• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 31 butikker
  • Personlig rådgivning
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 31 butikker
  • Personlig rådgivning

Apple Watch

Et Apple Watch er ligesom et normalt ur, hvor du kan se, hvad klokken er. Derudover kan du så også bruge mange af de samme features og apps, som du kan på din iPhone og iPad - så helt normalt er det ikke. Det var faktisk en stor underdrivelse.

Et Apple Watch er et af de mest avancerede og stilrene smartwatches på markedet. Er du tilhænger af Apples produkter, er et Apple Watch et uundværligt element i din samling. Med et Apple Watch har du altid det fulde overblik over, hvad der sker på din iPhone eller iPad.

Apple Watch kommer i et væld af forskellige farver og stile. Dermed er der mange forskellige varianter at vælge mellem. Det gør Apple Watch til et sikkert accessory, uanset om du skal ud på en løbetur eller til en fin middag.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Nyhed - Apple Watch Series 9-serien

Apple Watch Series 9-serien er den nyeste tilføjelse til Apples populære smartwatch-linje. Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2 kommer begge med flere imponerende opgraderinger og nye funktioner, der hæver baren for ydeevne og brugeroplevelse med flere længder.

En af de mest bemærkelsesværdige opgraderinger i Apple Watch Series 9-serien er den forbedrede S9 SiP-chip. Desuden har Apple også arbejdet på at forbedre brugerinteraktionen med håndbevægelser, hvilket giver en mere intuitiv og naturlig oplevelse.

En anden spændende nyhed er, at Apple Watch Series 9-serien inkluderer C02-neutrale modeller. Og så er Apple Watch Ultra 2 blevet endnu mere robust og avanceret end hidtil. Oplev alle de nye features og lækre designdetaljer med Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra hos Telia.

Apple Watch Series 9: Propfyldt med power

Den nye specialudviklede S9 SiP er Apples mest kraftfulde smartwatch-chip til dato og byder på en række imponerende forbedringer og nye funktioner. En af de store nyheder er den nye 4-core Neural Engine, der er blevet betydeligt forbedret i forhold til tidligere modeller, hvilket betyder, at den kan udføre komplekse opgaver og beregninger hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

En anden imponerende funktion ved den nye S9 SiP er dens batteritid på 18 timer, hvilket giver brugerne mulighed for at bruge enheden hele dagen uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. 

Derudover har Apple Watch S9 en mere energieffektiv S9 SiP og en avanceret skærmarkitektur, som øger den maksimale lysstyrke på skærmen med op til 2000 nits - det dobbelte af Series 8. Dette gør det endnu nemmere for dig at læse tekst i stærkt sollys.

Apple Watch Ultra 2: Skabt til eventyr

Apple Watch Ultra 2 blevet endnu mere robust
og avanceret end hidtil

Apple Watch Ultra 2 er skabt til at klare selv de mest udfordrende forhold. ret er blevet grundigt afprøvet, både i dybderne og i højderne for at sikre sin pålidelighed. Med et stærkt etui og beskyttende glas er det resistent over for stød og ridser, hvilket giver det en robust karakter. Vandtætheden åbner døren for dybhavsdykning uden bekymringer om skader på uret. Uanset om du drager på bjergbestigningseventyr eller dykker ned i de dybe oceaner, er Apple Watch Ultra 2 din pålidelige følgesvend til de mest eventyrlige rejser.

Apple Watch nyheder 2022

I efteråret 2022 lancerede Apple tre nye Apple Watch modeller nemlig Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og Apple Watch SE. 

Apple Watch Series 8 sætter øget fokus på sundhed og har tager alt det bedste fra Serie 7 og udvikler videre på det. Med endnu mere avanceret sundhedstracking og en dybere indsigt i kvinders cyklus, sundhed og søvn er Apple Watch Series 8 den ultimate sundhedstracker.

Med Apple Watch Ultra får du det mest robuste og avan­cerede Apple Watch nogen­sinde. Med en robust urkasse i titanium, præcisions-GPS med dobbeltfrekvens, op til 36 timers batteritid, friheden ved mobilforbindelse og tre specialdesignede remme til sportsudøvere og eventyrlystne af alle slags.

Apple Watch SE 2022 tager alle de bedste funktioner fra den nyeste serie og sætter dem i en kompakt størrelse, der koster mindre, men som kan næsten det samme. Du får nogle af de nyeste og mest spændende funktioner fra Apple Watch Series 8 herunder Crash Detection, Fall Detection og Emergency SOS.

