4G mobilt bredbånd

Få lynhurtigt mobilt bredbånd med masser af data på Nordens bedste netværk – og lad familien mærke friheden i at kunne tage det mobile bredbånd med overalt i Norden, Baltikum og EU.

Gratis oprettelse
GO20
20 GB DATA
10 GB I EU
100
kr./md.
Mindstepris 109,75 kr.
Få billigere services
+
Gratis oprettelse
GO50
50 GB DATA
13 GB I EU
150
kr./md.
Mindstepris 159,75 kr.
Få billigere services
+
Gratis oprettelse
GO200
200 GB DATA
18 GB I EU
200
kr./md.
Mindstepris 209,75 kr.
Få billigere services
+
Gratis oprettelse
GO1000
1000 GB DATA
23 GB I EU
260
kr./md.
Mindstepris 269,75 kr.
Få billigere services
+
  • Nordens bedste netværk
  • Lynhurtigt 4G i hele EU
  • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU
  • Nordens bedste netværk
  • Lynhurtigt 4G i hele EU
  • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU

TV 2 PLAY – 3 MDR. FOR 0 KR.

Hos Telia har vi alle de store streamingtjenester til særpris – nu også TV 2 PLAY. Lige nu gi’r vi jer TV 2 PLAY Basis i 3 mdr. for 0 kr., når du køber mobilabonnement, internet eller ny mobil.

Mobil. Internet. TV & streaming.

Telia har løsninger til alle familier

Familier i dag er lige så forskellige, som mennesker er flest. Derfor har vi også alle sammen forskellige ønsker til mobiler, internet, tv og streaming.

Lad os rådgive jer, så I vælger netop det, der passer til jeres behov. Så kan I bruge tiden på at være det, der er allervigtigst.

Nemlig en familie.

Skal vi hjælpe?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til lige netop dig og din families behov.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt sker ændringen, når jeg ændrer mit abonnement?

Når du ændrer dit abonnement, vil ændringen som regel ske indenfor et par minutter, dog maksimum 24 timer.

Hvor mange services kan jeg tilkøbe?

Uanset hvilket abonnement, du vælger, kan du tilkøbe alle de services, du vil, og du får dem altid til en favorabel pris.

Kan man købe ekstra datakort til et mobilt bredbåndsabonnement?

Det er ikke muligt at købe ekstra datakort til GO1000, GO200, GO50 eller GO20.
Hvis du har et ekstra datakort på dit nuværende mobile bredbåndsabonnement, skal du være opmærksom på, at du mister dette, hvis du skifter til et GO-abonnement.

Mobilt bredbånd på et verdensklasse 4G-netværk

Når vi siger, at Telia har et verdensklasse 4G-netværk, så mener vi det. Vi har Nordens absolut stærkeste netværk. Det betyder, at du altid kan tjekke dine mails, hente apps og filer på få sekunder. Du kan også se film og videoer uden ventetid overalt i landet.

Vi arbejder selvfølgelig løbende på at udbygge og optimere vores netværk, så du – uanset tid og sted – har adgang til mobilt internet af højeste kvalitet.

Med mobilt bredbånd på 4G-netværket får du mange ekstra muligheder ift. andre netværk. Du kan altid streame dine film og serier i HD-kvalitet uden afbrydelser. Du kan også uploade videoer og billeder samt streame musik uden problemer.

Få ekstra tjenester med i dit mobile internetabonnement

Med mobilt bredbånd fra Telia kan du tilkøbe de services, du ønsker – og du får dem altid til skarpe priser. På den måde kan du få nem adgang til Netflix, TV2 PLAY, HBO Max, Spotify Premium, Telia TV, Microsoft 365 Family, Flipp og Telia Secure.

Med mobilt bredbånd kan du tage internettet med dig overalt

Telia har Nordens absolut stærkeste netværk. Det betyder, at du altid har adgang til mobilt internet bredbånd af højeste kvalitet med et mobilt bredbånd gennem os.

Lynhurtigt internet både ude og hjemme – det får du nemlig med vores mange forskellige abonnementer med mobilt internet. Du vælger selv det abonnement, der passer bedst til dig. Skal du rejse i Norden eller Europa, kan du tage dit mobile bredbånd med dig.

Kom på nettet derhjemme med Telia HOME bredbånd

Med mobilt bredbånd har du både mulighed for at komme på internettet derhjemme, arbejdet, sommerhuset og i udlandet, men har du kun brug for internet derhjemme, vil et billigt bredbåndabonnement ofte være en bedre løsning - her kan du bruge så meget båndbredde, du orker, og med en kablet forbindelse er hastigheden ofte lidt hurtigere. Ulempen er selvfølgelig, at du ikke har mulighed for at tage dit almindelige bredbånd med ud i landet og i verden, men kun kan bruge det derhjemme.

Er du mere til en fast bredbåndsforbindelse, kan du i stedet vælge Telia Home Bredbånd. Vi tilbyder tre typer bredbåndsforbindelser - via telefonstikket (DSL), via kabeltv-stikket (COAX) og via 4G-netværket. Du behøver ikke tage stilling til hvilken internetteknologi, du skal vælge. Via ovenstående link kan du tjekke, hvilken hastighed og bredbåndsforbindelse vi kan tilbyde dig på din adresse. Så kan du nemt se, om du skal have almindeligt eller mobilt bredbånd.

Med mobilt internet fra Telia kan du surfe løs i både Danmark, Norden og Europa – helt uden at det koster ekstra.

Devices med mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd sendes via en 4G-router, som er forbundet til vores hurtige 4G-netværk. Du kan få mobilt internet til bilen, computeren, tabletten samt mobiltelefonen med et af vores mobile bredbåndsabonnementer.

De fleste devices kan kobles på et mobilt bredbånd. Men hvis du vil være helt sikker på, at du har et device, som kan bruge dit mobile bredbåndsabonnement, kan du se vores tablets og iPads, du med garanti kan koble på mobilt bredbånd.

  1. Mobilt bredbånd