Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

AirPods

Hos Telia kan du få de populære AirPods fra Apple. Vi kan tilbyde dig forskellige modeller, så du har mulighed for at få AirPods 2. Generation, AirPods Pro og AirPods Max. Hertil kan du også finde smarte opladningsetuier til dine AirPods.


Du kan også tage et kig på vores udvalg af iPhones, iPads, Apple TV og Apple Watch, der passer perfekt til dine AirPods.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

AirPods covers

3. generation af AirPods

3. generation af Apples AirPods er det, man kalder for en ægte opgradering. Fra start du sætter AirPods 3rd gen. i ørerne, kan du mærke, føle og, ja, høre, at noget er anderledes. Noget er bedre. Den rummelige lydkvalitet i AirPods 3rd gen. omslutter dig og tager dig helt ind i lyden. Du kan høre lyden komme fra alle retninger, og lydbilledet er nærmest tredimensionelt takket være teknologien i AirPods 3rd gen.

Samme gode oplevelse får dem, du taler i telefonen med igennen dine AirPods. Vindstøj bliver sorteret fra, ligesom al anden støj gør det. Det er kun det, du ønsker, der skal gå videre til modtageren, som gør det. 

Takket været det forbedrede batteri holder 3. generation af AirPods også længere. De er også hurtige at lade op. Derudover de lette at betjene med tryksensorer, hvor du kan vælge sang, spole, pause og svare på opkald.

AirPods 2. generation

I 2016 lancerede Apple deres originale AirPods, og i 2019 lancerede de en ny udgave, nemlig AirPods 2. generation. Den 2. generation af AirPods har fået en række ændringer, der gør oplevelsen bedre for dig. Dermed er 2. generation hurtigere til at parre med de enheder, som du skal forbinde til, og du får en mere pålidelig forbindelse.

Med stemmestyring har du mulighed for at skrue op og ned for lyden, skifte sang og foretage telefonopkald ved blot at sige ‘Hej Siri’.

Opladningsetuiet passer perfekt til, når du er på farten. På den måde kan du nemlig oplade dine AirPods flere gange, og du har mere end 24 timers afspilningstid. Hvis tiden er knap, kan du med 15 minutters opladning få omkring tre timers afspilningstid.

AirPods Pro

Til forskel fra AirPods 2. Generation så har AirPods Pro en lille silikoneprop, hvilket kan føles mere behageligt. Her har du også mulighed for at skifte ud mellem tre forskellige størrelser, så du kan finde en størrelser, der giver dig mest komfort.

Apples AirPods Pro har både aktiv støjreduktion og transparent lyd, hvilket betyder, at du kan lukke alt støj ude, når du hører musik. Det gør dig også i stand til at åbne for lyden udefra igen, mens du stadig har de trådløse høretelefoner i ørene. Det gør dig i stand til, at du hurtigt og ubesværet kan skifte mellem de to tilstande afhængig af dine omgivelser.

AirPods Pro er vand- og svedafvisende, så du kan bruge dem til træning, hvor du ikke behøver at tænke på, om de kan holde til at blive våde.
Med det tilhørende trådløse opladningsetui får du mere end 24 timers batterilevetid.

AirPods Max

AirPods Max er de første over-ear høretelefoner, som Apple har lavet, og med intelligent lyd får du den ultimative musikoplevelse. Intelligent lyd er nemlig designet på den måde, at lyden tilpasser sig til dine omgivelser. Dette bidrager både til at reducere støj og tilpasse lyden afhængig af, hvordan ørepuderne sidder.

AirPods Max kan registrere, om du har høretelefonerne på, så når du tager dem af, så slukker lyden automatisk. Apples AirPods Max er lavet i rustfrit stål og bløde, behagelige materialer, der gør, at du kan have dem på i længere tid. Dertil kan du også justere højden, så den har en god pasform.

In-ear eller on-ear: Hvilke Airpods skal du vælge?

Du skal først og fremmest finde ud af, hvilke behov du har, og hvilke funktioner, som du synes, dine Apple AirPods skal have. Hvis du skal bruge dine AirPods til sport, eller hvis er meget udendørs, så kan det være fornuftigt at vælge AirPods Pro, der både er vand- og svedafvisende.

Har du brug for at lukke alt støj ude, når du hører musik eller podcasts eller er på farten, så kan det også være en god idé at vælge Pro-modellen, der giver dig aktiv støjreduktion og dermed en altomsluttende lyd.

Du skal også beslutte dig for, hvilken type dine trådløse hovedtelefoner skal være - om du foretrækker høretelefoner in-ear eller on-ear. Dette afhænger nemlig af, om du skal vælge AirPods 2. Generation, AirPods Pro eller AirPods Max.

Du behøver ikke tænke på, hvilke enheder dine AirPods kan tilslutte. Du kan bruge dem til alle dine enheder med Bluetooth. Det kan eksempelvis være computere, smartphones, tablets og TV. Dog skal du være opmærksom på, at nogle af Apples funktioner ikke er kompatible med produkter fra andre mærker, hvilket kan gøre, at du eksempelvis ikke kan bruge Siri-kommandoer.

Herunder kan du se hele udvalget af diverse høretelefoner indenfor forskellige kategorier og brands som du kan købe hos Telia.