• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Nokia

Køb din nye Nokia mobil rentefrit over 36 måneder. Med et ONE abonnement får du fri data og kan tilkøbe services, såsom HBO Nordic og Spotify Premium, til rabatpris.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Nokia’s Historie

Nokia har siden 1960’erne fokuseret på elektronik. Først med et stort fokus på TV og siden hen på mobiltelefoner.

I 1992 kom den første Nokia telefon på markedet, Nokia 1011 og siden da er det gået stærkt. Da Nokia lancerede deres ikoniske Nokia 2100, forventede de ved lanceringen at sælge omkring 400.000 enheder, men de endte med at få solgt 20.000.000 enheder. Modellen Nokia 2100 var også den første telefon, som kom med den let genkendelige Nokia tone.

Fra at have været kendte for de klassiske mobiltelefoner, er Nokia rykket til smartphones og Nokia er i gang med at få opbygget et stærkt sortiment af smartphones, som konkurrere med resten af markedet.

Udvikler og innovere

Med fokus på konstant at udvikle og innovere, er det svært ikke at få skabt et produkt, som taler til forbrugeren. Nokia har brugervenlighed i højsæde og du vil derfor opleve at det er utroligt nemt, at benytte sig af en af Nokia mange fede smartphones.

Nokia har skabt et initiativ, som betyder at opfindere og udviklere i samarbejde med Nokia kan få udlevet nogle af deres største drømme. Denne form for synergi, giver Nokia en helt specielt platform og en unik mulighed for hele tiden at gøre deres produkter bedre og være et skidt foran deres konkurrenter.

Kendt for deres holdbarhed

Nokia har altid været kendt for deres holdbarhed når det kommer til deres telefoner og smartphones.

Helt tilbage fra nogle af de mest populære modeller, så som 3310 og 3210, har Nokia altid formået at designe og producere deres telefoner, så de kunne holde til det maksimale pres, som længere brug udsætter dem for.

Dette er også gældende i dag og Nokia værner derfor stadig om deres ry, for at have nogle af de mest slidstærke og robuste mobiltelefoner.

Andriod som styresystem

Med Andriod som styresystem, kan du være sikker på at din telefon har mulighed for at blive så personlig og forandrende, som kun du selv ønsker det. I forhold til andre styresystemer er Andriod ikke låst i udseende, hvilket betyder, at det kosmetiske kan ændres som præcis du ønsker.

Med det personlige, skal der også være fokus på det sikre. Andriod har indbygget Google Play Protect scanner, som hele tiden scanner dine apps og efterfølgende får Andriods software regelmæssige sikkerhedsopdateringer.