Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Motorola mobiltelefoner

Motorola kombinerer høj brugervenlighed, flot design og avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter.

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Motorola

Motorola Edge serien

Motorola Moto serien

Byt til nyt

Aflevér din gamle mobil – og få rabat på din nye.

Skriv produktnavnet på din enhed og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i en Telia-butik.

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Få nyheder om det sidste nye fra Motorola

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Motorola.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

motorola razr 40 ultra - ny klaptelefon fra Motorola i juni 2023

motorola razr 40 ultra repræsenterer det seneste skud på stammen inden for Motorolas sortiment af foldbare smartphones. Den nyeste 3,6" pOLED udvendige skærm i denne model tillader brugerne at tage fotos, spille videospil og navigere med kort uden nødvendighed af at åbne enheden. Det er endda muligt at besvare tekstbeskeder og tage selfies via den udvendige skærm.

Når man åbner Motorola Razr 40 Ultra, mødes man af en betagende 6,9" pOLED-skærm, der fremviser over en milliard farvetoner takket være 10-bit farvegengivelse. Denne skærm sørger for en levende og realistisk visuel oplevelse med kontrastfyldte farver og hurtig opdatering, der minimerer risikoen for slør og hakkende bevægelser. Den primære skærm er designet med henblik på at beskytte brugerens øjne ved at reducere synligt skærmflimmer.

Motorola Razr 40 Ultra repræsenterer en moderne fortolkning af den ikoniske Motorola-flip-telefon. Når den er lukket, er den slank og elegant og kan nemt håndteres med én hånd. Den banebrydende Flex View-teknologi introducerer nye interaktionsmetoder, idet telefonen kan placeres i forskellige vinkler og endda anvendes som stativ til videooptagelse eller indholdsforhåndsvisning.

Billedkvaliteten i Motorola Razr 40 Ultra er væsentligt forbedret med optisk billedestabilisering (OIS) og Dual Pixel PDAF, som sikrer skarpe og klare fotos og videoer. Du har mulighed for at tage billeder med flot baggrundsdybde og brede blændeåbninger for blød fokus. Derudover findes der ultravidvinkel- og makroobjektiver, der giver mulighed for at fange vidvinkelbilleder og detaljerede nærbilleder.

Motorola Razr 40 Ultra drives af den kraftfulde Snapdragon 8+ Gen 1-chip og Snapdragon X65 5G Modem-RF System, som sørger for lynhurtige hastigheder, forbedret ydeevne og ubesværet 5G-surfing og streaming. Batteriet har nok strøm til en hel dag ved normal brug og kan hurtigt oplades med 33W TurboPower eller trådløst med 5W trådløs opladning.

Motorola Razr 40 Ultra er en imponerende foldbar smartphone, der kombinerer klassisk design med nutidens teknologiske muligheder. Uanset om du besvarer beskeder, tager selfies eller streamer dine yndlingsserier, tilbyder denne mobiltelefon en fremragende brugeroplevelse og åbner op for nye veje inden for mobilteknologiens verden.

motorola razr 40 ultra

Ny edge fra Motorola: motorola edge 40

motorola edge 40 blev introduceret den 1. juni 2023 som en sofistikeret mobiltelefon med en skærm af buet glas og en bagbeklædning, der smelter sammen sømløst. motorola edge 40 har dermed et førsteklasses udseende, der omfatter en detaljeret udskæring og en sandblæst aluminiumsramme. Den er designet til at være modstandsdygtig overfor støv, snavs og sand, og den kan endda klare at blive tabt i vand.

motorola edge 40 kommer med et imponerende kamera-system, hvilket der er et af de mest fremtrædende funktioner ved motorola edge 40. Telefonen leveres med en række spændende kameramuligheder, der kombineret med intelligent software giver dig fantastiske billeder. Nogle af højdepunkterne inkluderer et hovedkamera på 50 MP med en bred blændeåbning til bedre ydeevne under svagt lys, et frontkamera på 32 MP med Quad Pixel-teknologi til flotte selfies samt et ultravidvinkel-kamera til at fange bredere motiver. Der er også funktioner som autofokus, optisk billedstabilisering og en makro-linse, der afslører detaljer. Dual Capture Video med Vlog-tilstand gør det endda muligt at tage billeder og optage videoer fra forskellige perspektiver samtidig.

motorola edge 40 byder på hurtig opladning med 68W TurboPower™, der giver mange timers batteri ved normal brug. Der er også mulighed for trådløs opladning ved hjælp af en separat trådløs oplader. Batteriet kan holde strøm i op til 30 timer under normal brug, men timevis streaming af din favoritserie, kan kræve hyppigere opladning.

Skærmen på motorola edge 40 er en 6,55-tommers pOLED-skærm med en utrolig hurtig opdateringshastighed på 144 Hz. Dette betyder, at skiftet mellem apps, spil og scrolling på hjemmesider opleves yderst glidende og flydende. Skærmens lysstyrke justeres automatisk udendørs for at sikre bedre synlighed. Der er også en indbygget fingeraftrykslæser i skærmen, der muliggør hurtig og nem låsning af telefonen eller bekræftelse af betalinger.

