Telia Sense Car - funktioner til dig på farten

Telia Sense Car - funktioner til dig på farten

Telia Sense Car er perfekt til dig, der er meget på farten og kører til mange forskellige destinationer på en uge eller måned. Læs herunder om alle fordelene ved bl.a. kørebog og integration til EasyPark.

Telia Sense Car er perfekt til dig, der er meget på farten og kører til mange forskellige destinationer på en uge eller måned. Læs herunder om alle fordelene ved bl.a. kørebog og integration til EasyPark.

Kørebog on the go

Som erhvervsdrivende på farten har du sikkert stillet kilometertælleren mere end én gang. Og mange kender sikkert til Post-It-helvedet eller at have en notesbog - evt. på telefonen, hvor man noterer dato, tid, kilometer, hvor langt man har kørt og til hvem.

 

Du har helt sikkert også haft sene aftner, hvor du opdagede ikke at have registreret alle dine kørsler i regnskabet til SKAT og dine kunder...

 

 

Med Telia Sense Car bliver kørebogen lavet, mens du kører

 

Alle erhvervsdrivende ved, at kørselsregnskabet er et nødvendigt onde. Men med Telia Sense Car bliver det en leg. Når du har købt Telia Sense-enheden og forbundet den til appen på din telefon registreres alle kørsler, og for hver tur kan du markere, om der er tale om erhvervskørsel med taske-ikonet.

 

For hver tur i oversigten fremgår turens destination, dato, tidsforbrug og antal kilometer, så du har det fulde overblik. Det er nemt og bekvemt - og lige ved hånden.

 

Telia Sense Car hjælper dig med at lave dit kørselsregnskab med en simpel 1-click funktion. Når du skal lave dit kørselsregnskab finder du dine erhvervsture i oversigten og trykker på Upload-ikonet. Herefter sender Telia Sense-appen listen i en Excel-fil til din mail.

 

Se billedet i stor størrelse >>

Du betaler aldrig mere for meget i parkering

Er du ofte på farten og ude at besøge kunder, fx som konsulent eller håndværker? I så fald kender du nok EasyPark på telefonen - og samtidig hurdlen med at huske at stoppe betaling til parkeringen, når du forlader parkeringspladsen.

 

Ofte har man tralvt med at komme videre til næste opgave eller besøg, og i forbifarten glemmer du måske også at afmelde din parkering. Men det sker først, når du er kommet frem til næste kunde - måske flere timer efter din parkering startede. Sådan kan mange penge forsvinde ned i parkeringsselskabernes lommer.

 

Telia Sense Car framelder Automatisk din betaling

 

Med Telia Sense Car behøver du ikke længere være bekymret. Telia Sense er integreret med EasyPark, og appen registrerer, når du starter bilen og kører igen, hvorefter betalingen automatisk stopper. Derfor betaler du altid kun for den tid du parkerer.

 

Sense-appen bruger telefonens GPS til at vise, hvor bilen er parkeret. Er I flere, som bruger bilen, kan andre få adgang til at se bilens placering ved at logge på appen med de samme brugeroplysninger. Så slipper I for at bruge mere tid end nødvendigt på at finde vej til bilen.

 

Se billedet i stor størrelse>>

Wi-fi, alarm og notifikationer


Alarm ved tyveri

Alarm ved tyveri

Se altid bilens placering

Se altid bilens placering

Wi-fi til fx tablets

Wi-fi til fx tablets

Wifi på farten 

Som erhvervsdrivende bruger man ofte bilen til både erhvervsformål og som familiebil. Har du ofte din tablet med til kundemøder? Eller bruger børnene på bagsædet iPad'en?

Så kan du glæde dig over, at der er indbygget wi-fi til flere enheder i Telia Sense Car. Så kan I alle sammen være online samtidig. Skal du sende noterne fra kundemødet over mail eller en app kan du med Telia Sense Car-enheden løse essentielle opgaver på farten, mens du stadig har det hele frisk i hovedet. I Telia Sense Car findes et indbygget SIM-kort til data. Via det tilknyttede kreditkort i appen betaler du for data og kan derudover tilkøbe mere data, som også gælder i udlandet. Se mere om ekstra tilkøb af i vores Telia Sense FAQ.

Du behøver ikke være Telia-kunde i forvejen for at kunne udnytte Telia Sense Car-fordelene.

SMART ALARM OG NOTIFIKATIONER

Telia Sense Car alarmerer dig på telefonen, hvis: 

✓ Der er forsøg på indbrud i bilen eller den starter ulovligt
✓ Bilens batteriniveau er lavt 
✓ Det er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk
✓ Det er tid til syn
✓ Motorfejlslampen er tændt 
✓ Enheden bliver fjernet fra bilen 

På den måde ved du altid, hvor din bil befinder sig og du bliver holdt ajour med bilens tilstand, kørsel, benzinforbrug. Derudover giver Telia Sense Car-appen dig tips til, hvordan du kører mest optimalt ift. miljø og benzinforbrug og andre tips med "EcoDrive" funktionen. Det kalder vi SmartDrive! 

GPS viser placeringen - også når I deles om bilen

Telia Sense Car er udstyret med GPS, der viser præcis hvor bilen holder, også hvis I er flere, der bruger den samme bil. I bruger blot det samme login til appen. Alle kan på den måde registrere erhvervskørsler eller finde bilen, uanset hvor den holder parkeret. 
Dette er ofte en fordel i større byområder med få og spredte parkeringspladser. Telia Sense Car-appen viser desuden, når bilen kører i realtid - ekstra smart, hvis bilen skulle blive stjålet og I skal alarmere politiet.