Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

4G mobilt bredbånd

Få lynhurtigt mobilt bredbånd med masser af data på Nordens bedste netværk – og lad familien mærke friheden i at kunne tage det mobile bredbånd med overalt i Norden, Baltikum og EU.

GO25
25 GB DATA
14 GB I EU
130
kr./md.
Mindstepris 145 kr.
Få billigere services
+
GO75
75 GB DATA
20 GB I EU
180
kr./md.
Mindstepris 195 kr.
Få billigere services
+
GO250
250 GB DATA
26 GB I EU
230
kr./md.
Mindstepris 245 kr.
Få billigere services
+
GO1000
1000 GB DATA
32 GB I EU
280
kr./md.
Mindstepris 295 kr.
Få billigere services
+
  • Nordens bedste netværk
  • Lynhurtigt 4G i hele EU
  • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU
  • Nordens bedste netværk
  • Lynhurtigt 4G i hele EU
  • Kan nydes i Norden, Baltikum og hele EU
Nyhed
TOPSCORER!

5G Internet til hjemmet

5G Internet til hjemmet

Anmelderne er begejstrede! Vores ultrahurtige 5G Internet til hjemmet kræver hverken teknikerbesøg eller gravearbejde – og dækningen er i top. Se anmeldelserne her.

Få 5G Internet på 5 minutter
Sæt SIM-kort i den trådløse router. Tænd routeren. Og log på dit nye 5G-netværk. Så nemt er det. Og du får tilmed  HBO Max i hele 6 mdr. med i købet – som vi gi’r!

*Introtilbud 199 kr./md. i 6 mdr. Herefter 329 kr./md.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er bredbånd eller internet, du kan tage med dig. Det kan du enten gøre via din smartphone, med et SIM-kort, en USB-stick eller en bærbar router. Med mobilt bredbånd har du altså adgang til internettet, når du ikke er hjemme.

Hvor meget data skal jeg bruge til mobilt bredbånd?

Det kommer an på, om dit mobile bredbånd er dit primære internet eller et supplement. Til en weekend i sommerhus kan du godt nøjes med 10 eller 20 GB. Bruger du udelukkende mobilt bredbånd som internet i hjemmet, skal du som minimum have 100 GB.

Hvad er forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd?

Den største forskel på de to typer bredbånd er fleksibiliteten. Med almindeligt bredbånd kan du ikke tage din router eller dit internet med dig. Det kan du kun, hvis du vælger mobilt bredbånd, og derfor har det også fået navnet “mobilt bredbånd”.

Vis flere
Hvor hurtigt sker ændringen, når jeg ændrer mit abonnement?

Når du ændrer dit abonnement, vil ændringen som regel ske indenfor et par minutter, dog maksimum 24 timer.

Hvor mange services kan jeg tilkøbe?

Uanset hvilket abonnement, du vælger, kan du tilkøbe alle de services, du vil, og du får dem altid til en favorabel pris.

Kan man købe ekstra datakort til et mobilt bredbåndsabonnement?

Det er ikke muligt at købe ekstra datakort til GO1000, GO250, GO75 eller GO25.
Hvis du har et ekstra datakort på dit nuværende mobile bredbåndsabonnement, skal du være opmærksom på, at du mister dette, hvis du skifter til et GO-abonnement.

Mobilt bredbånd på et verdensklasse 4G-netværk

Når vi siger, at Telia har et verdensklasse 4G-netværk, så mener vi det. Vi har Nordens absolut stærkeste netværk. Det betyder, at du altid kan tjekke dine mails, hente apps og filer på få sekunder. Du kan også se film og videoer uden ventetid overalt i landet.
Vi arbejder selvfølgelig løbende på at udbygge og optimere vores netværk, så du – uanset tid og sted – har adgang til mobilt internet af højeste kvalitet.

Med mobilt bredbånd på 4G-netværket får du mange ekstra muligheder ift. andre netværk. Du kan altid streame dine film og serier i HD-kvalitet uden afbrydelser. Du kan også uploade videoer og billeder samt streame musik uden problemer.

Få ekstra tjenester med i dit mobile internetabonnement

Med mobilt bredbånd fra Telia kan du tilkøbe de services, du ønsker – og du får dem altid til skarpe priser. På den måde kan du få nem adgang til HBO Max, Spotify Premium, Telia TV, Microsoft 365 Family, Flipp og Telia Secure.
Med mobilt bredbånd gennem Telia får du yderligere fordele og oplevelser med Telia. Du kan eksempelvis få billetter til biografen og til forpremierer.

Med mobilt bredbånd kan du tage internettet med dig overalt

Telia har Nordens absolut stærkeste netværk. Det betyder, at du altid har adgang til mobilt internet bredbånd af højeste kvalitet med et mobilt bredbånd gennem os.
Lynhurtigt internet både ude og hjemme – det får du nemlig med vores mange forskellige abonnementer med mobilt internet. Du vælger selv det abonnement, der passer bedst til dig. Skal du rejse i Norden eller Europa, kan du tage dit mobile bredbånd med dig.

