Home Office

Når du vil skabe fleksible arbejdsmuligheder

Når du vil skabe fleksible arbejdsmuligheder

- gør vi det lidt nemmere

Home Office – gør hjemmearbejdet effektivt

Med Home Office fra Telia gør vi det nemmere for dig at tilbyde dine medarbejdere en sikker og lynhurtig internetforbindelse til hjemmekontoret. Det betyder både mere effektivt hjemmearbejde og større frihed til dine medarbejdere.

Vi tager os af alt det administrative og samler alle på én platform, der giver dig overblik og mulighed for nemt at fjerne og tilføje medarbejdere med blot et enkelt klik. Med Home Office fra Telia slipper du altså for at bruge tid på det praktiske, men kan i stedet fokusere på at give alle dine medarbejdere den optimale hjemmearbejdsplads med lynhurtigt internet.

Oplev fordelene ved Home Office fra Telia

Effektiv hjemmearbejdsplads

Giv dine medarbejdere de bedste arbejdsvilkår – også når de arbejder hjemmefra.

Bedste teknologi på adressen

Få altid den bedste teknologi på medarbejderens adresse med op til 1 Gbit/s (med COAX/fiber).

Nem selvbetjening

Spar tid og penge på administration. Alle medarbejdere samles i én løsning, og du kan fjerne og tilføje flere med ét klik.

Stabilt og hurtigt internet

Effektivt hjemmearbejde kræver stabile og hurtige internetforbindelser. Det får dine medarbejdere med Home Office fra Telia.

Vi vælger altid de bedste teknologier og hastigheder på de specifikke adresser og sikrer på den måde kvaliteten af Teams-møder og andre datatunge aktiviteter. Der hvor vi ikke dækker med fiber eller en anden bredbåndsteknologi, leverer vi lynhurtigt 5G Internet via router – med fiber-hastigheder vel at mærke.

Vi klarer alt det praktiske

Home Office fra Telia fås med hastigheder fra 300 Mbit/s til 1 Gbit/s (med COAX/fiber) og op til 700 Mbit/s (med 5G Internet via router). Du slipper dog for at bruge tid og energi på at vælge den rette teknologi.

Når du har tilmeldt en medarbejder, finder vi nemlig den bedste teknologi på adressen og klarer installationen. Har du medarbejdere, der er tilknyttet andre bredbåndsleverandører, tager vi os også af overdragelsen fra disse til Telia – du skal ikke selv gøre noget.

Spar tid og penge

Spar tid og penge på administration. Vælger du Home Office fra Telia til dine medarbejdere, opretter vi én samlet aftale for din virksomhed. Derfor betaler du også løbende via én samlet regning – uanset hvor mange med- arbejdere du køber internet til, og hvor mange du senere måtte tilføje. Nemt og overskueligt.

Du tilføjer medarbejdere med et enkelt klik i selvbetjeningsløsningen, Telia klarer det praktiske på hjemmeadresserne, og dine medarbejdere er nu klar til hjemmearbejde på stabilt og hurtigt internet.

 

Vil du høre mere om Home Office fra Telia?

Udfyld skemaet – så kontakter vi dig hurtigst muligt og fortæller mere om Home Office og om fordelene for både din virksomhed og dine medarbejdere.


Skriv dit nummer. Vi ringer dig op inden for 5 minutter.

5G Netværk i verdensklasse

5G Netværk i verdensklasse

Vi er klar med ultrahurtigt 5G på vores Telia netværk. Et netværk, der er skabt til jeres måde at arbejde på, og som giver uanede muligheder. Luk fremtiden ind. Og vær på forkant med udviklingen.

5G er nøglen til, at virksomhederne kan tage digitaliseringen til næste skridt.