Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Ansvarlig skærmtid Hjælp
Kurv
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.

Apple iPhone

Herunder kan du se hele vores udvalg af den populære Apple iPhone. iPhone kommer i mange forskellige varianter, og hos Telia kan du altid få de nyeste og nogle af de ældre modeller. 

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Byt til nyt

Aflevér din gamle mobil – og få rabat på din nye.

Skriv produktnavnet på din enhed og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i en Telia-butik.

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Apple produkter

Brugte iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13-serien

iPhone tilbud

iPhone 12

iPhone 11

iPhone SE

Apple tilbehør

Apple rygter

Få nyheder om det sidste nye fra Apple

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Apple.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Find din nye iPhone hos Telia

Hos Telia finder du et udvalg af iPhones, der passer til enhver smag og behov. Fra den kompakte og prisvenlige iPhone SE, der kombinerer klassisk design med moderne teknologi, til de avancerede og innovative Pro-modeller, der skubber grænserne for, hvad en iPhone kan. Med deres højtydende processorer, avancerede kamerafunktioner og imponerende skærmteknologi, er disse modeller ideelle for dem, der ønsker det nyeste inden for teknologi.

Uanset hvilken iPhone du vælger, kan du være sikker på, at du får en enhed, der er designet og bygget med fokus på kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed.

Apples telefoner er mere end bare en smartphone; her får du Apples ikoniske design, innovation og stil. Fra den ikoniske iPhone 4 til den nyeste iPhone 15, er der en iPhone der passer til enhver livsstil og ethvert budget. Her kan du læse mere om de nyeste modeller:

 • iPhone 15: iPhone 15 har gennemgået en imponerende transformation fra kerne til overflade, hvilket løfter både design, ydeevne og kamerateknologi til hidtil usete niveauer. Det avancerede dual kamera har nu hele 48 megapixel, hvilket giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet med dine fotos, og med den ultraeffektive A16 Bionic chip, kan din iPhone 15 håndtere selv de mest krævende opgaver. Skærmen er nu udstyret med den banebrydende Dynamic Island, der sikrer, at du altid har de mest essentielle funktioner lige ved hånden. Og iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er imponerende iPhones, der kan det hele - og lidt mere til.
 • iPhone 14: Oplev en mobil, som du aldrig har gjort før med iPhone 14 serien, der leverer styrke, et bemærkelsesværdigt design og intelligente funktioner. Kameraets system giver dig en enestående chance for at prøve dine færdigheder som professionel fotograf med imponerende dybdeskarphed og farver af højeste kvalitet - inklusiv 4K film i filmindustriens kvalitet. iPhone 14 er synonym med kraft, fart og et batteri, der holder hele dagen igennem. Den avancerede A15 Bionic-chip sikrer, at alt fungerer som det skal, så tunge grafikspil eller film er ingen udfordring. Alt fremstår knivskarpt med Super Retina XDR-skærmen, der gør det til en ren fornøjelse at se dit foretrukne indhold. Og med Ulykkesregistrering sikrer din mobil, at du får assistance fra 112, hvis du skulle være uheldig og komme ud for en ulykke.
 • iPhone 13: Supersonisk 5G-teknologi, en 6,1” Super Retina XDR-skærm med en klarhed som en sommerdag, den overlegne A15 Bionic Chip og et batteri med uovertruffen styrke. Alt dette er samlet for at sikre, at du får den mest optimale oplevelse, uanset om det er arbejde eller underholdning, der er på dagsordenen. Du har også muligheden for at indfange alle dine unikke øjeblikke med det mest avancerede dobbeltkamera, du nogensinde har set i en iPhone. Det nydesignede kamera-system har den største sensor til dato i vidvinkelkameraet, og det tilbyder også optisk billedstabilisering med sensorforskydning samt en endnu hurtigere sensor i ultravidvinkelkameraet.

Hvorfor skal du vælge en iPhone?

At vælge en iPhone er ikke kun et valg af en telefon, det er et valg af en livsstil. Med sit elegante design, brugervenlige interface og højteknologiske funktioner, er en ny iPhone mere end bare en telefon - det er en følgesvend, der kan hjælpe dig med at navigere i din hverdag. Fra at holde styr på dine aftaler med den indbyggede kalender, til at fange øjeblikket med det højkvalitets kamera, er en iPhone designet til at gøre dit liv lettere og mere organiseret.

Ved at vælge en iPhone får du også adgang til Apples økosystem, som inkluderer alt fra Apple Music til iCloud for sikker og bekvem opbevaring af dine filer. Og med Apples verdensklasse kundeservice, er du aldrig mere end et opkald væk fra hjælp, hvis du har brug for det. Så uanset om du er en travl professionel, en kreativ sjæl, eller bare nogen der værdsætter kvalitet, er en iPhone det oplagte valg.