Oplagt at bruge mobilt bredbånd med din tablet

Hvis du har en tablet uden et SIM-kort i - altså med sit eget mobile netværk - kan du med fordel bruge dit mobile bredbånd til at få din tablet online. Hvis du er på farten og har mobilt bredbånd via en trådløs router, så logger du bare ind på dit netværk med din tablet. På den måde er du online, selv når du er på farten.

Du kan også vælge mobilt bredbånd til din tablet med et SIM-kort. Altså så din tablet selv kan gå på Telias netværk og være online takket være SIM-kortet, selv når du ikke har en router med mobilt bredbånd i nærheden. Dette er den ultimative fleksibilitet.

Om du vælger den ene eller anden løsning til at kombinere dit mobile bredbånd med din tablet, det er helt op til dig. Men muligheder er der nok af.

Kom på nettet derhjemme med Telia HOME bredbånd

Med mobilt bredbånd har du både mulighed for at komme på internettet derhjemme, arbejdet, sommerhuset og i udlandet, men har du kun brug for internet derhjemme, vil et billigt bredbåndabonnement ofte være en bedre løsning - her kan du bruge så meget båndbredde, du orker, og med en kablet forbindelse er hastigheden ofte lidt hurtigere. Ulempen er selvfølgelig, at du ikke har mulighed for at tage dit almindelige bredbånd med ud i landet og i verden, men kun kan bruge det derhjemme.
Er du mere til en fast bredbåndsforbindelse, kan du i stedet vælge Telia Home Bredbånd. Vi tilbyder tre typer bredbåndsforbindelser - via telefonstikket (DSL), via kabeltv-stikket (COAX) og via 4G-netværket. Du behøver ikke tage stilling til hvilken internetteknologi, du skal vælge. Via ovenstående link kan du tjekke, hvilken hastighed og bredbåndsforbindelse vi kan tilbyde dig på din adresse. Så kan du nemt se, om du skal have almindeligt eller mobilt bredbånd.
Med mobilt internet fra Telia kan du surfe løs i både Danmark, Norden og Europa – helt uden at det koster ekstra.

Det tager ingen tid at sætte mobilt bredbånd op

Hvis du jagter den internetløsning, der er absolut lettest at sætte op, så er det mobilt bredbånd, du skal vælge. Det tager nemlig blot få minutter at installere mobilt bredbånd.

Fra du får dit mobile bredbånd ind ad døren, til du har trådløst internet i dit hjem, går der ikke mere end et par minutter. Du sætter blot dit SIM-kort i læseren, og så følger du skridtene, der er angivet på vejledningen.

Herfra tager processen et par minutter, og så kan du bruge mobilt bredbånd.

Devices med mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd sendes via en 4G-router, som er forbundet til vores hurtige 4G-netværk. Du kan få mobilt internet til bilen, computeren, tabletten samt mobiltelefonen med et af vores mobile bredbåndsabonnementer.
De fleste devices kan kobles på et mobilt bredbånd. Men hvis du vil være helt sikker på, at du har et device, som kan bruge dit mobile bredbåndsabonnement, kan du se vores tablets og iPads, du med garanti kan koble på mobilt bredbånd.

Hvor meget data har jeg brug for?

Når du vælger et abonnement med mobilt bredbånd, skal du være opmærksom på, hvor meget data, du kan bruge. Altså hvor mange GB data du kan bruge. Dit behov for data afhænger af, hvad du vil bruge dit mobile bredbånd til. Hvis du bare surfer og bor alene, så har du ikke for særlig mange GB data. Men er I mange i husstanden, eller har I internetvaner, der bruger meget data, så skal I vælge en pakke med flere GB.

Med 25 GB data har du nok til en familie med to voksne og et eller to børn, der har et moderat internetforbrug. Streaming af både TV og film kan I sagtens gøre flere gange om måneden, dog med et vis forbehold. Hvis I streamer mange timer hver dag i hele husstanden, kan I ramme den maksimale mængde data. Men for de fleste familier, der ikke gamer eller arbejder med tunger filer hver dag, er det svært at ramme grænsen.

Hvis mobilt bredbånd skal være hele familiens primære internetkilde, så er 250 GB data en rigtig pæn mængde. Her kan I være på og udføre stort set alle internetopgaver samtidig og over lang tid. Det vil være en stor bedrift for de fleste at bruge mere end 250 GB data om månenden, omend det kan lade sig gøre, hvis det mobile bredbånd er den primære internetkilde i hjemmet.

Hvis du vil være sikker på, at der er nok data til alle, uanset hvor mange I er, og hvad I laver, skal du vælge mobilt bredbånd med 1000 GB. Her kan I nærmest ikke nå at forbruge det hele, og I får data nok til timevis og atter timevis af sjov på internettet. Dette er pakken til familien, der vil være online i stor stil hele tiden.

  1. Mobilt bredbånd