• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt & hurtig levering
  • 31 butikker - åbent t.o.m 23/12
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt & hurtig levering
  • 31 butikker - åbent t.o.m 23/12
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Samsung Galaxy mobiltelefoner

Få din nye Samsung-mobil hos Telia

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Brug for hjælp til dit køb?

Udfyld skemaet – så kontakter vi dig hurtigst muligt og kan fortælle mere om vores gode tilbud

Få performance i verdensklasse med en Samsung-mobil

Her på siden kan du se alle vores mobiltelefoner fra Samsung. Vi har bl.a. de nyeste topmodeller i Samsung Galaxy-serien – S-, A-, og Note-mobilerne m.fl. Der er noget for enhver smag og budget i vores udvalg. Vi har altid en billig Samsung-mobil til dig, uanset hvad dine behov er.

Hvilken mobiltelefon fra Samsung skal du vælge?

Hvilken mobiltelefon fra Samsung skal du vælge? Det vigtigste er, at du kigger på dine behov. Skal du køre tunge programmer og spil, skal du mest ringe og SMS’e, eller er den hovedsageligt til YouTube? Nedenfor kan du se en oversigt over de primære Samsung-serier:

Samsung Galaxy S-serien: Det er her, du finder flagskibene fra Samsung. Altså modellerne med den bedste hardware og software, der kan klare alt, du har behov for, og de ligger godt i hånden.

Samsung Galaxy Z-serien: Denne eksklusive serie består af Samsungs foldbare telefoner. Samsung Galaxy Z-serien udgøres af modellerne Flip og Fold.

Samsung Galaxy A-serien: Denne serie fra Samsung er den mere budgetvenlige. De har høj ydeevne, flot design og et godt kamera. Den er perfekt til dig, der mest bruger mobilen til at surfe på nettet og YouTube samt spille små mobilspil. Batteriet holder typisk ekstra længe på A-modellerne fra Samsung.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken Samsung-mobil du skal vælge, er du altid velkommen i din lokale Telia-butik. Her kan du se og prøve alle de nyeste modeller samt få råd og vejledning af vores eksperter.

Samsung Galaxy S23 serien - nyheden fra 2023

Samsung præsenterede den 1. februar 2023 omverdnen for Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. Samsung siger selv om galaxy S23 serien:

Et stort skridt fremad, endnu kraftigere, endnu hurtigere og endnu bedre kamera. Alt sammen i forhold til Samsung Galaxy S22 serien, der blev præsenteret i februar 2022, der dengang satte nye standarder for, hvad en Galaxy smartphone. Med Samsung Galaxy S23 serien hæver Samsung endnu engang  barren til et nyt niveau.

Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med det bedste kamera fra Samsung nogensinde. Kameraet  kan filme i 8K og tage billeder i 200 megapixel – og det er lige meget om det er dag eller nat. Med Nightography tager du billeder med skarphed og kontrast selvom det er mørkt.

Samsung Galaxy S23 Ultra er uden sammenligning den bedste Samsung gaming-telefon. Galaxy S23 Ultra kommer desuden med en integreret S Pen. Skærmen på S23 Ultra er 6.8” og batteriet er på 5 000 mAh.

Samsung Galaxy S23+ kommer med en skærm på 6.6” og et batteri på 4700 mAh.

Samsung Galaxy s23 har den mindste skærm i S23 serien med 6.1”. Batteriet er også lidt mindre end de to andre modeller i S23 serien med en størrelse på 3.900 mAh.    

De tre Galaxy S23 modeller kommer alle med den hurtigste processor i en Galaxy nogensinde med Snapdragon 8 Gen 2 Pro, hvilket gør Galaxy telefonerne imponerende hurtige.

Slip fri af alle begrænsninger med den imponerende S22-serie

Med Samsung Galaxy S22-serien rykker Samsung endnu engang grænserne for, hvad der er muligt. Især på kameradelen er der sket utroligt meget, hvor S22-serien er i stand til at skyde stort set lige gode billede i både dagslys og mørke. Dermed er du ikke begrænset af tiden på døgnet, når du vil forevige dine øjeblikke.

Ligesom den foregående serie består Samsung Galaxy S22-serien af tre modeller: S22, S22+ og S22 Ultra. 

Alle tre modeller er udstyret med Nightography, der gør det muligt at skyde billeder i et meget svagt lys, uden at det går ud over hverken skarphed eller klarhed. Dette kombinerer Samsung Galaxy S22-serien med funktioner som Authentic Portrait mode og 8K videooptagelse. På den måde får du altså en smartphone, der kan optage i den absolut bedst kvalitet, uanset hvilken model i Samsung Galaxy S22-serien du vælger.

Vælger du Samsung Galaxy S22 Ultra, får du tilmed et kamera på hele 108 megapixels. og så er S22 Ultra fuldt integreret med den medfølgende S Pen. 

I hele Samsung Galaxy S22-serien finder du den hurtigste processor, som Samsung nogensinde har produceret. Den er baseret på den banebrydende 4 nm-teknologi, der giver hele serien sine mange kræfter og dig som forbruger en strømlinet og flydende brugeroplevelse. Hver gang. 