Sammenlign modeller, og find den rette iPhone-model

Men hvordan finder du den bedste og billigste iPhone, der passer til dine krav? Vi har gjort det bekvemt for dig at sætte pris og specifikationer på de forskellige modeller side om side. Markér ”Sammenlign mobil” ved alle iPhones, som du ønsker at stille op imod hinanden.

Det vil præsentere dig for alle priser og specifikationer i en let og forståelig gennemgang. Dermed kan du afgøre, hvilke features du har brug for, hvad enten det drejer sig om trådløs opladning, Face ID, Night Mode, Portrait Mode eller Augmented Reality til din spritnye Apple iPhone. Alternativt kan du også finde brugte iPhones her.

iPhone 15 - oplev den nye generation af iPhones

Apple har løftet sløret for deres seneste skud på stammen, iPhone 15 og iPhone 15 Plus. Udstyret med Dynamic Island og et avanceret kamerasystem er disse modeller designet til at fange hverdagens magiske øjeblikke i krystalklar kvalitet.

Takket være et kraftigt 48 MP hovedkamera, kan brugerne tage billeder i ekstrem høj opløsning, og med den nye 2 x tele, får brugerne adgang til hele tre forskellige optiske zoom-niveauer. Det er næsten som at have et ekstra kamera ved hånden. iPhone 15-serien byder også på den nyeste generation af portræt-fotografering, som gør det lettere end nogensinde at tage detaljerige portrætbilleder, selv under dårlige lysforhold.

Med den kraftfulde A16 Bionic chip, der leverer uovertruffen ydeevne, et USB-C-stik, præcis sporing via Find mine venner, og en holdbarhed der sætter standarden i branchen, repræsenterer iPhone 15 og iPhone 15 Plus et markant fremskridt.

Apple har også lanceret deres nye Pro-modeller - iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Disse modeller er konstrueret med rumfarts-kvalificeret titanium, et robust men letvægtsmateriale, der gør disse modeller til de letteste Pro-udgaver Apple nogensinde har fremstillet. Designet er opdateret med en Handling-knap, som du selv kan tilpasse.

Den nye generation af kameraer revolutionerer fotografering med hvad der svarer til syv Pro-linser, der leverer enestående billedkvalitet. Dette inkluderer et opgraderet 48 MP hovedkamera, der nu understøtter den nye 24 MP standard i ekstra høj opløsning, forbedrede portrætter med skarpt fokus og dybdekontrol, optimeringer af Nat-tilstand og Smart HDR, samt et helt nyt 5x telekamera eksklusivt for iPhone 15 Pro Max.

A17 Pro-processoren opgraderer spiloplevelser og professionel ydeevne til en ny dimension. Det nye USB-C-stik kommer med USB 3-hastigheder, som er op til 20 gange hurtigere end USB 2.

Køb iPhone 14 her hos Telia

iPhone 14-serien består af ikke mindre end fire forskellige modeller. iPhone 14-serien tæller iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. iPhone 14-serien går altså væk fra den kompakte iPhone, iPhone Mini, og giver i stedet forbrugerne store skærme over hele linjen.

iPhone 14-serien går fra 6,1” til 6,7” i skærmstørrelse. iPhone 14 Pro Max har den største skærm. Og du ser nok med det samme, at iPhone 14 Pro-modellerne ser anderledes ud end de foregående. Der er nemlig ingen “notch”, som der plejer, i toppen af forsiden. Skærmen går helt ud til kanten, hvor frontkameraet er integreret i skærmen.

Kameraet i iPhone 14 Pro er på hele 48 megapixels, og du kan skyde video i utrolige 8K. Derudover får du forbedrede vidvinkel og ultravidvinkelfunktioner, der lader dig fange flere detaljer end nogensinde før.

Du kan foretage opkald og sende beskeder via satellittelefon med iPhone 14. Dette gør, at uanset hvor du befinder dig i verden, kan du altid få kontakt til andre, hvis du er i nød. Med iPhone 14-serien følger også den kraftige A15 Bionic chip til 14 og 14 Plus, mens 14 Pro-modellerne kommer med A16 Bionic-chippen. Fælles for hele serien er de imponerende 6 GB RAM, der giver dig hukommelse nok til de mest krævende opgaver.

iPhone 14 og iPhone 14 Pro kommer i farverne Midnight, Starlight, Blue, Purple og Product (RED), hvor iPhone 14 Pro og Pro Max kommer i farverne Space Black, Silver, Gold og Deep Purple. Du kan tilmed få en iPhone 14 med svimlende 2 TB lagerplads.

Køb iPhone 13 hos Telia

iPhone 13-serien består af 4 iPhones, som vi kender fra iPhone 12-serien, nemlig iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. iPhone 13-serien kommer med den nye ultrahurtige A15 Bionic Chip, som øger oplevelsen med iPhone 13. Glæd dig til et bedre kamera, højere hastighed, forlænget batterilevetid og meget mere.

