Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Apple iPhone

Herunder kan du se hele vores udvalg af den populære Apple iPhone. iPhone kommer i mange forskellige varianter, og hos Telia kan du altid få de nyeste og nogle af de ældre modeller. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Få nyheder om det sidste nye fra Apple

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Apple.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

iPhone 15 - oplev den nye generation af iPhones

Apple har løftet sløret for deres seneste skud på stammen, iPhone 15 og iPhone 15 Plus. Udstyret med Dynamic Island og et banebrydende kamerasystem er disse modeller designet til at fange hverdagens magiske øjeblikke i krystalklar kvalitet. 

Takket være et kraftigt 48 MP hovedkamera, kan brugerne tage billeder i ekstrem høj opløsning, og med den nye 2 x tele, får brugerne adgang til hele tre forskellige optiske zoom-niveauer. Det er næsten som at have et ekstra kamera ved hånden. iPhone 15-serien byder også på den nyeste generation af portræt-fotografering, som gør det lettere end nogensinde at tage detaljerige portrætbilleder, selv under dårlige lysforhold. 

Med den kraftfulde A16 Bionic chip, der leverer uovertruffen ydeevne, et USB-C-stik, præcis sporing via Find mine venner, og en holdbarhed der sætter standarden i branchen, repræsenterer iPhone 15 og iPhone 15 Plus et markant fremskridt.

Apple har også lanceret deres nye Pro-modeller - iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Disse modeller er konstrueret med rumfarts-kvalificeret titanium, et robust men letvægtsmateriale, der gør disse modeller til de letteste Pro-udgaver Apple nogensinde har fremstillet. Designet er opdateret med en Handling-knap, som du selv kan tilpasse.

Den nye generation af kameraer revolutionerer fotografering med hvad der svarer til syv Pro-linser, der leverer enestående billedkvalitet. Dette inkluderer et opgraderet 48 MP hovedkamera, der nu understøtter den nye 24 MP standard i ekstra høj opløsning, forbedrede portrætter med skarpt fokus og dybdekontrol, optimeringer af Nat-tilstand og Smart HDR, samt et helt nyt 5x telekamera eksklusivt for iPhone 15 Pro Max.

A17 Pro-processoren opgraderer spiloplevelser og professionel ydeevne til en ny dimension. Det nye USB-C-stik kommer med USB 3-hastigheder, som er op til 20 gange hurtigere end USB 2.

Test af iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 anmeldelse | Test af iPhone 14 | Telia Danmark

Ameldelse af den nye iPhone 14

iPhone 14 Pro anmeldelse | Test af iPhone 14 Pro Max | Telia Danmark

Test og anmeldelse af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 serien første indtryk: Få styr på specs og design direkte fra Apple Keynote 2022

Se med her når chefredaktør på iNPUT Torben Vognsen direkte fra Apple Keynote i Californien fortæller om iPhone 14 serien. iPhone 14 serien kan forudbestilles hos Telia fra fredag den 09.09.2022 klokken 14.

iPhone 14 serien første indtryk: Få styr på specs og design direkte fra Apple Keynote 2022 | Telia

Køb iPhone 14 her hos Telia

iPhone 14-serien består af ikke mindre end fire forskellige modeller. iPhone 14-serien tæller iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. iPhone 14-serien går altså væk fra den kompakte iPhone, iPhone Mini, og giver i stedet forbrugerne store skærme over hele linjen. 

iPhone 14-serien går fra 6,1” til 6,7” i skærmstørrelse. iPhone 14 Pro Max har den største skærm. Og du ser nok med det samme, at iPhone  14 Pro-modellerne ser anderledes ud end de foregående.  Der er nemlig ingen “notch”, som der plejer, i toppen af forsiden. Skærmen går helt ud til kanten, hvor frontkameraet er integreret i skærmen. 

Kameraet i iPhone 14 Pro er på hele 48 megapixels, og du kan skyde video i utrolige 8K. Derudover får du forbedrede vidvinkel og ultravidvinkelfunktioner, der lader dig fange flere detaljer end nogensinde før. 

Du kan foretage opkald og sende beskeder via satelittelefoni med iPhone 14. Dette gør, at uanset hvor du befinder dig i verden, kan du altid få kontakt til andre, hvis du er i nød. 

