Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

ONEPLUS 9

Få fingerende i den lækre OnePlus 9 Pro, der ikke går på kompromis med kvalitet. Klik her hvis du er på udkig efter en af de andre populære modeller fra OnePlus.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

OnePlus 9 Pro - Første test og indtryk

Torben Vognsen har fået OnePlus 9 Pro mellem hænderne, og han er her klar til at guide dig igennem sine første indtryk af den nye mobil fra OnePlus.

OnePlus 9 Pro | Første test og indtryk | Telia Danmark

OnePlus 9 serien: Never Settle

OnePlus arbejder ud fra sætningen “Never Settle”, som for dem betyder, at de ikke skal være perfekte, men de skal altid forsøge at være bedre. Og det må man sige, at de er lykkedes med med deres OnePlus 9 serie.

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro kommer begge med enorm power og fleksibilitet. Takket været 5G er du koblet til nettet lynhurtigt. Og takket være den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 888-processor sker alt, du beder din OnePlus 9 om, lige med det samme.

Begge modeller fås i to varianter med henholdsvis 8 eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB lagerplads.

OnePlus 9-serien kører på OnePlus’ eget styresystem OxygenOS 11, der er baseret på Android 11. Dette giver - sammen med den klare Fluid AMOLED-skærm - en flydende og brugervenlig oplevelse.

Derudover kommer begge modeller med et stærkt kamera, der er udviklet i samarbejde med den svenske kameraproducent, Hasselblad.

Et kamera i verdensklasse

Kameraet i OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er udviklet sammen med den svenske kameraproducent Hasselblad. Hasselblad er ikke et ubeskrevet blad i fotografi- og kamerabranchen. De har produceret nogle af markedets bedste kameraer i mere end 80 år. Desuden har de æren af at have stået bag det første kamera, der blev sendt til Månen i 1969.

I både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er forskellige linser med til at skabe kameraet. Med begge modeller kan du tage flotte billeder i høj kvalitet. Forskellen på de to modellers kamera er, at der i OnePlus 9 Pro er tilføjet en ekstra linse på 8 megapixel.

Derudover består kameraet af linser på 48, 50 og 2 MP, der i smuk forening giver et kamera på samlet 50 megapixel i OnePlus 9 Pro.

Takket være Ultra Wide-teknologien (vidvinkel) kan du skyde billeder og videoer i et bredt format, hvor detaljer, der synes uden for rækkevidde, kommer med på dine skud. Du kan med andre ord forevige alle dine øjeblikke i høj kvalitet med OnePlus 9-serien, uanset om du vælger OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro.

Forskel i skærm og størrelse

Den primære forskel mellem OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er skærmen og kameraet. Kameraet har vi været omkring. Skærmene i både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er krystalklare og i høj opløsning samt med høj opdateringshastighed (Hz).

I OnePlus 9 sidder der en 6,55” AMOLED FHD+ skærm, og i OnePlus 9 Pro sidder en 6,7” Smart 120 Hz Fluid AMOLED-skærm. Den primære forskel er antallet af farver, hvor der er op mod 1 milliard farver i skærmen på OnePlus 9 Pro.

Uanset hvilken model du vælger, så får du en hurtig, responsiv og klar skærm, der gengiver alt, hvad du har optaget eller ønsker at afspille på din OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro.

Skærmen i begge modeller er optimeret mod at give dig den bedste oplevelse. Det betyder, at skærmen reagerer lynhurtigt på dine kommandoer, så du får så brugervenlig en følelse som muligt.

OnePlus 9-serien sikrer dig performance hele dagen

Med både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro kan du game, optage video og billeder, surfe og streame dagen lang. Dette kan du takket være kombinationen af 5G, en stærk processor og et batteri, der både holder lang tid og er ekstremt hurtigt at oplade.

Med 5G er det slut med lange ventetider på, at du får data fra internettet og ned på din smartphone. Du er ikke afhængig af Wi-Fi, når du gamer eller streamer. Alt sker med det samme med 5G.

Offline går det også stærkt, og alle processor - også online - forløber endnu hurtigere end nogensinde før. Dette takket være Qualcomm Snapdragon 888-processoren, der sikrer dig høj performance og kræfter nok til det hele. Hertil kan du vælge mere muskelkraft, hvis du vælger enten OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro med 12 GB RAM i stedet for 8 GB RAM.

Du skal ikke frygte, at den høje ydeevne tømmer dit batteri før tid. Batteriet i både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er nemlig skabt til, at du bruger din OnePlus-smartphone. Selv hvis du formår at tømme det før tid, så tager det kun 15 minutter at lade det op. Med Warp Charge 65T giver dig nemlig en hel dags batteritid på bare 15 minutter.

Med Warp Charge Wireless kan du lade din OnePlus 9 Pro op på til 70% på bare 30 minutter.

Hos Telia finder du også de populære OnePlus 10 Pro OnePlus 8 og OnePlus Nord telefoner.