• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Beosound og Beoplay

Få fantastisk lyd på farten med Bang & Olufsen. Vi har fundet tre trådløse favoritter fra B&O, så du kan lytte til din yndlingsmusik, lydbog eller podcast over sommeren. Bang & Olufsen er kendt verden over for sit ikoniske design og eksklusive produkter. Netop det omfavner også Bang & Olufsens lydserier, Beosound og Beoplay, der hver emmer af kvalitet i både lyd og udtryk.  

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Beosound og Beoplay

 

Med Beosound og Beoplay kan du bevæge dig med din musik. Det uanset, om du er på farten, eller du vil være fri for låste rammer i dit eget hjem. Tag på løbetur, gåtur eller til træning med god lyd fra dine Beoplay høretelefoner. Bevæg dig fra rum til rum i dit hjem og tag lyden med dig med en flytbar højtaler fra Beosound. Valget er dit.

 

Beosound lader dig tage fuld kontrol over lyden i dit hjem

 

Med Beosound har du fuld kontrol over din lyd, da højtalerne er både flytbare, har lang batterilevetid og er fuldt integreret med Alexa samt Xiaowei.

Beosound rummer ikoniske modeller, hvor den populære Beosound A1 er blevet afløst af opgraderingen Beosound A1 2. Generation. Serien er ikonisk i udtryk og lyd, hvor det diskrete og stilrene design gør Beosound-serien til en let genkendelig genstand i ethvert hjem.

 

Med den høje brugervenlighed og lette ydre - både hvad angår vægt og udseende - er den det oplagte valg for dem, der ønsker lyd i høj kvalitet samt en højttaler, der udstråler stil og elegance.

 

Beoplay lader dig tage lyden med ud i verden 

 

Beoplay er Bang & Olufsens serie af høretelefoner, der både rummer in-ear og over-ear-versioner. Fælles er, at de er lavet i et eksklusivt design, hvor lyd og udtryk er hovedfokus.

 

Udover at lyden er i topkvalitet, så er Beoplay også udstyret med Bang & Olufsens egen støjreduktionsteknologi, ANC, som du selv slår til eller fra med en enkelt berøring, uanset om du lytter fra en in-ear eller over-ear-model. På den måde kan du frit fordybe dig i den lydbog, den podcast eller musik, du lytter til, og så er du klar til at lukke omverden ind igen, når det er passende.

 

Beoplay er skabt til dig, der er i bevægelse, uanset om det er som pendler, som løber, på en gåtur eller bare vil lukke dig inde i lyden derhjemme.

 

Med Beoplays over-ear-hovedtelefoner er du sikret formidabel lydkvalitet samt lang batterilevetid. Både lyd og æstetik er i højeste kvalitet, og du går ikke ned på noget.

 

Med in-ear-høretelefonerne er du klædt på til at præstere og kaste dig ud i træning, en løbetur eller anden aktivitet. Det vigtigste er, at du kan stole på, at lyden er i top, og høretelefonerne bliver, hvor de skal.