Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Doro telefoner

Det svenske mærke Doro er en af verdens førende producenter af brugervenlige mobiltelefoner og smartphones, der er ældrevenlige og nemme at betjene – specielt målrettet den ældre generation. Med brugervenlige designs og funktioner som stor og tydelig tekst, store taster, genvejstaster til de mest anvendte funktioner, høje og tydelige lyde og ringetoner, god batterilevetid samt tryghedsskabende sikkerhedsfunktioner gør Doros produkter brugen af mobiltelefoner simplere og din hverdag nemmere.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Få nyheder om det sidste nye fra Doro

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Doro.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Vælg en pålidelig og brugervenlig mobiltelefon

Synes du, at det kan være svært at ramme tasterne på mange af de nye smartphones, der er populære på markedet? Eller leder du måske efter en telefon til dine forældre eller bedsteforældre, der har nedsat syn eller ikke er så god til teknologi? Så er en Doro telefon et oplagt valg.

Med Doro kan du altid forvente høj brugervenlighed, store knapper og tydelig tekst, der gør telefonen til et godt valg for mange. De store taster er nemme at ramme, og om du vælger en model med en ekstra stor skærm eller ej, er teksten altid let læselig. Dermed bliver det mindre besværligt at sende og modtage beskeder samt at se, hvem der ringer.

En Doro telefon kan desuden fås i flere modeller. Det betyder, at uanset om du foretrækker en klaptelefon eller en smartphone, kan du finde en model, der passer til dit behov og dine præferencer.

Opdag den praktiske Doro smartphone

Hvis de mange fordele ved en smartphone skal kombineres med de praktiske fordele ved en Doro mobiltelefon, kan du overveje en Doro smartphone. Her er der fortsat fokus på brugervenlighed. Men du får samtidig en mere moderne telefon, der kan lidt mere, end hvad du måske kan forvente af en model, der minder mere om den type telefoner, der kom før smartphones.

Med din nye Doro mobil har det aldrig været nemmere at få det bedste fra begge verdener. Det er med andre ord muligt at være med på moden og den nyeste teknologi uden at blive forvirret og frustreret over små knapper eller forvirrende ekstra funktioner. Desuden kan du forvente en høj og tydelig lyd, der igen er praktisk, hvis du har nedsat hørefunktion eller generelt føler, at det er svært at høre, hvad der bliver sagt over telefonen. 

Køb Doro mobiltelefoner online hos Telia

Hos Telia vil vi gerne sørge for, at hele familien kan holde kontakten. Og derfor kan du finde et bredt udvalg af telefoner, fra de brugervenlige Doro mobiltelefoner til kendte modeller fra mærker såsom Apple, Samsung og Google. På den måde kan du både finde en passende model til de unge, der er helt vilde med ekstra funktioner, samt en model, der passer til dem, der ikke behøver meget mere end mulighed for at ringe, skrive og måske tage billeder. 

Det er dog ikke den eneste grund til at vælge Telia. Vi tilbyder nemlig også familieabonnementer, der samler alle familiemedlemmernes abonnement i én smart løsning. Dermed er det let at sørge for, at hele familien kan holde kontakten – uanset alder, præference for mobil og behov for ekstra tekniske funktioner.