• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Sony Xperia mobiltelefoner

Sony er en af de største producenter af smartphones på verdensplan. Med Sony Xperia serien er fokus på at producere prisvenlige smartphones med fokus på innovation og brugervenlighed. Find din nye Sony mobil hos Telia her.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Sony Xperia er det sikre og innovative valg

Sony Xperia er blandt de bedste og mest innovative smartphones med Android. Sony formår år efter år at komme med nye smarte funktioner og holde deres Sony Xperia-telefoner på et niveau, der hører til i verdenstoppen. Det mest imponerende ved det er, at Sony formår at gøre det, mens de holder prisen nede.

Sony-telefoner er både avancerede og skabt til at blive brugt. Sony Xperia-mobiltelefoner er kendetegnet ved, at de er robust og modstandsdygtige. De står imod både vand, skidt og støv, og så er de udstyret med et batteri i den absolutte top. Derudover er Sony Xperia-mobiltelefoner udstyret med dual-sim, så du let kan veksle mellem at bruge din Sony Xperia som arbejdstelefon og privattelefon.

Sony Xperia med masser af nyt i 2022

Billedet viser Sony Xperia 10 IV smartphone med 5G og 5.000 mAh.

Sony har for vane at imponere i begge ende af skalaerne og på forskellige måder. Dette fortsætter du ufortrødent med i 2022, hvor de allerede har vist, at de kan være med helt fremme samt skabe noget innovativt, hvor alle kan være med rent prismæssigt. 

Sony Xperia 10 IV er den letteste smartphone med 5G og 5.000 mAh. Det giver dig maksimal fleksibilitet, mens du får du en elegant og stilren smartphone i hånden. Og så er telefonen selvfølgelig spækket med kræfter. 

Sony Xperia 10 IV lever op til alle de krav, du kan stille til en moderne smartphone, hvor den gør det med en elegance, som kun få mobiler kan.

Designet er nemlig ekstremt slankt, men det tager intet fra hverken ydeevne eller kameradelen. Du kan tage flotte portrætbilleder eller indfange hele landskabet med et enkelt klik på din Xperia 10 IV. 

Skærmen er også meget imponerende, hvor den står krystalklart og præsenterer alle detaljer i fornem kvalitet. 

Hvis du leder efter en ultimativ smartphone, der har hele pakken og mere til, skal du se efter nyheden fra 2022, nemlig Sony Xperia 1 IV. Det er et monster af en mobil, hvor du får en helt ekstrem ydeevne og et kamera, der er i den professionelle ende af skalaen. Altså alt i alt en telefon der hører til i den absolutte top. 

Sony Xperia 1 IV har optisk zoom uden digital forringelse, og det både banebrydende og innovativt. Det er ikke set før. Læg dertil at processoren og batteriet er skabt til høj performance dagen lang, så kan du streame, game og optage, alt det du vil, uden bekymringer. 

Flere nyheder i 2022: Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 5 IV

2022 er et godt år for Sony-fans. Endnu en spændende nyhed i 2022 er Sony Xperia 5 IV, der er en kompakt og utrolig stærk flagskibsmodel. Her får du masser af kræfter i en pakke, der er mindre end de fleste. Men det tager ikke noget fra ydelsen. Tværtimod. 

Sony Xperia 5 IV gemmer på et af de bedste smartphonekameraer på markedet. Hemmeligheden bag dette er Sonys banebrydende kamerateknologi. Og denne teknologi gør også, at du kan bruge din Sony Xperia 5 IV sammen med en Sony Alpha-kamera. Hvis du er fotoentusiast, er det en rigtig god nyhed. 

Sony Xperia 5 IV er stærk takket være den, ja, stærke processor i telefonen. Sony Xperia 5 IV har også et kraftfuldt batteri, der holder hele dagen og mere til. Det gør, at du kan optage, redigere billeder og musik eller game løs på en professionel platform uden bekymringer. 

