Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Ansvarlig skærmtid Hjælp
Kurv
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.

iPads

Hos Telia har vi et bredt udvalg af Apples populære iPads. De nye iPads er alle med det imponerende Liquid Retina-display, som virkelig får farver og grafik til at stå knivskarpt og levende på din ny iPad. Uanset om du vælger en almindelig iPad – eller en af de nye, større iPad Pro modeller, vil du få en visuel oplevelse i absolut særklasse.

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

iPad tilbehør

iPad: Elegant design og høj ydeevne

For mange står iPad som den ultimative tablet, hvor den siden lanceringen i 2010 har stået som et pejlemærke for, hvordan en god tablet skal laves. Både i forhold til design og brugervenlighed.

På mange måder minder iPad om en computer, da den rummer mange af de samme funktioner. Til gengæld er iPad udstyret med iPadOS, der er Apples styresystem til deres tablets, det giver samme brugervenlighed, som du kender fra Apples iPhone. Men med iPad får du det i større skala og med flere kræfter hvad enten du vælger en iPad, iPad Pro, iPad Air eller iPad mini.

Du skal altså vælge iPad fra Apple, hvis du vil have en tablet, der har kræfter til alt det, du har brug for. Og hvis du samtidig vil have en tablet, hvor brugervenligheden og designet er helt i top.

Systemet bag iPad: iPadOS

iPadOS er styresystemet, der får iPad til at være en af de absolut bedste tablets på markedet. Det er med iPadOS, at du kan opleve brugervenlighed i verdensklasse og få adgang til effektive funktioner og indbyggede apps, der er udviklet til at udnytte de enestående muligheder på iPad. iPadOS er i øvrigt Apples pendant til deres iOS, som iPhone bruger. 

Lanceringen af den nyeste opdatering iPadOS 17 løfter iPad til nye højder. Personlig tilpasning på et helt nyt niveau, flotte og nyttige tilpassede låseskærme og funktioner, der hjælper dig med at få mere fra hånden, gør iPad mere effektiv end nogen­sinde før.

iPadOS 17 er kompatibelt med med de nye iPad Air og iPad Pro 2024-modeller samt:

 • 12,9" iPad Pro (2. generation og nyere)
 • 10,5" iPad Pro
 • 11" iPad Pro (1. generation og nyere)
 • iPad Air (3. generation og nyere)
 • iPad (6. generation og nyere)
 • iPad mini (5. generation og nyere)

iPadOS åbner en verden af muligheder for dig med din iPad. Du finder massevis af apps i App Store, som du kan bruge på din iPad og få endnu mere ud af den. Med Siri kan du tilmed snakke med din iPad og få hjælp til eller svar på det, du har brug for. Hvis du er kreativ eller bare har lyst til at prøve det af, kan du også bruge timevis på at tegne og skrive med Apple Pencil. 

Sådan vælger du den rette iPad

Der findes efterhånden et temmeligt bredt udvalg af iPads, og man har aldrig haft så mange muligheder med sin iPad, som man har i dag. Derfor er det en rigtig god idé, at du sikrer dig, at du vælger den rigtige iPad. Dels er der selve skærmstørrelsen, at tage højde for ligesom lagerpladsen på iPad også er vigtig, da det ikke er muligt at udvide hukommelsen på en iPad med f.eks. et SD-kort. Derfor er det altid en fordel, at vælge en iPad med mere plads, end du ved du har brug for.

Du kan vælge mellem 4 forskellige iPad modeller, som alle fås i forskellige størrelser fra 10" til 13", og med hukommelse på 32 GB op til 512 GB nemlig; iPad, iPad Pro, iPad Air og iPad mini

Det bedste af det bedste: iPad Pro

Hvis du er på jagt efter en ny iPad, og du vil have det bedste af det bedste, er det iPad Pro, du skal vælge. iPad Pro kan det samme som den klassiske iPad, men den har mere avancerede teknologier og så kan kan meget mere - både hurtigere og bedre.

