Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

OnePlus Nord

Få fingrene i de prisvenlige og lækre OnePlus Nord modeller, der ikke går på kompromis med kvaliteten. OnePlus Nord vender op og ned på smartphone-markedet med deres ekstremt lave priser kombineret med smartphones, der hører til i den absolutte top. Med gode kameraer, flotte skærme og masser af strøm på batterier er OnePlus Nord-serien det rette valg for dig, der vil have så meget mobil for pengene som muligt.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

OnePlus Nord-serien: Så meget mere end du er vant til

OnePlus Nord er en serie af prisvenlige smartphones, der har alt det bedste fra moderne premium smartphones. De har bare en meget lavere pris, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med noget. OnePlus har nemlig som mål, at det skal være muligt at få en premium smartphone til en overkommelig pris. Og her er OnePlus Nord den helt oplagte serie at kaste din kærlighed efter. 

OnePlus Nord rummer både high-end og mid-range smartphones, så der er noget til ethvert behov i serien. Det bedste er, at alle modellerne er prisvenlige sammenlignet med resten af markedet.

Tag også et kig på de populære OnePlus 10 Pro, OnePlus 8 og OnePlus 9 telefoner.

OnePlus Nord 2T 5G med “flagship killer speed”

Billedet viser OnePlus Nord 2T.

OnePlus vil bare have moderne og avanceret smartphone-teknologi ud til så mange som muligt. Derfor har de med OnePlus Nord 2T 5G  skabt endnu en flagskibstelefon, der koster langt mindre end de andre flagskibe. Den er lynhurtig, og derfor kommer den med prædikatet “Flagship Killer Speed”. 

Dette dækker blandt andet over, at du får utrolig hurtig opladning med OnePlus Nord 2T 5G samt en markant forbedret ydeevne og et kamera, der er AI-understøttet. Det betyder, at du lynhurtigt kan stille skarpt på det motiv, du ønsker at fange. 

Du får altså alt det, som du kan forvente af en moderne smartphone i flagskibsklassen. Bare til en meget skarpere pris. Derudover får du et 50 MP kamera, der giver dig knivskarpe optagelser. På den 6,43” store skærm kan du efterfølgende se dine optagelser og meget andet i høj kvalitet. 

Og du kan roligt nyde indholdet på din mobil. For med et batteri på 4.500 mAh har du strøm til hele dagen. Og løber du tør, så har du en hel dags forbrug på blot 15 minutter. 

Få alt, du kan ønske dig med OnePlus Nord 2

Med OnePlus Nord 2, der er efterfølgeren af OnePlus Nord, får du alt det, du kunne tænke dig og drømme om. Du får et skræmmende godt kamera med en kæmpe sensor, så du får alle detaljer med på dine billeder. Du får Warp Speed-opladning, så du kan lade din OnePlus Nord 2 op på ingen tid. Du får en ekstremt hurtig processor med kunstig intelligens samt det nyeste OxygenOS 11.3 styresystem. 

På den store 6,43” fluid AMOLED-skærm ser du hver og en detalje i knivskarp kvalitet. Og du får en fuldkommen oplevelse, der understøttes af de dobbelte stereohøjtalere Haptics 2.0. Med Wi-Fi 6 og 5G kan du nyde indhold og både sende og modtage lynhurtigt. Der er intet, der holder dig tilbage med en OnePlus Nord 2 i hånden.

Kameraet i OnePlus Nord 2 er blandt de bedste i premium-klassen. Med et 50 MP AI tredobbelt kamerasystem, en Sony IMX766 sensor, optisk billedstabilisering (OIS), og så bliver alle funktioner hjulpet af den kunstige intelligens. Det gør, at du altid får billeder i ekstremt høj kvalitet, med det rette fokus og den rette skarphed. 

Og du kan roligt på opdagelse med din OnePlus Nord 2 i hånden. Den lader nemlig lynhurtigt op, så skal du holde en lille pause, kan du på bare 15 minutter få det, der svarer til en hel dags strømforbrug. Og du får rigeligt, du kan bruge din strøm på med OnePlus Nord 2. Ikke at den hurtigt bruger hele batteriet, men at der er mange muligheder.