Sony Xperia-mobiler i 2021

Sony fortsatte med at imponere stort med deres serie af Sony Xperia i 2021. Især på kamerafronten fik du virkelig meget for pengene, hvis du valgte en Sony Xperia-smartphone i 2021.

Den dengang nye linje af Sony Xperia-mobiler som Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III giver dig alt det, du har brug for i en moderne smartphone. Og mere til. Her er processorkraft og kamerakraft nok til at være med blandt de bedste smartphones på markedet. Derudover er designet i top, og brugervenligheden det samme.

Der er altså ikke sparet på noget, og med denne linje af smartphones slår Sony Xperia for alvor fast, at de vil være med helt fremme, hvor det er sjovest. Skærmkvaliteten er også i top med den nye serie, hvor Sony tydeligvis bruger al den ekspertise, de har fra deres egen serie af fjernsyn og computerskærme. 

Alt dette kombineret med 5G-netværket gør Sony Xperia 1 III og 5 III til den oplagte valg for dig, der vil have en premium Android-telefon.

Sony producerer mere end blot smartphones, og den brede ekspertise og viden bliver brugt til at skabe en fuldkommen smartphone. Derfor har Sony Xperia et stilrent design, et kamera i verdensklasse, højtalere med knivskarp lyd og en skærm, der gengiver alle detaljer krystalklart.

Af de årsager er en Sony Xperia-mobil det sikre valg, da du får alt, du kan forlange af en moderne smartphone, uden at det kan ses på prisen.

Sony Xperia i mange forskellige udgaver

Sony har ligesom så mange andre smartphone-producenter valgt at udgive deres telefoner i både premium og mere prisvenlige udgaver. Hvis du vælger en af flagskibsmodellerne fra Sony Xperia, så du alt det bedste, du kan forvente af moderne top-smartphone.

En Sony Xperia har et af markedets bedste kameraer, en brugerflade alle kan navigere let i og et design og en skærm, der er både funktionel og stilsikker. Netop derfor er Sony Xperia et sikkert valg, fordi du for så meget, uden at du skal betale ekstra for det.

Hvis du vil have det bedste fra Sony, er det en smartphone fra Sony Xperia 1-serien, du skal vælge. Her får du 5G, et af de bedste kameraer på markedet, de nyeste teknologier og lyd i verdensklasse. Derudover kan du koble din Sony Xperia-mobil sammen med din PlayStation og få en endnu bedre gaming oplevelse.

Sony Xperia kommer også i en lettere udgave, hvor du får alle de vigtigste funktioner. Sony Xperia L-serien er Sonys prisvenlige serie af telefoner. Her får du en stor skærm, hvor alt står helt skarpt, og hver en detalje bliver gengivet i høj kvalitet.

I Sony Xperia L-serien er der kælet for detaljerne, uden at prisen stiger. Kameraet er avanceret, og batteriet holder hele dagen. Alt dette gør Sony Xperia L-serien til det oplagte valg for dem, der jagter en moderne smartphone til en rigtig skarp pris.

Sony Ericsson dominerede i 00’erne

Sammen med Nokia var Sony i samarbejde med svenske Ericsson - deraf navnet Sony Ericsson - dominerende på mobilmarkedet. I takt med at mobilmarkedet udviklede sig, blev industrien ændret og spillereglerne det samme. Kunderne ville have smartphones, og det ledte til, at Sony og Ericsson gik hvert til sit i 2021. Målet for Sony var at producere prisvenlige smartphones, der stadig var drevet af innovation og brugervenlighed. Herfra udsprang Sony Xperia.

I dag er Sony en af de største producenter af smartphones, og deres Sony Xperia-telefoner bliver solgt i massevis på verdensplan og i Danmark.

Historien om Sony startede dog helt tilbage i midten 1940’erne i Tokyo. Her producerede Sony primært radioer, og siden da er det kun gået fremad. I dag producerer Sony forskellige former for elektronik, spillekonsoller og står også bare både film og musik.