Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Nokia mobiltelefoner

Køb din nye Nokia mobil rentefrit over 36 måneder. Med et ONE abonnement får du fri data og kan tilkøbe services, såsom HBO Max og Spotify Premium, til rabatpris.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Nokia er blandt verdens førende producenter

Nokia har, siden mobiltelefonen blev allemandseje, været blandt verdens største producenter af mobiltelefoner. Tilbage i 00’erne var Nokia den absolut største producent, hvor især den populære Nokia 3310-mobiltelefon var populær.

I takt med at markedet for mobiltelefoner har udviklet sig, er Nokia gået over til at producere smartphones. I dag producerer Nokia smartphones og tablets i den absolutte top, og de har et bredt udvalg af high-end smartphones, arbejdstelefoner og mobiltelefoner til seniorer.

Nokia forsøgte sig i mange år med sit eget styresystem, men i dag producerer Nokia udelukkende smartphones med Android, der med Google Play Store understøtter alle de apps, du kan få til Samsung, OnePLus og Motorola.

Smartphones fra Nokia

Vælger du en smartphone fra Nokia, så får du en mobiltelefon i topkvalitet, med et flot design og høj ydeevne. Nokia har nemlig en enorm erfaring med at producere brugervenlige mobiltelefoner, og deres udvalg af smartphones er ingen undtagelse.

Nokia har både et udvalg af nye, topmoderne mobiltelefoner, og så genudgiver de også deres klassiske mobiler med opdaterede funktioner fra tid til anden.

Med Nokia er der fokus på kvalitet og robusthed, hvor de stærke materialer og det avancerede indre skaber en brugervenlig og solid smartphone. Da alle Nokias smartphones er installeret med Android, er det let at gøre din Nokia helt personlig. Med apps og widgets fra Google Play Store kan du sætte dit eget præg på din smartphone og gøre den helt til din egen.

En Nokia smartphone rummer den bedste moderne teknologi. Her er det både skærmen, kameraet og især batteritiden, der springer i øjnene. Du får virkelig kvalitet for pengene, når du vælger en mobiltelefon fra Nokia. Derudover er brugerfladen let at tilgå, og du kan betjene en Nokia smartphone let og hurtigt, uanset dit erfaringsniveau.

Den høje brugervenlighed kommer også til udtryk i serien af smartphones til seniorer fra Nokia. Her har Nokia taget alt det bedste fra deres smartphones og mobiltelefoner og kogt det ned til en simpel løsning. På den måde får ældre også mulighed for at være i kontakt med sine nærmeste let og enkelt, mens de kan nyde den fulde oplevelse af moderne smartphone takket være Nokia.

Nokia som arbejdstelefon

Hvor Nokia producerer smartphones, som alle kan få glæde af gavn af, så producerer de faktisk også arbejdstelefoner. Deres Nokia Tough-serie er en linje af smartphones, der virkelig tåler at blive brugt. Faktisk siger Nokia selv, at Nokia Tough er skabt til at blive tabt.

Nokia Tough er det, man kalder en ægte håndværkermobil. Den er hårdfør, og den er er nærmest lavet som et værktøj. Du skal ikke hamre søm i med den, men du skal heller ikke være nervøs for at bruge den i en aktiv hverdag.

Desuden har den masser af smarte funktioner, der hjælper dig igennem dagen. Den har eksempelvis noget så praktisk som to LED-pærer, så du kan holde din telefon på langs som en lommelygte.

Med en batteritid på flere dage og tolerans for temperaturer under -20 og over 55 grader er der stort set ikke det miljø, du ikke kan få glæde af din Nokia Tough som arbejdstelefon.

Ønsker du at læse mere om Nokia Tough og Nokia som arbejdstelefon, kan du gøre det her.

Andriod som styresystem

Med Andriod som styresystem, kan du være sikker på at din telefon har mulighed for at blive så personlig og forandrende, som kun du selv ønsker det. I forhold til andre styresystemer er Andriod ikke låst i udseende, hvilket betyder, at det kosmetiske kan ændres som præcis du ønsker.

Med det personlige, skal der også være fokus på det sikre. Andriod har indbygget Google Play Protect scanner, som hele tiden scanner dine apps og efterfølgende får Andriods software regelmæssige sikkerhedsopdateringer.