får du 5x optisk zoom og 50x Super Zoom. Det er rigtig meget, og det giver dig mulighed for at fange alt det, du ikke umiddelbart tror, er indenfor rækkevidde.

Efterfølgende kan du nyde dine flotte billeder og skarpe videoer på den 6,67” store 144 Hz-OLED skærm. Skærmen er af typen Ultra-smooth HDR10+ OLED, og den giver dig en ekstrem klarhed samt mulighed for at se mere end en milliard farver.

Med den stærke Qualcomm Snapdragon 870-processor og det store batteri, kan du med Motorola Edge 20 Pro give den gas hele dagen, uden at du løber tør for hverken strøm eller kræfter. Motorola Edge 20 Pro er selvfølgelig også 5G-ready.

Den lette: Motorola Edge 20 Lite

Hvis du vil have en let smartphone, der kan det meste men koster meget mindre end de fleste, er det Motorola Edge 20 Lite, du skal gå med. Motorola Edge 20 Lite giver dig alle de funktioner, du har brug for i en moderne smartphone.

Motorola Edge 20 Lite er udstyret med et stærkt bagkamera på 108 MP. Det er uhørt for en smartphone i denne klasse, og du får virkelig meget kamera for pengene med Motorola Edge 20 Lite. Derudover får du hele 32 MP på frontkameraet, så du kan skyde selfies med vennerne uden problemer.

Motorola Edge 20 Lite er udstyret med en stærk processor, og så er den selvfølgelig klar til det nye 5G-netværk. Motorola Edge 20 Lite kommer med 128 GB lagerplads, som du kan udvide med hele 512 GB ved hjælp af et SD-kort. Så der er altså plads nok til at skyde masser af billeder eller installere spil i lange baner.

Motorola Edge 20 Lite er faktisk den i serien, der har det bedste batteri. Med hele 5000mAh kan Motorola Edge 20 Lite holde strøm i op til to dage. Og skulle du alligevel mangle strøm, så lader den takket være TurboPower et par timers strøm op på bare få minutter.

Sammenligning af størrelser

Edge 20

Edge 20 Pro

Edge 20 Lite

Tag også et kig på andre telefoner i Motorolas populære Moto-serie og her kan du se alle mobiltelefoner fra Motorola. Motorola er også kendt for at producere Motorola Moto serien.