Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Google Chromecast

Med Google Chromecast har det aldrig været nemmere at få dine film, serier, billeder og musik op på dit fjernsyn. Og det bedste ved det hele er, at du kan få hele 4K HDR. Stream dit indhold trådløst op på din skærm. Tilslut din Chromecast til en stikkontakt og sæt den i HDMI-porten i dit fjernsyn og følg vejledningen på dit fjernsyn.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Få anbefalinger og styr på underholdning og resten af dit hjem med Chromecast

Med Google Chromecast har vejen fra din streamingtjeneste til afspilningen på dit TV aldrig været kortere. Du kan streame direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Men du kan også bruge Google Chromecast til at få anbefalinger og blive opdateret på nyt indhold. 

Alle de streamingtjenester, som du abonnerer på, bliver vist i Google Home-appen, så du kan finde indhold på tværs af dine tjenester. På den måde kan du bare søge på skuespiller, kunstner eller titel, og alle resultater, der er tilgængelige på dine tjenester, bliver vist. Du kan søge manuelt eller snakke til den stemmestyrede fjernbetjening. Uanset, så er det legende let at få din favoritunderholdning op på skærmen. 

Du kan faktisk også styre alt andet i dit hjem via Google Nest Hub, så længe det er koblet op på dit Google Home. Chromecast er altså en forlængelse af dit Google Home.

Giv nyt liv til dit gamle fjernsyn med Chromecast

Hvis du har et ældre TV uden smart-funktion, så kan du give det nyt liv med en Google Chromecast. Pludselig har dit TV smart-funktioner, da du via Chromecast kan få meget mere ud af det, end du kunne før. På startskærmen kan du se det indhold, der er tilgængeligt for dig, og det er legende nemt at søge. Dermed er det slut med at zappe rundt mellem kanaler og lede efter det, du vil se. Du søger bare, sætter det på, og så er du i gang.

Samtidig er kvaliteten af det, du ser, strålende. Du får et krystalklart billede i op til 4K, og farverne står klarere end nogensinde med HDR. 

Dit gamle TV kan også fungere som kontroltårn, lidt i samme stil som Google Nest Hub. På din skærm kan du se alt det, der sker omkring i dit hjem og få information om, hvad de forskellige Google- og smart-enheder afspiller. På den måde kan også let slukke og tænde for dem.

Google laver udover Chromecast også Google Pixel telefoner, Google Pixel Buds, Google WiFi og Google Nest Hub.

Giv dig selv endnu flere muligheder med Chromecast

En Google Chromecast er meget brugervenlig, og du kan derfor hurtigt komme i gang med at streame film, serier og musik direkte fra din TV-skærm. Der er dog flere måder at bruge din Chromecast på.

Du kan først og fremmest forvandle dit fjernsyn til et smart-TV ved hjælp af din Chromecast. Det kan du, da du direkte via startskærmen kan vælge de apps og streaming services, du abonnerer på. Men du kan også vælge at streame TV serier og film direkte fra din mobile enhed. Så længe du har forbundet din tablet, mobiltelefon eller computer til det samme internet, din Chromecast er forbundet til, kan de forskellige enheder nemlig arbejde sammen. Det gør det også nemmere at vise billeder og videoer til venner og familie, du har gemt på dine mobile enheder. 

Alt fra Google

Google Pixel

Pixel 7

Google opladere og kabler

Google Nest WiFi

Google Chromecast

Google Covers

Google Nest Hub

Google Pixel Buds

Google Mesh