Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv

Mobilt bredbånd

Få lynhurtigt mobilt bredbånd med masser af data på et netværk i verdensklasse – og lad familien mærke friheden i at kunne tage det mobile bredbånd med overalt i Norden, Baltikum og EU.

GO40
40 GB DATA
19 GB I EU
130
kr./md.
Mindstepris 145 kr.
Få billigere services
+
GO150
150 GB DATA
25 GB I EU
180
kr./md.
Mindstepris 195 kr.
Få billigere services
+
GO500
500 GB DATA
32 GB I EU
230
kr./md.
Mindstepris 245 kr.
Få billigere services
+
Lynhurtigt 5G
5G Internet
1000 GB data
Mindstepris 1.284 kr.
199
kr./md. De første 6 mdr.
Herefter 299 kr./md.
Få billigere services
+
 • Netværk i verdensklasse
 • Lynhurtigt 5G i hele EU
 • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU
 • Netværk i verdensklasse
 • Lynhurtigt 5G i hele EU
 • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU

Så nemt er det

Ingen gravning i haven, ingen teknikerbesøg – online på kun 5 min. Og til samme pris i hele Danmark.

Slip for bøvl

Du skal ikke have besøg af en tekniker, og der skal ikke graves i din have.

Ultrahurtigt. Ultranemt.

Sæt SIM-kort i din router eller tablet. Tænd for den. Log på dit nye netværk.

Sådan!

Nu er du på dit nye mobile bredbånd med et netværk i verdensklasse.

Nyhed
TOPSCORER!

5G Internet til hjemmet

5G Internet til hjemmet

Anmelderne er begejstrede! Vores ultrahurtige 5G Internet til hjemmet kræver hverken teknikerbesøg eller gravearbejde – og dækningen er i top. Se anmeldelserne her.

Få 5G Internet på 5 minutter
Sæt SIM-kort i den trådløse router. Tænd routeren. Og log på dit nye 5G-netværk. Så nemt er det. Og du får tilmed  HBO Max i hele 6 mdr. med i købet – som vi gi’r!

*Introtilbud 199 kr./md. i 6 mdr. Herefter 299 kr./md.

Se, om du kan få 5G internet

Tjek hastigheden på din adresse med dækningskortet. Indtast din adresse og vælg 5G for at se den dækning, vi kan tilbyde i dit område.

Der er mange gode grunde til at vælge Telia

Mobilt bredbånd er samme teknologi som 5G Internet

Mobilt bredbånd (forkortet MBB) er den teknologi, der giver dig mulighed for at få internetforbindelse, uanset hvor du er, ved hjælp af mobilnetværket. Telia har opgraderet sit mobilnetværk til 5G, hvilket betyder den 5. generation af mobilnetværket. Mobilt bredbånd eller med andre ord 5G Internet giver dig frihed til at surfe på nettet, sende e-mails, streame din favoritserie og i det hele taget være online uden at være afhængig af en WiFi-forbindelse.

Et mobilt bredbåndsabonnement er et fysisk SIM-kort, som kan sættes i både tablets, bærbare computere og i mobilt bredbånds routere, så du kan være online overalt.

Få ekstra tjenester med i abonnement

Hos Telia synes vi, det skal være nemt for alle at få præcis den streaming, I har lyst til. Derfor har vi samlet de bedste streamingtjenester ét sted uden låste pakker eller rigide regler for, hvordan jeres pakke skal sammensættes. Vælg den streaming, I har lyst til og skift ud, når det passer jer.

Er I til action, børnefilm, dokumentar, drama, reality, sport – eller lidt af det hele? Hos Telia har vi masser at vælge imellem. Vi har nemlig samlet de bedste streamingtjenester, så der er noget for alle, der ser med. I vælger helt selv, hvordan I vil sammensætte jeres egen familie-streamingpakke, så familiens yngste, ældste og alle derimellem får, hvad de ønsker sig.

Telias netværk er bedst i tests

SpeedTest har i en undersøgelse fra december 2023 målt Telias netværk til at være det hurtigste i Danmark. SpeedTest er en app mange bruger til at teste download- og uploadhastigheder, og virksomheden har så lavet et gennemsnit for, hvordan de forskellige netværk performer.
Vi har også scoret bedst af alle danske teleselskaber i en omfattende benchmark-analyse lavet af umlaut i de fire største byer i Danmark. Du kan læse mere om begge tests her: umlaut

Vi er stolte af resultaterne, men arbejdet med mobilnetværket stopper selvfølgelig ikke her. Vores mål er, at 95% befolkningen vil få adgang til 5G på vores netværk i verdensklasse.

Det er let at blive kunde

Du vælger selv, hvordan du vil bestille dit nye abonnement. Har du evt. brug for en router eller tablet til abonnementet eller har du allerede det hele og mangler kun SIM-kortet, og kan derfor nøjes med kun at købe abonnement.

Dine fordele som Telia-kunde

Der er masser af fordele ved at være Telia-kunde.
Du kan fx få …

 • Rabat på streaming og frit valg mellem de bedste
  streamingtjenester til hele familien.
 • 5G og et netværk i verdensklasse.
 • Store rabatter på film, rejser, sceneoplevelser, attraktioner, wellness, familieoplevelser og meget andet …

Er du allerede Telia-kunde? Log på Mit Telia og se flere særtilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er bredbånd eller internet, du kan tage med dig. Det kan du enten gøre via din smartphone, med et SIM-kort, en USB-stick eller en bærbar router. Med mobilt bredbånd har du altså adgang til internettet, når du ikke er hjemme.

Hvor meget data skal jeg bruge til mobilt bredbånd?

Det kommer an på, om dit mobile bredbånd er dit primære internet eller et supplement. Til en weekend i sommerhus kan du godt nøjes med 10 eller 20 GB. Bruger du udelukkende mobilt bredbånd som internet i hjemmet, skal du som minimum have 100 GB.

Hvad er forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd?

Den største forskel på de to typer bredbånd er fleksibiliteten. Med almindeligt bredbånd kan du ikke tage din router eller dit internet med dig. Det kan du kun, hvis du vælger mobilt bredbånd, og derfor har det også fået navnet “mobilt bredbånd”.

Vis flere
Hvor hurtigt sker ændringen, når jeg ændrer mit abonnement?

Når du ændrer dit abonnement, vil ændringen som regel ske indenfor et par minutter, dog maksimum 24 timer.

Hvor mange services kan jeg tilkøbe?

Uanset hvilket abonnement, du vælger, kan du tilkøbe alle de services, du vil, og du får dem altid til en favorabel pris.

Kan man købe ekstra datakort til et mobilt bredbåndsabonnement?

Det er ikke muligt at købe ekstra datakort til GO1000, GO250, GO75 eller GO25.
Hvis du har et ekstra datakort på dit nuværende mobile bredbåndsabonnement, skal du være opmærksom på, at du mister dette, hvis du skifter til et GO-abonnement.

Hvilke enheder/devices kan jeg bruge med mit mobile bredbånd?

De fleste devices kan kobles på et mobilt bredbånd. Men hvis du vil være helt sikker på, at du har et device, som kan bruge dit mobile bredbåndsabonnement, kan du se vores tablets og iPads, du med garanti kan koble på mobilt bredbånd.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

 1. Mobilt bredbånd