• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

ONEPLUS NORD

Få fingrene i de prisvenlige og lækre OnePlus Nord modeller, der ikke går på kompromis med kvaliteten. OnePlus Nord vender op og ned på smartphone-markedet med deres ekstremt lave priser kombineret med smartphones, der hører til i den absolutte top. Med gode kameraer, flotte skærme og masser af strøm på batterier er OnePlus Nord-serien det rette valg for dig, der vil have så meget mobil for pengene som muligt.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

OnePlus Nord-serien: Så meget mere end du er vant til

OnePlus Nord er en serie af prisvenlige smartphones, der har alt det bedste fra moderne premium smartphones. De har bare en meget lavere pris, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med noget. OnePlus har nemlig som mål, at det skal være muligt at få en premium smartphone til en overkommelig pris. Og her er OnePlus Nord den helt oplagte serie at kaste din kærlighed efter. 

OnePlus Nord rummer både high-end og mid-range smartphones, så der er noget til ethvert behov i serien. Det bedste er, at alle modellerne er prisvenlige sammenlignet med resten af markedet.

Få alt, du kan ønske dig med OnePlus Nord 2

Med OnePlus Nord 2, der er efterfølgeren af OnePlus Nord, får du alt det, du kunne tænke dig og drømme om. Du får et skræmmende godt kamera med en kæmpe sensor, så du får alle detaljer med på dine billeder. Du får Warp Speed-opladning, så du kan lade din OnePlus Nord 2 op på ingen tid. Du får en ekstremt hurtig processor med kunstig intelligens samt det nyeste OxygenOS 11.3 styresystem. 

På den store 6,43” fluid AMOLED-skærm ser du hver og en detalje i knivskarp kvalitet. Og du får en fuldkommen oplevelse, der understøttes af de dobbelte stereohøjtalere Haptics 2.0. Med Wi-Fi 6 og 5G kan du nyde indhold og både sende og modtage lynhurtigt. Der er intet, der holder dig tilbage med en OnePlus Nord 2 i hånden.

Kameraet i OnePlus Nord 2 er blandt de bedste i premium-klassen. Med et 50 MP AI tredobbelt kamerasystem, en Sony IMX766 sensor, optisk billedstabilisering (OIS), og så bliver alle funktioner hjulpet af den kunstige intelligens. Det gør, at du altid får billeder i ekstremt høj kvalitet, med det rette fokus og den rette skarphed. 

Og du kan roligt på opdagelse med din OnePlus Nord 2 i hånden. Den lader nemlig lynhurtigt op, så skal du holde en lille pause, kan du på bare 15 minutter få det, der svarer til en hel dags strømforbrug. Og du får rigeligt, du kan bruge din strøm på med OnePlus Nord 2. Ikke at den hurtigt bruger hele batteriet, men at der er mange muligheder.

Takket være det stærke MediaTek Dimensity 1200-AI chipset kan du stream, surfe, game, optage, dele og nyde indhold på din OnePlus Nord 2 helt uden forstyrrelser.

Få endnu end du forventer med OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE er OnePlus’ bud på en smartphone i midtersegmentet, der koster mindre, men har det hele. Kameraet er i topklasse, du lader Nord CE 5G op på ingen tid, processoren og skærmen yder fantastisk, og så kan du selvfølgelig tilgå 5G-netværket med OnePlus Nord CE 5G. 

Nord CE 5G er, som OnePlus selv siger det, en smule lettere, en smule tyndere og en smule mere oppe at køre. Med det mener de, at du bare får en smule mere af det hele, når du vælger OnePlus Nord CE 5G.

Du kan skyde de helt skarpe billeder med CE 5G, hvor du får 64 megapixels at gøre godt med. Her hjælper de avancerede funktioner i kameraet dig med at stille skarpt, så du hver gang får så meget ud af kameraet som muligt. Med “Natmiljø” kan OnePlus Nord CE 5G også opfange alle detaljer, selvom der er begrænset lys. Helt uden brug af blitz. 

Skal du skyde selfies, så får du 16 megapixels til det og hjælp fra den avancerede software. 

Skærmen giver dig 90 Hz, og med en Qualcomm Snapdragon 750G 5G mobilplatform får du kræfter til det hele. Gaming, streaming, surfing og alt muligt andet med -ing er muligt på din OnePlus Nord CE 5G. Og takket være 5G-netværket er du altid forbundet lynhurtigt.