Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

OnePlus 8 og 8 Pro er udgået

Heldigvis har vi mange andre populære mobiler fra Oneplus. Vi har hele tiden gode tilbud på forskellige modeller også på OnePlus mobiler, så du kan finde den helt rigtige for dig. Få fri data, familieabonnement og verdens bedste underholdning med i dit Telia-abonnement.

OnePlus 8 Pro har en skærm, der når filmiske højder

Skærmen på OnePlus 8 Pro består af et filmisk 6,78” QHD+ Fluid display med den højeste farvenøjagtighed på en OnePlus smartphone nogensinde.

Den har en opdateringshastighed på hele 120 Hz, hvilket betyder, at skærmen opdaterer 120 gange i sekundet. Det gør, at din brugeroplevelse er mere naturlig, detaljeret og nøjagtig, uanset om du bruger din mobil til at tage billeder, se videoer, spille spil eller læse nyheder.

Avanceret kamerasystem

OnePlus 8 Pro er udstyret med OnePlus’ mest avancerede kamerasystem. Fire kameraer giver dig uanede muligheder. Det er med andre ord kun din fantasi, der sætter grænserne.

Primærkameraet er en Sony IMX689 linse med 48 megapixel og en blændeåbning på f/1.78. Det gør, at kameraet fanger mere lys, hvilket giver dig skarpere og klarere billeder – også ved lav belysning.

Rendyrket power og performance i OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro er drevet af Qualcomm® Snapdragon™ 865 processoren. Den er udstyret med X55 5G modemmet, som understøtter både NSA og 5G, hvilket muliggør maksimale downloadhastigheder. Med OnePlus 8 Pro behøver du ikke vente på 5G revolutionen – du er der allerede.

Batterikapaciteten er med 4.510 mAh også i top. Selv med QHD + 120Hz-mode og 5G tændt på samme tid, vil du have strøm nok til hele dagen. Løber du tør for strøm, kan du heldigvis oplade din OnePlus 8 Pro fra 1 % til 50 % på 30 minutter med trådløs Warp Charge 30 Wireless oplader, der er en helt ny teknologi. Og skal det gå endnu hurtigere, får du med Warp Charge 30T opladeren 50 % ekstra batteri på kun 22 minutter.

OnePlus 8 Pro har ikke kun hurtig trådløs opladning, den har også indbygget reverse wireless charging. Er du på farten, og skal du lade et device op? Din OnePlus 8 Pro kan dele sin strøm med andre enheder.

Hvis du gamer på din smartphone, vil du synes, det er fantastisk, at du på din OnePlus 8 Pro kan aktivere 'Fanatic Mode', som gør det muligt at blokere alle forstyrrelser, mens du spiller.

Sublim skærm, smukt design på OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 er udstyret med en exceptionel 6,55” Fluid skærm, der giver dig sensationel farvenøjagtighed og HDR10+ understøttelse. Opdateringshastigheden på 90 Hz sikrer dig en fantastisk flydende og jævn oplevelse, uanset om du surfer, gamer eller ser video.

OnePlus 8 vejer kun 180 g og ligger perfekt i hånden. Sømløse glaskanter komplementerer den ultra-tynde glasryg for et elegant og sammenhængende design. OnePlus 8 findes i tre flotte farver: Onyx Black, Interstellar Glow og Glacier Green.

Kraftfulde kamera + ultra wide angle

Kamerasystemet på bagsiden af OnePlus 8 består af tre kraftfulde kameraer. Hovedkameraet er en Sony IMX586 46 megapixel linse med en blændeåbning på f/1.75, hvilket giver dig skarpe billeder, uanset dit motiv. 

Du får også du et Ultra Wide Angle kamera, der giver dig mulighed for at få 116° af dine omgivelser med i billedrammen, mens en 16 megapixel sensor fanger alle detaljer. Alt i alt giver OnePlus 8 Pro dig mulighed for at skyde billeder som en professionel fotograf. 

Hvis den står på videooptagelse, kan du glæde dig over, at OnePlus 8 Pro kommer med Dynamic Video, der gør dine optagelser endnu levende og detaljerede.

Ydeevne i topklasse

OnePlus 8 er født til at performe med den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 865 processor, næste generation af 5G-forbindelse og op til 12 GB RAM + 256 GB hukommelse.

OnePlus 8 er udstyret med et 4.300 mAh batteri, som giver dig 13 % mere strøm end på forgængeren OnePlus 7T. Når du har behov for opladning, giver Warp Charge 30T opladeren dig 50 % batteri på kun 22 minutter. Derudover får du Smart Optimized Charging, hvilket forlænger batteriets levetid ved at lære dine rutiner at kende. Hvis du fx altid oplader din mobil om natten, vil den først lade op til 100%, lige inden dit vækkeur ringer. På den måde undgår din OnePlus overopladning, hvilket slider på batteriet.

Med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro får du også OnePlus’ eget styresystem, OxygenOS, der er hurtigt og effektiv. Det giver dig en fuldkommen brugeroplevelse og hjælper dig med at få endnu mere ud af de mange kræfter, der ligger i OnePlus 8.

Hos Telia finder du også de populære OnePlus 10 Pro, OnePlus 9 og OnePlus Nord telefoner.