Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Google Pixel

Google kan også producere smartphones i verdensklasse, og det har de nu vist gentagne gange med deres Google Pixel-serie.

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Google 

Pixel 8-serien

Google tilbehør

Byt til nyt

Aflevér din gamle mobil – og få rabat på din nye.

Skriv produktnavnet på din enhed og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i en Telia-butik.

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

2024: Google Pixel 8a

Google har netop introduceret Pixel 8a - som en del den populære Pixel 8-serie.

Pixel 8a er udviklet af Google og har den samme chip som Pixel 8 Pro nemlig Google Tensor G3, som gør Pixel 8a hurtig og effektiv. Den har også Googles AI indbygget, med smartere måder at hjælpe dig på hele dagen, hvad enten om du skal lave en søgning eller forbedre dine billeder, så kan Googles AI hjælpe dig hurtigt og nemt.

Fx kan du bare tegne en cirkel med fingeren rundt om et billede, en tekst eller en video direkte på din Pixel 8a, så finder Googles AI det hurtigt. Eller forbedre slørede billeder, rediger videoer og lære nye ting. 

Derudover kommer Google Pixel 8a med de bedste sikkerhedsfunktioner, som  beskytter dig og dine data. Og selv kommer Pixel 8a i et robust, men flot og elegant design. 

2023: Den nye Pixel 8-serie lander på markedet

Pixel 8 giver dig et imponerende kamera, solid sikkerhed og en batterilevetid, der holder hele dagen igennem. Med Google-AI kan du forbedre din arbejdseffektivitet og få lavet endnu mere. Du kan forbedre dine billeder, redigere filmklip og styre din telefon med stemmekommandoer. Desuden kommer Pixel 8 med personlige sikkerhedsfunktioner, der giver dig ekstra sikkerhed.

Pixel 8 Pro er elegant, sofistikeret, kraftfuld og sikker. Det tredobbelte kamera-system har en 5x telefoto-linse, forbedret autofokus og evnen til at tage billeder i høj opløsning med professionelle indstillinger. Batteriet varer hele dagen og kan oplades hurtigere end nogensinde før.

Med Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhedschippen får du adgang til flere sikkerhedslag, der beskytter dine personlige data. Takket være den indbyggede VPN fra Google One, arbejder modellerne proaktivt for at beskytte din online aktivitet, uanset hvilke apps eller webbrowsere du benytter.

Både Pixel 8 og 8 Pro holder dig informeret om potentielle trusler i dit nærområde som oversvømmelser og brande. Telefonen er altid et skridt foran og sender dig forebyggende varsler for at sikre din sikkerhed. Desuden kan begge modeller registerere, hvis du har været involveret i en alvorlig bilulykke og kan automatisk kontakte nødhjælpstjenesterne for dig.

Få nyheder om det sidste nye fra Google Pixel

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Google.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Maj 2023 - Google Pixel 7A

Google Pixel 7A er den prisvenlige model i Pixel 7 serien og har ligesom Google Pixel 7 og 7 Pro en Tensor G2 chip, som er udviklet af Google selv. Med den kraftige og hurtige Tensor G2 chip er Pixel 7A i stand til at anvende kunstig intelligens til at forbedre lydoplevelsen når du snakker i telefonen og til en mere intelligent strømstyring af apps og batteriet.

Google Pixel 7A er også udstyret med avanceret billedbehandlingsteknologi og et dobbelt bagkamera-system, som giver fantastiske billeder i selv svagt lys.

Det er også bemærkelsesværdigt, at batteriet i Google Pixel 7A kan vare op til 72 timer på en enkelt opladning takket være funktioner som Adaptive Battery og Extreme Battery Saver, som bruger kunstig intelligens til at forudsige, hvilke apps, der bruger mest strøm. 

Google Pixel 7A har også Live Translate-funktionen, der muliggør kommunikation på 48 forskellige sprog ved at oversætte samtalen i realtid. Læs mere om Pixel 7A her.

Anmeldelse af Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro

Se med her, hvor chefredaktør hos iNPUT Torben Vognsen anmelder Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro efter at have testet dem.

Google Pixel 7 anmeldelse | Test af Google Pixel 7 Pro| Telia Danmark

Google Pixel smartphones fra Google

Google er kendt for mange ting. Deres verdensomspændende søgemaskine, masser af forskelligt tilbehør, deres Android-styresystem samt deres smartphones. Google står nemlig ikke kun bag det kendte styresystem. Google producerer også nogle af de mest avancerede smartphones på markedet i eget navn. Navnet er Google Pixel. 

Siden 2016 har du kunnet købe en Google Pixel-smartphone. Dog har Google Pixel ikke været tilgængelig i Danmark i al den tid. Dette kan også være årsagen til, at du først hører om Google Pixel nu. Men siden oktober 2016, hvor den første Google Pixel og Pixel XL blev præsenteret, har du kunnet få en Google-smartphone i Pixel-serien. 