Takket være det stærke MediaTek Dimensity 1200-AI chipset kan du stream, surfe, game, optage, dele og nyde indhold på din OnePlus Nord 2 helt uden forstyrrelser.

OnePlus Nord CE 5G: Fremragende midter-mobil

OnePlus Nord CE er OnePlus’ bud på en smartphone i midtersegmentet, der koster mindre, men har det hele. Kameraet er i topklasse, du lader Nord CE 5G op på ingen tid, processoren og skærmen yder fantastisk, og så kan du selvfølgelig tilgå 5G-netværket med OnePlus Nord CE 5G. 

Nord CE 5G er, som OnePlus selv siger det, en smule lettere, en smule tyndere og en smule mere oppe at køre. Med det mener de, at du bare får en smule mere af det hele, når du vælger OnePlus Nord CE 5G.

Du kan skyde de helt skarpe billeder med CE 5G, hvor du får 64 megapixels at gøre godt med. Her hjælper de avancerede funktioner i kameraet dig med at stille skarpt, så du hver gang får så meget ud af kameraet som muligt. Med “Natmiljø” kan OnePlus Nord CE 5G også opfange alle detaljer, selvom der er begrænset lys. Helt uden brug af blitz. 

Skal du skyde selfies, så får du 16 megapixels til det og hjælp fra den avancerede software. 

Skærmen giver dig 90 Hz, og med en Qualcomm Snapdragon 750G 5G mobilplatform får du kræfter til det hele. Gaming, streaming, surfing og alt muligt andet med -ing er muligt på din OnePlus Nord CE 5G. Og takket være 5G-netværket er du altid forbundet lynhurtigt.

OnePlus Nord CE 2 5G: Den værdige efterfølger

I kølvandet på succesen fra OnePlus Nord CE valgte OnePlus at sende en ny udgave i serien på gaden. OnePlus CE 2 5G er navnet, og det er på alle måder en opgradering af forgængeren. 

På papiret minder de to modeller meget om hinanden, men dykker du ned i OnePlus CE 2 5G, kan du se, at det hele er forbedret.

Du får en bedre skærm, du får et bedre kamera med mere avanceret kunstig intelligens og et design, der imponerer dig. Hver gang. Med OnePlus CE 2 5G får du bare mere, end du forventer, over hele linjen. 

Selvom OnePlus Nord CE 2 på papiret har det samme kamera med 64 megapixels som forgængeren, så er det langt mere avanceret. Med nyudviklet kunstig intelligens får OnePlus Nord CE 2 nemlig meget mere ud af de mange megapixels, hvilket giver dig bedre optagelser og billeder. Både i daglys og i mørke. 

Og den kunstige intelligens er også nøglen til de mange kræfter, som du får mellem hænderne med OnePlus Nord CE 2. Du får selvfølgelig fuld understøttelse af 5G og WiFi 6. Men derudover er processoren udviklet til at få mest muligt ud af batteriet. Det gør, at det store batteri i OnePlus Nord CE 2 holder endnu længere, end de 4.500 mAh antyder.

OnePlus er kendte for, at de er markedsførende på hurtigopladning og du får hurtigopladeren med i æsken, når du køber en OnePlus telefon hos Telia.

En lettere og mere overraskende efterfølger: OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Billedet viser OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er en forbedring og lettere udgave af den foregående CE 2 5G-serie. Her får du nemlig et yderst stærkt Snapdragon 695-chipsæt, et 5.000 mAh-batteri og en 6,59” LCD-skærm. Derudover får du et strålende tredobbelt kamera på bagsiden. 

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G lader alt stå klart på den fornemme LCD-skærm. Takket være de 120 Hz-opdateringsfrekvens og AI-styring, så får du en glidende oplevelse, mens skærmen sørger for, at der bliver sparet på strømmen. 

Faktisk ekselerer OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, når det kommer til batteritid. Her får du nemlig både 30% bedre ydeevne end ved den foregående model. Og du får meget mere strøm, fordi batteriet er i stand til at bruge strømmen bedre. 

Men med et batteri på 5.000 mAh, er der ingen farer for, at du løber tør for strøm lige med det samme. Og skulle du gøre det, så kan du lade din OnePlus Nord CE 2 Lite 5G fra 1% til 50% på bare 30 minutter.