Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

OnePlus mobiltelefoner

OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand, da de udvikler gode smartphones til billige priser. OnePlus er specielt kendt for at udvikle lynhurtige mobiler, hvor hastigheden er blevet topprioritet.

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Byt til nyt

Aflevér din gamle mobil – og få rabat på din nye.

Skriv produktnavnet på din enhed og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i en Telia-butik.

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Få nyheder om det sidste nye fra OnePlus

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra OnePlus.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

OnePlus: Never Settle

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware, som du aldrig bliver træt af.

OnePlus har et fast motto: Never Settle. De skaber deres smartphones ud fra tanken om, at man ikke skal nøjes med noget, selvom man får en smartphone til en skarp pris.

Billedet viser OnePlus 10 Pro 5G i farverne Volcanic Black og Emerald Forest

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G blev lanceret i Danmark den 07.02.2023 og er dermed det nyeste skud på stammen i 11 generationer af topmoderne smartphones fra OnePlus.

Der er mange styrker og fordele ved OnePlus 11 5G og blot for at nævne nogle, så er det igen kameraet, hvor OnePlus har fortsat samarbejdet med verdenskendte svenske kameraproducent Hasselblad, der atter engang standarder for gode kameraer i den smartphone. 

Det er også oplagt at nævne batteriet i OnePlus 11 5G, der kan turbooplades fra 1% - 100% på ca. 25 minutter. 

Du får lyd i verdensklasse med Integreret Dolby Atmos og Dolby Vision HDR.

Skærmen er på 6.7-tommer og er designet til at gengive dine billeder, de film og serier du ser i naturlig farvegengivelse.

Alt sammen er drevet kraftfuldt og hurtigt af den avancerede software med OxygenOS 13 og Snapdragon® 8 Gen 2-chipsæt.

OnePlus garanterer desuden Android-opdateringer i 4 år samt 5 års sikkerhedsopdateringer. Så med OnePlus 11 5G er du ganteret en supergod telefon flere år ud i fremtiden. Læs selv meget mere om OnePlus 11 5G her.

Få high-end-kvalitet til lave priser med OnePlus

OnePlus blev grundlagt i 2013, og har allerede markeret sig som en populær smartphoneproducent takket være det lækre design og højtydende hardware. OnePlus er blevet synonym med kvalitetsprodukter i flot design til skarpe priser.

Visionen var enkel; design en smartphone i high-end-kvalitet til en billigere pris end andre smartphones i samme klasse. Deraf stammer også OnePlus' motto "Never Settle". Du skal aldrig nøjes med produkter af dårlig kvalitet. Det gør du aldrig med et device eller smartphone fra OnePlus.

Deres første mobiltelefon, OnePlus One, blev lanceret den 23. april 2014. Den levede i høj grad op til visionen, da der var tale om en lækker smartphone af højeste kvalitet, både indvendig. og udvendig. Den blev sammenlignet med Samsungs Galaxy-flagskibe, og OnePlus er i dag en af de mest populære mobilproducenter i verden.

Du finder altid et stort udvalg af OnePlus i din lokale Telia-butik.

Med en OnePlus-mobil er du garanteret høj kvalitet

Det er ikke uden grund, at OnePlus-telefoner er populære. De er nemlig det perfekte mix af intuitiv og brugervenlig software og højtydende og lynende hurtig hardware. Du kan selv få fingrene i en af de imponerende i vores webshop, hvor vi altid har skarpe priser klar til dig.

Da OnePlus’ serie OnePlus 6 udkom, fik OnePlus for alvor fat i det danske smartphone-marked. Hele serien var på niveau med andre flagskibsmodeller fra eksempelvis Apple og Samsung, og til en lavere pris bød OnePlus altså de helt tunge spillere op til dans. Især den høje brugervenlighed og markante batterilevetid var noget, som forbrugerne satte pris på. Derudover var og er OnePlus kendt for at udstyre deres smartphones med stærke processorer og gode kameraer.

Brugervenlighed og funktionalitet er i top med OnePlus

“Never Settle” er gennemsyrende for alle OnePlus smartphones. For selvom at OnePlus produkter ligger prismæssigt under konkurrenternes, så er kvaliteten den samme.

OnePlus vægter brugervenlighed meget højt. Dertil har OnePlus skabt deres eget styresystem, OxygenOS, der er baseret på Android. OxygenOS gør det ekstremt let at bruge en OnePlus smartphone. Alle funktioner er lette at tilgå, og det er også nemt at gøre din OnePlus smartphone mere til din egen. Det kan du gøre ved at justere på indstillingerne, skræddersy din hjemmeskærm og tilføje widgets. Der er altså masser af muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på din OnePlus med OxygenOS.

