Kurv
TELIA

PRIVATLIVSINFORMATION

Hvilke data indsamler vi, og hvordan behandler vi dem? Det kan du læse mere om her. 

Vi er Telia Danmark, Holmbladsgade 139, 2300 København S, CVR 20367997 (herefter Telia) og her er det beskrevet, hvordan vi som ansvarlig for dine personoplysninger beskytter og værner om dit privatliv.

Telia tror på, at beskyttelsen af personoplysninger og data generelt er yderst vigtig for vores kunder og andre personer, hvis personoplysninger vi behandler. Derfor beskytter vi privatlivets fred for alle registrerede med det største ansvar og omhu. Ved behandling af personoplysninger skal Telia overholde den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), den supplerende danske databeskyttelseslov, teleloven, udbudsbekendtgørelsen og andre direkte gældende retsakter, der regulerer behandling af personoplysninger.

Hvad indeholder denne privatlivsmeddelelse?

Denne privatlivsmeddelelse gælder for behandling af personoplysninger om fysiske personer, uanset om du er forbruger eller erhvervsdrivende. I tillæg til denne privatlivsmeddelelse kan Telia have tjenestespecifikke privatlivsmeddelelser, der beskriver behandlingen af personoplysninger i forbindelse med den specifikke tjeneste. Du finder dem på denne side.

Kunden, der har indgået en serviceaftale med Telia, skal sikre, at alle slutbrugere af tjenesten (såsom familiemedlemmer), der bruger Telias tjenester, er informeret om denne privatlivsmeddelelse og andre vilkår og betingelser, der regulerer behandlingen af personoplysninger.

Denne privatlivsmeddelelse beskriver, hvordan vi, som den dataansvarlige for dine personoplysninger, behandler disse samt beskytter og respekterer dit privatliv, herunder:

  • hvordan og hvilke personligoplysninger vi indsamler og behandler;
  • til hvilke formål og på hvilke juridiske grundlag vi behandler dine personoplysninger;
  • hvor længe vi opbevarer dine personligoplysninger;
  • til hvem vi kan videregive dine personligoplysninger;
  • hvordan vi beskytter dine personoplysninger;
  • hvilke rettigheder du har vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, og hvordan du kan udføre dem.

Hvad indeholder denne privatlivsmeddelelse ikke?

Denne privatlivsmeddelelse gælder ikke for behandling af dine personoplysninger af andre virksomheder, når du bruger deres tjenester eller websteder, selvom de blev åbnet via Telias kommunikationsnetværk eller -tjenester. Disse virksomheder har deres eget privatlivs- og cookie-meddelelser, så husk at de oplysninger, du giver dem, vil følge deres processer og ikke vores. Sørg for at kontrollere deres privatlivsmeddelelse, så du ved, hvordan de behandler dine personlige data.

Sådan håndterer vi data

Dine rettigheder

Hvad er GDPR?

Ordliste

Samtykke

Du kan give din accept til, at vi kan bruge dine data på forskellig vis. Her kan du få et overblik over, hvad vi kan bruge din accept til.

TELIA TV PRIVATLIVSMEDDELELSE

Her kan du få et overblik over, hvilke data vi indsamler i forbindelse med din brug af Telia TV, og hvordan vi behandler dem.

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmesider. Cookies er små tekstfiler, som bliver lagret på din computer, når du besøger en hjemmeside. Cookies har forskellige funktioner, som forbedrer din oplevelse på vores hjemmesider og giver os statistik om brugen af hjemmesiden.

Når du besøger vores hjemmesider, bliver du informeret om, hvad vi bruger cookies til. Du får også mulighed for at give dit samtykke til, at vi bruger cookies til at lagre og hente data i fx din mobil eller computer. De fleste browsere giver dig mulighed for at blokere cookies. I vores cookieinformation kan du finde mere information om, hvordan vi håndterer cookies.