Med iPhone 14-serien følger også den kraftige A15 Bionic chip til 14 og 14 Plus, mens 14 Pro-modellerne kommer med A16 Bionic-chippen. Fælles for hele serien er de imponerende 6 GB RAM, der giver dig hukommelse nok til de mest krævende opgaver. 

iPhone 14 og iPhone 14 Pro kommer i farverne Midnight, Starlight, Blue, Purple og Product (RED), hvor iPhone 14 Pro og Pro max kommer i farverne Space Black, Silver, Gold og Deep Purple. Du kan tilmed få en iPhone 14 med svimlende 2 TB lagerplads.

iOS16 - Gennemgang af alle funktioner til din iPhone

iOS 16 2022 | Gennemgang af alle de nye funktioner til din iPhone | Telia

iOS 16 alt du skal vide om opdateringen

Chefredaktør Torben Vogensen fra iNPUT gennemgår funktionerne i iOS 16. Den helt store nyhed var en helt ny låseskærm, så du kan tilpasse skærmen helt efter dit eget ønske.

Apple iPhone 13 anmeldelse - se anmeldelser af alle 4 iPhone 13-modeller

Apple iPhone 13 anmeldelse | Anmeldelse af alle 4 iPhone 13-modeller | Telia Danmark

Anmeldelse af Apple iPhone 13 serien

iPhone 13-serien er landet, og Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, er klar med sin dom over de fire modeller i den nye iPhone 13-serie.

Køb iPhone 13 hos Telia

iPhone 13-serien består af 4 iPhones, som vi kender fra iPhone 12-serien, nemlig iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. iPhone 13-serien kommer med den nye ultrahurtige A15 Bionic Chip, som øger oplevelsen med iPhone 13. Glæd dig til et bedre kamera, højere hastighed, forlænget batterilevetid og meget mere.

Apple har givet kameraet i iPhone 13 en stor opgradering. Med iPhone 13 og iPhone 13 Mini får du Apples bedste 12 MP dobbelt­kamera-system og den største sensor i vid­vinkel­kameraet nogen­sinde. Nyd det forbedrede vidvinkelkamera, som fanger mere lys og giver bedre billeder og videoer. 

Med iPhone 13 Pro har Apple skabt en suveræn iPhone, hvor bl.a. Pro-kamerasystemet har fået den største opgradering nogen­sinde og nye intelligente teknikker vil tage din fotografering og filmproduktion til nye højder. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer med tre 12 MP Pro-kamerasystem: tele-, vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer.

Superskarp skærm får du med Super Retina XDR-skær­men.

iPhone 13-serien kommer i flere forskellige farver, et flot og enkelt design og har - ligesom iPhone 12 - "Ceramic Shield", der beskytter skærmen på iPhone 13 modellerne.

Anmeldelse af iPhone SE 2022

Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone SE 2022. Se med her og find ud af, hvor meget du får for pengene.

iPhone SE 2022 anmeldelse | Test af iPhone SE 2022 | Telia Danmark

iPhone SE 2022: Det bedste fra iPhone 13 kogt ned til én pakke

Hvis du elsker alt ved iPhone 13-serien, så bør du elske alt det, som iPhone SE 2022 har at byde på. Apple har nemlig taget alt det bedste fra iPhone 13 og puttet i én og samme prisvenlige pakke. Denne pakke kalder de for iPhone SE 2022

iPhone SE 2022 er en kraftig forbedring i forhold til modellen fra 2020. Du får den stærkeste chip, som Apple har produceret, eksempelvis. A15 Bionic-chippen er den, der giver hele iPhone 13-serien sine kræfter. Og nu også iPhone SE 2022. Samtidig får du 5G, et bedre batteri og et meget avanceret kamerasystem.  

Kamerasystemet byder på avancerede kamerafunktioner som Smart HDR 4, Fotostil og Deep Fusion. 

De nye funktioner gør, at du kan tage endnu bedre billeder og videoer, end du hidtil har kunnet med en iPhone SE. Helt automatisk justerer iPhone SE farver, kontrast, støj, lys og tone, så du altid får et skarpt motiv. Og efterfølgende kan du nemt og enkelt redigere dine billeder direkte på din iPhone SE 2022. 

Alt i alt er iPhone SE 2022 en meget imponerende opgradering af den foregående iPhone SE, som mange iPhone-fans roste til skyerne. Og med iPhone SE 2022 får du for alvor en masse iPhone til prisen. 