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022

Torben Vognsen sammenligner Apple Watch Ultra med Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022. 

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2022 og Apple Watch S8 | Telia Danmark

Hvad er et Apple Watch?

Apple Watch er Apples svar på et smartwatch. Uret er fuldt integreret med iPhone og iPad, og med Apple Watch kan du både styre og kontrollere, alt hvad der sker på dine bærbare Apple devices.

Dit Apple Watch er forbundet med din iPhone via Bluetooth. Herfra kan du altså snakke i telefon, sende beskeder og mails og meget mere. Alternativt kan du også bare bruge dit Apple Watch til at orientere dig, uden at du skal have din iPhone op ad lommen. 

Du kan også bruge dit Apple Watch uden at have din iPhone i nærheden fx på løbeturen. Det kræver et eSIM til dit Apple Watch, som du kan læse mere om længere nede på siden. 

Derudover har Apple Watch også mange af de samme sundheds- og træningsfunktioner som løbeure. Med et Apple Watch kan du tracke dine aktiviteter som løb, cykling og træning. Derudover kan du tracke din menstruationscyklus, og med Apple Watch Series 6 og Apple Watch Series 7 kan endda måle iltniveauet i dit blod. Mens Apple Watch Series 8 er defineret som den ultimative sundhedstracker bl.a. med forbedret træningsapp.

Apple har et tæt samarbejde med Nike, hvor de sammen udvikler sundheds- og træningsdelen af uret og forbedrer den løbende.

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Apple Watch er efterhånden kommet i mange forskellige serier og udgaver. Nogle gange er der store spring i den teknologiske udvikling mellem de forskellige Apple Watch Series, og andre gange er det knap så voldsomt.

Dermed kan det også være svært at gennemskue, hvilket Apple Watch du skal vælge. Hvis du blot ønsker et godt smartwatch, der er kompatibelt og skabt til at fungere med din iPhone, kan du fint nøjes med et Apple Watch Series 5 eller fx Apple Watch SE. Det kan være en hjælp at beslutte dig for, hvilke funktioner du absolut skal have med dig, inden du vælger dit Apple Watch. Det indskrænker feltet og gør det lettere for dig at vælge.

Valg af Apple Watch med eller uden eSIM
Foruden valg af størrelse, farve på urkassen, hvilket materiale remme skal være i og hvilken farve, den skal have, skal du også vælge mellem 'GPS + cellular' eller 'GPS'. 

Helt enkelt handler det om, hvorvidt du ønsker at bruge dit ur uden at have din mobil i nærheden, så skal du vælge en 'GPS + cellular' model eller om du altid vil have din mobil med dig. Med cellular har du mulighed for benytte 4G netværket (via et eSIM) og du kan lade mobilen blive hjemme, når du fx skal ud at løbe, cykle eller andet og stadig vil have mulighed for at være online, modtage opkald, sms'er, lytte til musik mm.. 

eSIM til Apple Watch

Hvad er et eSIM? Der er ikke meget plads i et Apple Watch, og et almindeligt SIM-kort ville være alt for stort. Derfor har Apple lavet deres egen eSIM standard AppleSIM, som bruges til at identificere uret på 4G netværket. Det betyder, at du kan lade mobilen ligge derhjemme, når du fx løber en tur, arbejder i haven eller noget helt tredje - og stadig modtage opkald på dit mobilnummer, lytte til musik, modtage og sende beskeder og meget mere.

Det er ikke alle Apple Watch modeller, der kan tilgå 4G netværket. Du skal vælge en Apple Watch model med 'cellular'. 

For at benytte denne tjeneste kræver det, at du opretter et eSIM til dit Telia abonnement. Læs mere om eSIM, se pris og hvordan du bestiller eSIM.  

Hvis du bare gerne vil have et nyt Apple Watch, der kan det meste, men du ikke behøver det absolut bedste, kan du vælge et Apple Watch SE.

Husk også, at Apple Watch kun virker sammen med en iPhone. Ejer du en Android-telefon, skal du have dig et andet smartwatch. Se vores udvalg af smartwatches her

Apple Watch Serie 6 vs. Apple Watch SE

Hvad er forskellen på de to Apple Watches: Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE og hvilke skal du vælge? Få svaret her, hvor Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT sammenligner de to smartwatches fra Apple.

Apple tilbehør