Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Google tilbehør

Hos Telia har vi et stort udvalg af tilbehør fra Google og der er mere på vej. Google har udviklet en lang række forskelligt tilbehør, der hjælper med at gøre dit hjem smartere og lettere at bruge. Med tilbehør fra Google kan du få endnu mere ud af dine elektriske apparater.

Ældre apparater kan få nyt liv gennem stemmestyring og kobling til WiFi. Nyere apparater kan du få endnu mere ud af, og med Googles egne produkter kan du tage dit Smart Home til næste niveau. 

Se vores udvalg af Google tilbehør herunder og læs mere.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Stort udvalg af tilbehør fra Google

Billedet viser Google Home logo

Med tilbehør fra Google kan du tilgå Googles service Google Home. Google Home samler dine elektroniske enheder i dit hjem og lader dig tilgå og styre dem via Google Home-appen. Det gælder både nye og ældre apparater. Nogle nye apparater er kompatible med Google Home, uden du behøver at forbinde med Google tilbehør. Andre kræver en fysisk tilkobling.

Har du eksempelvis et ældre TV, så kan du med en Google Chromecast slutte dit TV til WiFi. Via Google Home-appen kan du så streame indhold fra din computer, mobil eller tablet. Helt uden kabler. Og hvis du har en stemmestyret enhed, kan du styre dit TV eller anden tilsluttet enhed med stemmestyring. 

Det samme gælder, hvis du har Smart Home-produkter fra Google. I så fald kan du tænde radioen med din stemme, bede Google om at skrue op for lyset i din stue eller skrue ned for varmen i soveværelset.

Mulighederne er mange og næsten uendelige, når du vælger Google Home-tilbehør.

Google Pixel Buds

Med Google Pixel Buds får du et True-wireless headset i høj kvalitet. Du får krystalklar lyd, opkald i høj kvalitet, og så kan du betjene Pixel Buds med stemmestyring takket være Google Assistant. Du siger bare “Hey Google”, og så beder du Google Assistant om hjælp. 

Google Pixel Buds er meget alsidige, idet de er skabt til at tale i under sværere forhold samt give dig en god og lukket lydoplevelse. De følsomme mikrofoner gør, at din stemme går klart igennem ved modtageren, samt at baggrundsstøj bliver filtreret væk. 

Derudover understøtter Pixel Buds real-time translation. Det vil sige, at du kan få oversat det, som folk siger til dig, på stedet. Det er ikke set før. 

Du kan afspille musik eller foretage opkald i fem timer med Pixel Buds, og lader du dem op i kassen, har du samlet set 24 timers batteritid til dine Pixel Buds. De er lette at slutte til din enhed, når du har installeret den brugervenlige Google Home app. Google Pixel Buds fungerer naturligvis helt perfekt med din Google Pixel telefon.

Google WiFi

Med Google WiFi har du internet i hele dit hjem. En enkelt Google Nest-router kan dække op til 120 kvadratmeter. Ikke alene sørger en Google Nest-router for, at du har hurtigt internet i din bolig, den sørger også for en stabil forbindelse, når du bevæger dig rundt i din bolig. Det gør, at du roligt kan gå fra rum til rum under et møde, uden at dit signal bliver forstyrret. 

Men hvis du ønsker at dække et større område med WiFi, så kan du slutte en Google Nest WiFi-point til din router. 

Gør du det, kan du dække yderligere 90 kvadratmeter af din bolig med WiFi.  Alt i alt kan du altså dække 210 kvadratmeter, hvis du har en Nest-router og en Nest WiFi-point. 

Google TV

Med Google TV kan du samle alle de kanaler og det indhold, som du elsker, et sted. Det bliver lettere at søge indhold frem på tværs af streaming-tjenester, og få anbefalinger på tværs lige så. Alt bliver synkroniseret, og vælger du film og serier på din telefon, kan du også tilgå dem og finde dem nemt på dit Google TV. 

Du kan altid spørge Google om hjælp. Hvordan ser vejret ud, hvad er stillingen i en sportskamp, og kan Google hjælpe med at finde en god actionfilm? Jo mere Google tilbehør du har, desto mere kan du få ud af den samlede oplevelse. 

Google Nest Hub

Med Google Nest Hub kan du kontrollere musikken, det der sker på dit TV og styre dit Smart Home fra en og samme enhed. Google Nest Hub er en skærm og en højtaler, der styrer alt det, du har sluttet til dit Google Home. 

Med Google Nest Hub kan du tilgå alle dine Google-enheder og få præcis det, som du ønsker, ud af dem. Tal til din Nest Hub og giv de instrukser, du gerne vil. Det er på mange måder en tablet, men det er også meget mere end det.

Hvor en Google-højtaler læser op fra din instrukser, så viser din Google Nest Hub dig de resultater, som du søger. “Hey Google, vis mig min kalender.” Og så dukker din kalender frem, og du ved nu, hvad der står på dagens program. 

Chromecast

Chromecast kan levere videoindhold på din skærm i op til 4K HDR-kvalitet. Har du et ældre TV eller en skærm, som ikke har SMART-funktion, kan du med en Chromecast give nyt liv til dit ældre apparat. 

Med en Chromecast kan du dele indhold fra din mobile enhed og op på en større skærm. Moderne TV har ofte Chromecast indbygget, så du kan oprette forbindelse til dem direkte. Men afhængigt af dit behov kan en 4K Chromecast levere video i højere kvalitet. 

Du kan også dele din skærm med præsentationer, afspille musik eller noget tredje, når den er tilsluttet Chromecast, og du er på samme WiFi-netværk, som Google Home er oprettet på. 

Alt fra Google

Google Pixel

Pixel 7

Google opladere og kabler

Google Nest WiFi

Google Chromecast

Google Covers

Google Nest Hub

Google Pixel Buds

Google Mesh