Kameraerne i OnePlus telefoner høster også altid store roser, når OnePlus lancerer en ny series af telefoner. Mange anmeldere mener, at kameraerne hører hjemme i smartphones til en højere pris, da de er på niveau med de bedste på markedet. Det, sammenholdt med den høje brugervenlighed, høje ydelse og lange batteritid, har gjort OnePlus til et af de mest populære smartphone brands i Danmark.

OnePlus 10 Pro – endnu mere Hasselblad

OnePlus 10-serien blev lanceret i Danmark 31.03.2022 og det lidt usædvanlige ved OnePlus 10-serien er, at den blot består af OnePlus 10 Pro. OnePlus har dermed fravalgt en OnePlus 10 model. Tag et kig på OnePlus 10 Pro her.

OnePlus har sloganet ’Never Settle’, hvilket de endnu engang slå fast med OnePlus 10 Pro. OnePlus har nemlig taget alt det fantastiske fra OnePlus 9-serien, og gjort det endnu mere fantastisk i OnePlus 10 Pro.

Atter engang har OnePlus udviklet kameraet sammen med den verdenskendte svenske kameraproducent Hasselblad. OnePlus 10 Pro byder blandt andet på tre specialiserede bagkameraer, der alle optager i fuld 10-bit farve og 12-bit RAW. Læs mere om samarbejdet med Hasselblad og teknologien i kameraerne i OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 Pro kører på OxygenOS12, der er basseret på Android 12. Der er endnu engang skruet op for performance, hvorfor OnePlus 10 Pro kommer med en stor processor, der sikrer funktionalitet og brugervenlighed.

Skærmen er på 6,7 tommer og har en skærmopdateringshastighed på 120 Hz. OnePlus har endnu engang udviklet på skærmen, hvilket brugerne får glæde af ved Dual Color Calibration, der kalibrerer skærmen med nøjagtig gengivelse af farver uanset lysstyrke.

OnePlus 10 Pro er den hurtigste OnePlus telefon i 2022, hvilket sammen med skærmen og de tre specialiserede bagkameraer, stiller store krav til batteriet. OnePlus 10 Pro har derfor et enormt batteri på hele 5.000 mAh, der med hurtigopladningsteknologien 80W SuperVOOC Flash Charge, oplader telefonen fra 1-100% på kun 32 minutter.

Se priser og læs meget mere om OnePlus 10 Pro.   

OnePlus 9 serien med legendarisk samarbejde

2021 blev året for OnePlus 9-serien. Her fortsatte OnePlus, hvor de slap med deres OnePlus 8-serie. Alt det gode fra den foregående serie har de taget med sig og forbedret i din nye OnePlus 9-serie.

Sammen med den svenske kameraproducent Hasselblad har de udviklet et helt nyt kamera til serien. Hasselblad har produceret kameraudstyr i mere end 80 år, og de var også producenten bag det første kamera, der blev sendt til Månen.

Dette samarbejde har udstyret OnePlus 9 Pro med det bedste kamera, OnePlus nogensinde har produceret.

OnePlus 9 kører på OxygenOS 11, der er baseret på Android 11. Endnu engang er performance og brugervenlighed i højsædet. Med masser af processorkraft og en skærm, der med sine 120 Hz reagerer og viser detaljer med det samme, får brugere af OnePlus 9 en flydende og behagelig oplevelse.

OnePlus 9 er selvfølgelig klar til 5G, og på den måde er hele serien sikret til at kunne være med fremme mange år endnu. Med en batteritid langt over standarden for moderne smartphones og mulighed for at lade OnePlus 9 op på bare 15 minutter, er der ingen begrænsninger.

OnePlus 9 præsterer lynhurtigt både online og offline, og den giver dig den ultimative fleksibilitet og brugervenlighed.

OnePlus 9 Pro - Første test og indtryk ­

Torben Vognsen har fået den nye OnePlus 9 Pro mellem hænderne, og han er her klar til at guide dig igennem sine første indtryk af den nye mobil fra OnePlus.

OnePlus 9 Pro | Første test og indtryk | Telia Danmark

OnePlus blev klar til 5G med OnePlus 8 serien

I 2020 udgav OnePlus sin OnePlus 8-serie. Her kunne OnePlus-ejere som noget nyt lade deres OnePlus telefoner på bare 15 minutter med Warp Charge 65. På de 15 minutter bliver OnePlus 8 ladet op til det, der svarer til et helt dagsforbrug af strøm.

Med OnePlus 8-serien blev det nye OxygenOS 11 også lanceret. Styresystemet var forbedret ud fra feedback fra forbrugerne, hvilket gav OnePlus 8 masser af nye, efterspurgte funktioner.