Apple har givet kameraet i iPhone 13 en stor opgradering. Med iPhone 13 og iPhone 13 Mini får du Apples bedste 12 MP dobbelt­kamera-system og den største sensor i vid­vinkel­kameraet nogen­sinde. Nyd det forbedrede vidvinkelkamera, som fanger mere lys og giver bedre billeder og videoer.

Med iPhone 13 Pro har Apple skabt en suveræn iPhone, hvor bl.a. Pro-kamerasystemet har fået den største opgradering nogen­sinde og nye intelligente teknikker vil tage din fotografering og filmproduktion til nye højder. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer med tre 12 MP Pro-kamerasystem: tele-, vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer. Superskarp skærm får du med Super Retina XDR-skær­men.

iPhone 13-serien kommer i flere forskellige farver, et flot og enkelt design og har - ligesom iPhone 12 - "Ceramic Shield", der beskytter skærmen på iPhone 13 modellerne.

iPhone SE 2022: Det bedste fra iPhone 13 kogt ned til én pakke

Hvis du elsker alt ved iPhone 13-serien, så bør du elske alt det, som iPhone SE 2022 har at byde på. Apple har nemlig taget alt det bedste fra iPhone 13 og puttet i én og samme prisvenlige pakke. Denne pakke kalder de for iPhone SE 2022.

iPhone SE 2022 er en kraftig forbedring i forhold til modellen fra 2020. Du får den stærkeste chip, som Apple har produceret, eksempelvis. A15 Bionic-chippen er den, der giver hele iPhone 13-serien sine kræfter. Og nu også iPhone SE 2022. Samtidig får du 5G, et bedre batteri og et meget avanceret kamerasystem. Kamerasystemet byder på avancerede kamerafunktioner som Smart HDR 4, Fotostil og Deep Fusion.

De nye funktioner gør, at du kan tage endnu bedre billeder og videoer, end du hidtil har kunnet med en iPhone SE. Helt automatisk justerer iPhone SE farver, kontrast, støj, lys og tone, så du altid får et skarpt motiv. Og efterfølgende kan du nemt og enkelt redigere dine billeder direkte på din iPhone SE 2022.

Alt i alt er iPhone SE 2022 en meget imponerende opgradering af den foregående iPhone SE, som mange iPhone-fans roste til skyerne. Og med iPhone SE 2022 får du for alvor en masse iPhone til prisen.

Køb iPhone 12 hos Telia

iPhone 12-serien landede på markedet i efteråret 2020 og blev hurtigt en meget populær telefon. iPhone 12-serien består af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. iPhone 12-serien blev lanceret med A14 Bionic Chip, hvilket betyder, at iPhone 12-serien, er en lynhurtig smartphone.

Kameraet i iPhone 12 har i forhold til forgængeren, iPhone 11, fået en stor opgradering. iPhone 12 er tilmed fire (!!!) gange så holdbar, som iPhone 11. Det skyldes, at Apple har udviklet teknologien “Ceramic Shield”, der giver iPhone-serien en meget mere holdbar OLED skærm end tidligere.

Det tager naturligvis ikke noget fra kvaliteten og klarheden i skærmen. Hele iPhone 12-serien er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med OLED. På den måde kan du eksempelvis se din billeder, du har taget med det stærke kamera, i knivskarp kvalitet. iPhone 12 er ligeledes klar til 5G-netværket, så du kan udnytte de vanvittige hastigheder, der følger med. Køb iPhone 12 og læs mere om serien her.

iPhone 11: Luksusmobiler med power og triplekamera

Hvis du vil have en iPhone, der kan det hele, men du ikke skal have den nyeste, er iPhone 11-serien med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fremragende bud.

Telefonerne er lynhurtige og udstyrede med den bedste teknologi. Batteriet holder hele dagen - uanset om du vælger iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

Med A13 Bionic chip, er iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max lynhurtige, og med deres triplekamerasystem kan du indfange alle detaljer på dine billeder. iPhone 11 har selvfølgelig en krystalklar Super Retina OLED skærm, så alt bliver gengivet i knivskarp kvalitet.

2017-2018: iPhone X, XS, XS Max og XR

To måneder efter iPhone 8 kom iPhone X. Her blev hjemknappen erstattet af ansigtsgenkendelse, og iPhone X blev betragtet som den smartphone med det bedste selfiekamera. I kølvandet på iPhone X kom iPhone XS og iPhone XS Max. Apple lancerede også sin iPhone XR, som var en billigere og mindre udgave af XS og XS Max.

2017: iPhone 8 og 8 Plus

iPhone 8 blev lanceret i september 2017. Her kunne man for første gang nyde godt af den nye, banebrydende teknologi og trådløs opladning. iPhone 8-serien bød også på store forbedringer på skærmen, hvor der blev skruet kraftigt ned for det berygtede blå lys.

