Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Psst! Færdiggør dit køb i dag

Husk at du som Telia kunde kan få ubegrænset adgang i hele 2024 til podcasts fra Podimo for 0 kr./md.  - Vi gi'r.

Tablets

Hos Telia finder du et stort udvalg af de mest populære tablets. Uanset om du er til iPad eller en Android-tablet som f.eks. OnePlus eller en Samsung Galaxy-tablet, kan du være sikker på, at du kan finde den her. Vi har altid lave priser, så du nemt kan finde en billig tablet til dine behov. 

Men en tablet er ikke bare en tablet. Der er forskel på såvel skærmstørrelse som lagerplads og styresystem. I forhold til styresystem er der to muligheder; iOS og Android. Dette er i høj grad et spørgsmål om personlige præferencer, men hvis du i forvejen har en iPhone, vil du nok sætte størst pris på en iPad, mens Android-brugere i højere grad vil hælde mod en tablet med Android.

Læs mere herunder og få hjælp til at vælge din nye tablet i vores udvalg.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPad tilbehør

Billig tablet – Sammenlign de gode tilbud

Gode tablet-tilbud har vi masser af, så husk at holde øje med denne side. En god tablet behøver ikke koste mange penge. Du kan altid finde en god og billig tablet i vores store udvalg. Det vigtigste er dine behov. 

Du kan nemt og hurtigt sammenligne prisen, når du har fundet 2-3 tablet, du synes om. Den står nemlig under hver tablet – både mindstepris og afbetaling. Skal den erstatte din bærbar computer, anbefaler vi, at du vælger en lidt dyrere tablet, der har optimal hardware til dette. 

Flere af topmodellerne fra de store mærker kan efterhånden kaldes for tablet-computere, da de kan mange af de samme ting, som f.eks. en bærbar computer. 

Hvis det er til børnene, kan du ofte nøjes med en mindre model. Overvej gerne en tablet med pen  til de lidt større børn. Så kan børnene tegne løs, uden at du skal være nervøs for tuschstreger. 

F.eks. har både Apple og Samsung flere modeller, hvor du får en pen i æsken.

Oftest stillede spørgsmål

Hvilken tablet er bedst?

Hvilken tablet, der er bedst afhænger af, hvad du skal bruge din tablet til. Nogle bruger deres tablet som fuld erstatning for en PC. Andre bruger deres tablet til at læse nyheder, tjekke sociale medier samt spille. Og andre bruger deres tablet som underholdning til børnene. Hvis du skal bruge en tablet som erstatning for en PC, skal du vælge en med en hurtig processor og stor skærm. Her kan du læse mere om de aktuelle tablets: Samsung Galaxy tablets, Apple iPads, Nokia tablets, Lenovo.

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet?

Der er egentlig ikke nogen forskel, idet en iPad er Apples navn for deres tablet. Samsung kalder deres tablets for Galaxy Tabs. Apples serie af iPads er dog de eneste, der kører med styresystemet iPadOS mens stort set alle andre tablets kører på Googles Android-styresystem.

Android eller iOS – Hvilken tablet skal jeg vælge?

Tablet vs. iPad. Hvad skal du vælge? Som skrevet tidligere er det en smagssag og et spørgsmål om præferencer.

Tablets i dag er generelt af rigtig høj kvalitet, men der er selvfølgelig forskel på mærker mht. funktioner, design og hardware.

Begrebet “tablet” dækker over alle typer og mærker, men ofte snakker vi om Android tablets og iPads. En tablet med Android er den mest almindelige, da Android-styresystemet bruges af mange mærker. iPads bruger styresystemet iOS, der er Apples eget. Danmark er et af de lande i verden, hvor andelen af iOS-devices, såsom en iPad, er højest.

Tommelfingerreglen til en god oplevelse med en ny tablet er, at du vælger samme styresystem, som du har på din mobil. Har du f.eks. en iPhone, vil du allerede være hjemmevant i mange af funktionerne på en iPad. Husk, at du altid er velkommen i din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve de forskellige tablets, inden du beslutter dig.

Kan en tablet erstatte en bærbar computer?

