• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung Galaxy Z Flip3 & Galaxy Z Fold3

Fold din verden ud med Samsung Galaxy Z-serien. Galaxy Z er Samsungs linje af foldbare smartphones, hvor du kan folde hele skærmen og have din Samsung Galaxy Z Flip eller Z Fold med dig i din lomme. Samsung Galaxy Z-serien består af to linjer af eksklusive foldbare smartphones: Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold.

Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO Nordic og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

SAMSUNG GALAXY Z-SERIEN ER TIL DIG, DER VIL HAVE NOGET, DER IKKE ER LIGESOM ALT DET ANDET

En smartphone der kan noget, som ingen andre kan. Samsung Galaxy Z-serien forbinder fortiden og fremtiden, hvor de klassiske klaptelefoner har fået nyt og moderne liv. Her er det bedste fra klapfunktionen kombineret med moderne teknologi.

Med flere skærme og avancerede funktioner får du det hele med Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold. Fælles for både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold er, at du får elegance og et stilrent design i kombination med det praktiske og anvendelige i folde- og klapfunktionerne. Med Samsung Galaxy Z-serien får du en premium smartphone og en premium oplevelse. Hver gang.

Awards til Samsung Galaxy Z serien

Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Flip3

Hvorfor skal jeg vælge en smartphone med foldbar skærm fra Samsung Galaxy Z-serien?

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO Nordic og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Hvis du vil have det særlige, det ekstra og det eksklusive, skal du vælge en smartphone med foldbar skærm fra Samsung Galaxy Z-serien. Med både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold får du en smartphone med to skærme, hvor den ene kan foldes, og den anden giver dig konstant overblik over, hvad der sker på din smartphone.

Og det er netop denne fleksibilitet, der gør Samsung Galaxy Z-serien så attraktiv. At du kan have det hele med dig altid, uden at det fylder særlig meget. Og når du har brug for det, folder du det ud.

Med din Samsung Galaxy Z Flip eller Samsung Galaxy Z Fold sætter du dig til rette og folder din smartphone ud. Se en serie, nyd et spil eller foretage et videoopkald. 

Takket været fleksibiliteten og styrken i foldeledet kan du indstille din Samsung Galaxy Z-smartphone til at stå, så den filmer eller afspiller i den helt rette vinkel. Den ene del af skærmen danner fundamentet, mens den anden del er skærmen, du nyder dit indhold på.

Du kan helt selv vælge, hvilken del af din skærm du vil bruge til hvad. Det er maksimal frihed, og det er maksimal fleksibilitet.

Sammenligning af størrelser

Galaxy Z Fold3 5G

Galaxy Z Flip3 5G

NYD SAMSUNG GALAXY Z - DEN ER SKABT TIL AT BLIVE BRUGT

Hvis du synes, det virker lidt paradoksalt at folde en smartphone midt på skærmen, kan vi godt tilgive dig. Men du kan roligt gøre det, og du kan roligt bruge din Samsung Galaxy Z-smartphone. Den er nemlig robust, og den er skabt til at blive brugt.

Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold ligger godt i hånden. Lige så flotte som de er, lige så sikkert ligger de i din hånd.

Men skulle uheldet være ude, og taber du din Samsung Galaxy Z-smartphone, skal du ikke være nervøs. Samsung Galaxy Z er skabt med markedets stærkeste aluminium samt Gorilla Glass Victus, der sikrer dig, at din Samsung Galaxy Z-smartphone holder til de fleste tab eller slag. Derudover er både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold vandafvisende med en IPx8-certificering.

Samsung Galaxy Z Flip

I 2021 kom det nyeste skud på stammen i Samsung Galaxy Z Flip-serien. Med Samsung Galaxy Z Flip3 kan du det hele. Og du kan have det hele med dig, mens det kun fylder det halve. Når Samsung Galaxy Z Flip er foldet sammen, kan du nemt have den med i din lomme eller i en lille taske. Og når du skal bruge den, folder du den ud, og så har du en smartphone, der er på omtrent samme størrelse som de fleste andre.

Du kan bruge din Samsung Galaxy Z Flip, uanset om den er klappet sammen eller foldet ud. Der er nemlig en mindre skærm på ydersiden. Her kan du følge med i alt det, der sker, og du kan sågar besvare opkald uden at klappe din telefon op. Indvendig bliver du mødt af en flot 120 Hz-skærm på 6,7”, hvor du kan opleve det hele og mere til. Og du behøver slet ikke at holde din Samsung Galaxy Z Flip, mens du nyder den.

Takket være Flex Mode, kan du folde din Samsung Galaxy Z Flip i præcis den vinkel, du ønsker. På den måde kan den stå selv. Herfra kan du lade dig underholde, foretage videoopkald eller skyde selfies.

Foran sidder et 10 MP kamera, der skyder selfies i verdensklasse. Og bagpå sidder et stærkt kamera, der skyder både video og billeder i studiekvalitet. Samsung Galaxy Z Flip3 er selvfølgelig 5G-ready.

Samsung Galaxy Z Fold

Hvis du ønsker det bedste fra en smartphone og en tablet, skal du vælge en Samsung Galaxy Z Fold. I 2021 kom den nyeste model i serien, nemlig Samsung Galaxy Z Fold3. Her får du en smartphone i topklasse og en dobbeltskærm, når du har brug for det. Med en dobbelt 120 Hz-skærm kan du åbne for en verden af underholdning eller mulighed for maksimal produktivitet.

Multitask med Split View, hvor du enten har to apps åbent på samme tid eller udnytter én og samme app på en helt ny måde. Når du bruger din Samsung Galaxy Z Fold3 sådan, minder den mere om en stilren og kraftfuld bærbar computer end en smartphone.

Med hele 7,6” får du masser af plads at boltre dig på, og du kan samtidig bruge S Pen til at notere, tegne og udfolde dig kreativt. S Pen sælges separat.

Med Samsung Galaxy Z Fold får du en stilren maskine, der har kræfter til det hele. Arbejd effektivt når du, og hvor du vil. Hav det sjovt med gaming og streaming. Surf på nettet. Hav det godt og brug din Samsung Galaxy Z Fold som du vil.

Med 5G og Snapdragon 888-processoren samt Wi-Fi 6 er der ingen begrænsninger for dig, når du har din Samsung Galaxy Z Fold ved hånden.

Er du på udkig efter en klaptelefon fra et andet mærke end Samsung? Klik her for at se Telias udvalg af klaptelefoner.