Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
STREAM BIG!

Vi er vilde med streaming

Deler du og familien vores begejstring for underholdning? Så er Telia your perfect match! Vi har mobilabonnementer med op til 12 mdr. valgfri streaming på husets regning. Og du kan få alle de andre populære streamingtjenester til særpris – bare fordi du er Telia-kunde.

Frit valg – ingen dyre pakkeløsninger !

HBO Max

79 kr./md.

En helt ny streamingoplevelse, hvor Warner Bros., HBO, Max Originals, DC og Cartoon Network for første gang er samlet på ét sted. Eller sagt på en anden måde: usandsynlig meget underholdning til hele familien.

Spotify Premium

Fra 99 79 kr./md.

Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre og utallige podcasts med Spotify Premium – uden afbrydelser og reklamer. Download albums, playlister eller din favoritsang og lyt til det hele offline, uanset hvor du er.

Få Netflix med i dit mobilabonnement

Få Netflix med i dit mobilabonnement

114 kr./md.

Hos Telia tilbyder vi attraktive abonnementer med Netflix inkluderet - Vælg mellem Smart Netflix og One Netflix.
Du kan også altid tilføje Netflix til dit abonnement.

TV 2 Play - uden reklamer

Fra 79 69 kr./md.

Med TV 2 PLAY får du det bedste indhold fra alle TV 2s syv kanaler - når du vil, hvor du vil og uden reklamer. Bliv opdateret på dagens nyheder, følg med i din favorit-sportsgren eller grin til knivskarp comedy.

Telia TV

Fra 249 kr./md.

Med Telia TV kan du sammensæte din egen tv-pakke, og få nem adgang til alle dine favoritkanaler, streamingtjenester, film og tv-serier på alle jeres enheder.

Discovery+ Underholdning

Fra 79 69 kr./md.

Vil du have masser af underholdning, dokumentarer, store sportsbegivenheder og mulighed for live-streaming af op til 11 tv-kanaler? Hos discovery+ kan du få det hele til en rigtig god pris - fordi du er Telia-kunde.

6 eller 12 mdr. valgfri streaming?

Alle i familien skal have den bedste streaming. Nu kan du købe et mobilabonnement og vælge én af de største og bedste streamingtjenester på husets regning i hele 6 eller 12 måneder!

Valgfri streamingtjeneste i 12 mdr.
ONE

Familiens foretrukne

Nyhed! Valgfri streamingtjeneste i 12 mdr.

Få fri tale, fri data (heraf 27 GB i EU) og 5G på Nordens bedste netværk. Saml familien og spar! Tilføj ekstra personer for 0 kr. første måned.

249 kr./md.
Mindstepris 357,75 kr.
Valgfri streamingtjeneste i 6 mdr.
Smart40

Så skal der streames!

Nyhed! Valgfri streamingtjeneste i 6 mdr.

Få fri tale, 40 GB (heraf 18 GB i EU) og 5G på Nordens bedste netværk.

169 kr./md.
Mindstepris 267,75 kr.

Tilbuddet gælder ved flytning af mobilnummer og kan ikke kombineres med rabat på køb af ny mobil.

Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 40 40 80, eller kig forbi en af vores butikker.

Endnu flere fordele hos Telia

Skal du have flere fordele?

Hos Telia får du ikke kun særpirs på de bedste streamingtjenester, men som kunde hos os får du også en fordelagtig pris, på vores andre udvalgte services.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få tilbuddet, hvis jeg allerede er Telia-kunde?

Dette streamingtilbud er for nye kunder, og for at få det skal du derfor flytte dit mobilnummer fra et andet mobilselskab til Telia. Er du allerede Telia-kunde, kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet med dit Telia-mobilnummer. Er der andre mobilnumre i din husstand, kan du naturligvis flytte et af disse til Telia og gøre brug af tilbuddet.

Gælder streaming-tilbuddet kun ved flytning af nummer?

Ja, for at kunne bruge streamingtilbuddet kræver det, at man flytter et mobilnummer til Telia fra et andet mobilselskab.

Hvor mange services kan jeg vælge?

Du kan tilkøbe alle de streamingtjenester og services, du vil – og du får dem alle til særpris, fordi du er Telia-kunde.

Derudover kan du som ny SMART40-kunde få en valgfri streamingtjeneste i 6 mdr. på husets regning. Mens du som ny ONE-kunde kan få en valgfri streamingtjeneste i 12 mdr. på husets regning.

Vis flere
Hvor mange abonnementer kan jeg tilkøbe?

Du kan tilføje hele 5 ekstra personer til familieabonnementerne ONE og ONE NETFLIX. Abonnementerne koster 0 kr. pr. ekstra person første måned – herefter kun 129 kr./md. pr. ekstra person.

Jeg har allerede Netflix, men vil hellere have Netflix via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan tage din nuværende Netflix-konto med dig, og du fortsætter bare med at bruge det login, du plejer. Når du har aktiveret dit Netflix-mobilabonnement hos Telia, sker betalingen automatisk via os.

Det er nemt – og sådan kan du spare penge på en streamingtjeneste, du allerede betaler for.

