Kurv

Mobilt bredbånd

Få lynhurtigt mobilt bredbånd med masser af data på et netværk i verdensklasse – og lad familien mærke friheden i at kunne tage det mobile bredbånd med overalt i Norden, Baltikum og EU.

GO40
40 GB DATA
19 GB I EU
130
kr./md.
Mindstepris 145 kr.
Få billigere services
+
GO150
150 GB DATA
25 GB I EU
180
kr./md.
Mindstepris 195 kr.
Få billigere services
+
GO500
500 GB DATA
32 GB I EU
230
kr./md.
Mindstepris 245 kr.
Få billigere services
+
Lynhurtigt 5G
5G Internet i Danmark
1000 GB data
Mindstepris 1.284 kr.
199
kr./md. De første 6 mdr.
Herefter 299 kr./md.
Få billigere services
+
 • Netværk i verdensklasse
 • Lynhurtigt 5G i hele EU
 • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU
 • Netværk i verdensklasse
 • Lynhurtigt 5G i hele EU
 • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU

Så nemt er det

Ingen gravning i haven, ingen teknikerbesøg – online på kun 5 min. Og til samme pris i hele Danmark.

Slip for bøvl

Du skal ikke have besøg af en tekniker, og der skal ikke graves i din have.

Ultrahurtigt. Ultranemt.

Sæt SIM-kort i din router eller tablet. Tænd for den. Log på dit nye netværk.

Sådan!

Nu er du på dit nye mobile bredbånd med et netværk i verdensklasse.

Nyhed
TOPSCORER!

5G Internet til hjemmet

5G Internet til hjemmet

Anmelderne er begejstrede! Vores ultrahurtige 5G Internet til hjemmet kræver hverken teknikerbesøg eller gravearbejde – og dækningen er i top. Se anmeldelserne her.

Få 5G Internet på 5 minutter
Sæt SIM-kort i den trådløse router. Tænd routeren. Og log på dit nye 5G-netværk. Så nemt er det. Og du får tilmed Max i 2 mdr. med i købet – vi gi’r!

*Introtilbud 199 kr./md. i 6 mdr. Herefter 299 kr./md.

Se, om du kan få 5G internet

Tjek hastigheden på din adresse med dækningskortet. Indtast din adresse og vælg 5G for at se den dækning, vi kan tilbyde i dit område.

Der er mange gode grunde til at vælge Telia

Mobilt bredbånd er samme teknologi som 5G Internet

Mobilt bredbånd (forkortet MBB) er den teknologi, der giver dig mulighed for at få internetforbindelse, uanset hvor du er, ved hjælp af mobilnetværket. Telia har opgraderet sit mobilnetværk til 5G, hvilket betyder den 5. generation af mobilnetværket. Mobilt bredbånd eller med andre ord 5G Internet giver dig frihed til at surfe på nettet, sende e-mails, streame din favoritserie og i det hele taget være online uden at være afhængig af en WiFi-forbindelse.

Et mobilt bredbåndsabonnement er et fysisk SIM-kort, som kan sættes i både tablets, bærbare computere og i mobilt bredbånds routere, så du kan være online overalt.

Få ekstra tjenester med i abonnement

Hos Telia synes vi, det skal være nemt for alle at få præcis den streaming, I har lyst til. Derfor har vi samlet de bedste streamingtjenester ét sted uden låste pakker eller rigide regler for, hvordan jeres pakke skal sammensættes. Vælg den streaming, I har lyst til og skift ud, når det passer jer.

Er I til action, børnefilm, dokumentar, drama, reality, sport – eller lidt af det hele? Hos Telia har vi masser at vælge imellem. Vi har nemlig samlet de bedste streamingtjenester, så der er noget for alle, der ser med. I vælger helt selv, hvordan I vil sammensætte jeres egen familie-streamingpakke, så familiens yngste, ældste og alle derimellem får, hvad de ønsker sig.