Her kan du altid se vores gode iPhone-tilbud

Du kan altid få en skarp pris på din nye mobil hos Telia. Vi har nemlig altid gode tilbud på vores mange modeller, så du kan finde den helt rigtige for dig. Her på siden kan du se alle vores skarpe iPhone-tilbud. Du kan altid se den samlede pris, inden du betaler. Vi har ingen skjulte gebyrer og høje fragtpriser. Faktisk har vi gratis fragt på alle mobiler – ikke kun på iPhones.

Du kan også se alle vores mobiler i shoppen. Her kan du få et godt overblik over, hvad du kan få af lækre mobiltelefoner. Det kan måske være, du er i tvivl om, du skal vælge den nye iPhone eller Samsung Galaxy? Via linket kan du se alle modeller og sammenligne på kryds og tværs – vores gode iPhone-tilbud får du selvfølgelig også der.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Sammenligning

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

Find det bedste iPhone-tilbud til dine behov – sammenlign modeller

Men hvordan finder du så det bedste iPhone-tilbud til dine behov? Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne både pris og specs på de forskellige modeller. Klik ”Sammenlign mobil” af på de mobiltelefoner, du vil sammenligne – Klik herefter på ”Se sammenligning”. Så får du vist alle priser og specs i en nem og overskuelig oversigt.

Du kan sammenligne på kryds og tværs, indtil du har fundet det perfekte mix af pris og specs. Husk, at vi har meget mere i vores webshop end gode iPhone-tilbud. Vi har nemlig også ekstra gode priser på den nye iPad. Her kan du også nemt sammenligne og se priser på tværs af modeller.

Køb iPhone 12 hos Telia

iPhone 12-serien landede på markedet i efteråret 2020 og blev hurtigt en meget populær telefon. iPhone 12-serien består af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. iPhone 12-serien blev lanceret med A14 Bionic Chip, hvilket betyder, at iPhone 12-serien, er en lynhurtig smartphone. 

Kameraet i iPhone 12 har i forhold til forgængeren, iPhone 11, fået en stor opgradering. 

iPhone 12 er tilmed fire (!!!) gange så holdbar, som iPhone 11. Det skyldes, at Apple har udviklet teknologien “Ceramic Shield”, der giver iPhone-serien en meget mere holdbar OLED skærm end tidligere.

Det tager naturligvis ikke noget fra kvaliteten og klarheden i skærmen. Hele iPhone 12-serien er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med OLED. På den måde kan du eksempelvis se din billeder, du har taget med det stærke kamera, i knivskarp kvalitet.

iPhone 12 er ligeledes klar til 5G-netværket, så du kan udnytte de vanvittige hastigheder, der følger med. Køb iPhone 12 og læs mere om serien her.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 12 her.

iPhone 12 mini anmeldelse | Apple iPhone 12 mini | Telia Danmark

iPhone 12 mini anmeldelse

iPhone 12 Mini har ligesom resten af iPhone 12 serien A14 Bionic chip, som er den hurtigste chip, der nogensinde er produceret til en smartphone. I videoen ovenfor tager Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, dig igennem den nye iPhone 12 Mini og fremhæver alt, du skal vide om den. “Den er faktisk ret nuttet”, siger Torben Vognsen om den. Men det er kun det ydre, der er nuttet. Inden i iPhone 12 Mini er der masser af saft og kraft, det er bare mere kompakt end på de andre iPhone 12 modeller.

iPhone 12 anmeldelse | Apple iPhone 12 | Telia Danmark

iPhone 12 anmeldelse

I videoen her tager Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, fat i iPhone 12 og giver dig en udførlig anmeldelse af telefonen. iPhone 12 er MEGET hurtig, og det skyldes ikke mindst de 4 GB RAM og chippen, A14 Bionic. Det gør også, at iPhone 12 kan klare sig igennem en hel dag uden strøm, hvis du ikke streamer eller gamer konstant. Hertil kan du glæde dig over, at iPhone 12 har “hurtig opladning”. Vores anmelder er også imponeret af kameraet, der i følge Torben Vognsen gør netop det, som et godt telefonkamera skal: Du skal kunne tage den op og hurtigt tage et godt billede, og det kan du til fulde med iPhone 12.