På den nyeste iPad Pro (2024) fås nu med en stor 13" Ultra Retina XDR-skærm. Men den avancerede skærmteknologi bliver din oplevelse med iPad Pro ekstra levende, især når du ser film, redigerer billeder eller arbejder med komplekse grafikprojekter.

Du får mageløs ydeevne ud over det, du kan opleve ved de andre iPad-modeller. M4-chippen åbner døren til avancerede AI-funktioner, der gør iPad Pro til et komplet kraftværk. Og med 5G går alt omkring dig lige hurtigt uanset om du er hjemme eller på farten.

iPad Air: Let og stærk

Hvis du vil have en iPad, der er mere elegant, men samtidigt stærk og avanceret, så skal du vælge iPad Air.

iPad Air er en opgradering af den oprindelige iPad, hvor du får endnu mere power, men du også får en iPad, der er markant lettere. iPad Air er let at have med på farten, så leder du efter en tablet, du kan tage med dig overalt, er det iPad Air, der er det oplagte valg.

Den nyeste iPad Air (2024) er en avanceret tablet designet med både stil og ydeevne i tankerne. Med dens kraftfulde M2-chip og en smuk Liquid Retina-skærm, får du en enestående visuel oplevelse og hurtig, effektiv ydelse.

Med iPad Air kan du klare stort set alle arbejdsopgaver, og du kan game løs, lige så meget du vil. Hvis du ikke dagligt skal udføre store, tunge, grafiske opgaver, giver det god mening at vælge iPad Air frem for iPad Pro.

iPad Air er også et fremragende værktøj til arbejdet eller studiet. Her kan du let tage din iPad Air med dig rundt; til møder eller lektioner og kan du nemt notere og bruge din iPad Air som arbejdsstation.

iPad mini: Lille og lige til at have i hånden

Med iPad mini får du det bedste fra både iPad og iPhone. Du kan game, tage noter, surfe, streame, redigere billeder og meget mere - og så kan du samtidig være fleksibel.

Hvis du ønsker en større skærm og mere kraft end det, du finder i din iPhone, men du stadig gerne vil have en kompakt løsning, er det iPad mini, du skal vælge. Med iPad mini får du alt det bedste fra iPad-serien, men du får også mange af de fordele, du kender fra en iPhone eller anden smartphone. Nemlig at den er nem at have med på farten.

iPad mini har en mindre skærm og vejer omkring/under 300 gram - og så er den fyldt med kræfter. Du kan nemlig udføre stort set de samme opgaver på en iPad mini, som du kan på en iPad. Det sker bare på en mindre skærm.

Derudover bruger iPad mini også mindre strøm end de andre iPads, så du kan  nyde din iPad mini i lang tid uden at tænke på, hvornår du skal lade den op igen.

Tilbehør til iPad, iPad Pro, iPad Air og iPad mini

Du finder et stort udvalg af tilbehør til Apple iPad fra Apple og andre producenter. Opgradér og beskyt din iPad med lækre etuier og covers, Apple Pencil, AirPods, AirTag og meget mere.

Med Apple Pencil kan du nu skrive noter, male akvareller, underskrive kontrakter eller lave markeringer i mails og dokumenter. Apple Pencil passer perfekt til iPad, men du kan få meget andet tilbehør, der gør din oplevelse med iPad endnu bedre. Eksempelvis kan du finde flotte covers, så du kan beskytte din iPad samt have den stående foran dig og have dine hænder frie.

Forvandl din iPad til en PC med et Apple Magic keyboard. Eller du kan også vælge et lækkert headset, hvor Apples egne Airpods passer lige til din nye iPad.

