Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
STREAM BIG!

God streaming gør noget ved os

Deler du og familien vores begejstring for underholdning? Så er Telia dit perfekte match! Lige nu får du en valgfri streamingtjeneste i hele 6 mdr. – som vi gi’r! – når du køber et mobilabonnement til kun 149 kr./md.
Vi har også mobilabonnementer med hele 12 mdr. valgfri streaming på husets regning. Ligesom du altid kan vælge frit mellem de bedste streamingtjenester til rigtig gode priser.
Bare fordi du er Telia-kunde.

Frit valg – ingen dyre pakkeløsninger !

Få Netflix med i dit mobilabonnement

Få Netflix med i dit mobilabonnement

114 kr./md.

Hos Telia tilbyder vi attraktive abonnementer med Netflix inkluderet - Vælg mellem Smart Netflix og One Netflix.
Du kan også altid tilføje Netflix til dit abonnement.

HBO Max

89 79 kr./md.

En helt ny streamingoplevelse, hvor Warner Bros., HBO, Max Originals, DC og Cartoon Network for første gang er samlet på ét sted. Eller sagt på en anden måde: usandsynlig meget underholdning til hele familien.

TV 2 Play - uden reklamer

Fra 99 69 kr./md.

Med TV 2 Play får du det bedste indhold fra alle TV 2s syv kanaler - når du vil, hvor du vil og uden reklamer. Bliv opdateret på dagens nyheder, følg med i din favorit-sportsgren eller grin til knivskarp comedy.

Spotify Premium

Fra 109 89 kr./md.

Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre og utallige podcasts med Spotify Premium – uden afbrydelser og reklamer. Download albums, playlister eller din favoritsang og lyt til det hele offline, uanset hvor du er.

Viaplay

Viaplay

Fra 129 109 kr./md.

Er I til forrygende underholdning, nervepirrende spænding, inspirerende sportsdokumentarer og rapkæftet reality?

Så bliver I vilde med Viaplay Film & Serier.

Discovery+ Underholdning

Fra 79 59 kr./md.

Vil du have masser af underholdning, dokumentarer, store sportsbegivenheder og mulighed for live-streaming af op til 11 tv-kanaler? Hos discovery+ kan du få det hele til en rigtig god pris - fordi du er Telia-kunde.

C More – t.o.m. 23/12-2023

Fra 99 0 kr./md. Vi gi’r!

Nyhed! Nu får hele familien ubegrænset adgang til C More resten af 2023. Er I vilde med film og serier? Så er her endnu en god grund til at vælge Telia. Alle, der har et af vores abonnementer, får nemlig ubegrænset adgang til C More – Vi der gi’r!

Telia TV

Fra 299 kr./md.

Med Telia TV kan du sammensæte din egen tv-pakke, og få nem adgang til alle dine favoritkanaler, streamingtjenester, film og tv-serier på alle jeres enheder.

 

6 eller 12 mdr. valgfri streaming?

Alle i familien skal have den bedste streaming. Nu kan du købe et mobilabonnement og vælge én af de største og bedste streamingtjenester på husets regning i hele 6 eller 12 måneder!

Valgfri streamingtjeneste i 12 mdr.
ONE

Familiens foretrukne

Nyhed! Valgfri streamingtjeneste i 12 mdr.

Få fri tale, fri data (heraf 30 GB i EU) og 5G på et netværk i verdensklasse. Saml familien og spar! Tilføj ekstra personer for 0 kr. første måned.

269 kr./md.
Mindstepris 383 kr.
Valgfri streamingtjeneste i 6 mdr.
Smart60

Så skal der streames!

Nyhed! Valgfri streamingtjeneste i 6 mdr.

Få fri tale, 60 GB (heraf 23 GB i EU) og 5G på et netværk i verdensklasse.

189 kr./md.
Mindstepris 303 kr.
Valgfri streamingtjeneste i 6 mdr.
Smart20

Stream on!

Nyhed! Valgfri streamingtjeneste i 6 mdr.

Få fri tale, 20 GB (heraf 18 GB i EU) og 5G på et netværk i verdensklasse.

149 kr./md.
Mindstepris 263 kr.

Tilbuddet gælder ved flytning af mobilnummer og kan ikke kombineres med rabat på køb af ny mobil.

Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 40 40 80, eller kig forbi en af vores butikker.

Endnu flere fordele hos Telia

Skal du have flere fordele?

Hos Telia får du ikke kun særpirs på de bedste streamingtjenester, men som kunde hos os får du også en fordelagtig pris, på vores andre udvalgte services.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge streaming via Telia?