iPhone 12 Pro anmeldelse | Apple iPhone 12 Pro | Telia Danmark

iPhone 12 Pro anmeldelse

iPhone 12 Pro er banebrydende! Sådan lyder meldingen. Den kommer med et nyt design, som holder til mere end nogensinde før. Faktisk er skærmen fire gange så holdbar, som den var på iPhone 11 Pro. iPhone 12 Pro har med A14 Bionic chip den hurtigste chip, der nogensinde er produceret til en smartphone, og det siger altså meget om, hvor stærk en smartphone det er. iPhone 12 Pros kamera har også fået en stor opgradering, og det kan nu optage endnu mere lys - selv når der er begrænset lys - og dermed har du mulighed for at tage endnu skarpere billeder. Det er også de to nævnte faktorer, der adskiller iPhone 12 Pro fra iPhone 12. Nemlig kameraet og ydelsen. I videoen her tager Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, fat i den nye iPhone 12 Pro og giver dig en udførlig anmeldelse af telefonen.

iPhone 12 serien | iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max & 12 mini | Telia Danmark

Anmeldelse af iPhone 12 serien ­ iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max & 12 mini

Det er første gang, at Apple sender fire telefoner i samme serie på gaden på samme tid. iPhone 12-serien er banebrydende. Serien bringer et nyt design med sig, som er mere holdbart end nogensinde. Faktisk er iPhone 12 serien fire gange så holdbar, som den tidligere serie af iPhones. iPhone 12 serien har med sin A14 Bionic chip den hurtigste chip, der nogensinde er produceret til en smartphone-serie. Her i videoen bliver du taget igennem hele iPhone 12 serien af Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT. Han giver dig et samlet overblik over de fire iPhone 12-telefoner.

IPHONE SE 2020: PRISVENLIG IPHONE

Billedet viser forsiden og bagsiden af en iPhone SE 2020

Apple har også lanceret den mere prisvenlige iPhone SE (2020), der er en fremragende iPhone til en lavere pris. I iPhone SE (2020) er alt det “overflødige” skåret væk fra Apples iPhone, så du kan få det, der er allervigtigst for at give dig en god oplevelse og en iPhone, der kan det meste. Det afspejler sig også på prisen, da den er betydeligt lavere end på iPhone 12 og iPhone 13, eksempelvis.

iPhone SE kommer med stærke kameraer og selvom du sparer, er der ikke sparet på noget. iPhone SE (2020) har eksempelvis den samme chip som iPhone 11 Pro. Du får altså en stærk og lynhurtig iPhone, selvom du betaler mindre. Se prisen på en iPhone SE 2022.

iPhone 11: Luksusmobiler med power og triplekamera

Hvis du vil have en iPhone, der kan det hele, men du ikke skal have den nyeste, er iPhone 11-serien med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fremragende bud. 

test

Telefonerne er lynhurtige og udstyrede med den bedste teknologi. Batteriet holder hele dagen - uanset om du vælger iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

Med A13 Bionic chip, er iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max lynhurtige, og med deres triplekamerasystem kan du indfange alle detaljer på dine billeder. iPhone 11 har selvfølgelig en krystalklar Super Retina OLED skærm, så alt bliver gengivet i knivskarp kvalitet.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 11 her.

Ny iPhone 11 (2019) – Se vores test af dual-kamera og Night Mode | Telia

Anmeldelse iPhone 11 – Se vores test af dual-kamera og Night Mode

I vores iPhone 11 anmeldelse tester vi blandt andet det nye dual-kamera, som du kan tage sublime billeder med. Men vores iPhone 11 test starter med designet, som selvfølgelig også er det første, du ser, når du står med en ny iPhone 11 (2019) i hånden. Du har sikkert allerede set iPhone 11 designet, men hvordan er det egentlig sammenlignet med iPhone XR? Det giver vi dig svaret på her i test-videoen.

iPhone 11 first look: Få styr på specs og design direkte fra Apple Keynote 2019 | Telia

iPhone 11 first look: Få styr på specs og design direkte fra Apple Keynote 2019

I vores iPhone 11 first look-video kan du blive meget klogere på, hvad det egentlig er for nogle mobiltelefoner, som så dagens lys til Apples iPhone 11 keynote. Som det altid er med en Apples keynote, har det svirret med rygter. Vores faste anmelder, Torben fra iNPUT, var med live, og han giver dig et unikt og eksklusivt iPhone 11 first look lige her i videoen.

Apple iPhone 11 Pro Max Midnight Green – Første indtryk og hands-on-anmeldelse | Telia

Anmeldelse Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max er landet. Vi kigger nærmere på iPhone 11 Pro Max Midnight Green, så du får svar på dine spørgsmål. Se her! I vores iPhone 11 Pro Max-anmeldelse kan du blive meget klogere på kameraet, processor, batteri m.m. Torben har fået fingrene i en iPhone 11 Pro Max Midnight Green, som han er meget begejstret for. Se videoen med vores hands-on-anmeldelse og kom up-to-date på specs.

