Mobiltelefoni til virksomheder

Arbejdstelefoner

Hvis du sidder på et kontor og bruger din telefon til dit arbejde, er det nok ikke en decideret arbejdstelefon, du leder efter. Eller det er det, men ikke i den forstand, at din telefon skal være robust og kunne klare en masse tæsk i hverdagen. En sådan arbejdstelefon kalder vi også for en håndværkermobil.

Hvis din arbejdsmobil skal være hårdfør, slidstærk og robust, så er du kommet til det rette sted. Det er netop stærke arbejdstelefoner, du finder her på siden. En rigtig håndværkermobil skal kunne holde til lidt af hvert, og det stiller særlige krav til den.

Moderne mobiltelefoner er flotte, elegante, avancerede og med en flot skærm samt et godt kamera, der viser og fanger alle de detaljer, du har brug for. Dog betyder det ikke, at de kan holde til særlig meget, og arbejder du som håndværker eller lignende, kan du have brug for en mere praktisk løsning.

Udvalg af arbejdstelefoner hos Telia

Apple iPhone

Den nye iPhone er robust, enormt kraftfuld og oplagt som arbejdstelefon. Læs mere om iPhone som arbejdstelefon her.

Nokia Tough

Nokias håndværkermobil er, som navnet antyder, skabt til at blive brugt mens du arbejder. Den tåler snavs og tæsk og er derfor en oplagt arbejdstelefon. Læs meget mere om Nokia Tough her.

Samsung Galaxy XCover

En Samsung håndværkermobil kan holde til meget mere end en almindelig smartphone kan. Læs mere om den stærke Samsung Galaxy XCover-serie lige her.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af arbejdstelefoner eller håndværkermobiler

Vi har alle de største mærker med ekstra kraftige ydre og indre, som du trygt kan tage med dig på arbejde.

Det er dog ikke kun for dig, der arbejder på en byggeplads eller i en anden håndværksmæssig sammenhæng. Dyrker du sport, hvor du vil have din smartphone med, er det også vigtigt, at den kan holde til meget.

Sådan vælger du den rette arbejdsmobil

Det kommer helt og alene an på, hvor meget din smartphone skal klare. Altså, i forhold til hvilken du skal vælge.

Hvis du leder efter en håndværkermobil, skal du se efter telefoner med ekstra beskyttelse. Det kan være en forstærket skærm, forstærket displays og en høj grad af vand og støvafvisning. Med et stødabsorberende cover kan du tage det værste, hvis du skulle tabe din telefon, og hvis du tilmed har beskyttelsesglas på din skærm, skal der meget til, før din mobil for alvor tager skade.

De fleste moderne smartphones kan tåle både at komme i vand og blive udsat for lidt af hvert. De kan klare at blive tabt i vand og blive udsat for støv, da de er lukket så tæt, at støvet ikke kan komme ind. Men der er alligevel en forskel på, hvad en almindelig mobil kan klare, og hvad en arbejdsmobil kan.

Derfor skal du se efter, hvad de specifikke arbejds-smartphones kan holde til og sammenligne med det, du laver til dagligt. Hos Telia har vi et bredt udvalg af mobiler til dig som håndværker eller lignende fra de største mærker som Samsung Galaxy, Nokia Tough og andre til en god pris.

Gør din egen mobil mere robust med et cover

Hvis du gerne vil have en moderne smartphone, der ikke ligner en decideret arbejdsmobil, kan du være lidt kreativ og gøre din egen smartphone mere robust over for slag og skrammer.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af mobiltilbehør, og hvis du køber både et cover og beskyttelsesglas til din smartphone, er du faktisk kommet langt i forhold til at beskytte den.

Et stødabsorberende cover skal nok tage det værste, hvis og når du taber din telefon. Hvis du tilmed har beskyttelsesglas på din skærm, skal der meget til, før din mobil for alvor tager skade.

Der findes mange forskellige mobilcovers, som har hver sine fordele. Nogle er skabt til at gøre din telefon flottere eller ligefrem smuk. Andre er skabt for at beskytte din smartphone. De covers i enten læder eller silikone er særdeles stødabsorberende. Her kan du også vælge et cover, der dækker både skærm og bagside af telefonen. Her er din telefon altså godt beskyttet, mens du kan samle dine kreditkort, visitkort og andet sammen med din mobil.

Der er altså mange muligheder, når du som håndværker eller lignende skal finde din næste mobil. Du kan enten købe en mobil, der er særligt hårdfør, eller også kan du beskytte din telefon med et cover og beskyttelsesglas, så du kan bruge den, mens du arbejder.

Få et godt tilbud på arbejdstelefoner

Udfyld formularen og bliv kontaktet.