Bredbånd

Internet til erhverv

Hos Telia Erhverv kan I få internet enten via bredbånd, fibernet eller mobilt bredbånd. Vi har en løsning til alle.

Bredbånd og fibernet til erhverv: Internet med maksimal hastighed

Hvis I vil have den hurtigste og mest stabile internetforbindelse, skal I vælge internet til erhverv med enten bredbånd eller fibernet. Det afhænger af jeres adresse, hvilken type erhvervsinternet vi kan levere. Men uanset om I får jeres internet via fiber eller bredbånd, så får I lynhurtigt internet, der kan håndtere selv de tungeste dataopgaver.

I en tidsalder hvor alt bliver mere og mere digitalt, er det vigtigt at have en lynhurtig og bred forbindelse, der kan sende og modtage data på få sekunder. Det kan I få med bredbånd eller fibernet fra Telia Erhverv.

I får op til 1.000 Mbit hastighed. Med lynhurtigt internet bliver tunge filer sendt på ingen tid, jeres videomøder forløber uden forstyrrelser, og alt fra Cloud, IoT og generel drift kører helt uden gnidninger.

Hos Telia Erhverv kan vi - afhængigt af jeres adresse - levere op til 1.000 Mbit via både bredbånd og fibernet. Forskellen er, at I med fibernet får den samme upload-hastighed som jeres download-hastighed. Det er ikke muligt med bredbånd, da det kun er teknologien i fibernettet, der tillader en såkaldt symmetrisk forbindelse. 

I behøver dog ikke at få 1.000 Mbit, før jeres internetforbindelse er lynhurtig. Hvis I har spørgsmål til jeres valg af internet til erhverv, kan I udfylde formularen herunder, og så kontakter vi jer.

Bliv kontaktet ang. bredbånd

Udfyld og send formularen herunder og du vil blive kontaktet inden for 1 time på hverdage ml. 8 og 16, eller du kan ringe til os på 88 93 81 02 mandag-fredag fra kl. 8-16.

Vi hjælper jer med jeres internet både før, under og efter købet


Vælger I internet til erhverv fra Telia Erhverv, er vi med jer hele vejen. Vi rådgiver jer, inden I træffer jeres valg om internet, så vi sammen kan sikre, at I får den helt rette løsning. Dernæst bistår vi jer med hjælp til at få installeret jeres internet til erhverv, så vi er sikre på, at I får jeres netværk op at køre.

Undervejs i processen afdækker vi også jeres andre behov for internet til erhverv. Det kan være, at vi sammen kan løse jeres udfordringer med enten IoT eller Cloud-services. 

Når I har fået leveret jeres internet til erhverv, er vi selvfølgelig stadig med jer. Med Telia Erhverv har I adgang til vores support døgnet rundt, og vi er altid klar til at hjælpe jer. I har heller ikke lagt jer fast på én type internet til erhverv, bare fordi I vælger en løsning med fiber. Vi ved, at jeres behov kan ændre sig, og derfor vil vi løbende hjælpe jer med at finde den løsning, der passer til jeres aktuelle situation.

Mobilt bredbånd som erhvervsinternet

Hvis i vil have maksimal fleksibilitet og være online på farten fra tablets, computere og smartphones, er det mobilt bredbånd, I skal vælge som jeres internetløsning.

Mobilt internet 20 GB
20 GB
4G | 20 GB data i EU
119
kr./md.
Mindstepris 1 md. 126,80 kr.
Køb billige services
+
Alle priser er ekskl. moms
Mobilt internet 100 GB
100 GB
4G | 35 GB data i EU
199
kr./md.
Mindstepris 1. md. 206,80 kr.
Køb billige services
+
Alle priser er ekskl. moms
De første 12 mdr. KUN 199 kr./md.
Mobilt internet 1.000 GB
1 TB
5G Netværk | 50 GB data i EU
299 199
kr./md.
Mindstepris 1 md. 306,80 kr.
Køb billige services
+
Alle priser er ekskl. moms

Hvis det er vigtigt for jer at kunne være online, selv når I er på farten, er det mobilt bredbånd til erhverv, I skal vælge. Mobilt bredbånd er ikke blot en router, I tager med jer. Det kommer i mange former, hvor I kan tage jeres internet til erhverv med jer som USB-dongle, på jeres tablets, via et mobilt hotspot eller netop via en mobil router.

Så længe I holder jer inden for 4G-netværket, får I en forbindelse der er på højde med den, I kender fra bredbånd eller fiber. Derfor vælger rigtigt mange mindre virksomheder også en mobil bredbåndsforbindelse som deres erhvervsløsning. Her får de nemlig internet nok til at arbejde effektivt og fleksibelt. 

Hvis I tilmed har en gammel bredbåndsløsning, er der god chance for, at mobilt bredbånd vil være markant hurtigere. Dækningen i dagens Danmark er også så god, at I stort set ikke kan finde et område, hvor I ikke kan være online og arbejde på farten.