IPHONE XS, XS MAX OG XR I 2018

Billedet viser bagsiden og forsiden af en iPhone Xs

I kølvandet på megasuccesen med iPhone X kom opgraderingerne iPhone XS og iPhone XS Max. Her kunne du, takket være massive opgraderinger på kameraet, tage endnu bedre selfies og se dem efterfølgende på den strålende Super Retina HD-skærm. 

Men der, hvor XS og XS Max virkelig tog skridt fra forgængeren, var med chippen A12 Bionic Chippen var en stor forbedring fra den chip, du fandt i iPhone X. Her fik telefonen endnu flere kræfter, og batteriet blev endnu bedre til at gemme på og bruge sin strøm fornuftigt. 

Apple lancerede også sin iPhone XR, som var en billigere og mindre udgave af XS og XS Max. For mange stod den som den daværende iPhone SE. Der var ikke mange forskelle fra de større modeller, men skærmen var eksempelvis knap så detaljeret på XR. 

Telia - Apple har netop præsenteret iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple har netop præsenteret iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Tech-ekspert og chefredaktør på iNPUT Torben Vognsen opsummerer her de mest spændende nyheder fra Apple Special Event 2018. Se alle detaljer om de nye iPhones, iPhone XS, iPhone XS

Telia - iPhone XR first look

iPhone XR anmeldelse

Chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT har allerede haft fingrene i den nye iPhone XR. Han vurderer, at du får rigtig meget for pengene. Se med her i videoen. 

Telia - iPhone XS og XS Max anmeldelse

iPhone XS og XS Max anmeldelse

Chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone XS og XS Max. iPhone XS og XS Max er det ypperste, Apple nogensinde har produceret. Ligesom forgængeren, iPhone X, består iPhone XS og XS Max af en stor OLED Super Retina skærm på henholdsvis 5,8” og 6,5”. Begge varianter byder på et fantastisk dualkamera på bagsiden og Apples innovative TrueDepth-kamera på forsiden, der udover at tage billeder også benyttes til Face ID. Og med den nye A12 Bionic-chip er iPhone XS og XS Max hurtigere end nogensinde før.

iPhone X i 2017

Hvor blev iPhone 9 af? Den 13. generation af Apples iPhone bød på en overraskelse for mange: Der var nemlig ingen iPhone 9 at spore, selvom det ud fra rækkefølgen var meningen, at den skulle komme her. I stedet kom iPhone X - eller iPhone 10, som nogle kaldte den - og med sprang Apple iPhone 9 over.

Særligt var, at hjemknappen forsvandt og blev erstattet af ansigtsgenkendelse samt at kameradelen imponerende, og på mange måder var iPhone X med til at sætte en helt ny standard for kamerateknologi på smartphones. Især selfiekameraet, hvor iPhone X på daværende tidspunkt med længder var den smartphone med det bedste selfiekamera. 

Telia - iPhone X anmeldelse

iPhone X anmeldelse

Chef-redaktør Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone X. 

Den nye og avancerede iPhone X er en hyldest til iPhones 10 års jubilæum. Ligesom den allerførste iPhone markerer iPhone X starten på en helt ny generation af smartphones, der bryder de teknologiske grænser og overstiger vores forventninger.

10 år med iPhone - Hele historien fra den første iPhone til iPhone X.

Sammendrag af 10 år med iPhone

iPhone X er en hyldest til iPhones 10 års jubilæum. Den 9. januar 2007 blev verden for første gang nogensinde præsenteret for en iPhone.

Den første iPhone model kom aldrig til Danmark. Faktisk skulle vi vente til midnat den 11. juli 2008 førend, at iPhone officielt kunne købes i Danmark og det var eksklusivt hos Telia, at den kunne købes. Se vores jubilærumvideo her, der viser hele historien fra den første iPhone til iPhone X. 

10 år med iPhone iOS - Se det spændende sammendrag her

Sammendrag af 10 år med iOS

iOS er styresystemet på iPhone, og det er netop den software, der gør, at din iPhone kan alt den kan. Se med her i videoen, der viser de første 10 år med iOS og hvad det har betydet for iPhone.

2017 bød også på iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Billedet viser en iPhone 8, der oplades trådløst.

2017 bød på hele to lanceringer af nye primære linjer af Apples iPhone. iPhone blev lanceret i september 2017, og bare to måneder senere kom Apple med sin iPhone X-serie. 

