• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

FIND DIN NYE TABLET HOS TELIA

Hos Telia finder du et stort udvalg af de mest populære tablets. Uanset om du er til iPad eller en Android-tablet som f.eks. Huawei Mediapad, Lenovo eller en Samsung Galaxy-tablet, kan du være sikker på, at du kan finde den her. Vi har altid lave priser, så du nemt kan finde en billig tablet til dine behov. En tablet er ikke bare en tablet. Der er forskel på såvel skærmstørrelse som lagerplads og styresystem. I forhold til styresystem er der to muligheder; IOS og Android. Dette er i høj grad et spørgsmål om personlige præferencer, men hvis du i forvejen har en iPhone, vil du nok sætte størst pris på en iPad, mens Android-brugere i højere grad vil hælde mod en tablet med Android.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Billig tablet – Sammenlign de gode tilbud

Gode tablet-tilbud har vi masser af, så husk at holde øje med denne side. En god tablet behøver ikke koste mange penge. Du kan altid finde en god og billig tablet i vores store udvalg. Det vigtigste er dine behov. Du kan nemt og hurtigt sammenligne prisen, når du har fundet 2-3, du synes om. Den står nemlig under hver tablet – både mindstepris og afbetaling. Skal den erstatte din computer, anbefaler vi, at du vælger en lidt dyrere tablet, der har optimal hardware til dette. Flere af topmodellerne fra de store mærker kan efterhånden kaldes for tablet-computere, da de kan mange af de samme ting, som f.eks. en bærbar computer. Hvis det er til børnene, kan du ofte nøjes med en mindre model. Overvej en tablet med pen. Så kan børnene tegne løs, uden at du skal være nervøs for tuschstreger. F.eks. har både Apple og Samsung flere modeller, hvor du får en pen i æsken.

Android eller iOS – Hvilken tablet skal jeg vælge?

Tablet vs. iPad. Hvad skal du vælge? Som skrevet tidligere er det en smagssag og et spørgsmål om præferencer. Tablets i dag er generelt af rigtig høj kvalitet, men der er selvfølgelig forskel på mærker mht. funktioner, design og hardware. Tablet dækker over alle typer og mærker, men ofte snakkes der om (Android-)tablets og iPads. En tablet med Android er de mest almindelige, da Android-styresystemet bruges af mange mærker. iPads bruger styresystemet iOS, der er Apples eget. Danmark er et af de lande i verden, hvor andelen af iOS-devices, såsom en iPad, er højest. 

Tommelfingerreglen til en god oplevelse med en ny tablet er, at du vælger samme styresystem, som du har på din mobil. Har du f.eks. en iPhone, vil du allerede være hjemmevant i mange af funktionerne på en iPad. Husk, at du altid er velkommen i din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve de forskellige tablets, inden du beslutter dig.

Få god tablet til ældre mennesker her

Vi har modeller til alle mennesker, unge og ældre. En god tablet til ældre mennesker, der aldrig har haft en før, er typisk en iPad. Den er nem at bruge, og du kan ikke ændre på vitale indstillinger. Med en iPad kan du FaceTime med andre, der har en iPad eller iPhone, uden at det koster en krone. Det er nemlig videoopkald over wi-fi.

Du kan også sagtens investere i en god og billig tablet fra f.eks. Samsung eller Lenovo, som vi har her på siden. Dem kan du snildt bruge til f.eks. at tjekke netbank, surfe på nettet og se film. De er også gode, når der skal videosamtales med børnebørnene.

Køb tablet på afbetaling og med abonnement

Når du har valgt den bedste tablet til dine behov, har du flere muligheder. Hvis du gerne vil købe via rentefri afbetaling, kan du selv vælge, om du vil betale over 12, 24 eller 36 måneder. Klik på tabletten, og vælg betaling af tablet. Så kan du se prisen pr. måned for de forskellige muligheder. Hvis du gerne vil betale det fulde beløb med det samme, kan du selvfølgelig også det. På produktsiden kan du se prisen for din tablet med abonnement samt uden. Så vælger du selv, om du vil have din tablet med eller uden abonnement.

Husk, at du altid får fri fragt og 14 dages returret, når du køber din tablet hos Telia. Så er der ingen problemer, hvis du skulle ombestemme dig.