Du kan også finde masser af tilbehør til din Google Pixel-mobil

Hvis du vil have den fulde oplevelse med Google, så har Google også masser af tilbehør, så du kan få endnu mere ud af eksempelvis din Google Pixel-mobil. I din Google Home-app kan du samle alle dine enheder, der er forbundet via dit WiFi. Det gør, at du kan styre det hele fra din Pixel-telefon, og dermed bliver dit hjem med det samme mere smart. 

Hvis du har et nyt smart TV eller et TV med Google Chromecast, kan du styre dit fjernsyn med din Google Pixel. Hvis du har andre smartenheder fra Google, kan du også styre dem. Alt fra lys, lyd og temperatur kan du kontrollere med par enkelte tryk via din Google Pixel, der taler sammen med det tilbehør, du har fra Google i dit hjem.

Google Pixel kan også tale sammen med tilbehør fra andre producenter. Men ønsker du den fulde Google-oplevelse, kan du med fordel vælge noget fra vores udvalg af Google tilbehør. 

2022: Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro

På trods af at Googles Pixel telefoner er kendt over hele verden og er brugt af mange, så var det først med lanceringen af Google Pixel 7 og 7 Pro, at Google Pixel kunne købes hos en dansk teleoperatør, nemlig her hos Telia og hos datterselskabet Call me.

I 2022 introducerede Google disse modeller, nemlig Pixel 7 og Pixel 7 Pro. De har Google Tensor G2-chip, og det gør modellerne både hurtige og sikre med en effektiv batterilevetid. Og med TitanM2-sikkerhedschippen hjælper Pixel med at holde dine personlige oplysninger sikre.

Både Pixel 7 Pro og Pixel 7 har lignende design, men de adskiller sig på nogle få måder, som ved bagkameraet, den fysiske størrelse og farverne. Pixel 7 Pro har også en let buet skærm i modsætning til Pixel 7s flade skærm, samt en skarpere opløsning, højere opdateringshastighed på 120 Hz, mere RAM og et større batteri.

Kameraet er den mest markante forskel mellem de to modeller. Pixel 7 Pro har en telesensor og nogle ekstra kamerafunktioner, såsom makrofokus og zoom i højere opløsning.

Anmeldelser

Computerworld

“Google Pixel 7 Pro: Google-mobilen indtager Danmark med et brag”

Mobilpriser.dk

“Pixel 7 Pro er mit nye foretrukne kamera”

Mobil.nu

“Et virkelig godt mobilkøb”

MereMobil.dk

“Finally in Denmark! Welcome, Google Pixel” + “Jeg er blæst bagover”

Lyd&Billede

"Lige så hurtig som Pro-versionen, og skærmen er næsten lige så god, bare mindre. Rigtig attraktiv pris."

2022: Google Pixel 6A

I forlængelse af Pixel 6-serien kom den mere prisvenlige Google Pixel 6A, der på mange måder samler alt det bedste fra Pixel 6 og serverer i en mere budgetvenlig pakke. 

Google Pixel 6A minder af åbenlyse årsager meget om Pixel 6 og 6 Pro, men her får du altså det hele i en mere kompakt udgave, der ligger i den lavere ende af prisskalaen. 

Google Pixel 6 A blev lanceret den 28 juli, men det var først fra den 6. oktober, sammen med Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro, at 6A kunne købes hos en dansk teleoperatør.

Se flere billeder og læs mere om Google Pixel 6A her.

Anmeldelse af Google Pixel 6A

Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT har testet Google Pixel 6A og forklarer dig her i detaljer, hvad du kan forvente, hvis du køber en Google Pixel 6A.

2021: Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro blev lanceret og udgivet i oktober 2021 under Pixel Fall Launch-eventet. Pixel 6 og 6 Pro blev som udgangspunkt lanceret i USA, hvor begge mobiler fik ros og gode anmeldelser.

Særligt var forbrugere og eksperter glade for den stærke Tensor-chip, mens den generelle ydeevne, kameraet og designet fik ros. Derudover fik serien også ros for prisniveauet, hvor man fik rigtig meget mobil for pengene med Google Pixel 6 og 6 Pro.

Med Pixel 6 gik Google fra at klynge sig til Snapdragon-processorer fra Qualcomm til at bruge den stærke Tensor-chip.

Mange danske fans af Googles Pixel telefoner, havde håbet og troet på, at Google Pixel 6 og 6 Pro, ville kunne købes hos en dansk teleoperatør, men Pixel fansene, blev endnu engang skuffede, idet Google igen sprang det danske marked over.

2020: Google Pixel 5 og 5a

I september 2020 blev det tid til at sende Google Pixel 5 på gaden, hvor den skulle tage over fra Pixel 4. Som noget særligt blev Google Pixel 6 fremstillet i det, som Google kalder et “100% recycled aluminum enclosure”, hvilket altså gør den mere miljøvenlig end forgængeren. 

