• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

ONEPLUS mobiltelefoner

OnePlus er en kinesisk virksomhed, som har produceret smartphones siden 2014. OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand, da de udvikler gode smartphones til billige priser. OnePlus er specielt kendt for at udvikle lynhurtige mobiler, hvor hastigheden er blevet topprioritet. Derudover har OnePlus smartphones mange af de samme funktioner som de dyrere smartphones på markedet. OnePlus konkurrerer derfor med de store og dyrere brands og vinder på deres gode kvalitet og pris.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

OnePlus: Never Settle

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware, som du aldrig bliver træt af.

OnePlus har et fast motto: Never Settle. De skaber deres smartphones ud fra tanken om, at man ikke skal nøjes med noget, selvom man får en smartphone til en skarp pris.

Få high-end-kvalitet til lave priser med OnePlus

OnePlus blev grundlagt i 2013, og har allerede markeret sig som en populær smartphoneproducent takket være det lækre design og højtydende hardware. OnePlus er blevet synonym med kvalitetsprodukter i flot design til skarpe priser.

Visionen var enkel; design en smartphone i high-end-kvalitet til en billigere pris end andre smartphones i samme klasse. Deraf stammer også OnePlus' motto "Never Settle". Du skal aldrig nøjes med produkter af dårlig kvalitet. Det gør du aldrig med et device eller smartphone fra OnePlus.

Deres første mobiltelefon, OnePlus One, blev lanceret den 23. april 2014. Den levede i høj grad op til visionen, da der var tale om en lækker smartphone af højeste kvalitet, både indvendig. og udvendig. Den blev sammenlignet med Samsungs Galaxy-flagskibe, og OnePlus er i dag en af de mest populære mobilproducenter i verden.

Du finder altid et stort udvalg af OnePlus i din lokale Telia-butik.

Med en OnePlus-mobil er du garanteret høj kvalitet

Det er ikke uden grund, at OnePlus-telefoner er populære. De er nemlig det perfekte mix af intuitiv og brugervenlig software og højtydende og lynende hurtig hardware. Du kan selv få fingrene i en af de imponerende i vores webshop, hvor vi altid har skarpe priser klar til dig.

Da OnePlus’ serie OnePlus 6 udkom, fik OnePlus for alvor fat i det danske smartphone-marked. Hele serien var på niveau med andre flagskibsmodeller fra eksempelvis Apple og Samsung, og til en lavere pris bød OnePlus altså de helt tunge spillere op til dans. Især den høje brugervenlighed og markante batterilevetid var noget, som forbrugerne satte pris på. Derudover var og er OnePlus kendt for at udstyre deres smartphones med stærke processorer og gode kameraer.

Brugervenlighed og funktionalitet er i top med OnePlus

“Never Settle” er gennemsyrende for alle OnePlus smartphones. For selvom at OnePlus produkter ligger prismæssigt under konkurrenternes, så er kvaliteten den samme.

OnePlus vægter brugervenlighed meget højt. Dertil har OnePlus skabt deres eget styresystem, OxygenOS, der er baseret på Android. OxygenOS gør det ekstremt let at bruge en OnePlus smartphone. Alle funktioner er lette at tilgå, og det er også nemt at gøre din OnePlus smartphone mere til din egen. Det kan du gøre ved at justere på indstillingerne, skræddersy din hjemmeskærm og tilføje widgets. Der er altså masser af muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på din OnePlus med OxygenOS.

Kameraerne i OnePlus telefoner høster også altid store roser, når OnePlus lancerer en ny series af telefoner. Mange anmeldere mener, at kameraerne hører hjemme i smartphones til en højere pris, da de er på niveau med de bedste på markedet. Det, sammenholdt med den høje brugervenlighed, høje ydelse og lange batteritid, har gjort OnePlus til et af de mest populære smartphone brands i Danmark.

OnePlus 9-serien med legendarisk samarbejde

2021 blev året for OnePlus 9-serien. Her fortsatte OnePlus, hvor de slap med deres OnePlus 8-serie. Alt det gode fra den foregående serie har de taget med sig og forbedret i din nye OnePlus 9-serie.

Sammen med den svenske kameraproducent Hasselblad har de udviklet et helt nyt kamera til serien. Hasselblad har produceret kameraudstyr i mere end 80 år, og de var også producenten bag det første kamera, der blev sendt til Månen.

Dette samarbejde har udstyret OnePlus 9 Pro med det bedste kamera, OnePlus nogensinde har produceret.

OnePlus 9 kører på OxygenOS 11, der er baseret på Android 11. Endnu engang er performance og brugervenlighed i højsædet. Med masser af processorkraft og en skærm, der med sine 120 Hz reagerer og viser detaljer med det samme, får brugere af OnePlus 9 en flydende og behagelig oplevelse.

OnePlus 9 er selvfølgelig klar til 5G, og på den måde er hele serien sikret til at kunne være med fremme mange år endnu. Med en batteritid langt over standarden for moderne smartphones og mulighed for at lade OnePlus 9 op på bare 15 minutter, er der ingen begrænsninger.

OnePlus 9 præsterer lynhurtigt både online og offline, og den giver dig den ultimative fleksibilitet og brugervenlighed.

OnePlus blev klar til 5G med OnePlus 8-serien

I 2020 udgav OnePlus sin OnePlus 8-serie. Her kunne OnePlus-ejere som noget nyt lade deres OnePlus telefoner på bare 15 minutter med Warp Charge 65. På de 15 minutter bliver OnePlus 8 ladet op til det, der svarer til et helt dagsforbrug af strøm.

Med OnePlus 8-serien blev det nye OxygenOS 11 også lanceret. Styresystemet var forbedret ud fra feedback fra forbrugerne, hvilket gav OnePlus 8 masser af nye, efterspurgte funktioner.

OnePlus 8-serien blev også kendt ved, at telefonerne havde en meget høj ydeevne. Det skyldtes ikke mindst Snapdragon 865-processoren. Den processor gav OnePlus 8-serien kræfterne til at udføre stort set alle handlinger lynhurtigt, hvilket understøttede ønsket om at skabe en meget brugervenlig smartphone.

Som noget nyt kom OnePlus 8-serien også med 5G-teknologi. Med adgang til det lynhurtige 5-netværk var OnePlus både lynhurtig online og offline. Dermed var serien også i stand til at træde ind i fremtiden og være en moderne smartphone i mange år. Dette takket være den indbyggede 5G-teknologi.