Samsung Galaxy S22-serien er designet med ynde og stil for øje. Alle modellerne er elegante og lette, men de er udført i materialer, der kan tåle at blive brugt. Du kan derfor med ro i sjælen bruge din Samsung Galaxy S22-smartphone uden frygt for, at den tager skade ved mindre uheld. 

Få den ægte premium-oplevelse med Galaxy Z Flip4 og Fold4

Hvis du vil have noget, der ikke er som alt det andet, skal du vælge en Samsung Galaxy Z Flip4 eller Fold4. Du får maksimal fleksibilitet med begge eksklusive smartphones. Og så får du noget, som kun de færreste smartphones har. Nemlig en foldbar skærm. 

Samsung Galaxy Z Flip4 minder mest af alt om en traditionel klaptelefon. Her kan du klappe telefonen i og op, præcis som du kunne det for 15-20 år siden, da klaptelefonen var allemandseje. I dag er Samsung Galaxy Z Flip4 dog ekstremt avanceret og altså lysår foran tidligere tiders klaptelefoner. 

Du kan selv bestemme, hvor meget du vil klappe din Samsung Galaxy Z Flip4 i eller op. På den måde kan du få endnu mere ud af dens avancerede klapfunktion. Samsung Galaxy Z Flip4 har ekstremt mange avancerede funktioner, der gør, at den ikke alene har et premium-udtryk men også performer som en ægte premium-telefon. 

Samsung Galaxy Z Fold4 er en kombineret smartphone og tablet samlet i én løsning. Når du folder telefonen sammen, har du en telefon på størrelse med en almindelig smartphone, men når du folder den ud, så får du en stor indvendig skærm, der minder om en tablet.

Med Samsung Galaxy Z Fold4 får du en smartphone, der både er hurtigere, smartere og mere kraftfuld end tidligere modeller. Samsung Galaxy Z Fold4 er bygget med 4 nm-teknologi og en opgraderet Snapdragon 8 Gen 1+. Det gør dig i stand til at få glæde af alle de smarte funktioner i Samsung Galaxy Z Fold4.

Derudover har Samsung Galaxy Z Fold4 fået et mere stilrent design, og telefonen er tilmed blevet endnu mere robust. Faktisk er Samsung Galaxy Z Fold4 vandafvisende ift. IPx8-klassificeringen - og Samsung er den eneste producent med denne klassificering til foldbare mobiler.

Samsung fortsætter dominansen med Samsung Galaxy S21 5G

I 2021 var det igen tid til, at Samsung lancerede en ny serie af flagskibsmodeller, denne gang med navnet Samsung Galaxy S21 5G. Herunder hører S21, S21+ og S21 Ultra som de nye Samsung-telefoner.

De nye smartphones er, som navnet på serien antyder, udstyret med 5G, hvorfor de er fremtidssikret og stærke nok til at klare sig mange år ud i fremtiden.

Samsung Galaxy S21-serien bringer et banebrydende design, der stråler af elegance og funktionalitet. Det fremstående kamera giver et udtryk af, at der er masser af hardware til at skyde skarpt. Men de bløde linjer over alle telefoner i serien gør alligevel Samsung Galaxy S21-serien til en elegant og smuk serie.

Kameraet i S21 har fået en gevaldig opgradering. S21 Ultra 5G har tre linser og kamerateknologi, der hjælper dig med at stille skarpt og tage billeder, som var du en professionel fotograf.

I forhold til Galaxy S20 er S21 en stor opgradering og et meget imponerende indslag i Galaxy-serien.

Samsung Galaxy S21 FE: Den lette S21’er

I kølvandet på succesen med Samsung Galaxy S21-serien udgav Samsung deres Samsung Galaxy S21 FE. Samsung Galaxy S21 FE koger alt det bedste fra S21-serien ned til en smartphone, der rummer stort set det hele, uden at du skal betale ekstra for det. Tværtimod. Samsung har nemlig med deres Samsung Galaxy S21 FE skabt en ekstremt budgetvenlig mobil.

Med Samsung Galaxy S21 FE får du et kamera i verdensklasse, hvor du kan skyde billeder og videoer i en virkelig imponerende kvalitet. De stærke linser bliver støttet af avanceret kunstig intelligens, som får dine skud til at stå helt i fokus, og helt som de skal.

Samsung Galaxy S21 FE har også forskellige apps, du kan bruge til at behandle dine billeder med efterfølgende. Og det har Samsung Galaxy S21 FE kræfterne til. Den er nemlig udstyret med den stærkeste processor, Samsung nogensinde har produceret per udgangen af 2021.

Og så foregår alt på en meget flot skærm. Med 120 Hz opdateringshastighed sker alt med det samme i en flydende og glidende bevægelse. Her er ingen forsinkelser, hvilket både skyldes processoren og skærmen.

Samsung Galaxy S21 FE er klar til 5G, og den har med sit 4.500 mAh-store batteri strøm nok til hele dagen.

Leder du efter tilbehør fra Samsung?

Samsung laver forskelligt tilbehør, hvor du hos Telia blandt andet kan købe Samsung Galaxy Watch og  Samsung Galaxy Buds.