OnePlus 8-serien blev også kendt ved, at telefonerne havde en meget høj ydeevne. Det skyldtes ikke mindst Snapdragon 865-processoren. Den processor gav OnePlus 8-serien kræfterne til at udføre stort set alle handlinger lynhurtigt, hvilket understøttede ønsket om at skabe en meget brugervenlig smartphone.

Som noget nyt kom OnePlus 8-serien også med 5G-teknologi. Med adgang til det lynhurtige 5-netværk var OnePlus både lynhurtig online og offline. Dermed var serien også i stand til at træde ind i fremtiden og være en moderne smartphone i mange år. Dette takket være den indbyggede 5G-teknologi.

OnePlus Nord-serien: Meget mere end du forventer

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Husk, at du altid har 30 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO Max, Viaplay og TV Play med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Hvis du vil have alt det gode fra OnePlus, men du samtidig gerne vil have en mobil, der ikke ligger i den tunge ende af prislisten, så er en OnePlus Nord-mobil det helt rette valg. OnePlus Nord er nemlig OnePlus’ serie af prisvenlige smartphones. Men at de er prisvenlige betyder ikke, at du ikke får kvalitet.

OnePlus Nord-serien er nemlig kendetegnet ved at give dig meget mere, end du forventer. Med det mener vi, at en telefon til den pris, du får en OnePlus Nord til, ikke afspejler alle de avancerede funktioner, der følger med. 

OnePlus har som mål at brede avanceret teknologi ud til flere forbrugere. Og netop indkapsler de med deres Nord-serie, der giver så meget mere til dig som bruger, end du umiddelbart ville tro. 

Uanset hvilken OnePlus Nord du vælger, så får du et stærkt kamera, en lynhurtig processor og et batteri, der holder hele dagen. Og mere til. 

Du får selvfølgelig også 5G og alt andet, du kan forvente af en moderne smartphone. Du får hele pakken, men du betaler bare meget mindre. Du kan opleve OnePlus Nord-serien her hos Telia. 

OnePlus er lige nu markedsførende på hurtigopladning og du får hurtigopladeren med i æsken, når du køber en OnePlus telefon hos Telia.

OnePlus telefoner der er udgået af markedet

Herunder har vi samlet en række beskrivelser af OnePlus telefoner, der er udgået af markedet.

Oneplus 7T Pro

Den 6,67” Fluid AMOLED-skærm er flydende, levende og responsiv. Den har en 90 Hz opdatering, QHD+ opløsning og HDR10+ teknologi, der gør surfing, gaming og video til en leg.

Skærmen går helt fra kant-til-kant. Det betyder, at den velkendte ”notch” til frontkameraet er væk. OnePlys 7T Pro er i stedet udstyret med et smart pop-up kamera.

På bagsiden af OnePlus 7T Pro finder du et triple kamera, der giver dig billeder med fantastisk klarhed og gengivelse af farver. Uanset om du er langt fra eller helt tæt på dit motiv, hjælper de tre linser dig med at fange det perfekte billede. Med den nye Macro Mode-funktion kan du fx tage billeder af motiver, der er helt ned til 2,5 cm væk.

Det innovative pop-up frontkamera på 16 MP er gemt væk, når det ikke er i brug, og popper automatisk op, når du skal tage selfies, foretage videoopkald eller anvende ansigtsgenkendelse. Resultatet er en skærm helt uden ”notch” og andre forstyrrende elementer.

OnePlus 7T Pro er drevet af den nye Qualcomm® Snapdragon™ 855+ processor, der gengiver grafik 15% hurtigere og forbedrer CPU-ydelsen markant sammenlignet med Snapdragon™ 855.

Det 4085 mAh batteri er forbedret, og opladningshastigheder er op til 23% hurtigere end tidligere. Det betyder, at du får en hel dags strøm på kun en halv time.

OnePlus 7T

OnePlus 7T er udstyret med en opdateret 6,55” AMOLED-skærm med 90 Hz opdateringshastighed, HDR10+ og et 20:9-billedformat, der er fantastisk, når du ser film og fotos eller spiller spil.

Ved hjælp af den nyeste AMOLED-teknologi er OnePlus 7Ts strålende display skarpt i alle situationer, også når du er ude i direkte sollys.

OnePlus 7T kommer med et fantastisk triplekamera. Skift mellem hovedkameraet på 48 MP, ultravidvinkel-kameraet på 16 MP og telefotokameraet på 8 MP med 3x zoom for at få fantastiske billeder – uanset dit motiv.

