Telia Sense Car - FAQ

Telia Sense Car - FAQ

Her finder du en samlet oversigt over de oftest stillede spørgsmål

om Telia Sense Car til Erhverv.

 

Klik og fold ud!

Her finder du en samlet oversigt over de oftest stillede spørgsmål

om Telia Sense Car til Erhverv.

 

Klik og fold ud!

Hyppigt stillede spørgsmål om Telia Sense Car


Telia Sense Car bruger Telias netværk, der dækker hele Norden. Kvalitet af dækningen afhænger af netværket på det sted, hvor din bil befinder sig. Du kan se, hvor god dækningen er ved at tjekke signalstyrken i app'en under 'Wi-fi'.

Dit Wi-Fi aktiverer sig selv, når du starter bilen, og slukker igen 10 minutter efter, du tager nøglen ud. Det er nemt og sikkert.

Når du vil tilslutte din mobil, tablet, computer eller en anden mobil enhed til bilens wi-fi, går du til listen over tilgængelige netværk, hvor du ser navnet på netværket. Under 'Wi-fi' i app'en finder du navnet på netværket og adgangskoden.

Wi-fi'et fungerer kun, når bilen er i gang, og du kan tilslutte op til 5 enheder samtidig. Hastigheden på dit wi-fi afhænger af vores netværksdækning på det sted, hvor bilen befinder sig, og antallet af tilsluttede enheder.

Hver måned er der 20 GB data til rådighed i Telia Sense-abonnementet. Heraf kan de 5 GB bruges i EU. 
Såfremt alle 20 GB data opbruges undervejs, kan ekstra data tilkøbes via app'en. Gå til Mere > Wi-Fi > Køb ekstra data.

Alle øvrige funktioner i Telia Sense kan stadig bruges, selvom de 20 GB data er opbrugt. 

Det er ikke nødvendigt i forvejen at være Telia-kunde for at kunne købe og bruge Telia Sense Car-enheden.

Nej. Kun en bil kan være koblet til dit Telia Sense Car-abonnement ad gangen.

Telia Sense Car fungerer sammen med lette lastbiler op til 3.500 kg (N1) fra 2007 og frem. Telia Sense Car fungerer ikke sammen med køretøjer, der er registrerede som egentlige lastbiler hos Transportstyrelsen. 

Hver måned har du 20 GB til rådighed i dit abonnement, hvoraf du kan bruge 5 GB i EU. Opbruger du alle 20 GB eller 5 GB i EU inden måneden er omme, kan du købe ekstra GB i Telia Sense Car-app'en (Mere > Wi-Fi > Køb ekstra data).

Alle funktioner i Telia Sense Car - undtagen wi-fi'et - kan bruges, selvom du ikke har flere GB tilbage. 

Ingen får adgang til den opsamlede data, medmindre du har givet din udtrykkelige accept. Det er dig som kunde, der ejer de data, der opsamles, og det er dig, der bestemmer, hvem der skal have adgang til dataene. 

Du kan kun ændre betalingsdatoen ved at opsige abonnementet og tegne et nyt for at få den ønskede betalingsdato.

I øjeblikket sælger vi ikke forlængerledninger, men vi undersøger, om det er en mulighed fremover. Du kan sagtens købe en forlængerledning til din bils OBD-port fra en forhandler, der sælger autoudstyr.

Ja - med få undtagelser. Telia Sense Car fungerer i danskregistrerede personbiler, som kører inden for Europa. Dit wi-fi kan anvendes i hele EU/EØS. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle vores partneres service, du kan benytte i udlandet. Fx findes Easy Parks service ikke i hele Europa.