Her kunne man for første gang nyde godt af den nye, banebrydende teknologi, trådløs opladning. Det talte ind i en dengang stigende tendens til, at alt skulle være mere trådløst. Opladningen var et af de første skridt, men hurtigt fulgte mere med.

iPhone 8-serien bød også på store forbedringer på skærmen, hvor der blev skruet kraftigt ned for det berygtede blå lys.

Se prisen på en brugt iPhone 8

Telia - iPhone 8 anmeldelse. Chef-redaktør Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone 8

iPhone 8 anmeldelse

Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone 8. Du kan kende iPhone 8 på sit nye design i holdbart glas på både front og bagside. Også det nye kamera imponerer. Kameraet i iPhone 8 Plus har nemlig indbygget 'portrait mode', der skulpturerer lyset som en professionel fotograf gør det. Se med i anmeldelsen her. 

I 2016 iPhone 7 og 7 Plus

iPhone 7 gjorde en ende på iPhones med blot 16 GB lagerplads. Her kunne du nu få fra 32 GB og op til dengang ufattelige 256 GB. I en tid hvor iCloud og lignende services ikke var lige så udbredt, var dette nærmest revolutionerende. 

Der var også hele to linser bag på iPhone 7 Plus, hvilket også var noget nyt dengang. Dette gav iPhone 7 Plus en hidtil uset kvalitet, når du zoomede. Dertil kom iPhone 7-serien også med Portrait Mode, som gjorde portrætbilleder meget flottere og skarpere med en helt anden dybde end tidligere set. 

iPhone 7 gjorde også en ende på jack-stikket, hvilket blev mødt med blandede reaktioner dengang. Her kan du læse mere om, hvad vi skrev om iPhone 7 og iPhone 7 Plus i 2016.

Få eSIM til din nye iPhone

Hvis du vil undgå at sætte de små plastik SIM-kort i din mobil med en lille papirclips, så er et eSIM det smarte valg for dig.

Med et eSIM har du nemlig mulighed for at erstatte det fysiske SIM-kort i din mobil med en digital løsning. Det betyder, at du ikke længere behøver at have et fysisk SIM-kort i mobilen. Derudover kan du også få gavn af et eSIM til dit Apple Watch. På den måde kan du bare lade mobilen være derhjemme, hvis du for eksempel skal ud på en løbetur, og stadig modtage opkald og SMS’er. Dog kræver det, at du har Nummerdeling.

Du kan også bruge flere numre på én mobil med et eSIM. Således kan du have dit arbejdstelefonnummer på det fysiske SIM-kort, mens du kan have dit private nummer på et eSIM. Se her, hvordan du får eSIM hos Telia.

Få abonnementer med ekstra fordele og services

Vil du gerne have et billigt mobilabonnement med fede services som Spotify Premium Family, HBO Max eller Discovery+? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig kombineret vores skarpe iPhone-tilbud med abonnementer i verdensklasse, så du kun får det bedste af det bedste.

Du kan se de forskellige muligheder, når du har klikket på en model. Her kan du selvfølgelig også se din særlige pris. Var du f.eks. klar over, at vores iPhone-tilbud faktisk er så gode, at du ofte finder Danmarks billigste iPhone hos Telia?

Netværk i verdensklasse

Du har nok prøvet det før. Nettet er sløvt og langsomt, så du ikke kan surfe på nettet og spille dine yndlingsspil. Det problem har du ikke hos Telia. Vi har nemlig netværk i verdensklasse til dig. Det giver dig lynhurtigt internet både ude og hjemme – af højeste kvalitet. Som om det ikke var nok med netværk i verdensklasse i Danmark, kan du også tale og surfe frit i Norden og Baltikum med et Telia-abonnement. Vi er nemlig den eneste danske teleoperatør, der har eget netværk i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Så du kan trygt benytte dig af vores gode abonnement- og iPhone-tilbud, da de er blandt de bedste på markedet.

Alt fra Apple

Alle iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13-serien

iPhone 12-serien

iPhone 11-serien

iPhone SE

Apple Watch

Apple Watch S8

Apple Watch S7

Apple Watch S6

Apple Watch S3

Apple Watch SE

Apple Watch Ultra

Apple TV

Apple headset

Apple AirPods

Apple Airtags

iPad

iPad Pro

iPad Air

iPad Mini

Brugt iPhone SE

Brugt iPhone 12

Brugt iPhone 11

Brugt iPhone 8