Privatlivsinformationer for vores services

Spotify Premium

HBO Nordic

Microsoft 365 Family

Flipp

Telia Secure

Kontaktoplysninger


Ansvarlig for personoplysninger Telia Danmark

Telia Danmark CVR 20367997
Holmbladsgade 139, 2300 København

Databeskyttelsesofficer (DPO) Telia Company

Hvis du har spørgsmål, foreslag eller ønsker at diskutere, hvordan vi tager hånd om dit privatliv i Telia, skal du kontakte vores databeskyttelsesofficer (DPO) på mail: privat-liv@teliacompany.com

Privacy officers

Troels Thomsen

DPO Danmark

Frederic Fursund

Senior Legal Privacy Counsel Danmark

Kontakt ved håndtering af dine rettigheder

Hvis du vil ændre dit samtykke for, hvordan vi behandler dine data

Du kan tilbagekalde dit samtykke i Mit Telia eller ved at ringe eller maile til vores kundeservice:

Telefon: 80 40 40 40
Mail: mobilprivat@telia.dk

Hvis du ikke længere vil modtage markedsføring fra os

Har du givet samtykke til markedsføring, men ønsker du ikke længere, at vi kontakter dig med direkte markedsføring af vores produkter og tjenester via telefon, sms eller e-mail, kan du ændre dit samtykke på Mit Telia eller ringe eller maile til vores kundeservice

Telefon: 88 93 76 29
Mail: mobilprivat@telia.dk

Du kan også kontakte os via brev. Registreringen skal være skriftlig og indeholde informationer om dit fulde navn, personnummer og eventuelt abonnementsnummer.

Adresse: Holmbladsgade 139, 2300 København

Du kan også fravælge vores kommunikation ved at trykke på linket Afmeld i e-mails eller ringe til det nummer, der står i slutningen af vores sms'er.

Hvis du ønsker at få adgang til dine data

Du har ret til at få at vide, hvilke data vi behandler om dig. Du får nemmest indsigt til dette via Mit Telia. Du behøver ikke at være Telia kunde for at oprette dig i Mit Telia. Alternativt skal du sende os en skriftlig ansøgning. Den skal være underskrevet af ansøgeren og indeholde informationer om dit navn og personnummer. Vi har valgt at gøre det på denne måde, for at være sikre på, at vi udleverer data til den rigtige person. Send anmodningen til:

Adresse: Holmbladsgade 139, 2300 København
eller
Mail: mobilprivat@telia.dk

Vi sender indsigtsrapporten til din folkeregisteradresse inden for en måned efter, at vi har modtaget ansøgningen.

Se flere
Hvis du ønsker at få rettet data

Kontakt vores kundeservice for at bede om, at vi retter dine data.

Telefon: 80 40 40 40
Mail: mobilprivat@telia.dk

Hvis du har indvendinger mod behandling af dine data

Kontakt vores kundeservice, hvis du har indvendelser mod vores behandling af dine data.

Telefon: 80 40 40 40
Mail: mobilprivat@telia.dk

Dine øvrige rettigheder

Din ret til at begrænse vores behandling af din data og til at få overdraget din data gælder fra den 25. maj 2018, hvor EU's nye databeskyttelsesforordning, kendt som GDPR, træder i kraft.

Hvis du vil søge erstatning

Hvis du vil søge erstatning for den måde, vi har behandlet din data på, skal du sende os et skriftligt krav, der indeholder informationer om dit navn, personnummer og eventuelt abonnementsnummer.

Adresse: Holmbladsgade 139, 2300 København

Mail: mobilprivat@telia.dk

Hvis du er erhvervskunde

Er du erhvervskunde, kan du finde kontaktoplysninger her.

Vores Privatlivsinformation gælder, når du bruger produkter og tjenester, som leveres af Telia i Danmark, eller når du besøger de af vores hjemmesider, der henvender sig til kunder i Danmark. Den gælder ikke for andre virksomheders hjemmesider eller tjenester, selvom de er tilgængelige via vores netværk eller tjenester.

Hvis vi opdaterer vores Privatlivsinformation, meddeler vi det her. I så fald gemmer vi også tidligere versioner i et arkiv, som du også kan finde her. Læs Telia Company Privatlivsinformation.

  1. Om Telia
  2. Privatlivsinformation