Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Gaming tilbud

Leder du efter et skarpt gaming tilbud? Hos Telia har vi skarpe priser på en masse fedt gaming udstyr. Uanset om du leder efter en gamer computer, en gamer bærbar, et gamer headset, en gamer mus, en ny gamer skærm eller noget helt andet, kan du finde det her.

Vi holder løbende siden opdateret med gaming tilbud, hvor du især skal holde øje med vores gamer PC tilbud. Her kan du spare mange penge, hvis du slår til. Se vores store udvalg af gaming tilbud herunder og find dit nye gamer udstyr.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Gamer PC tilbud hos Telia

Den fulde stationære gamer oplevelse behøver ikke at koste mange penge, især ikke hvis du finder et skarpt gamer PC tilbud. Og det kan du netop gøre på siden her. Ovenfor kan du se vores nuværende gamer PC tilbud. Vi har et bredt udvalg af de bedste mærker, så mangler du en ny stationær gaming PC, har du altså chancen for at finde din nye computer her.

Med en gamer computer kan du spille alle de nyeste og mest krævende spil. Du kan både spille online med vennerne, offline med dig selv eller tage til LAN-party og game løs hele natten. Men alt det ved du jo godt - du er her for at finde de skarpe gamer PC tilbud, og dem har vi heldigvis masser af.

Udover skarpe gamer PC tilbud, har vi hos Telia også tilbud på en lang række af det tilbehør, du skal bruge for at skabe den komplette gamer oplevelse. Din stationære gaming PC er en ting, men med den rette mus, det rette tastatur, headset, skærm og musemåtte kan du tage din gaming til helt nye højder.

Gamer PC tilbud: Vælg en bærbar, der kan det hele

Det, der kendetegner en god gamer computer, er, at den er kraftfuld og yder godt nok under pres. Det vil sige, at selvom du bruger den og presser den til det yderste, så kan den stadig følge med. Den skal altså med andre ord passe til dit gaming behov.

Men en bærbar - også en gamer pc som bærbar - skal kunne bruges til andet end blot at spille på. Det skal være muligt at arbejde på bærbaren, lave skolearbejde og bare slappe af med andet end gaming.

Hos Telia har vi løbende skarpe tilbud på bærbar computere, som du kan bruge både som gamer pc og til alt andet, du har behov for. På den måde er du aldrig begrænset, uanset hvad du vil bruge din gamer pc til.

Tilbud på andet gamer udstyr

Hos Telia har vi ikke kun gamer PC tilbud som bærbare og stationære computere. Vi har også alt det, der gør det ekstra sjovt at game og faktisk er en nødvendighed. Nemlig alt tilbehøret.

Uanset om du vælger en bærbar eller stationær gaming pc, så skal du have en gamer skærm. En gamer skærm giver dig de optimale forudsætninger for at sætte alle modstandere til vægs. Vi har tilbud på gamer skærme hos Telia, og du kan gøre dig en rigtig god handel. Det er forskelligt fra person til person, om det er en mindre skærm omkring 20 tommer eller en skærm på op til 27 tommer, der er det rette valg. Det afhænger af de spil, du spiller, og dine præferencer. Hos Telia har vi altid tilbud på gamer skærme i forskellige størrelser.

Til en god gamer PC hører sig et godt gamer tastatur. Hos Telia har vi tilbud på forskellige gamer tastaturer, og her kan du altså spare mange penge, hvis du er klar til at slå til.

Du skal altid vælge et gamer tastatur eller gamer keyboard, der er tilsluttet med ledning. Selvom det muligvis ikke pynter så meget, så er responstiden lavere, og det gør, at du kan reagere hurtigere, når du gamer.

Ligesom tastaturet er gamer musen også en nødvendig del af et ægte gamer setup. Uden en mus bliver det svært at gøre noget som helst, selvom du har en stærk gaming PC. Sammen med din gamer mus skal du have en god gamer musemåtte. Heldigvis har vi hos Telia løbende skarpe tilbud på både gamer mus og musemåtte.

Når du skal fordybe dig i en anden verden og gå helt ind i din gaming, skal du selvfølgelig have et stærkt gamer headset. Med et gamer headset kan du høre alle detaljer i dit spil, du kan spore dig ind på din modstander, og du bruger alle dine sanser, mens du gamer.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger et gamer headset i god kvalitet. Men god kvalitet koster også lidt mere - men ikke, når det er på tilbud. Hos Telia har vi gamer headsets i rigtig god kvalitet til skarpe priser, og vi får løbende andre varianter på tilbud.