2016: iPhone 7 og 7 Plus

iPhone 7 gjorde en ende på iPhones med blot 16 GB lagerplads. Her kunne du nu få fra 32 GB og op til dengang ufattelige 256 GB. Der var også hele to linser bag på iPhone 7 Plus, hvilket også var noget nyt dengang. iPhone 7 gjorde også en ende på jack-stikket, hvilket blev mødt med blandede reaktioner dengang.

2014-2015: iPhone 6, 6 Plus og 6S

I 2014 kom iPhone 6 og 6S til. iPhone 6 havde en flottere og større HD-skærm end iPhone 5S. Selvom springet fra iPhone 6 til 6S i 2015 måske ikke virker af meget, var der en verden til forskel på de to serier. iPhone 6S var udstyret med 12 MP, hvilket var meget dengang og en stor forskel fra de 8 MP, som iPhone 6 havde.

2012-2013: iPhone 5, 5S og 5C

iPhone 5 var en stor succes fra start. iPhone 5 havde en hukommelse på 1 GB. Med den nye LTE-forbindelse var 3G hurtigt ved at blive forældet. Lightning-kablet blev også introduceret. I 2013 blev efterfølgeren udgivet. iPhone 5S kunne som noget nyt optage videoer i slowmotion. iPhone 5C kom også til, som var en billigere version med alle de væsentlige funktioner.

2010-2011: iPhone 4 og 4S

iPhone 4 var den første iPhone med et selfiekamera. Derudover kom iPhone 4 også med en Retina-skærm og 512 MB hukommelse. Springet fra 4 til 4S var enormt. Dengang gik kameraet i iPhone 4S helt op på 8 megapixels, hvilket var tæt på at fordoble kvaliteten fra forgængeren iPhone 4. Og nu kunne du optage video i 1080p. Det var også med iPhone 4S, at Siri kom til.

2008-2009: iPhone 3G og 3GS

Denne iPhone revolutionerede markedet med 3G, som var markant hurtigere end forgængeren uden 3G. Skiftet til 3G var bemærkelsesværdigt, men den største nyhed var Apples App Store. iPhone 3GS fulgte efter med 32 GB lager til fotos, videoer og apps og et opgraderet 3 megapixel kamera. Denne model introducerede også videooptagelse i højere kvalitet og grundlæggende stemmestyring, selv før Siri blev opfundet.

2007: Den første iPhone bliver introduceret

Da den første iPhone udkom i 2007, vækkede den stor begejstring. Den havde kun 16 GB lagerplads og ingen adgang til App Store, som endnu ikke var opfundet. Innovationen lå i dens touchskærm og evnen til at surfe på nettet på en håndholdt enhed, hvilket var revolutionerende sammenlignet med tidens telefoner med tastatur. Desuden var dens indbyggede kamera alene nok til at imponere.

Få eSIM til din nye iPhone

Hvis du vil undgå at sætte de små plastik SIM-kort i din mobil med en lille papirclips, så er et eSIM det smarte valg for dig.

Med et eSIM har du nemlig mulighed for at erstatte det fysiske SIM-kort i din mobil med en digital løsning. Det betyder, at du ikke længere behøver at have et fysisk SIM-kort i mobilen. Derudover kan du også få gavn af et eSIM til dit Apple Watch. På den måde kan du bare lade mobilen være derhjemme, hvis du for eksempel skal ud på en løbetur, og stadig modtage opkald og SMS’er. Dog kræver det, at du har Nummerdeling.

Du kan også bruge flere numre på én mobil med et eSIM. Således kan du have dit arbejdstelefonnummer på det fysiske SIM-kort, mens du kan have dit private nummer på et eSIM. Se her, hvordan du får eSIM hos Telia.

Køb din næste iPhone hos Telia

Hos Telia får du alle de egenskaber, der gør iPhones til markedets førende: elegant design, brugervenlig betjening, høj effektivitet og et imponerende kamera. Det giver dig en fremragende mulighed for at få en billig iPhone, der opfylder alle dine behov til en utrolig pris.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Sammenligning

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

Men hvordan finder du så det bedste iPhone-tilbud til dine behov? Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne både pris og specs på de forskellige modeller. Klik ”Sammenlign mobil” af på de mobiltelefoner, du vil sammenligne – Klik herefter på ”Se sammenligning”. Så får du vist alle priser og specs i en nem og overskuelig oversigt.

Du kan sammenligne på kryds og tværs, indtil du har fundet det perfekte mix af pris og specs. Husk, at vi har meget mere i vores webshop end gode iPhone-tilbud. Vi har nemlig også ekstra gode priser på den nye iPad. Her kan du også nemt sammenligne og se priser på tværs af modeller.