Internet og netværk

Bredbånd til Erhverv

I fællesskab finder vi den løsning, der matcher jeres behov

 

Vil du ha’ hjælp og gode tilbud?

Få hjælp til dit køb og hør, hvordan du og din virksomhed kan:

  • · Få ultrahurtigt 5G internet til virksomheden – uden teknikerbesøg og gravearbejde
  • · Spare 1.200 kr. på abonnementet


Skriv dit nummer. Vi ringer dig op hurtigst muligt.

Ekstra tilkøbsmuligheder

Bredbånd fra Telia Erhverv tilpasses til din virksomheds behov. Derudover tilbyder vi en række services såsom fast IP-adresse eller support døgnet rundt.

Forøg driftsikkerheden

Udvid supporttiden så du har support døgnet rundt, hvis din virksomhed har behov for det. Det er let og hurtigt at gøre, og vi klar til at hjælpe jer 24 timer i døgnet. På den måde er I sikre på, at I altid kan få hjælp, uanset hvornår I har brug for det. 

Udvid med fast IP-adresse

En fast IP-adresse er en fordel, hvis virksomheden sætter egne servere op, benytter VPN eller har brug for at komme i kontakt med eksterne computere via et fjernstyringsprogram.

Teknikerbesøg til installering

Har I behov for hjælp til installation af jeres erhvervsbredbånd, er det muligt at få en tekniker på besøg fra Telia Erhverv. Dette aftaler I med en af vores rådgivere, når I bestiller jeres bredbånd til jeres virksomhed. Sammen vurderer vi, hvad I har brug for hjælp til.

Erhvervsinternet til jeres virksomhed

Med en bredbåndsløsning fra Telia Erhverv er I sikret maksimal hastighed og en stabil internetforbindelse til jeres virksomheds vigtigste infrastruktur. Vi tilbyder både internet til erhverv via kabel og fiber. Og har din virksomhed behov for et lukket netværk, har vi mulighed for at tilbyde et lukket kredsløb via MPLS.

Erhvervsbredbånd: Det sikre valg til jeres virksomhed

I takt med at virksomheder sender og modtager mere og mere data hver dag, stiger behovet for en god internetforbindelse i form af bredbånd til erhverv også. Videomøder er allemandseje efterhånden, hvor vi mere og mere sparer tiden på transport og i stedet klarer møderne over computeren. Her kræver det en god forbindelse, og det får I med bredbånd fra Telia Erhverv.

Cloud, IoT, annoncering, marketing og generel drift kører stort aldrig uden forbindelse til internettet. Derfor er det vigtigt med en stabil og hurtig bredbåndsforbindelse i virksomheden - og vigtigheden stiger kun i fremtiden.

Uanset om I er en mindre virksomhed eller I er mange, så har I brug for en stabil internetforbindelse. Hos Telia Erhverv har vi stor erfaring med at rådgive virksomheder i alle størrelser med at vælge den rette bredbåndshastighed. Det afhænger ene og alene af, hvad I har brug for. Vi skal nok hjælpe jer, så I har båndbredde nok til hele virksomheden.

Vi er klar døgnet rundt

Det skal være trygt at vælge leverandør til ens erhvervsbredbånd. Hos Telia Erhverv er vores supportcenter altid til at komme i kontakt med. Vælger I Telia Erhverv er vi tilstede døgnet rundt - I kontakter os blot, hvis I oplever problemer med jeres bredbånd.

Jeres internetbehov kan også ændre sig fra dag til dag. I så fald kan I hurtigt og enkelt ændre den bredbåndspakke, som I har valgt. I kontakter bare vores kundeservice, og sammen finder vi den rette løsning for jer.

Det samme gør sig gældende, hvis I ønsker at tilkøbe andre services til jeres bredbånd. Ønsker I fast IP-adresse, VPN eller andet - så tøv ikke med at kontakte os.

Bredbånd til erhverv med fibernet: Oplev vanvittige hastigheder

Med fibernet er I sikret en ekstrem hurtig internetforbindelse, hvor I får masser af mbit/s til at sende, modtage og håndtere store mængder data lynhurtigt. Hos Telia Erhverv kan I få bredbånd til erhverv enten gennem traditionelt bredbånd eller fibernet. Og med fibernetteknologien går det stærkere end nogensinde.

I får meget hurtigt og stabilt internet med fibernet, og det skyldes, at signalet bliver sendt med fiberoptiske kabler, der via lysledere sender signalet fra A til B på ingen tid. Det går faktisk lige så stærkt, som lyset bevæger sig.

Derfor vil I med fibernet som bredbåndsløsning være online uden forstyrrelser hele tiden. Skal I overføre 1000 mbit, så tager det ét sekund. Derfor vil store filer blive overført på ingen tid, I vil kunne tage backup af dokumenter og medier lynhurtigt og hold videomøder uden de mindste forstyrrelser.

Telia Erhverv kan levere fibernet mange steder i landet. Ønsker I at undersøge, om I kan få fibernet som bredbånd, kan I udfylde kontaktformularen ovenfor.

Fibernet er dog ikke låst til en bestemt hastighed. Fibernet forbindes ofte med 1000 mbit/s, og det kan I også få. Men ønsker I en billigere løsning, eller har I blot ikke behov for mere, kan I fint vælge en mindre hastighed til jeres bredbånd til erhverv.