• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

Motorola

Motorola opfandt den første mobiltelefon og har efterfølgende haft en lang tradition for, at lave innovative og gode mobiltelefoner. De populære Motorola-telefoner er kendte verden over, hvor det stilrene design, skarpe linjer og høje kvalitet går igen. Motorola er kendt for at producere smartphones med stærke kameraer, flotte skærme og masser af spændende funktioner. Alt sammen til priser, hvor alle kan være mere.

Motorola kombinerer høj brugervenlighed, flot design og avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter. Læs mere herunder og vælg din nye Motorola-mobil.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Motorola

Siden Motorola opfandt den første mobiltelefon, har virksomheden efterfølgende haft en lang tradition for at lave innovative og avancerede mobiltelefoner. De populære Motorola-telefoner er kendte verden over, hvor det stilrene design, skarpe linjer og høje kvalitet går igen.

En Motorola-telefon er kendt for at have stærke kameraer, flotte skærme og masser af spændende funktioner. Og det bedste er, at det alt sammen er til priser, hvor alle kan være mere.

Alle Motorola-mobiltelefoner kombinerer høj brugervenlighed, flot design og mange avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter. 

Læs mere herunder og vælg din nye Motorola-mobil.

Innovation og smartphones i topkvalitet

En Motorola-telefon er kendetegnet ved at være lavet i et flot design og i rigtig høj kvalitet. Når du får en Motorola-telefon i hånden, kan du fornemme, at telefonen er robust, stærk og i en kvalitet, der er på højde med de bedste telefoner.

Motorola-telefoner skiller sig ud ved at være innovative og udstyret med det bedste inden for både kameraer og skærme. Derudover får du altid et godt batteri i din Motorola, så du kan nyde den dagen lang uden bekymringer. Det giver dig altså maksimal frihed. 

Motorola udvikler deres telefoner til Android fra Google. Gennem Google Play Store kan du hente masser af apps, så du kan du få endnu mere ud af din Motorola. Og så har du mulighed for at gøre telefonen helt til din egen.

Motorolas linje af smartphones kalder de Moto. Moto kommer i forskellige udgaver, og hos Telia kan du altid få Moto til en skarp pris. Moto kører på Android og er udstyret med en af markedets stærkest processorer.

Moto er udstyret med den nyeste smartphone-teknologi, og vælger du en Moto, kan du være sikker på, at du har en smartphone, der er på højde med de bedste smartphones på markedet.

Med en Motorola-mobil får du altid meget for pengene

Motorola producerer et stort udvalg af smartphones, hvor der er modeller i både den billige og mere premiumprægede ende af skalalen. Med andre ord skaber Motorola altså smartphones til ethvert behov.

Netop denne evne til at skabe noget for alle har gjort Motorola til det brand, det er i dag.

Du får virkelig noget for pengene, når du vælger en Motorola-mobil. Du får et stærkt kamera, du får en smuk skærm, og du får et kraftfuldt indre. Og du får alt det il en pris, der markant lavere end konkurrenterne.

De bedste Motorola-smartphones er på højde med flagskibsmodellerne fra de største producenter. Så du kan roligt vælge en Android-telefon fra Motorola som din næste mobil.

Før smartphones: Det startede med radioer

Motorolas historie går helt tilbage til 1920’erne, hvor Motorola producerede radioer til lave priser til amerikanske kunder. Motorola blev hurtigt kendt som en af de førende producenter af radioer og walkie-talkier i USA. Faktisk endte Motorola med at hjælpe De Allierede Styrker ved at levere netop radioudstyr. 

Historien bag Motorola er præget af en del historisk prominens. Motorola stod nemlig også bag den radioforbindelse, der bragte lyd fra Månen til Jorden tilbage i 1960’erne.

Siden da er det kun gået en vej, og Motorola har udviklet sig til det, vi kender i dag: En stor producent af smartphones, hvor Motorola-telefoner er blandt de mest udbredte og populære på verdensplan.

Motorola producerer stadig mange forskellige former for elektronisk udstyr, og de var også blandt de første til at bringe begrebet “smartphone” ud til folket. Med deres Motorola Droid kom de i 2002 med den første ægte Android-smartphone, og dette har skabt grundlaget for de Motorola-telefoner, vi kender i dag.