Vild med streaming?

Mobil­abonnementer med Netflix

Kan du og familien ikke få nok af streaming? Vi har to mobilabonnementer med Netflix, der netop er blevet endnu bedre! Ud over ubegrænset underholdning fra Netflix får du nu også 6 eller 12 mdr. valgfri streaming – på husets regning! Og er I flere i familien, kan I samle jeres abonnementer og spare penge på mobilregning og underholdning.

ONE Netflix til 1 person
Fri tale
Fri data
5G | 26 GB I USA, THAILAND, TYRKIET OG EU
309
kr./md./pers.
Mindstepris 417,75 kr.
Inkl. Netflix Standard
/globalassets/olympus/inriver/50x50_service-icon_netflix.png
Smart Netflix
Fri tale
40 GB
5G | 19 GB I EU
229
kr./md./pers.
Mindstepris 337,75 kr.
Inkl. Netflix Standard
/globalassets/olympus/inriver/50x50_service-icon_netflix.png

Tag dit nuværende Netflix-abonnement med dig

Har du allerede en Netflix-konto? Så skal du bare bruge det login, du plejer sammen med dit ONE Netflix-abonnement. Når du aktiverer dit mobilabonnement med Netflix hos Telia, sker betalingen automatisk via os. Det er nemt, og det giver dig mulighed for at spare penge på en streamingtjeneste, du allerede betaler for. 

Opgradér dit mobilabonnement med Netflix til Netflix Premium

Når du køber et af vores mobilabonnementer med Netflix, får du automatisk Netflix-adgang til 2 brugere. For kun 30 kr./md. kan du tilkøbe yderligere 2 brugere. Dette kalder vi Netflix Premium. Du kan tilkøbe Netflix Premium, når du bestiller dit abonnement eller til hver en tid i selvbetjeningen.

 • Op til 12 mdr. valgfri streaming
 • Brug mobilen i udlandet
 • 5G på Nordens bedste netværk
 • Ingen binding
 • Familierabat
 • Op til 12 mdr. valgfri streaming
 • Brug mobilen i udlandet
 • 5G på Nordens bedste netværk
 • Ingen binding
 • Familierabat
Nyhed!
Netflix og valgfri streaming

Vi gi’r op til 12 måneders valgfri streaming

Er du og familien også vild med streaming? Stop med at lede! Med et af disse  mobilabonnementer får I både ubegrænset underholdning fra Netflix – og nu også op til hele 12 mdr. valgfri streaming på husets regning!

Tilbuddet gælder ved flytning af mobilnummer og kan ikke kombineres med rabat på køb af ny mobil.

Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 40 40 80, eller kig forbi en af vores butikker.

Nyd ubegrænset underholdning med Netflix inkluderet

Den populære streamingtjeneste Netflix behøver næppe nogen større præsentation. Her er rigelige mængder af film, serier og anden underholdning, som du kan nyde at se alene – eller som hele familien kan samles om.

Følg med i yndlingsserien på vej til arbejdet eller hjemme fra sofaen. Du kan nemlig både se Netflix på din smartphone, tablet og computer eller på dit tv via Apple TV, Chromecast, PlayStation eller Smart TV. Se nederst på siden hvordan.

Spænding, dokumentarer og sjov – for alle aldre

Følg med i det populære historiske drama The Crown om dronning Elizabeths regeringstid, der nu kører på fjerde sæson (og der siges at være en sjette på vej).

Derudover er der naturligvis masser af andre film, serier og dokumentarer i alle genrer – og for alle aldre. Med et mobilabonnement med Netflix inkluderet har I fri adgang til film og serier i lange baner.

Skal familiens børn se Netflix alene, kan du oprette en børneprofil med forældrekontrol. Her kan du indstille aldersgrænsen for indhold, der må vises, ligesom du kan blokere specifikke titler, du ikke vil have, børnene skal kunne se.

Papirhuset

How to Sell Drugs Online (Fast)

Grace and Frankie

The Willoughbys

Ozark

Sex Education

Black Mirror

Coffee & Kareem

Space Force

Klaus

Narcos Mexico

Next in Fashion

Der er mange gode grunde til at vælge Telia

Førende på 5G

Vi er i fuld gang med udrulningen af 5. generation af det mobile netværk. Inden udgangen af 2022 kan 75 % af alle danskere få 5G-dækning fra Telia, hvilket gør os til markedets førende 5G-udbyder.

Roaming

Brug mobilen i udlandet

Med et mobilabonnement fra Telia kan du tale, surfe og streame i udlandet, uden det koster ekstra. Tag os trygt med til USA, Thailand, Tyrkiet og i EU – vi dækker nemlig hele 97 % af danskernes foretrukne rejsemål.

Nordens bedste netværk

Som Telia-kunde surfer og streamer du på Nordens bedste netværk. Samtidig må du bruge al din tale og data i både Danmark, Norden og Baltikum. Uden begrænsning, uden merpris. Dette er helt unikt for Telia.

Nyt eller flyt nummer

Det er let at blive kunde

Vil du oprette nyt nummer, kan du bruge det, så snart du har modtaget dit simkort. Vil du beholde dit nuværende nummer, sørger vi naturligvis for, at det flyttes til Telia. Vi sender dig en sms, dagen før nummerflytningen gennemføres.

TELIA-FORDELE

Rabat på streaming

Som Telia-kunde får du og familien rabat på de største og bedste streamingtjenester. Du er ikke låst til en bestemt streamingpakke, men kan frit vælge streaming til og fra, som du vil. Helt uden binding.

Til jeres måde at leve på

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 34 butikker landet over.

 1. Testsider
 2. Netflix oversigtsside