Pixel 5 får sine kræfter fra den stærke Qualcomm Snapdragon 765G-processor, og så er den udstyret med et stort batteri, der giver strøm nok til hele dagen og mere til. Faktisk kommer Pixel 5 også med teknologien Extremt Battery Saver. Hvis du ikke har gættet det, så er det en funktion, der hjælper Pixel 5 med at spare ekstra meget på strømmen. 

Ligesom med Google Pixel 6a, så følger der også en Pixel 5a i Google Pixel 5-serien. Her har Google taget det vigtigste fra Google Pixel 5 og samlet i en pakke, der passer til alle budgetter. På den måde får du rigtig meget telefon for pengene, og det gør det muligt for endnu flere mennesker at få fingrene i en Google Pixel telefon.

Google Pixel 5 og 5A blev aldrig officielt lanceret i Danmark, hvilket skuffede mange danske Google Pixel fans.

2019 og 2020: Google Pixel 4, 4 XL, 4a og 4a (5G)

Google Pixel 4-serien blev udgivet i to omgange i henholdsvis 2019 og 2020, og i alt blev der - måske meget oplagt - udgivet fire modeller i Google Pixel 4-serien.

Google Pixel 4 og Pixel 4 XL er navnene på flagskibene i serien, og begge modeller kommer med fremragende kameraer og stærke processorer. Netop kameraet og processoren fik meget ros med sig af forbrugere og anmeldere, da Pixel 4 og 4 XL kom på markedet.

Google understøtter også opdateringer til deres Pixel-mobiler i flere år efter lanceringer, og derfor er den Google Pixel 4 og 4 XL, du har i dag på et andet niveau end den, du kunne købe tilbage i 2019.

I kølvandet på succesen med Google Pixel 4 kom der en serie af mere prisvenlige udgaver. Navnet var Google Pixel 4a og en udgave med 5G - Pixel 4a (5G). På daværende tidspunkt var Pixel 4a og 4a (5G) en af de absolut bedste lavprismobiler på markedet.

2018: Google Pixel 3, 3 XL og Pixel 3a og 3a XL i 2019

2018 bød vanen tro på en ny udgivelse i den populære Google Pixel-serie. Endnu engang er der skruet på de rigtige knapper sammenlignet med forgængeren Pixel 2, hvor der er masser af nyt. En Snapdragon 845-processor giver store kræfter til både XL-udgaven og den mindre udgave af Pixel 3.

For første gang bød Google Pixel 3 XL også på den velkendte “notch” i toppen af telefonen, der rummer højtaler og selfiekamera. Og apropos kamera, så var det især på den del, at Pixel 3 høstede store roser. Skærmen - en OLED-skærm - fik også masser af ros. 

Tilbage i 2018 var det endnu ikke blevet tid til 5G. Derfor kom Pixel 3-serien alle med 4G-netværk. Det gjorde sig også gældende for Google Pixel 3a og 3a XL, der kom på den anden side af nytåret i 2019. 

Med Pixel 3a og 3a XL, der har en større skærm, fik forbrugere mulighed for at nyde godt at de vigtigste funktioner fra Pixel 3-serien men til en meget lavere pris. 

2017: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Google Pixel 2-serien er den anden udgave af den første Pixel-telefon fra Google. Ligesom med forgængeren blev der udgivet to udgiver - Pixel 2 og 2 XL - men til forskel fra forgængeren var der her tale om to mobiler med forskellige specifikationer.

Google Pixel 2 XL er ikke bare en forstørret Pixel 2. Selvom lighederne er mange, så havde Google Pixel 2 XL en række forbedringer udover den større skærm, sammenlignet med Google Pixel 2.

Selvom modellerne har et par år på bagen, så imponerer især kamerateknologien stadig den dag i dag. Med op til 4K-video, autofokus og et 12.2 megapixel kamera så kan Google Pixel 2 faktisk stadig være med i dag.

Google Pixel 2 og 2 XL blev også udgivet uden “a-versioner”. Rick Osterloh udtalte om Pixel 2, at der ikke ville blive udgivet en billigere version, da Pixel 2-serien ville forblive premium. En strategi, som Google sidenhen ændrede, så Google Pixel blev tilgængelig for flere personer.

2016: Den første Google Pixel og Google Pixel XL

Google Pixel og Pixel XL kom som efterfølgere til den forgange Google Nexus-serie, der blandt andet inkluderede Google Nexus One. Google udtalte selv, at Nexus havde udtjent sit formål, og derfor gik man nu over til en ny serie af smartphones, nemlig Google Pixel-serien. 

Google Pixel og Pixel XL blev taget godt imod af kunder og anmeldere, og den første serie var således med til at skabe fundamentet for de mange efterfølgende Google Pixel-modeller. 

Der er sket meget siden da, hvor stort set alt på Google Pixel er blevet forbedret mange gange.