• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Motorola Moto-serien

Motorola er blandt de bedste i verden til at skabe smartphones, der kan meget mere, end prisen antyder. Dette er også essensen af deres serie, Motorola Moto, der rummer en lang række af lavprismobiler. Men en mobil til en lav pris er ikke det samme, som en mobil der ikke kan særligt meget.

Motorola Moto rummer nemlig alt fra de helt billige, simple smartphones til de avancerede high-end mobiler. Her er der både mobil til de erfarne smartphone-brugere og dem, der gerne vil have det simple. Alt sammen til en skarp pris. 

Læs mere om Motorola Moto og de forskellige modeller herunder og køb din næste Motorola Moto-smartphone til en skarp pris hos Telia. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Motorola Moto: Masser af mobil for pengene

Motorola producerer generelt smartphones, hvor du får betydeligt mere, end prisen antyder. Dette går især igen i deres Motorola Moto-serie. Gennem årene har der været mange forskellige modeller i denne serie af smartphones fra Motorola. Fælles for dem alle er, at de altid har været udstyret med avanceret teknologi, der lå i toppen af skalaen i den tid, de blev udgivet.

Motorola Moto har traditionelt indeholdt alt fra de helt billige budgettelefoner til high-end premium smartphones. 

Derudover er Motorola Moto også kendetegnet ved at rumme mobiler i flot design og en kvalitet, der holder til lidt af hvert. Du får altså ikke bare en brugervenlig og stærk smartphone, du får også en smartphone, der står imod og er robust. 

Masser af mobil for pengene med Motorola Moto e40

Med Motorola Moto e40 sætter Motorola en tyk streg under, at de vil være de bedste til at give dig så meget mobil for pengene som muligt. Faktisk får du svært ved at finde en smartphone med lignende specifikationer til samme pris, som du gør med Motorola Moto e40. 

Moto e40 kommer med et fremragende 48 MP-triple kamerasystem. Dine billeder bliver alle knivskarpe, og du får mere lys og flere detaljer med. Det gør, at du også kan skyde skarpe billeder både om dagen og senere på aftenen, når lyset er dårligt.

Derudover har Moto e40 noget, som virkelig hører til sjældenhederne ved en smartphone i denne prisklasse. Motorola Moto e40 er nemlig udstyret med en 6,5” HD+-skærm, der har en opdateringshastighed på hele 90 Hz. Det ser man normalt kun på smartphones i den højere ende af skalaen og til en helt anden pris. 

Derudover får du ekstremt lang batteritid og modstandsdygtighed over for støv og vand. Motorola e40 er dermed en virkelig stærk smartphone i serien Motorola Moto-serien. 

Motorola producerer også den populære Motorola Edge Serie som du kan se her.