Moderne tablets minder mere og mere om bærbare computere. Rigtig mange mennesker har i forvejen erstattet deres stationære computer med en bærbar. Men kan man også erstatte sin bærbare computer med en tablet? 

Det kan du faktisk godt. Du kan også få tilbehør såsom mus og tastatur til din tablet, der gør, at du får samme oplevelse som med en bærbar. Det er bare meget lettere, da din tablet er nemmere at flytte rundt med. Derfor vil de for de fleste mennesker, der har et moderat computerforbrug, være en god løsning at erstatte sin computer med en tablet.

Flere og flere tablets kan også forbinde med en computer eller skærm, så du får den samme oplevelse på din skærm, som du ville med en computer. Men stadig med større fleksibilitet, da du har en tablet at tage med dig rundt.

Du kan tilmed vælge en tablet med det samme styresystem, du har på din nuværende PC. Dermed er det altså en fuldkommen og fuldgod erstatning for din bærbare computer, hvis du vælger en tablet.

Hvis du bruger din bærbare computer til meget krævende opgaver, kan det dog være, at det ikke er den rette løsning at skifte den ud med en tablet. Gaming og tunge, kreative opgaver er stadig bedre udført på en computer. Du kan eksempelvis se vores udvalg af gaming computere her.

Apples iPad Pro er dog så kraftfuld, at den sagtens kan bruges fuldt ud som erstatning for en PC til alle typer opgaver og gaming.

Hvad skal jeg vælge min tablet ud fra?

Først og fremmest skal du vælge ud fra det styresystem, du ønsker. Som vi har nævnt ovenfor, deler man ofte tablets op i enten Android-tablets eller iPads. Men du kan faktisk også få tablet med Windows fra Microsoft, der minder mere om bærbare computere. 

Men alt afhængigt af hvad du skal bruge din tablet til, er der en række faktorer eller funktioner, du kan vælge ud fra. 

Størrelsen er nok det første, du skal overveje. Jo større skærm du vælger, desto mere kan du se og arbejde med på din tablet. Men det går også ud over fleksibiliteten og det praktiske. Hvis du gerne vil bruge din tablet på farten, er det ikke den største skærm, du skal bruge. Hvis du omvendt vil bruge din tablet som en arbejdsstation, så skal du vælge en god og stor skærm. 

Du skal også overveje, hvor meget plads der skal være på din tablet. Hukommelse er vigtigt, hvis du har mange film, videoer og andre medier liggende på din tablet. Men hvis du streamer og udelukkende arbejder i skyen - altså med online lagring - så er det ikke så vigtigt.

Tommelfingerreglen til en god oplevelse med en ny tablet er, at du vælger samme styresystem, som du har på din mobil. Har du f.eks. en iPhone, vil du allerede være hjemmevant i mange af funktionerne på en iPad. Husk, at du altid er velkommen i din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve de forskellige tablets, inden du beslutter dig.

Få god tablet til ældre mennesker her

Vi har modeller til alle mennesker, unge og ældre. En god tablet til ældre mennesker, der aldrig har haft en før, er typisk en iPad. Den er nem at bruge, og du kan ikke ændre på vitale indstillinger. Med en iPad kan du FaceTime med andre, der har en iPad eller iPhone, uden at det koster en krone. Det er nemlig videoopkald over wi-fi.

Du kan også sagtens investere i en god og billig tablet fra f.eks. Samsung eller Lenovo, som vi har her på siden. Dem kan du snildt bruge til f.eks. at tjekke netbank, surfe på nettet og se film. De er også gode, når der skal videosamtales med børnebørnene.

Er du på udkig efter en tablet, der kun har WiFi?

Hvis du udelukkende er på udkig efter en tablet, der kun har WiFi og dermed ikke kan tilgå mobilnetværket, kan du se vores udvalg her og læse mere om forskellen på en tablet med SIM-kort og en Wifi tablet.

Køb tablet på afbetaling og med abonnement

Når du har valgt den bedste tablet til dine behov, skal du vælge abonnement. På produktsiden kan du se prisen for din tablet med forskellige abonnementer. Se alle vores abonnementer til tablets her.

Husk, at du altid får fri fragt og 30 dages returret, når du køber din tablet hos Telia. Så er der ingen problemer, hvis du skulle ombestemme dig.