Motorola Edge 30: Flere muligheder end nogensinde

I den nye Edge 30-serie skiller den stærke Motorola Edge 30 Pro sig ud som den helt store tilføjelse. Motorola Edge 30 Pro er spækket med avancerede funktioner og stærk hardware, der giver dig flere muligheder end nogensinde før. 

Motorola Edge 30 Pro har fået den lynhurtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor med sig, og det gør, at du får så mange kræfter mellem hænderne, når du holder Motorola Edge 30 Pro. Dette kombinerer den med et fornemt front- og bagkamera, der lader dig skyde skarpt og præcist hver gang.

Du skal ikke bekymre dig om dårligt lys - Motorola Edge 30 Pro leverer knivskarpe optagelser uanset hvad. Du får det hele præsenteret på en 6,7” OLED-skærm med HDR10+ og hele 144 Hz-opdateringshastighed. Derudover får du et batteri, der holder hele dagen og lader op på ingen tid. 

Altså giver Motorola Edge 30 Pro dig mange flere muligheder end nogensinde før. 

Motorola smartphone

Siden Motorola opfandt den første mobiltelefon, har virksomheden efterfølgende haft en lang tradition for at lave innovative og avancerede smartphones. De populære Motorola-smartphones er kendte verden over, hvor det stilrene design, skarpe linjer og høje kvalitet går igen.

En Motorola-telefon er kendt for at have stærke kameraer, flotte skærme og masser af spændende funktioner. Og det bedste er, at det alt sammen er til priser, hvor alle kan være mere.

Alle Motorola-mobiltelefoner kombinerer høj brugervenlighed, flot design og mange avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter. 

Læs mere herunder og vælg din nye Motorola-mobil.

Innovation og smartphones i topkvalitet

En Motorola-telefon er kendetegnet ved at være lavet i et flot design og i rigtig høj kvalitet. Når du får en Motorola-telefon i hånden, kan du fornemme, at telefonen er robust, stærk og i en kvalitet, der er på højde med de bedste telefoner.

Motorola-telefoner skiller sig ud ved at være innovative og udstyret med det bedste inden for både kameraer og skærme. Derudover får du altid et godt batteri i din Motorola, så du kan nyde den dagen lang uden bekymringer. Det giver dig altså maksimal frihed. 

Motorola udvikler deres telefoner til Android fra Google. Gennem Google Play Store kan du hente masser af apps, så du kan du få endnu mere ud af din Motorola. Og så har du mulighed for at gøre telefonen helt til din egen.

Motorolas linje af smartphones kalder de Moto. Moto kommer i forskellige udgaver, og hos Telia kan du altid få Moto til en skarp pris. Moto kører på Android og er udstyret med en af markedets stærkest processorer.

Moto er udstyret med den nyeste smartphone-teknologi, og vælger du en Moto, kan du være sikker på, at du har en smartphone, der er på højde med de bedste smartphones på markedet.

Med en Motorola-mobil får du altid meget for pengene

Motorola producerer et stort udvalg af smartphones, hvor der er modeller i både den billige og mere premiumprægede ende af skalalen. Med andre ord skaber Motorola altså smartphones til ethvert behov.

Netop denne evne til at skabe noget for alle har gjort Motorola til det brand, det er i dag.

Du får virkelig noget for pengene, når du vælger en Motorola-mobil. Du får et stærkt kamera, du får en smuk skærm, og du får et kraftfuldt indre. Og du får alt det il en pris, der markant lavere end konkurrenterne.

De bedste Motorola-smartphones er på højde med flagskibsmodellerne fra de største producenter. Så du kan roligt vælge en Android-telefon fra Motorola som din næste mobil.

Motorola Edge: Det bedste fra Motorola

Motorola har med deres Motorola Edge-serie udviklet en række smartphones, der hører til blandt de bedste på markedet. Du får mange hvis ikke alle de features, du kender fra flagskibsmodellerne hos de største producenter.

Motorola Edge rummer både de helt billige smartphones og dem, du forbinder med det bedste, der er på markedet. De er typisk navngivet med “Pro”, så du ved, at der er tale om en avanceret premium-smartphone.

Motorola Edge-serien er den mest ambitiøse fra Motorola. Med denne serie viser Motorola, at de er i stand til at producere nogle af markedets bedste smartphones til en pris, som de færreste kan konkurrere med.

Kombinationen af en ultraskarp pris og avanceret teknologi har gjort Motorola Edge til en af Motorolas mest populære serier af smartphones.

Hvis du leder efter en premium smartphone til en ekstremt skarp pris, er det Motorola Edge-serien, du skal kaste din kærlighed og opmærksomhed efter.

