Kurv
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • Fri fragt
 • Betal rentefrit over 36 mdr.
 • 30 dages fri retur
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • Fri fragt
 • Betal rentefrit over 36 mdr.
 • 30 dages fri retur

Beoplay og Beosound

Med Beosound og Beoplay kan du bevæge dig med din musik. Det gælder uanset, om du er på farten, eller du vil være fri for låste rammer i dit eget hjem. Tag på en løbetur, gåtur eller til træning med god lyd fra dine Beoplay høretelefoner. Bevæg dig fra rum til rum i dit hjem, og tag lyden med dig med en flytbar højtaler fra Beosound. Valget er dit.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Beosound lader dig tage fuld kontrol over lyden i dit hjem

Med Beosound har du fuld kontrol over din lyd, da højtalerne er både flytbare, har lang batterilevetid og er fuldt integreret med Alexa samt Xiaowei.

Beosound rummer ikoniske modeller, hvor den populære Beosound A1 er blevet afløst af opgraderingen Beosound A1 2. Generation. Serien er ikonisk i udtryk og lyd, hvor det diskrete og stilrene design gør Beosound-serien til en let genkendelig genstand i ethvert hjem.

Med den høje brugervenlighed og lette ydre - både hvad angår vægt og udseende - er den det oplagte valg for dem, der ønsker lyd i høj kvalitet samt en højttaler, der udstråler stil og elegance.

Se også vores samlede udvalg af højtalere.

Beoplay lader dig tage lyden med ud i verden

Beoplay er Bang & Olufsens serie af høretelefoner, der både rummer in-ear og over-ear-versioner. Fælles er, at de er lavet i et eksklusivt design, hvor lyd og udtryk er hovedfokus.

Udover at lyden er i topkvalitet, så er Beoplay også udstyret med Bang & Olufsens egen støjreduktionsteknologi, ANC, som du selv slår til eller fra med en enkelt berøring, uanset om du lytter fra en in-ear eller over-ear-model. På den måde kan du frit fordybe dig i den lydbog, den podcast eller musik, du lytter til, og så er du klar til at lukke omverden ind igen, når det er passende.

Beoplay er skabt til dig, der er i bevægelse, uanset om det er som pendler, som løber, på en gåtur eller bare vil lukke dig inde i lyden derhjemme

Trådløse høretelefoner fra B&O

Hvis du er træt af kabler og ledninger, så er et par høretelefoner fra B&O lige noget for dig. De fleste Beoplay høretelefoner er nemlig trådløse, hvilket er en fordel for dig, der vil lytte til musik og podcasts, mens du har gang i andre gøremål.

Du behøver heller ikke, at være bekymret over batteritiden, for du kan sagtens få omkring 25-30 timers afspilning. Hvis batteriet alligevel løber tør, så kan du bare tilkoble opladningskablet, og så kan du bare lytte videre.

Er der en bestemt type høretelefon, som du foretrækker? Der findes forskellige Beoplay høretelefoner, nemlig:

 • Over-ear-høretelefoner
 • On-ear-høretelefoner
 • In-ear-høretelefoner

Uanset hvilken type du er på udkig efter, så er de alle trådløse, og de forbindes med Bluetooth. Forskellen på de tre typer er størrelsen, og hvordan de sidder på dig. Over-ear-modellen omslutter hele øret, mens on-ear-modellen sidder på øret og in-ear-modellen er mindre og sidder i øret.

Med Beoplays over-ear-høretelefoner er du sikret formidabel lydkvalitet samt lang batterilevetid. Både lyd og æstetik er i højeste kvalitet, og du går ikke ned på noget.

Med on-ear-høretelefoner er komfort og lydkvalitet i fokus. Høretelefonerne har polstrede ørestykker, der giver dig en behagelig lytteoplevelse.

Med in-ear-høretelefonerne er du klædt på til at præstere og kaste dig ud i træning, en løbetur eller anden aktivitet. Det vigtigste er, at du kan stole på, at lyden er i top, og høretelefonerne bliver, hvor de skal.

Her finder du vores samlede sortiment af høretelefoner.

Beoplay app

Bang & Olufsen har lavet en Beoplay app, der gør det muligt for dig at konfigurere dine B&O-produkter, så du kan få en lydoplevelse, der passer til dine ønsker. Det kan blandt andet gælde lydens dybde, og hvor meget bas, der skal være. Du kan således tilpasse dine personlige præferencer i appen, og det er nemt at styre alle dine forskellige enheder direkte fra din smartphone.

Her kan du se og læse mere om højtalere og høretelefoner fra Bang & Olufsen.