Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Google Pixel Buds

Google Pixel Buds er en serie af trådløse høretelefoner skabt og markedsført af Google. Den første generation af Pixel Buds blev lanceret den 4. oktober 2017 ved lanceringen ‘Made by Google’, og de blev tilgængelige til forudbestilling i Google Store samme dag.

Sidenhen har Google videreudviklet på deres Pixel Buds med flere funktioner. Høretelefonerne er udstyret med Google Assistant og understøtter Google Translate. Og det er især Google Translate i samspil med Pixel Buds, der er blevet populært. Dette giver høretelefonerne mulighed for at oversætte samtaler i realtid. De kan oversætte 40 forskellige sprog.

Google Pixel Buds trådløse øretelefoner har specialdesignede dynamiske højttalerdrivere, der leverer rig lyd i høj kvalitet, uanset hvad du lytter til. Med et intuitivt design og flere størrelser til ørepropperne så forbliver ørepropperne på plads og skaber en behagelig forsegling for en fantastisk lyd.

Du kan også se vores samlede udvalg af Google tilbehør her.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

2022: Mød Google Pixel Buds Pro

Bliv introduceret til Google Pixel Buds Pro lige her, hvor du kan få avanceret aktiv støjreduktion og lyd i høj kvalitet, der tilpasser sig dig. 

Designet på Pixel Buds Pro er en avanceret version af de tidligere 2020 Pixel Buds og 2021 Pixel Buds A-Series design, som begge havde identiske snegleformede Buds.

Med Pixel Buds Pro får du aktiv støjreduktion med Silent Seal™ blokerer støj, så din musik kan skinne igennem, og med Equalizer bliver lydstyrken automatisk justeret, så du får en afbalanceret oplevelse på alle lydniveauer.

Få håndfri hjælp fra Google på farten. Det betyder, at du med stemmekommandoer kan styre dine Pixel Buds. Du skal bare starte med at sige “Hey Google”, og så er du klar.

Google Pixel Buds Pro giver dig op til 11 timers lyttetid – og med opladningsetuiet så får du op til hele 31 timer på en opladning.

Pixel Buds Pro har en hurtig og nem parringsproces. Høretelefonerne går automatisk i parringstilstand, første gang du åbner dem. Du kan også trykke på og holde knappen på bagsiden af etuiet nede for at gå ind i parringstilstand. Google Fast Pair er også understøttet på Android-enheder.

Hvis du har en Android-enhed, så kan du installere den valgfrie Pixel Buds-app for at få adgang til yderligere funktioner. Denne app er dog kun tilgængelig på Android. Men hvis du bruger en Google Pixel-telefon, behøver du ikke at installere appen, da funktionaliteten allerede er bygget ind i systemet.

Google laver udover Google Pixel Buds også Google Pixel telefoner, Google Nest Hub, Google WiFi og Google Chromecast

Alt fra Google

Google Pixel

Pixel 7

Google opladere og kabler

Google Nest WiFi

Google Chromecast

Google Covers

Google Nest Hub

Google Pixel Buds

Google Mesh