Hvis du elsker Apples produkter, kan du også slutte dit Apple Watch til din iPad og have det fulde overblik, selv når du ikke har din iPad ved hånden.

iPad Air 2022: Stærk og elegant

Styrke og elegance er det, der karakteriserer den nye iPad Air 2022. Du får nemlig et meget let og stilrent design, der gemmer på enorme kræfter. Kræfterne kommer fra den avancerede M1-chip. Dette er en markant opgradering fra den forrige iPad Air. Dette hjælper også iPad Air med at holde bedre på strømmen og bruge batteriet mere fornuftigt. 

iPad Air 2022 lader dig tage skarpe billeder og selfies, uanset om du bruger front- eller bagkameraet. Frontkameraet er på 12 MP og udstyret med ultravidvinkel samt I fokus-funktion. Det gør, at dine videoopkald bliver bedre end nogensinde. Alt, der skal være i fokus, er i fokus. Altid. 

Vender du fokus væk fra dig selv, kan du tage flotte billeder og optage video i 4K. Derudover kan du scanne dokumenter og tilmed lege med boligindretningen derhjemme takket være augmented reality-teknologien.

Alt du ser og oplever på din iPad Air 2022 er krystalklart takket være den skarpe 10,9” Liquid Retina-skærm.

2021: Apple iPad og iPad mini

I 2021 præsenterede Apple en ny iPad og en ny iPad mini, der kom fuldt opdateret med det bedste inden for tablets og Apples styresystem, iPadOS 15.

iPad mini (2021) er blevet fuldstændig redesignet, så den ligger de flotte iPad Pro-modeller. iPad mini kommer blandt andet med den nye A15 Bionic chip, som er den hurtigste chip nogensinde. Derudover understøtter iPad mini det superhurtige 5G-netværk. Derudover er iPad mini kompatibel med Apple pencil. iPad mini er også udstyret med et nyt kamera, med center stage-teknologien.

Den klassiske iPad, som vi alle sammen kender så godt, har fået en makeover og kommer med A13 Bionic chip og er både hurtigere og har bedre batteri end sin forgænger. Den understøtter også Apple Pencil og har Center Stage ligesom iPad mini. En teknologi som vi ellers kun kender fra iPad Pro. Den nye iPad bliver af Apple kaldt for iPad 10,2, mens den også går under navnet iPad 9th Generation.

Hvad kom iPad 9th gen. med i 2021?

Den opgraderede iPad har et væld af spændende og avancerede funktioner. Du får en kraftfuld tablet i et stilrent design, ligesom du forventer med Apples iPad. I 2021 kom den nye iPad fyldt mere flere funktioner end nogensinde før, hvilket gør den endnu sjovere at bruge.

Med en smuk 10,2” Retina-skærm bliver det hele gengivet i høj opløsning og i en kvalitet, som overlader intet til tilfældighederne. Med True Tone bliver farvetemperaturen i skærmen også justeret helt automatisk, hvilket giver dig den bedste oplevelse i forskelligt lys.

Og det er netop temaet med den nye iPad 9th Generation. At intet er overladt til tilfældighederne. Du får et opgraderet forsidekamera, der takket være ultravidvinkel og “I Fokus-funktion” lader dig skyde knivskarpe billeder med dine venner og kære. Med kameraet bagpå får du også meget for pengene, hvor du - udover at skyde billeder og video - kan scanne dokumenter og have det sjovt med AR-apps.

Takket være den stærke A13 Bionic-chip er iPad 2021 mere responsiv end nogensinde. Alt sker, når du beder om det. iPad er hurtig og effektiv, og du kan koble den sammen med en masse forskelligt tilbehør og få endnu mere ud af din iPad. Eksempelvis kan du bruge Apple Pencil og Smart Keyboard med din nye iPad.


Med iPadOS 15 er iPad 2021 udstyret med det nyeste styresystem fra Apple. Dermed har du adgang til de bedste og mest avancerede apps, så du kan få endnu mere ud af din iPad.

Anmeldelse af Apple iPad Pro 2018

iPad Pro 2018 er spækket med fede features og byder på et komplet redesign med en helt ny Liquid Retina skærm, der går helt fra kant til kant. iPad Pro er hurtigere end de fleste bærbare computere.

Telia - Anmeldelse af Apple iPad Pro (2018)