Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung Galaxy Flip & Fold

Fold din verden ud med Samsung Galaxy Z-serien. Galaxy Z er Samsungs linje af foldbare smartphones, hvor du kan folde hele skærmen og have din Samsung Galaxy Z Flip eller Z Fold med dig i din lomme. Samsung Galaxy Z-serien består af to linjer af eksklusive foldbare smartphones: Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold.

Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO MAX og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Samsung Galaxy Z Flip5 og Fold 5: Seriens nyeste toptelefoner

Samsung Galaxy Z Flip5 og Fold 5 repræsenterer den nyeste generation af topmoderne telefoner i serien. De nye, foldbare mobiltelefoner er designet til at sætte en ny standard, og de er skabt til dig, der ikke ønsker at vælge mellem en stor skærm og en mobil, der nemt kan være i lommen.

Den nye Galaxy Z Flip5 er en lommevenlig telefon, som du let kan folde sammen og tage med dig. Den er ideel til dig, der drømmer om en kompakt telefon, der samtidig har en stor skærm.

Galaxy Z Fold5 er en ny mobiltelefon i tabletstørrelse, og den er skabt til dig, der ønsker at maksimere din oplevelse og produktivitet med en mobil og tablet i én. Du kan let have telefonen med i lommen, men når du folder den ud, kan du nyde en skærm i tabletstørrelse.

Samsung Galaxy Z Flip5

Den nye Samsung Galaxy Z Flip5 er den ultimative mobiltelefon. Dens foldbare design gør det muligt for dig at nyde fordelene ved at kunne klappe den sammen og putte den i lommen. Og når den er foldet ud, tilbyder den en stor skærm på 6,7", der danner fundamentet for gode, visuelle oplevelser.

Zero Gap Hinge-teknikken gør, at den nye Galaxy Z Flip5 har et slankt design. På trods af det tynde design er telefonen stadig kraftfuld. Snapdragon 8 Gen 2 processoren sikrer en hurtig og effektiv ydelse, uanset om du streamer indhold, spiller spil eller arbejder effektivt.

Den nye Samsung Galaxy Z Flip5 er også designet med holdbarhed i tankerne. Den udvendige skærm er lavet af Gorilla Glass Victus 2, og rammen er lavet af Armor Aluminium, og begge dele gør telefonen til et robust valg, der passer til hverdagen. Den foldbare skærm er designet til at modstå op til hele 200.000 foldninger, og med en IPX8-klassificering er telefonen også vandafvisende.

Den smarte mobiltelefon er også designet til at tage dine selfies til helt nye højder. Den har nemlig et indbygget stativ og en justerbar skærmvinkel, som giver dig fri leg, når du skal fotografere. Den udvendige skærm på telefonen giver dig også mulighed for at se slutresultatet med det samme, og du kan endda aktivere telefonens selvudløser ved blot at vinke.

Samsung Galaxy Z Fold5

Den nye Samsung Galaxy Z Fold5 kombinerer mobil og tablet i én enhed. Mobilen er designet til dig, der ønsker en stor skærm men også værdsætter muligheden for at folde den sammen til en praktisk størrelse, du kan tage med dig. Med en udvendig skærm på 6,2" og en indvendig skærm på 7,6" kan du nemt skifte mellem at bruge din mobil og tablet.


Takket være Zero Gap Hinge-teknikken er den nye Samsung Galaxy Z Fold5 tyndere og lettere end tidligere modeller, og det gør den let at have med på farten. Selvom den er tyndere end nogensinde, så har den en masse kræfter. Med en Snapdragon 8 Gen 2 processor og en opdateringsfrekvens på 120 Hz er Galaxy Z Fold5 designet til at være lynhurtig.

Samsung Galaxy Z Fold5 åbner op for en hel verden af muligheder. Den store, lysstærke skærm er ideel til alt fra arbejde til underholdning, og den indvendige skærm gør det let for dig at multitaske. Skærmen kan nemlig rumme op til tre åbne vinduer, så du let kan arbejde effektivt eller lade dig underholde. Og med den medfølgende S Pen kan du nemt navigere rundt, redigere billeder eller noget helt tredje.

Hvis du elsker fotografi, så er den nye Samsung Galaxy Z Fold5 også et oplagt valg. Med et 50 MP hovedkamera, 12 MP ultravidvinkelkamera, 10 MP telefotokamera og to yderligere kameraer ved hver skærm kan enheden indfange det perfekte billede, når det kommer til både selfies og videoopkald.

Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4 anmeldelse

Chefredaktør på iNPUT, Torben Vognsen, sammenligner de to toptelefoner fra Samsung – nemlig Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4, der begge havde lancering i 2022.

Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4 anmeldelse | Anmeldelse af Samsung Galaxy Z | Telia Danmark

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 fra 2022 er det, man vil betegne som en ægte premium-smartphone. Der er kælet for alle detaljer. Du får kræfterne fra en flagskibstelefon, og så får du designet og alsidigheden fra den traditionelle klaptelefon.

Men du får også meget mere. For klappen er ikke, som den var engang. Med Samsung Galaxy Z Flip4 kan du nemlig selv bestemme, hvor stor eller lille en vinkel din Samsung Galaxy Z Flip4 skal være åben. Eller lukket.

Dette giver dig masser af muligheder for at nyde indhold på din Samsung Galaxy Z Flip4 samt tage skarpe fotos, uden at du har din telefon i hånden. Samsung Galaxy Z Flip4 er udstyret med to forskellige skærme, så du altid kan følge med, uanset om din telefon er slået sammen eller ej.

Samsung Galaxy Z Flip4 er altså alsidig og brugervenlig, samtidig med at den er eksklusiv og meget anderledes end så mange andre moderne smartphones.

Samsung Galaxy Z Fold4

Med Samsung Galaxy Z Fold4 fra 2022 får du glæde af en smartphone og tablet, der er samlet i én samlet pakke. Samsung Galaxy Z Fold4 er nemlig en smart foldbar mobil, der ændrer på måden, du bruger din smartphone på. Den er udstyret med en frontskærm på 6,2” og en stor indvendig skærm på 7,6” – og begge skærme har en opdateringsfrekvens på 120 Hz.

Samsung Galaxy Z Fold4 er bygget med flere gennemtænkte detaljer sammenlignet med forgængeren. Og du får også en mere kraftfuld telefon, der kan håndtere alle de smarte funktioner, som du kan få glæde af.

Sammenlignet med forgængeren er telefonen blevet opgraderet med et frontkamrea og et bagkamera, der inkluderer tre forskellige linser. Faktisk er kameraet forbedret fra 12 til 50 MP, og Samsung Galaxy Z Fold4 har nu 3 gange zoom og 30 gange Space Zoom. Dertil kan du med Nightography tage flotte billeder og videoer i omgivelser i svagt lys.

Samsung Galaxy Z Fold4 er smartere og mere alsidig end den forrige version – og du kan opleve alle dens funktioner og fordele lige her.

Samsung Galaxy Z-Serien er til dig, der vil have noget, der ikke er ligesom alt det andet

En smartphone der kan noget, som ingen andre kan. Samsung Galaxy Z-serien forbinder fortiden og fremtiden, hvor de klassiske klaptelefoner har fået nyt og moderne liv. Her er det bedste fra klapfunktionen kombineret med moderne teknologi.

Med flere skærme og avancerede funktioner får du det hele med Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold. Fælles for både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold er, at du får elegance og et stilrent design i kombination med det praktiske og anvendelige i folde- og klapfunktionerne. Med Samsung Galaxy Z-serien får du en premium smartphone og en premium oplevelse. Hver gang.

Awards til Samsung Galaxy Z serien

Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Flip3

Hvorfor skal jeg vælge en smartphone med foldbar skærm fra Samsung Galaxy Z-serien?

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO Nordic og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Hvis du vil have det særlige, det ekstra og det eksklusive, skal du vælge en smartphone med foldbar skærm fra Samsung Galaxy Z-serien. Med både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold får du en smartphone med to skærme, hvor den ene kan foldes, og den anden giver dig konstant overblik over, hvad der sker på din smartphone.

Og det er netop denne fleksibilitet, der gør Samsung Galaxy Z-serien så attraktiv. At du kan have det hele med dig altid, uden at det fylder særlig meget. Og når du har brug for det, folder du den ud.

Med din Samsung Galaxy Z Flip eller Samsung Galaxy Z Fold sætter du dig til rette og folder din smartphone ud. Se en serie, nyd et spil eller foretag et videoopkald.

Takket været fleksibiliteten og styrken i foldeleddet kan du indstille din Samsung Galaxy Z-smartphone til at stå, så den filmer eller afspiller i den helt rette vinkel. Den ene del af skærmen danner fundamentet, mens det er den anden del er skærmen, du nyder dit indhold på.

Og det er netop denne fleksibilitet, der gør Samsung Galaxy Z-serien så attraktiv. At du kan have det hele med dig altid, uden at det fylder særlig meget. Og når du har brug for det, folder du det ud.

Med din Samsung Galaxy Z Flip eller Samsung Galaxy Z Fold sætter du dig til rette og folder din smartphone ud. Se en serie, nyd et spil eller foretage et videoopkald. 

Takket været fleksibiliteten og styrken i foldeledet kan du indstille din Samsung Galaxy Z-smartphone til at stå, så den filmer eller afspiller i den helt rette vinkel. Den ene del af skærmen danner fundamentet, mens den anden del er skærmen, du nyder dit indhold på.

