Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

B&O højtalere

Er du interesseret i en højtaler fra Bang og Olufsen? Her på siden kan du finde Bang & Olufsen højttalere i forskellige farver og som altid i et lækkert design. Vi har et udvalg af trådløse og bærbare højtalere, så du nemt kan tage musikken med dig og stadig få en god oplevelse. Gå på opdagelse i sortimentet her.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Få glæde af Beosound fra Bang og Olufsen

Med Beosound får du en B&O højtaler, som giver dig fuld kontrol over din lyd, for højtalerne er både bærbare, har en lang batteritid, og så er de fuldt integreret med Alexa- og Xiaowei-stemmestyring.

Beosound har flere ikoniske modeller, og her er den kendte Beosound A1 nu blevet afløst af Beosound A1 2. Generation. Serien er let genkendelig med dens runde linjer og en poleret overflade. Det stilrene og diskrete design vil passe til ethvert hjem uanset, hvilken stil du har.

Hvis du ønsker en højtaler med lyd i en høj kvalitet og en højtaler, der udstråler stil og elegance, så er Beosound A1 2. Generation nok det rette valg for dig. Hertil får du også en høj brugervenlighed og højttaler, som du let kan bære rundt på og hænge op takket være den slanke læderrem på siden af højtaleren.

Uanset hvilken højtaler du er ude efter, så er alle Bang og Olufsen højtalere er designet med fokus på brugervenlighed, æstetik og lydkvalitet i topklasse.

Design og lyd i særklasse

Du kan være sikker på at få et design, der er tidløst, elegant og eksklusivt med en højtaler fra B&O. Hertil er du også sikret en lydkvalitet i topklasse, der er kendetegnet af den nyeste teknologi på markedet. Ofte bliver designet hos B&O's produkter beskrevet som futuristiske - og med god grund for der er noget ganske særligt ved designet, der udfordrer de gængse normer.

For Bang og Olufsen er en højtaler ikke blot en genstand, der skal spille musik. Det er et designobjekt, der er beregnet til at stå fremme i hjemme og være en del af boligindretningen. Det er her, at det elegante og tidløse udtryk kommer til sin ret.

Når du vælger en højtaler fra B&O, går du ikke på kompromis med hverken lyden eller designet.

Hvis du gerne vil vide mere om de eksklusive B&O høretelefoner, så kan du se mere her.

B&O højtalere med bluetooth

Mange af Bang og Olufsens højtalere har indbygget bluetooth, så du nemt kan forbinde til højtaleren med din telefon og afspille musik trådløst. Dermed kan du tage højtaleren med dig rundt i din bolig, i haven eller når du er på farten.

Efter du har parret din smartphone med højttaleren, kan du styre det hele på afstand. På den måde kan du sagtens placere højtaleren i stuen, køkkenet eller soveværelset og stadigvæk få glæde af din yndlingsmusik.

Uanset hvor du befinder dig, har du adgang til B&O. Og med Beoplay appen kan du tilpasse den gode Bang & Olufsen lyd til dine egne præferencer. Så kan du eksempelvis selv bestemme lydens dybde, og hvor meget bas du vil have.

Bang og Olufsen højttalere til enhver anledning

Du kan nyde den imponerende teknologi fra B&O, hvor end du er. De trådløse højtalere giver dig mulighed for at tage musikoplevelsen med, uden at på kompromis med kvaliteten af lyden. Næste gang der er fest, eller hvis du skal en tur på stranden, så kan du blot tage din Bang & Olufsen højtaler med.

B&O højttalere har et kompakt og let design, der gør, at du nemt kan tage dem med dig. Er du interesseret i andre højtalere, så kan du finde hele vores sortiment af højtalere her.