Topscorer i uafhængig måling

Telias netværk er bedst i test

Danmark har ubetinget nogle af verdens bedste mobilnetværk. Derfor er vi særligt stolte over igen i år at score bedst i en omfattende netværksundersøgelse blandt alle danske teleselskaber. Testen er foretaget af den uafhængige analysevirksomhed umlaut, der har udviklet en målemetode, som er blevet international branchestandard for test af mobilnetværk.

Hos Telia fokuserer vi på at skabe et netværk der er tilpasset danskernes behov og forbrug. Det handler derfor ikke alene om hastighed, men også om f.eks. kapacitet og stabilitet. Og hovedkonklusionerne fra målingen er klare. Telia opnår blandt andet den højeste score på netværkets stabilitet og den højeste samlede score på 979 point ud af 1000 mulige på landsplan. Derfor tør vi godt at sige, at vi tilbyder vores kunder et 5G netværk i verdensklasse.

Det er let at blive kunde

Du vælger selv, hvordan du vil bestille dit nye abonnement. Har du evt. brug for en router eller tablet til abonnementet eller har du allerede det hele og mangler kun SIM-kortet, og kan derfor nøjes med kun at købe abonnement.

Dine fordele som Telia-kunde

Der er masser af fordele ved at være Telia-kunde.
Du kan fx få …

 • Rabat på streaming og frit valg mellem de bedste
  streamingtjenester til hele familien.
 • 5G og et netværk i verdensklasse.
 • Store rabatter på film, rejser, sceneoplevelser, attraktioner, wellness, familieoplevelser og meget andet …

Er du allerede Telia-kunde? Log på Mit Telia og se flere særtilbud.

31 butikker til forskel

Meget kan klares over telefonen og via vores selvbetjening på telia.dk. For os er det dog helt afgørende, at du også kan få professionel rådgivning face to face. Derfor har vi dygtige og dedikerede ansatte i alle vores 31 Telia-butikker, så du nemt kan kigge ind og få teknisk support, hjælp til at vælge ny mobil og abonnement – eller bare lade dig inspirere.

Velkommen indenfor!

Find butik

Find butik

Find åbningstider og rutevejledning til din lokale Telia-butik.

Kontakt kundeservice

Kontakt kundeservice

Find hjælp - ring, skriv eller chat med os

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er bredbånd eller internet, du kan tage med dig. Det kan du enten gøre via din smartphone, med et SIM-kort, en USB-stick eller en bærbar router. Med mobilt bredbånd har du altså adgang til internettet, når du ikke er hjemme.

Hvor meget data skal jeg bruge til mobilt bredbånd?

Det kommer an på, om dit mobile bredbånd er dit primære internet eller et supplement. Til en weekend i sommerhus kan du godt nøjes med 10 eller 20 GB. Bruger du udelukkende mobilt bredbånd som internet i hjemmet, skal du som minimum have 100 GB.

Hvad er forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd?

Den største forskel på de to typer bredbånd er fleksibiliteten. Med almindeligt bredbånd kan du ikke tage din router eller dit internet med dig. Det kan du kun, hvis du vælger mobilt bredbånd, og derfor har det også fået navnet “mobilt bredbånd”.

Vis flere
Hvor hurtigt sker ændringen, når jeg ændrer mit abonnement?

Når du ændrer dit abonnement, vil ændringen som regel ske indenfor et par minutter, dog maksimum 24 timer.

Hvor mange services kan jeg tilkøbe?

Uanset hvilket abonnement, du vælger, kan du tilkøbe alle de services, du vil, og du får dem altid til en favorabel pris.

Kan man købe ekstra datakort til et mobilt bredbåndsabonnement?

Det er ikke muligt at købe ekstra datakort til GO1000, GO250, GO75 eller GO25.
Hvis du har et ekstra datakort på dit nuværende mobile bredbåndsabonnement, skal du være opmærksom på, at du mister dette, hvis du skifter til et GO-abonnement.

Hvilke enheder/devices kan jeg bruge med mit mobile bredbånd?

De fleste devices kan kobles på et mobilt bredbånd. Men hvis du vil være helt sikker på, at du har et device, som kan bruge dit mobile bredbåndsabonnement, kan du se vores tablets og iPads, du med garanti kan koble på mobilt bredbånd.

 1. Mobilt bredbånd