Jeg har allerede TV 2 PLAY, men vil hellere have TV 2 PLAY via Telia. Hvad gør jeg?

Har du TV 2 PLAY Basis uden reklamer, behøver du ikke at opsige aftalen, hvis du opretter dig med samme mailadresse, som er tilknyttet din TV 2 PLAY-konto. Din nye Basis aftale vil blot erstatte din gamle. Har du derimod TV 2 PLAY Basis med reklamer, TV 2 PLAY Favorit eller Favorit + Sport, skal du huske at opsige din aftale.

Gennemfør nu dit køb af TV 2 PLAY Basis hos os og log ind på Mit Telia – så får du overskuelig step-by-step info om ovenstående.

Er det muligt at beholde telefonnummeret uden dit eget CPR-nummer?

Desværre er dette ikke en mulighed, da vi har brug for et CPR-nummer for at overdrage telefonnummeret.

Jeg har allerede HBO Max, men vil hellere have HBO Max via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens overføre din nuværende HBO Max konto til en via Telia. Når du aktiverer HBO Max under Services på Mit Telia, følger du blot guiden, hvor du skal vælge at du allerede har en konto hos HBO, som du ønsker aktiveret. Du opsiger dit nuværende abonnementet hos HBO Max via linket i guiden og når opsigelsen er gået igennem efter 30 dage, skal du tilbage på Mit Telia og bekræfte aktiveringen af HBO Max. Du nuværende indhold vil blive gemt og kan efterfælgend findes i din HBO Max konto via Telia.

Jeg har allerede Discovery+, men vil hellere have Discovery+ via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens få Discorvery+ hos Telia selvom du allerede har det privat. Du tilvælger Discorvery+ under Services på Mit Telia og følger guiden. Har du allerede Discovery+, vælger du bare at bruge dit nuværende login i stedet for at oprette en konto. Dit gemte indhold vil være at finde i din Discorvery+ hos Telia.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Spar mange penge med streamingtjenester inkluderet i dit mobilabonnement

Spar mange penge med streamingtjenester inkluderet i dit mobilabonnement

Hvis du gerne vil have masser af streamingmuligheder, men du også gerne vil have det til en skarp pris, så giver det rigtig god mening at vælge et mobilabonnement med streaming inkluderet. Her får du nemlig rabat på nogle af de mest populære streamingtjenester, når du vælger et mobilabonnement fra Telia.

I oversigten herover kan du se, hvor meget du kan spare ved at vælge den pågældende streamingtjeneste hos Telia. Hvis du gerne vil have mange streamingtjenester, kan det altså hurtigt være en stor besparelse, du får med dig.

Nyd masser af serier, film og meget mere derhjemme og på farten

Nyd masser af serier, film og meget mere derhjemme og på farten

Hos Telia finder du et bredt udvalg af streamingtjenester, så du kan dykke ned i omfattende kataloger af film, serier og meget mere. Udover serier og film har vi også læsestof og diverse kreative apps og programmer.

Der er ikke dén genre, I ikke kan se med udvalget af streaming fra mobilabonnementer fra Telia. Her er noget til de voksne, til teenagerne, til børnene og til hele familien. Det er bare at læne jer tilbage og finde lige præcis det indhold, I gerne vil se.

I kan selvfølgelig se det på farten og derhjemme. Det bestemmer I selv. Lyt til musik, hør podcast eller se en god serie, når I er væk hjemmefra. Der er mange muligheder, og jeres mobilabonnement sætter ingen begrænsninger.

Stream løs med 5G fra Telia

Når du vælger et mobilabonnement med streaming fra Telia, så får du altid 5G med. Det vil sige, at det er lige meget, om du er hjemme ved din WiFi eller på farten: Du kan streame i den højeste kvalitet uden forstyrrelser.

Du får altså optimal fleksibilitet med alle mobilabonnementer fra Telia, som du vælger at kombinere med streamingtjenester. Du kan høre musik og podcasts, når du er ude at gå eller løbe. Du kan se film og serier, når du pendler eller slapper af langt væk hjemmefra. Du kan så meget, og du har masser af muligheder.

Selv når du bevæger dig udenfor Danmarks grænser, så kan du også nyde de høje hastigheder og bruge data. Der kan være tale om lavere mængder data i udlandet, men du kan sagtens bruge dit mobilabonnement i udlandet, når du vælger Telia.

Vælg et mobilabonnement til hele familien og spar endnu mere

Hvis du leder efter de billigste mobilabonnementer til hele familien med forskellige streamingtjenester inkluderet, så er vores Telia ONEMORE-abonnement det rette valg. Her kan du tilføje personer fra din husstand eller din familie til dit abonnement, og så får de adgang til alle de mange fordele, som du selv har.

Med ONEMORE får I adgang til alle de streamingtjenester, vi tilbyder gennem Telia. Og når I deler udgiften i jeres familie, bliver det meget billigere.

Faktisk bliver det billigere og billigere per person, jo flere personer I er. Derfor giver det mening for langt de fleste familier at kombinere deres streaming med et familieabonnement fra Telia.

  1. Streaming