Håndværkermobiler

Når I vil have robuste håndværkermobiler, der gør arbejdsdagen lettere

Når I vil have robuste håndværkermobiler, der gør arbejdsdagen lettere

- gør vi det lidt nemmere

Skal din arbejdsmobil skal være hårdfør, slidstærk og robust?

Hvis din arbejdsmobil skal være hårdfør, slidstærk og robust, så er du kommet til det rette sted. Det er netop stærke arbejdstelefoner, du finder her på siden. En rigtig håndværkermobil skal kunne holde til lidt af hvert, og det stiller særlige krav til den.

Moderne mobiltelefoner er flotte, avancerede, kommer med en flot skærm og et godt kamera, der viser og fanger alle de detaljer, du har brug for. Dog betyder det ikke, at de kan holde til særlig meget, og arbejder du som håndværker eller lignende, kan du have brug for en mere praktisk løsning.

Udvalg af arbejdstelefoner hos Telia

Nyhed: Xcover7

Samsung Galaxy XCover

Samsung Galaxy Xcover er robust mobil - en håndværkermobil - som kan holde til meget mere end en almindelig smartphone kan. Læs mere om den stærke Samsung Galaxy XCover-serie lige her.

Nokia Tough

Nokias håndværkermobil er, som navnet antyder, skabt til at blive brugt mens du arbejder. Den tåler snavs og tæsk og er derfor en oplagt arbejdstelefon. Læs meget mere om Nokia Tough her.

Apple iPhone

Den nye iPhone er robust, enormt kraftfuld og oplagt som arbejdstelefon. Læs mere om iPhone som arbejdstelefon her.

Vælg den rette arbejdsmobil

Vælg arbejdsmobil ud fra, hvad den skal kunne klare i løbet af en arbejdsdag

Håndværkermobilen

Hvis du leder efter en håndværkermobil, skal du se efter telefoner med ekstra beskyttelse.

Håndværkmobilen er designet til at kunne holde i de mest i krævende arbejdsmiljøer. Den er bygget til at modstå alt fra hårde stød og ridser til støvfyldte omgivelser og kan selv håndtere fald fra op til 1,5 meter på stål. 

Xcover fra Samsung har en stor skærm med øget følsomhed over for berøring, så du kan bruge den med handsker på og i regn eller sne.

Arbejdsmobiler

De fleste nyere smartphones kan tåle både at komme i vand og at blive udsat for støv, da de er lukket så tæt, at støv og vand ikke kan komme ind. Men der er alligevel en forskel på, hvad en almindelig arbejdsmobil kan klare, og hvad en håndværkmobil bør kunne.

Sammenlign mobiler - og find den rigtige

Brug sammenligningsfunktionen når du kigger efter din nye arbejdsmobil. Her kan du let får et overblik over de funktioner, som er vigtige for dig og din mobil. Hvad enten det er kamera og stor skærm eller om den skal være vand-, stød- og støvafvisningen.

Er du stadig i tvivl? Vi sidder klar til at rådgive dig på telefonen eller du kan besøge en af vores 31-butikker.

Få en komplet 360 beskyttelse af din mobil

Hvis du gerne have moderne smartphone, kan du med et robust cover og skærmbeskyttelse forvandle din smartphone til en hårfør arbejds- og håndværkermobil.

Du kan finde cases, som beskytter mod slag, ridser og støv, og med beskyttelsesglas på din skærm og kamera skal der meget til, før din mobil for alvor tager skade.

Se vores store udvalg af covers og skærmbeskyttelse.

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.