• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • 31 butikker
 • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
 • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • 31 butikker
 • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
 • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Mobiler - køb din nye arbejdsmobil her

Her på siden kan du se vores brede udvalg af mobiltelefoner fra alle de kendte mærker. Vi har de nyeste mobiltelefoner fra de største mærker som Apple, Samsung, Xiaomi, Nokia, OnePlus, Sony og Motorola til dem, der vil have det simpelt.

Lige nu får du ubegrænset adgang til Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr., når du køber et mobilabonnement hos Telia Erhverv.

Tilbuddet gælder selvfølgelig også for vores kunder. Læs mere om Podimo her.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

 • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
 • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lave mobilpriser - billige telefoner til alle behov

Her på siden kan du altid finde billige mobiltelefoner fra de store mærker. Vi har både flagskibene samt de mindre mid-range-mobiltelefoner. Det gør det nemt for dig at finde en mobiltelefon, der passer til dine behov. Hvis du ikke har besluttet dig for et bestemt mærke, kan du hurtigt få et overblik med vores filtermuligheder. Her kan du filtrere på alt fra pris til styresystem.

Hvis du er på udkig efter gode tilbud på telefoner, kan du sortere efter ”Laveste pris først”. Så kan du se de billige mobiler og ekstra gode tilbud, vi har i vores udvalg lige nu. Vi anbefaler dog, at du kigger listen med alle telefoner igennem. Du kan nemlig ofte finde gode tilbud på bl.a. iPhone-telefoner og Samsung-mobiler i vores udvalg.

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. 

Køb online eller i en af vores Telia butikker

iPhone 14 Serie

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at få en god og billig mobiltelefon, så du ikke skal vente unødig længe. Hvis du ikke kan vente et par dage på at få din nye mobiltelefon fra Telia, kan du også købe de billige telefoner i vores lokale Telia-butikker. Her kan du også sammenligne og prøve dem en sidste gang.

Vi har også et stort udvalg af tilbehør i vores webshop og i butikkerne.

Hvordan vælger jeg den rigtige mobiltelefon?

Der kommer hele tiden nye og mere avancerede mobiltelefoner. For nogle er det vigtigt at have det nyeste af det nyeste, for andre skal en mobiltelefon bare kunne det basale. Dette understreger, hvor svært det kan være at sige, hvilken mobiltelefon du skal vælge. Det afhænger nemlig ene og alene af dig og dit behov.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af mobiltelefoner. Vi alle de nyeste iPhones fra Apple, Galaxy-modeller fra Samsung, alle de nyeste fra OnePlus, Google Pixel, Xiaomi, Sony og mange andre producenter. Og vi har dem til gode priser, naturligvis.

Men er du i tvivl om, hvilken ny mobiltelefon du skal vælge, kan du bruge følgende til at danne dig et overblik:

 1. Android eller Apple? Hvis du vil have en Apple-mobiltelefon, kan du kun vælge blandt de forskellige iPhones. Vil du gerne have en Android-mobiltelefon, kan du vælge mellem Samsung, OnePlus, Google Pixel og mange andre.
 2. Hvor teknisk skal den være? Hvis du kan nøjes med det basale som et fint kamera, høj brugervenlighed og kraft nok til at surfe, SMS’e og ringe uden forsinkelser, kan du vælge en af de “lettere” modeller fra de store producenter.
 3. Hvad med designet? En ny mobiltelefon skal for mange også se flot ud. Nogle modeller har et særpræget design - for eksempel de nye foldetelefoner, hvor skærmen kan klappes sammen.
 4. Hvor stor skal den være? De fleste producenter har forskellige størrelser i deres sortimenter, som spænder fra lille/mellem til stor. Over de seneste år er mobiltelefonerne blevet større ligesom skærmen fylder hele forsiden af mobilerne.

Mobilsammenligning - sådan sammenligner du mobiltelefoner

Der er mange forskellige mærker og modeller at vælge mellem. Det kan gøre det svært at vælge. Vi har forsøgt at gøre det ekstra nemt at lave en mobilsammenligning, så du kan finde din telefon hurtigt. Tryk på ”Sammenlign mobil” på de 2-4 mobiltelefoner, du vil sammenligne. Så får du vist bl.a. pris, dimensioner og skærmstørrelse i en overskuelig oversigt.

Som tidligere nævnt kan du filtrere efter pris, så du kan se vores billigste telefoner. Det er dog ikke den eneste filtermulighed, du har.

Hvis du leder efter en mobil med lang batteritid eller stor skærm, kan du trykke på disse under ”Funktioner”. Du kan også vælge mere end én funktion.

Er du på udkig efter en iPhone kan du sammenligne iPhones modeller her.