Motorola Razr: Ikonet der genopstod som smartphone

Motorolas Razr-serie af foldbare smartphones har etableret sig som en af de mest ikoniske og genkendelige serier i mobilindustrien. Serien er kendt for dte innovative foldbare design, der kombinerer fortiden med nutiden på en elegant og funktionel måde.

Den oprindelige Motorola Razr blev lanceret i begyndelsen af 2000'erne og blev øjeblikkeligt en sensation med det foldbare og slanke design. De første generationer af Motorola Razr var utroligt populære og blev anset for at være et statussymbol. Mange husker stadig den karakteristiske lyd af Razr'en, når den blev åbnet eller lukket.

Det var breaking news og helt ekseptionelt da Razr-serien genopstod i 2019 i en helt ny form med lanceringen af Motorola Razr (2019). Den bevarede det ikoniske foldbare design, men denne gang med en skærm, som kunne foldes ud. Den foldbare skærmteknologi blev præsenteret som et nyt skridt fremad inden for mobilinnovation, og Razr'en blev hurtigt genkendt som en af pionererne på dette område. 

Motorola Razr-serien har vist, at der er plads til innovation og kreativitet i mobilindustrien. Den har formået at bevare sin arv og samtidig omfavne nye teknologier og trends. Med sin karakteristiske design og imponerende funktioner har Motorola Razr-serien forblevet en populær og mindeværdig serie af mobiltelefoner, der har indskrevet sig i mobilhistorien. Læs meget mere om den ikoniske Razr serie her.

Motorola Moto: Så meget for pengene, at du tror, det er løgn

Med Motorola Moto får du et udvalg af nærmest alle tænkelige varianter og niveauer af smartphones. Dog med et særligt fokus på, at du skal have noget for pengene i en grad, der virker nærmest utrolig.

Motorola Moto-serien er lidt speciel, da den indeholder både meget avancerede high-end modeller og de helt budgetvenlige lavprismodeller. Men uanset hvilken ende af skalaen, du ser mod, så får du bare virkelig meget mobil for pengene. 

Du får altid en stærk smartphone med en god processor, et langtidsholdbart batteri, et godt kamera og en virkelig stærk skærm. Altså alt det du skal bruge for at have en god, moderne og holdbar smartphone. 

Før smartphones: Det startede med radioer

Motorolas historie går helt tilbage til 1920’erne, hvor Motorola producerede radioer til lave priser til amerikanske kunder. Motorola blev hurtigt kendt som en af de førende producenter af radioer og walkie-talkier i USA. Faktisk endte Motorola med at hjælpe De Allierede Styrker ved at levere netop radioudstyr. 

Historien bag Motorola er præget af en del historisk prominens. Motorola stod nemlig også bag den radioforbindelse, der bragte lyd fra Månen til Jorden tilbage i 1960’erne.

Siden da er det kun gået en vej, og Motorola har udviklet sig til det, vi kender i dag: En stor producent af smartphones, hvor Motorola-telefoner er blandt de mest udbredte og populære på verdensplan.

Motorola producerer stadig mange forskellige former for elektronisk udstyr, og de var også blandt de første til at bringe begrebet “smartphone” ud til folket. Med deres Motorola Droid kom de i 2002 med den første ægte Android-smartphone, og dette har skabt grundlaget for de Motorola-telefoner, vi kender i dag.

Anmeldelser af Motorola telefoner

Herunder finder du nogle ældre anmeldelser af Motorola telefoner, der er udgået af sortiment. Se bl.a. anmeldelsen af den foldbare smarthone Motorola Razr 2019 med det ikoniske design fra 2004. Kig med i vores arkiv over anmeldelser af Motorola telefoner.

Motorola One Vision anmeldelse | Telia

Motorola One Vision anmeldelse

Torben Vognsen fra iNPUT har anmeldt Motorola One Vision, og han lægger især vægt på, at du får rigtig meget telefon for pengene. Med Motorola One Vision får du en 6,3” Full HD+ skærm. Derfor kan du altid streame film og se billeder i skarp opløsning. Med Motorola One Vision får du alt i alt rigtig meget kvalitet til en budgetvenlig pris.

Motorola Razr 2019 er landet! Banebrydende bøjelig skærm i klassisk design | Telia Danmark

Motorola Razr 2019! Banebrydende bøjelig skærm i klassisk design

Motorola Razr er tilbage i et både innovativt og velkendt design. Motorola Razr 2019-modellen er nemlig udstyret med en foldbar skærm. Razr-fold-udgaven er verdens første smart-klaptelefon, der er skabt ved hjælp af en helt unik hængselmekanisme. Den gør, at skærmen kan deles og bøjes i to, uden at du kan se en eneste kant eller kløft. Det eneste, du kan se, er smukt og lækkert design. Det ikoniske design fra 2004 er tilbage på Motorola Razr 2019-udgaven.

Alt fra Motorola

Motorola Edge Serie

Motorola Edge 20 Serien

Motorola Moto Serien

Motorola Razr Serien