• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Routere

Slip for bøvl med teknikkerbesøg og gravearbejde med en router og et Telia mobilt bredbåndsabonnement. Sæt blot SIM-kort i routeren, tænd og du er online. 

Med en trådløse router får du et WiFi netværk, som du og andre i virksomheden (eller familien) kan gå på nettet med på alle jeres enheder som mobiler, TV, computere og tablets. Du kan også frit flytte den fra rum til rum, tage den med på farten eller med hjem, når du skal arbejde hjemmefra eller fra sommerhuset. Routerne kommer i forskellige modeller, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Oplev tophastighed med en 5G router

5G routere er trådløse Wi-Fi routere, der er i stand til at levere internetadgang via den nyeste 5G mobilnetværkstandard. Disse routere er hurtigere end deres forgængere og kan levere downloadhastigheder på op til 10 gange hurtigere end 4G routere. De er også i stand til at håndtere et større antal enheder på samme tid, hvilket gør dem ideelle til mindre virksomheder eller hjem med mange brugere.

5G routere er også kendt for deres lave latenstider, hvilket gør dem velegnede til streaming af højkvalitetsvideo og online spil.

4G Routere til hjemmet

En 4G router er et alternativ til almindeligt bredbånd, hvor du får Wi-Fi i dit hjem, men hvor du også kan tage forbindelsen med i fx sommerhuset eller på hotelværelset. Alt, det kræver, er et strømstik, og for mange vil det give hastigheder, der matcher almindeligt bredbånd. Netop derfor vælger flere og flere enten at skifte deres kablede bredbånd ud med en et trådløst netværk eller supplere deres nuværende løsning.

Du kan også tjekke, hvilken bredbåndshastighed Telia kan tilbyde dig på din adresse.

Det afhænger selvfølgelig af, hvor hurtigt internet du vælger, hvor hurtigt internet din mobile router kan trække. Men mobile og trådløse routere matcher i mange tilfælde den internethastighed, du kan få med en kablet forbindelse.

Mobile 4G routere

Med en mobil 4G router får du en mobil løsning, hvor routeren har indbygget batteri, så du udover i hjemmet også kan tage den med og få Wi-Fi på farten - fx i bilen, på stranden, i sommerhuset eller hjemme hos venner og familie. En mobil router har ikke helt samme dækning og hastighed, som routere til hjemmet, men til gengæld fylder de mindre, og du kan tage dit internet med overalt. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor hurtigt internet du har derhjemme. Hvis du har dårligt internet i hjemmet med en kablet forbindelse, vil du opleve, at dit internet bliver meget hurtigere med en mobil router.

Fordelene ved at vælge en mobil vs. trådløs 4G router?

Alt afhængigt af jeres internet behov kan en mobil 4G router eller trådløs router være den helt rette løsning for jer. Hvis I nyder at streame, surfe, foretage videoopkald og game moderat, er en mobil Wi-Fi router et rigtig godt valg for jer. 

I dag er moderne, mobile eller trådløse routere ekstremt avancerede, og du kan derfor opleve en meget stabil og hurtig internetforbindelse, selvom du er på farten. På farten skal du selvfølgelig bruge en trådløs router, hvor du i sommerhuset, hotellet eller andet sted med adgang til strøm, kan bruge din mobile router. 

Du får altså en rigtig god forbindelse, selvom du vælger en router, der ikke er forbundet til internettet via et stik i væggen. Faktisk kan en mobil eller trådløs router vise sig at være løsningen, hvis du oplever dårlig Wi-Fi i dele af eller hele huset. Du kan nemlig placere din mobile eller trådløse router, lige hvor du vil og på den måde dække hele huset med Wi-Fi.

Vælger du en 4G router med Ethernet kabel-forbindelse, kan du også gøre din nuværende kablede forbindelse mere mobil og dække en større del af hjemmet. Så længe dit kabel kan nå med. Det kræver dog, at du i forvejen har en internetforbindelse via et stik i væggen.

Kan jeg godt vælge en mobil eller trådløs router, hvis jeg gamer meget?

Når du vælger trådløst internet og en ny trådløs eller mobil router, skal du huske, at hele familien skal kunne bruge nettet. Hvis I har et moderat internetforbrug, hvor I streamer, surfer og foretager videopkald og gerne vil have en fleksibel internetforbindelse, er det oplagt med en mobil router.

Men hvis I arbejder meget hjemme, eller hvis I gamer mange timer hver dag i husstanden, så kan det være en bedre løsning at vælge en kablet router. Dog kan man sagtens kombinere flere routere, så man i husstanden har en router til de tunge opgaver og en mobil router, der hjælper med at nå ud i alle kroge af hele huset. 

For mange mennesker er gaming en vigtig del af deres liv, og det har efterhånden udviklet sig til en sport i sig selv. Her gælder det om at have alle marginaler på sin side. Derfor vælger mange gamere at investere i en ægte gamer-router, som giver dem de bedste forudsætninger for at vinde i spillet. Vi ser dog ofte, at mange vælger at kombinere forskellige routere for at få den bedste internetforbindelse i huset. Og for stadig at kunne være fleksible, hvis turen går i sommerhus eksempelvis. 

Derfor giver det god mening både at investere i en fast kablet router og en mobil router, hvis I gerne vil kunne klare tunge internetopgaver lynhurtigt men samtidig vil kunne tage jeres internet med jer.