Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

iPhone 14 - 14 Plus - 14 Pro - 14 Pro Max

Den helt nye iPhone 14-serie er endelig landet, og den har i høj grad landet med et brag. Den nye iPhone 14-serie tæller 4 nye iPhones. I serien finder du iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, og iPhone 14 Pro Max. Du kan købe din nye iPhone 14 her hos Telia, og du kan læse meget mere om de enkelte modeller herunder.

Se anmeldese af iPhone 14 Pro og Pro Max længere nede

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Anmeldelser af iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 anmeldelse | Test af iPhone 14 | Telia Danmark

iPhone 14 anmeldelse

Se med her og få en grundig anmeldelse af iPhone 14. Chefredaktør på iNPUT Torben Vognsen har testet iPhone 14 og giver her sin dom over iPhone 14. 

iPhone 14 Pro anmeldelse | Test af iPhone 14 Pro Max | Telia Danmark

Anmeldelse af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

Torben Vognsen fra iNPUT anmelder her iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. 

iPhone 14 og iPhone 14 Plus

Apple har afsløret de nye iPhone-modeller, nemlig iPhone 14 med 6,1 tommer og iPhone 14 Plus med 6,7 tommer, som erstatter den tidligere iPhone mini.

iPhone 14 kommer i fem, flotte farver: Midnight, Starlight, blå, lilla og Product (RED). Apple vil også inkludere A15-chippen, hvilket der også var i sidste års Pro-modeller. Dog er denne chip nu 18% hurtigere.

Apple opgraderer naturligvis også kameraet. Den har et 48 MP hovedkamera med en større sensor og hurtigere sensor. Det andet kamera er et ultravidvinkel kamera. Og frontkameraet har nu 38% bedre ydeevne i svagt lys samt autofokus. Begge modeller understøtter også trådløs opladning.

iPhone 14 Serie

Tag flotte billeder med det nye 48 MP kamera

Hovedkameraet kommer med et 48 MP kamera. Det bruger pixelbinding, som kombinerer 4 pixels til én pixel, og det betyder, at kameraet optager mere lys. iPhone 14 giver en 49% forbedring i ydeevnen i svagt lys på grund af en ny Deep Fusion-teknik fra Apple.

Apples nye funktion kaldet ‘Photonic Engine’ producerer meget klarere og lysere farver i svagt lys. Der er også en ny "action"-tilstand til videoer, der giver dig stabile håndholdte videoer, selv når du bevæger dig hurtigt. Apple siger, at du ikke behøver at tage et kamerastativ med dig længere, fordi sensorerne vil kompensere for dine hurtige bevægelser.

iPhone 14 og 14 Plus giver dig masser af performance

iPhone 14 og iPhone 14 Plus kommer med sidste års A15 Bionic-chip, og de er udstyret med 6 GB RAM.

Apple promoverer eSIM for nemmere mobiltelefoni. Dette er en mere sikker løsning, for hvis din telefon bliver stjålet, så kan SIM-kortet ikke fjernes. Først og fremmest er det kun de amerikanske iPhone-modeller, der ikke længere vil have en SIM-bakke indbygget i telefonen. Apple siger, at eSIM giver en enklere måde at aktivere og bruge sin iPhone på.

Den længe ventede funktion i iPhone 14-serien er satellitfunktionalitet. Apple samarbejder med virksomheden Globalstar for at gøre det muligt for iPhone 14-brugere at sende beskeder og foretage opkald i områder, hvor der normalt ikke er netværksdækning, hvilket kan være praktisk i tilfælde af en nødsituation.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

Den nye iPhone 14 Pros har fået en imponerende opgradering på det velkendte og elegante design. Det nye notch er blevet gjort endnu mere iøjnefaldende ved at tilføje information rundt om hjørnerne af den sorte bjælke. Det nye True Depth-kamera bruger nu 30% mindre areal, og nærhedssensoren er blevet placeret bag skærmen.

Apple har døbt den nye notch som ‘Dynamic Island’. Den udvider sig til forskellige former, mens den aktuel information på skærmen. Hver notifikation har sin egen personlighed og er designet med sin egen unikke karakter. Dynamic Island viser også baggrundsaktivitet og indgående opkald.

iPhone 14 Pro og Pro Max giver dig skarpeste billeder

iPhone 14 Pro vil have et helt nyt 48 MP kamera med en quad-pixel sensor. Denne sensor er 65% større end iPhone 13 Pro's og har en brændvidde på 24 mm. Kameraet vil tilpasse sig den type billede, som du tager. Det resulterer i billeder i svagt lys, der er 2x bedre end før. Det nye kamera løfter niveauet med op til fire gange højere opløsning og helt utrolige beskæringer på dine billeder.

Med dette nye intelligente kamera kan du tage fantastiske billeder under alle lysforhold. iPhone 14 Pros kamera er også i stand til smart at vælge at fokusere på at fange bedre farver, yderligere detaljer eller mere lys i et højt dynamisk område. Til sidst er der en ny 2X telefoto mulighed til kameraet.

iPhone 14 Pro har også et opgraderet ultravidvinkel kamera. Med 3x mere lys og en forbedret makrofotografering tager det dine billeder til det næste niveau med skarpere og lysere makrofotos.

Få masser af power med den nye, stærke A16-chip

Apple introducerer den nye A16-chip, som er designet med fokus på strømeffektivitet, skærmen og kameraet. Den har 16 milliarder transistorer og er bygget på en 4nm-teknologi. Det gør, at den kan være hurtigere, samtidig med at den bruger mindre batteri. Chippen er en 6-core CPU med 2 højtydende kerner. A16-chippen bruger også CPU, GPU, neural motor og internetudbyder til at udføre 4 billioner processer pr. billede.

Always On-skærm med Pro og Pro Max

iPhone 14 Pro vil være tilgængelig i 6,1” og Pro Max kommer med 6,7”. Dens lysstyrke vil toppe ved 1600 nits, hvilket er det samme som Pro Display XDR. Og når den bruges i direkte sollys, kan dens lysstyrke nå helt op til 2000 nits. Derudover vil låseskærmen have en Always On-skærm, så du altid kan se den nødvendige information. Du får også hurtigere trådløs opladning med begge modeller.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max kommer i farverne Space Black, Silver, Gold og Deep Purple.

Sammeligning

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvornår kommer iPhone 14?

Apple præsenterede iPhone 14 serien den 7. september 2022 og kan nu købes hos Telia. 

Hvor meget koster iPhone 14?

Priserne på iPhone 14 modellerne varierer. Du kan se de aktuelle priser her på siden.

Hvilken iPhone skal jeg vælge i 2022?

Hos Telia har vi en bred portefølje af Apples ikoniske iPhones. Vi har lavet en sammenligningsfunktion som du nemt kan bruge til at finde præcis den iPhone, der passer dig bedst. Prøv den her

Alt fra Apple

Alle iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13-serien

iPhone 12-serien

iPhone 11-serien

iPhone SE

Apple Watch

Apple Watch S8

Apple Watch S7

Apple Watch S6

Apple Watch S3

Apple Watch SE

Apple Watch Ultra

Apple TV

Apple headset

Apple AirPods

Apple Airtags

iPad

iPad Pro

iPad Air

iPad Mini

Brugt iPhone SE

Brugt iPhone 12

Brugt iPhone 11

Brugt iPhone 8

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming