• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 31 butikker
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 31 butikker

MOBILER - KØB DIN NYE ARBEJDSMOBIL HER

Her på siden kan du se vores brede udvalg af mobiltelefoner fra alle de kendte mærker. Der er flere forskellige filtreringsmuligheder, så du hurtigt kan finde de telefoner, der passer til dine behov. Du kan se priserne på hver enkel mobiltelefon her på siden, ligesom du hurtigt kan sammenligne modeller.

Vi har de nyeste mobiltelefoner fra de største mærker som Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia, OnePlus og Sony til dem, der vil have det simpelt.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

LAVE MOBILPRISER

– BILLIGE TELEFONER TIL ALLE BEHOV

Her på siden kan du altid finde billige mobiltelefoner fra de store mærker. Vi har både flagskibene samt de mindre mid-range-mobiltelefoner. Det gør det nemt for dig at finde en mobiltelefon, der passer til dine behov. Hvis du ikke har besluttet dig for et bestemt mærke, kan du hurtigt få et overblik med vores filtermuligheder. Her kan du filtrere på alt fra pris til styresystem.

Hvis du er på udkig efter gode tilbud på telefoner, kan du sortere efter ”Laveste pris først”. Så kan du se de billige mobiler og ekstra gode tilbud, vi har i vores udvalg lige nu. Vi anbefaler dog, at du kigger listen med alle telefoner igennem. Du kan nemlig ofte finde gode tilbud på bl.a. iPhone-telefoner og Samsung-mobiler i vores udvalg.

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO Nordic og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

KØB DIN NYE MOBILTELEFON PÅ AFBETALING 

Du bestemmer selv, om du vil have din mobil på afbetaling eller betale den med det samme. Alle vores mobiltelefoner kan du nemlig købe på afbetaling, og det er endda rentefrit. Vælg mellem 6, 12, 18, 24 og 36 måneder. Når du har klikket på de telefoner, du vil se nærmere på, kan du se kr./md. for de fem afbetalingsmuligheder.

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at få en god og billig mobiltelefon, så du ikke skal vente unødig længe. Hvis du ikke kan vente et par dage på at få din nye mobiltelefon fra Telia, kan du også købe de billige telefoner i vores lokale Telia-butikker. Her kan du også sammenligne og prøve dem en sidste gang. Vi har også et stort udvalg af tilbehør i vores webshop og i butikkerne.

HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE MOBILTELEFON?

Der kommer hele tiden nye og mere avancerede mobiltelefoner. For nogle er det vigtigt at have det nyeste af det nyeste, for andre skal en mobiltelefon bare kunne det basale. Dette understreger, hvor svært det kan være at sige, hvilken mobiltelefon du skal vælge. Det afhænger nemlig ene og alene af dig og dit behov.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af mobiltelefoner. Vi alle de nyeste iPhones fra Apple, Samsung Galaxy-modeller fra Samsung, alle de nyeste fra Huawei, Nokia, OnePlus og mange andre producenter. Og vi har dem til gode priser, naturligvis.

Men er du i tvivl om, hvilken ny mobiltelefon du skal vælge, kan du bruge følgende til at danne dig et overblik:

  1. Android eller Apple? Hvis du vil have en Apple-mobiltelefon, kan du kun vælge blandt de forskellige iPhones. Vil du gerne have en Android-mobiltelefon, kan du vælge mellem Samsung, Huawei, OnePlus og mange andre.
  2. Hvor teknisk skal den være? Hvis du kan nøjes med det basale som et fint kamera, høj brugervenlighed og kraft nok til at surfe, SMS’e og ringe uden forsinkelser, kan du vælge en af de “lettere” modeller fra de store producenter.
  3. Hvad med designet? En ny mobiltelefon skal for mange også se flot ud. Nogle modeller har et særpræget design - for eksempel de nye foldetelefoner, hvor skærmen kan klappes sammen.
  4. Hvor stor skal den være? Apple har netop udgivet deres iPhone Mini, som er den mindste 5G-mobiltelefon nogensinde. Den kan meget, og den fylder meget lidt. Skal din mobiltelefon være meget stor, kan du vælge en Note eller en iPhone 12 Pro Max.

MOBILSAMMENLIGNING 

– SÅDAN SAMMENLIGNER DU MOBILTELEFONER

Der er mange forskellige mærker og modeller at vælge mellem. Det kan gøre det svært at vælge. Vi har forsøgt at gøre det ekstra nemt at lave en mobilsammenligning, så du kan finde din telefon hurtigt. Tryk på ”Sammenlign mobil” på de 2-4 mobiltelefoner, du vil sammenligne. Så får du vist bl.a. pris, dimensioner og skærmstørrelse i en overskuelig oversigt.

Som tidligere nævnt kan du filtrere efter pris, så du kan se vores billigste telefoner. Det er dog ikke den eneste filtermulighed, du har. Hvis du leder efter en mobil med lang batteritid eller stor skærm, kan du trykke på disse under ”Funktioner” – Du kan også vælge mere end én funktion.

HER KAN DU OGSÅ FINDE EN MOBIL TIL ÆLDRE

Leder du efter en ældrevenlig mobil, anbefaler vi, at du kigger nærmere på Doro-mærket. En Doro-telefon er nemlig udviklet til ældre. Her kan du vælge mellem en klassisk smartphone med touchscreen samt en ældrevenlig mobil med store fysiske taster.

På en Doro-telefon er lyden høj og tydelig, ligesom flere modeller har en særlig tryghedsknap, du kan bruge, hvis du får brug for hjælp. En Doro-mobil til ældre er perfekt til dem der ikke er teknisk anlagt. De er simple og intuitive at bruge.