Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Sony højtalere

Lad dig blive inspireret af din favorit playliste med en højtaler fra Sony, og glem alt om dagligdagen og omverden for en kort stund. Sony laver højtalere i mange varianter, som du kan bruge til både hverdagen og festen. Hos Telia kan du finde de store højtalere, som nok skal sætte gang i festen og de mindre, kompakte højtalere med bluetooth.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Sony sætter gang i festen

Har du lyst til en ordentlig højtaler, der nemt kan få lyden ud i hele lokalet? Så har du brug for en festhøjtaler fra Sony. Her får du nemlig en effektiv højtaler med avancerede funktioner, der kan få musikken ud til hele festen.

Hos Telia kan du få flere forskellige højtalere fra Sony, der nok skal få den gode stemning frem. Du kan blandt andet få nogle af Sonys store højtalere, der kan lyse festen op med deres ‘Omnidirectional Party Light’ og deres ‘Speaker Light’. På den måde kan du få en masse farver, der blinker i takt med bassen, så du kan skabe den festlige stemning, som du kender fra dansegulvet på natklubben. 

Mega bass-funktionen giver dig mulighed for at skrue op for bassen, så du kan opnå en dybere og mere intens bas.

Med Sonys X-serie højtalere kan du nyde din musik nøjagtig, som var du til en koncert eller festival. Live Sound-funktionen gør det tilmed muligt at genskabe den unikke oplevelse, så du kan nyde dine bedste øjeblikke igen.

Højtaleren XG500 har en IP66-klassificering, hvilket betyder, at den både er vandafvisende og sikret mod støv. Dermed kan du sagtens tage højtaleren med til stranden, skoven, parken uden at du skal bekymre dig om højttalerens tilstand. XG500 er udviklet til at være robust og vandafvisende, så højtaleren kan holde sig tør, mens musikken kører.

Højtalerne XP500 og XP700 er begge IPX4-klassificeret, så du stadig kan spille videre, selv om det begynder at regne.

Højttalerne har funktionen ‘Party Connect’, så du kan forbinde op til 100 kompatible højtalere, hvor både lyd og lys er synkroniseret. Udover at afspille musik trådløst fra din smartphone så kan højtalerne også forbindes med USB. På den måde kan du både afspille musik, mens du oplader din telefon, hvis den er ved at løbe tør for strøm.

Bærbare højtalere fra Sony

Du kan også finde små højtalere fra Sony, der er lette at bære rundt på, og som ikke vejer særlig meget. Det er således nemt at have disse højtalere med, når du er på farten. Selv de små, kompakte højtalere fra Sony kan give dig en god lydoplevelse.

På trods af at Sony små bluetooth-højtalere ikke er særlig store, så kan det ikke høres på lyden. Her kan du nemlig stadig få den velkendte, dybe bas. Det gør dig dermed i stand til at den gode lyd med dig overalt. Du kan også se vores udvalg af andre højtalere her.

Styr musikken med din smartphone

Sonys X-serie er kompatible med Sony | Music Center og Fiestable-appen. Med Sony | Music Center er du i stand til at vælge playlister, sætte sange i kø og du kan også ændre både lyden og lyset direkte fra din telefon.

Det er i høj grad Fiestable-appen, der kan sætte gang i festen. Med denne app får du nemlig adgang til en masse sjove funktioner, der nok skal skabe den ultimative atmosfære. Du får blandt andet kontrol over lysets farver, og du kan aktivere DJ- og Karaoke-tilstande. Med bevægelsesstyring kan du blot foretage ændringer med et vip med håndleddet, mens du danser.

Fiestable er underholdende og brugervenlig, der giver dig den fulde kontrol over din Sony-højtaler. For at bruge appen skal du først downloade Sony | Music Center-appen. Derefter er du klar til at styre musik, lys og lydeffekter ved få tryk på din telefon eller med dine bevægelser eller stemme. Har du brug for en ny smartphone, så du kan styre musikken? Du kan se alle vores mobiltelefoner her.

Her kan du finde høretelefoner fra Sony.