Frontkameraet på 16 MP har indbygget portrættilstand, så du kan tage imponerende selfies. 

OnePlus 7T er ligesom Pro-modellen udstyret med den nye Qualcomm® Snapdragon™ 855+ processor med opdaterede CPU hastigheder og 15% hurtigere grafikgengivelser.

Sikkerheden er også i top på OnePlus 7T, som har fingeraftrykslæser direkte i skærmen, som er hurtigere, sikrere og mere nøjagtigt end tidligere.

Den nye Warp Charge 30T oplader OnePlus 7Ts 3800 mAh batteri op til 70% på kun en halv time – 18% hurtigere end den tidligere Warp Charge 30.

OnePlus 6T

OnePlus 6T har fingeraftryksaflæser direkte i skærmen og lynhurtig opladning, der på en halv time giver strøm til hele dagen. På OnePlus 6T er dit indhold sikret med både fingeraftryksaflæser indbygget i selve skærmen og hurtig Face Unlock. Og med det 3,700 mAh store batteri og lynhurtig opladning er du sikker på at have strøm nok til hele dagen.

Selfiekameraet på fronten af telefonerne har kun brug for en meget lille åbning. Det betyder, at du får en skærm, der dækker stort set hele telefonen.

OnePlus 6T er udstyret med 6,41" AMOLED-skærm. Lysstyrkeniveauerne og farveområderne er blevet forbedret på OnePlus 6T. Det giver dig en af de lyseste skærme i branchen.

OnePlus 6 er designet, så den passer perfekt til din hånds kontur. Det giver bedre komfort og greb.

Kameraet på OnePlus 6T er blevet optimeret, så du kan tage endnu bedre billeder, uanset om du skyder storslåede landskaber eller portrætter. Kameraet på OnePlus 6T er udstyret med en ny algoritme, der automatisk tilpasser indstilligerne til det motiv, du fotograferer. Derfor får du altid billeder af høj kvalitet. Kameraet kan også genkende nattescener. Det betyder, at du får billeder, der er lysere, skarpere, mere levende og med mindre støj.

Anmeldelser af OnePlus telefoner

Herunder finder du en række anmeldelser af OnePlus telefoner, der ikke længere er på markedet. De var alle ikoniske telefoner, der var med til at sætte nye standarder for kamera, opladning, skærm og meget mere. Kig med i vores arkiv over anmeldelser af OnePlus telefoner.

OnePlus 8 vs OnePlus 8 Pro sammenligning af kamera, skærm, batteri m.m. | Telia

OnePlus 8 vs. OnePlus 8 Pro sammenligning af kamera, skærm, batteri mm.

OnePlus 8 vs OnePlus 8 Pro. Hvordan performer de to smartphones i en direkte head-to-head-sammenligning? Det kan du se i videoen!

OnePlus 7 Pro launch – Se vores hands-on anmeldelse af mobilen her - på dansk (2019) | Telia

OnePlus 7 Pro - Første test og indtryk

Torben Vognsen fra iNPUT anmelder OnePlus 7 Pro. OnePlus 7 Pro er en mobil, det er svært at finde fejl på. Den leverer bare, og som vores ekspert siger om mobilen i dette OnePlus 7 Pro hands-on-review: ”Den vil behage de fleste – både nørder og ikke nørder”.

OnePlus 7T McLaren Edition – Unboxing og hands on-video på dansk | Telia Danmark

OnePlus 7T McLaren Edition – Unboxing og hands on-video på dansk

Se med, når vi ser nærmere på luksusmobilen i vores OnePlus 7T Pro McLaren unboxing-video. OnePlus 7T Pro McLaren Edition er nemlig resultatet af et fedt samarbejde mellem OnePlus og den kendte bilproducent. Som sædvanlig har vi fået Torben Vognsen fra iNPUT til at kigge nærmere på de lækre specs og features, den er udstyret med. Der er virkelig kælet for designet og detaljen.

Telia - OnePlus 6 first look

OnePlus 6 - Første test og indtryk

Chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT har haft fingrene i OnePlus 6.

Aktuelle spørgsmål om OnePlus

Hvad er den nyeste OnePlus?

De nyeste telefoner fra OnePlus hedder OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite og OnePlus 10 Pro 5G.

Hvilken OnePlus skal jeg vælge?

OnePlus er kendt for høj kvalitet til en fair pris. Lige meget om du vælger OnePlus 9 Pro, der er OnePlus toptelefonen lige nu eller en OnePlus Nord, der er er mere prisvenlig, men fortsat med avanceret teknologi og funktionalitet, så får du altså rigtigt meget for pengene. Du kan se og læse meget mere om OnePlus 9-serien her og om OnePlus Nord her.