Bredbånd

Home Office

Hjemmearbejdsplads giver maksimal frihed til dine medarbejdere

Fordele ved Home Office

Velfungerende hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdspladser er mere relevante end nogensinde, og vi leverer en god løsning til virksomheder, der gerne vil sikre, at det hele fungerer for deres medarbejdere.

Opgradér til højere hastighed

Hurtigt internet når du arbejder hjemmefra. Telia Home Office fås med hastigheder på op til 100 Mbit/s (DSL), fra 300 Mbit/s og op til 1 Gbit/s (Coax/Fiber).

Tilkøb ekstra underholdning

Vælg mellem bl.a. Spotify, Forsikring, Telia Secure og Microsoft Office 365.

Så enkelt er det

  • I tilbyder medarbejderen en bredbåndsforbindelse på op til 100 Mbit, fra 300 Mbit/s og op til 1 Gbit/s, som Telia derefter opretter på hjemmeadressen.
  • Som virksomhed sørger I for den løbende betaling af bredbåndet. Nemt og overskueligt på én samlet regning – uanset hvor mange medarbejdere I betaler for.
  • Vil I tilbyde jeres medarbejder yderligere, kan I vælge at betale for en eller flere af nedenstående services.
  • Uanset hvor meget ekstra I vælger at betale for, tilføjes det på én og samme regning.

Bliv kontaktet ang. Home office

Spørgsmål og svar

En andelsforening har en samlet aftale om internet og TV hos en anden udbyder. En medarbejder der bor i denne forening får betalt internet af virksomheden, og betaler selv TV-pakken. Kan internetforbindelsen flyttes fra den anden udbyder til Telia, så virksomheden stadig betaler for medarbejderens internet samtidig med at alt vedrørende TV-pakken hos den anden udbyder forsætter uændret?

Telia kan via et bulk-check, hvor I sender os en liste over adresser, verificere om vi kan tilbyde internet på medarbejderens adresse. Hvis det er muligt, kan Telia levere en virksomhedsbetalt internetforbindelse og kunden kan beholde sit kabel-tv. Nogle andelsforeninger har et ejerforhold til antenneanlægget, og dette kan påvirke Telias mulighed for at levere internet på adressen.

Hvis en medarbejder har en anden internetudbyder, hvordan flyttes denne linje så til Telia?

Er en medarbejder allerede tilknyttet en anden leverandør, kan Telia nemt hjælpe med at overdrage en bredbåndsforbindelse fra denne. Alt, der skal bruges, er kundereference og navn på nuværende leverandør – så tager vi os af overflytningen.

Hvad sker der med Telia Home Office forbindelsen hvis en medarbejder flytter og skifter adresse?

Hvis en medarbejder skifter adresse, er det nødvendigt at afmelde Telia Home Office på den tidligere adresse og derefter tilmelde Telia Home Office på den nye adresse. Der er en minimumsbinding på Telia Home Office produktet på 12 måneder. Ved flytning pålægges oprettelse samt eventuelt teknikker gebyr på den nye adresse.

Er det muligt at opgradere bredbåndshastigheden på Telia Home Office?

Ja. Bredbåndshastigheden kan opgraderes fra 50 til 100 Mbit, fra 50 til 300 Mbit, fra 100 til 300 Mbit, fra 300 Mbnnit/s og op til 1 Gbit/s. Dog afhænger dette af hvilke internetteknologi, vi kan levere på adressen.

Hvordan bestilles Telia Home Office?

Telia Home Office bestilles ved, at I sender en liste til Telia med adresser, ønskede bredbåndsprodukter/-kapaciteter og ekstra services. Derefter kan Telia igangsætte ordren.

Hvilken forbindelsestype og hastighed kan fås på adressen?

For at finde ud af hvilken type forbindelse og hastighed der kan fås på adressen, sendes en liste over de ønskede adresser til Telia. Herudfra kan Telia oplyse hvilke forbindelsestyper og hastigheder, der er mulige på de enkelte adresser.

Hvor lang bindingsperiode er der på Telia Home Office?

På Telia Home Office er der en minimumsbinding på 12 måneder.

Hvordan opsiger medarbejderen Telia Home Office?

Ved opsigelser skal medarbejderen kontakte virksomhedens administrator, som derefter giver Telia besked om opsigelsen.