Vi gi’r dig streaming til særpris og har alle de store streming tjenenster til fordelagtige priser. Derudover har vi vi gode tilbud på flere streamingtjenester, blandt andet 6 eller 12 mdr. valgfri streaming hvis du køber et af vores udvalgte mobilabonnementer.

Hvad koster streaming via Telia?

Hos os får du streaming til særpris. Vi har alle de store streamingtjenster til en fordelagtig pris. Du kan se prisen for den enkelte streamingtjenester og hvad du kan spare i oversigten ovenfor.
Derudover har vi vi gode tilbud på flere streamingtjenester, blandt 6 eller 12 mdr. valgfri streaming hvis du køber et af vores udvalgte mobilabonnementer.

Hvordan får jeg streaming via Telia?

Du kan tilvælge de enkelte streamingtjenster når du køber et abonnement. Køber du et Smart20, Smart60 eller ONE abonnement får du op til 12 mdr. valgfri streaming.

Er du allerede kunde kan du finde og tilvælge under Streaming i Mit Telia.

Vis flere
Jeg har allerede streaming hos streaming tjenesten, men vil hellere have via Telia?

Bare rolig. Du kan sagtens få streamingtjenesten hos Telia selvom du allerede har det privat. Du tilvælger streamingtjenesten under Services/streaming på Mit Telia og følger guiden. Har du allerede tjenesten, vælger du bare at bruge dit nuværende login i stedet for at oprette en konto. Dit nuværende indhold vil blive gemt og kan efterfælgend findes i din konto hos tjenesten via Telia.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Spar mange penge med streamingtjenester inkluderet i dit mobilabonnement

Spar mange penge med streamingtjenester inkluderet i dit mobilabonnement

Hvis du gerne vil have masser af streamingmuligheder, men du også gerne vil have det til en skarp pris, så giver det rigtig god mening at vælge et mobilabonnement med streaming inkluderet. Her får du nemlig rabat på nogle af de mest populære streamingtjenester, når du vælger et mobilabonnement fra Telia.

I oversigten herover kan du se, hvor meget du kan spare ved at vælge den pågældende streamingtjeneste hos Telia. Hvis du gerne vil have mange streamingtjenester, kan det altså hurtigt være en stor besparelse, du får med dig.

Nyd masser af serier, film og meget mere derhjemme og på farten

Nyd masser af serier, film og meget mere derhjemme og på farten

Hos Telia finder du et bredt udvalg af streamingtjenester, så du kan dykke ned i omfattende kataloger af film, serier og meget mere. Udover serier og film har vi også læsestof og diverse kreative apps og programmer.

Der er ikke dén genre, I ikke kan se med udvalget af streaming fra mobilabonnementer fra Telia. Her er noget til de voksne, til teenagerne, til børnene og til hele familien. Det er bare at læne jer tilbage og finde lige præcis det indhold, I gerne vil se.

I kan selvfølgelig se det på farten og derhjemme. Det bestemmer I selv. Lyt til musik, hør podcast eller se en god serie, når I er væk hjemmefra. Der er mange muligheder, og jeres mobilabonnement sætter ingen begrænsninger.

Stream løs med 5G fra Telia

Når du vælger et mobilabonnement med streaming fra Telia, så får du altid 5G med. Det vil sige, at det er lige meget, om du er hjemme ved din WiFi eller på farten: Du kan streame i den højeste kvalitet uden forstyrrelser.

Du får altså optimal fleksibilitet med alle mobilabonnementer fra Telia, som du vælger at kombinere med streamingtjenester. Du kan høre musik og podcasts, når du er ude at gå eller løbe. Du kan se film og serier, når du pendler eller slapper af langt væk hjemmefra. Du kan så meget, og du har masser af muligheder.

Selv når du bevæger dig udenfor Danmarks grænser, så kan du også nyde de høje hastigheder og bruge data. Der kan være tale om lavere mængder data i udlandet, men du kan sagtens bruge dit mobilabonnement i udlandet, når du vælger Telia.

Vælg et mobilabonnement til hele familien og spar endnu mere

Hvis du leder efter de billigste mobilabonnementer til hele familien med forskellige streamingtjenester inkluderet, så er vores Telia ONEMORE-abonnement det rette valg. Her kan du tilføje personer fra din husstand eller din familie til dit abonnement, og så får de adgang til alle de mange fordele, som du selv har.

Med ONEMORE får I adgang til alle de streamingtjenester, vi tilbyder gennem Telia. Og når I deler udgiften i jeres familie, bliver det meget billigere.

Faktisk bliver det billigere og billigere per person, jo flere personer I er. Derfor giver det mening for langt de fleste familier at kombinere deres streaming med et familieabonnement fra Telia.

  1. Streaming