Du kan helt selv vælge, hvilken del af din skærm du vil bruge til hvad. Det er maksimal frihed, og det er maksimal fleksibilitet.

Sammenligning af størrelser

Galaxy Z Fold3 5G

Galaxy Z Flip3 5G

Nyd Samsung Galaxy Z - Den er skabt til at blive brugt

Hvis du synes, det virker lidt paradoksalt at folde en smartphone midt på skærmen, kan vi godt tilgive dig. Men du kan roligt gøre det, og du kan roligt bruge din Samsung Galaxy Z-smartphone. Den er nemlig robust, og den er skabt til at blive brugt.

Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold ligger godt i hånden. Lige så flotte som de er, lige så sikkert ligger de i din hånd.

Men hvis uheldet er ude og du taber din Samsung Galaxy Z-smartphone, skal du ikke være nervøs. Samsung Galaxy Z er skabt med markedets stærkeste aluminium samt Gorilla Glass Victus, der sikrer dig, at din Samsung Galaxy Z-smartphone holder til de fleste tab eller slag. Derudover er både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold vandafvisende med en IPx8-certificering.

Skærmbeskyttelse til Galaxy Z Fold & Flip

Er du Telia-kunde eller ved at blive kunde, kan du købe tilbehør på afbetaling. Rente- og gebyrfrit.

Samsung Galaxy Z Flip3

I 2021 kom det nyeste skud på stammen i Samsung Galaxy Z Flip-serien. Med Samsung Galaxy Z Flip3 kan du det hele. Og du kan have det hele med dig, mens det kun fylder det halve. Når Samsung Galaxy Z Flip er foldet sammen, kan du nemt have den med i din lomme eller i en lille taske. Og når du skal bruge den, folder du den ud, og så har du en smartphone, der er på omtrent samme størrelse som de fleste andre.

Du kan bruge din Samsung Galaxy Z Flip, uanset om den er klappet sammen eller foldet ud. Der er nemlig en mindre skærm på ydersiden. Her kan du følge med i alt det, der sker, og du kan sågar besvare opkald uden at klappe din telefon op. Indvendig bliver du mødt af en flot 120 Hz-skærm på 6,7”, hvor du kan opleve det hele og mere til. Og du behøver slet ikke at holde din Samsung Galaxy Z Flip, mens du nyder den.

Takket være Flex Mode kan du folde din Samsung Galaxy Z Flip i præcis den vinkel, du ønsker. På den måde kan den stå selv. Herfra kan du lade dig underholde, foretage videoopkald eller skyde selfies.

Foran sidder et 10 MP kamera, der skyder selfies i verdensklasse. Og bagpå sidder et stærkt kamera, der skyder både video og billeder i studiekvalitet. Samsung Galaxy Z Flip3 er selvfølgelig 5G-ready.

Samsung Galaxy Z Fold3

Hvis du ønsker det bedste fra en smartphone og en tablet, skal du vælge en Samsung Galaxy Z Fold. I 2021 kom den nyeste model i serien – nemlig Samsung Galaxy Z Fold3. Her får du en smartphone i topklasse og en dobbeltskærm, når du har brug for det. Med en dobbelt 120 Hz-skærm kan du åbne for en verden af underholdning eller mulighed for maksimal produktivitet.

Multitask med Split View, hvor du enten har to apps åbent på samme tid eller udnytter én og samme app på en helt ny måde. Når du bruger din Samsung Galaxy Z Fold3 sådan, minder den mere om en stilren og kraftfuld bærbar computer end en smartphone.

Med hele 7,6” får du masser af plads at boltre dig på, og du kan samtidig bruge S Pen til at notere, tegne og udfolde dig kreativt. S Pen sælges separat.

Med Samsung Galaxy Z Fold får du en stilren maskine, der har kræfter til det hele. Arbejd effektivt, når og hvor du vil. Hav det sjovt med gaming og streaming. Surf på nettet. Hav det godt og brug din Samsung Galaxy Z Fold som du vil.

Med 5G og Snapdragon 888-processoren samt Wi-Fi 6 er der ingen begrænsninger for dig, når du har din Samsung Galaxy Z Fold ved hånden.

Er du på udkig efter en klaptelefon fra et andet mærke end Samsung? Klik her for at se Telias udvalg af klaptelefoner. 

Alt fra Samsung Galaxy

Galaxy S-serien

Galaxy S23-serien

Galaxy S22-serien

Galaxy S21-serien

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S20-serien

Galaxy S10-serien

Galaxy Z-serien

Galaxy A-serien

Galaxy Tab & Book

Samsung rygter

Galaxy Buds

Galaxy Watch

Galaxy Covers