Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23-serien er den nyeste serie af Galaxy-modeller fra Samsung. Serien byder på tre forskellige modeller, der er endnu kraftigere, hurtigere og har et bedre kamera end de tidligere modeller. Denne serie er designet til at imødekomme de voksende krav, vi har til nye smartphones.

S23-serien har et unikt niveau af ydeevne, design og funktionalitet, som giver dig mulighed for at gøre alt, hvad du har brug for. Oplev den nye serie med kameraer, der kan håndtere selv de sværeste lysforhold og en hurtigere ydeevne med langt mellem opladningerne. Alt sammen i et stilfuldt design, der er robust, og som også kan tåle at blive brugt.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Samsung Galaxy S23 og S23+: Fremtidens smartphones er her nu

Samsung Galaxy S23 og S23+ har alt, hvad du behøver for at få mest muligt ud af din smartphone. Med et større og kraftigere batteri, den bedste processor nogensinde i en Samsung Galaxy - nemlig Snapdragon 8 Gen 2 Pro - så er du klar til nye eventyr.

Du får også en bedre gamingoplevelse, og med den forbedrede Nightography-funktion kan du filme og fotografere med imponerende skarphed og kontrast - både dag og nat. Selv dine selfies bliver bedre takket være det opgraderede 12 MP selfiekamera. Begge modeller har et ikonisk design, er robust og er IP68-klassificeret. De to modeller er lavet af Armor Aluminium og Gorilla Glass Victus 2. 

Uanset lysforholdene så kan du altid tage skarpe billeder og videoer med det opgraderede Nightography 2.0. Med de nye kamerasensorer har det aldrig været nemmere at tage flotte billeder i mørket. Du behøver heller ikke bekymre dig om rystede og slørede billeder takket være seriens billedstabilisatorer.

Tag din streaming og gaming til nye højder med den lysstærke AMOLED 2X-skærm på 120 Hz. Den hurtige opdateringsfrekvens sørger for, at S23 og S23+ gengiver alt, du foretager dig øjeblikkeligt.

Med S23 og S23+ får du en større batterikapacitet, så er du vild med gaming, browsing og streaming, så er disse modeller lige noget for dig med mange timers underholdning. S23 er udstyret med et batteri på 3900 mAh, mens S23+ kommer med et batteri på 4700 mAh.

Samsung Galaxy S23 Ultra - Unpacking

I videoen kan du se unpacking af Samsung Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 Ultra - Unpacking | Telia Danmark

Samsung Galaxy S23 Ultra: Oplev den ultimative smartphone

Samsung Galaxy S23 Ultra ændrer spillereglerne med sit bedste kamera nogensinde, der kan filme i 8K og tage billeder i 200 MP - hele døgnet rundt. Nightography er endnu bedre, så du kan forevige minderne med enestående skarphed og kontrast.

Det er også Samsungs bedste gaming-telefon med den hurtigste processor hidtil i en Samsung Galaxy, nemlig Snapdragon 8 Gen 2 Pro, og et 5000 mAh batteri, der holder længe. Designet er ikonisk med skarpe linjer og en integreret S Pen, og den er samtidig robust med en IP68-klassificering, Gorilla Glass Victus 2 samt Armor Aluminium. S23 Ultra er klar til at følge dig på alle dine eventyr.

Samsung Galaxy S23 Ultra er til dig, der ønsker at have fuld kontrol over dine billeder. Selv om automatiske indstillinger kan være nyttige, ønsker mange at tage kontrollen i deres egne hænder og eksperimentere med forskellige muligheder. Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med avancerede værktøjer og indstillinger, der giver dig mulighed for at skræddersy dine billeder præcis som du ønsker det. På den måde kan du få mest muligt ud af de kraftfulde kameraer og Nightography 2.0.

Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med den smarte S Pen, som giver dig mulighed for at udrette mere. Responsen er glidende og øjeblikkelig, og den er præcis og knivskarp i brug. S Pen tager over, der hvor tastaturet eller dine fingre ikke længere er tilstrækkelige. Du kan skrive noter direkte på skærmen og se din håndskrift automatisk blive konverteret til tekst. Eller du kan give dine billeder en ekstra dimension, før eller efter du deler dem. Denne funktion gør det både effektivt, produktivt og kreativt at arbejde med S23 Ultra.

Det har aldrig været nemmere at skifte til en ny Samsung Galaxy

Med Smart Switch kan du nemt og enkelt overføre indhold fra din nuværende mobil til en Samsung Galaxy. Smart Switch-appen er forudinstalleret og klar til brug, så det er bare at komme i gang. Billeder, kontakter, indstillinger og historik - alt det du ønsker at beholde kan overføres med Smart Switch. Derudover er der trinvise vejledninger, som gør processen endnu nemmere. Skift nu - det har aldrig været nemmere.

Tips til din Galaxy: Swipe up funktionen

iPhone 12 mini anmeldelse | Apple iPhone 12 mini | Telia Danmark

Er du træt af, at menuen hele tiden er i bunden? Kig med her og se, hvordan du aktiverer swipe up funktionen på din Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra.

Tips til din Galaxy: Mapper

Tips til din Galaxy S23: Mapper | Telia

Kig med her og se, hvordan du nemt og overskueligt finder rundt i dine apps på din Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra. 

Tips til din Galaxy: Temaer

Tips til din Galaxy: Temaer | Telia

Du kan gøre din Samsung Galaxy mobil super personlig ved at vælge et nyt tema. Se her, hvordan du gør. 

Tips til din Galaxy: Widgets

Tips til din Galaxy: Widgets | Telia

Som noget nyt kan du nu stacke dine widgets på din hjemmeskærm på din Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra. Se her, hvordan du gør. 

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra?

Der er ikke nogle faste priser på Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra. Derfor skal du selv holde øje med priserne på siden her. Normalt vil topmodellen Samsung Galaxy S23 Ultra være den model, der koster mest og omvendt, vil Samsung Galaxy S23, være den model, der koster mindst. En anden ting, der påvirker prisen på S23 mobilen er, hvilket abonnement, du vælger at købe til din S23 Galaxy model. Du kan altid tjekke de aktuelle priser ved at klikke på, hver enkelt af modellerne Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra.

Skal jeg vælge Samsung Galaxy S23, S23+ eller S23 Ultra?

Det kan være et svært valg. Det er tre supergode smartphones. Vi har her på siden beskrevet forskellene på telefonerne i Galaxy S23 serien. Du kan også klikke på, hver af de følgende modeller for at se og læse detaljeret om, hver af modellerne: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra.

Alt fra Samsung Galaxy

Galaxy S-serien

Galaxy S23-serien

Galaxy S22-serien

Galaxy S21-serien

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S20-serien

Galaxy S10-serien

Galaxy Z-serien

Galaxy A-serien

Galaxy Tab & Book

Samsung rygter

Galaxy Buds

Galaxy Watch

Galaxy Covers