• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

SONY

Køb din nye Sony mobil rentefrit over 36 måneder. Med et ONE abonnement får du fri data og kan tilkøbe services, såsom HBO Nordic og Spotify Premium, til rabatpris.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Sony

Japanske Sony har været med til at producere mobiltelefoner, siden mobilen blev allemandseje i slut 90’erne. Siden da har Sony fulgt med udviklingen på mobilmarkedet, og i dag er Sony blandt de største producenter af smartphones i verden. Særligt er Sony kendt for deres Sony Xperia-serie, der er baseret på Android. Hos Telia har vi et stort udvalg af smartphones fra Sony Xperia. Du finder dem alle herunder.

Sony Xperia er det sikre og innovative valg

Sony Xperia er blandt de bedste og mest innovative smartphones med Android. Sony formår år efter år at komme med nye smarte funktioner og holde deres Sony Xperia-telefoner på et niveau, der hører til i verdenstoppen. Det mest imponerende ved det er, at Sony formår at gøre det, mens de holder prisen nede.

Sony-telefoner er både avancerede og skabt til at blive brugt. Sony Xperia-mobiltelefoner er kendetegnet ved, at de er robust og modstandsdygtige. De står imod både vand, skidt og støv, og så er de udstyret med et batteri i den absolutte top. Derudover er Sony Xperia-mobiltelefoner udstyret med dual-sim, så du let kan veksle mellem at bruge din Sony Xperia som arbejdstelefon og privattelefon.

Sony Xperia-mobiler i 2021

Sony fortsætter med at imponere stort med deres serie af Sony Xperia. Især på kamerafronten får du virkelig meget for pengene, når du vælger en Sony Xperia-smartphone. 

Den nye linje af Sony Xperia-mobiler som Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III giver dig alt det, du har brug for i en moderne smartphone. Og mere til. Her er processorkraft og kamerakraft nok til at være med blandt de bedste smartphones på markedet. Derudover er designet i top, og brugervenligheden det samme.

Der er altså ikke sparet på noget, og med den nye linje slår Sony Xperia for alvor fast, at de vil være med helt fremme, hvor det er sjovest. Skærmkvaliteten er også i top med den nye serie, hvor Sony tydeligvis bruger al den ekspertise, de har fra deres egen serie af fjernsyn og computerskærme. 

Alt dette kombineret med det nye 5G-netværk gør Sony Xperia 1 III og 5 III til den oplagte valg for dig, der vil have en premium Android-telefon.

Sony producerer mere end blot smartphones, og den brede ekspertise og viden bliver brugt til at skabe en fuldkommen smartphone. Derfor har Sony Xperia et stilrent design, et kamera i verdensklasse, højtalere med knivskarp lyd og en skærm, der gengiver alle detaljer krystalklart.

Af de årsager er en Sony Xperia-mobil det sikre valg, da du får alt, du kan forlange af en moderne smartphone, uden at det kan ses på prisen.

Sony Xperia i mange forskellige udgaver

Sony har ligesom så mange andre smartphone-producenter valgt at udgive deres telefoner i både premium og mere prisvenlige udgaver. Hvis du vælger en af flagskibsmodellerne fra Sony Xperia, så du alt det bedste, du kan forvente af moderne top-smartphone.

En Sony Xperia har et af markedets bedste kameraer, en brugerflade alle kan navigere let i og et design og en skærm, der er både funktionel og stilsikker. Netop derfor er Sony Xperia et sikkert valg, fordi du for så meget, uden at du skal betale ekstra for det.

Hvis du vil have det bedste fra Sony, er det en smartphone fra Sony Xperia 1-serien, du skal vælge. Her får du 5G, et af de bedste kameraer på markedet, de nyeste teknologier og lyd i verdensklasse. Derudover kan du koble din Sony Xperia-mobil sammen med din PlayStation og få en endnu bedre gaming oplevelse.

Sony Xperia kommer også i en lettere udgave, hvor du får alle de vigtigste funktioner. Sony Xperia L-serien er Sonys prisvenlige serie af telefoner. Her får du en stor skærm, hvor alt står helt skarpt, og hver en detalje bliver gengivet i høj kvalitet.

I Sony Xperia L-serien er der kælet for detaljerne, uden at prisen stiger. Kameraet er avanceret, og batteriet holder hele dagen. Alt dette gør Sony Xperia L-serien til det oplagte valg for dem, der jagter en moderne smartphone til en rigtig skarp pris.

Sony Ericsson dominerede i 00’erne

Sammen med Nokia var Sony i samarbejde med svenske Ericsson - deraf navnet Sony Ericsson - dominerende på mobilmarkedet. I takt med at mobilmarkedet udviklede sig, blev industrien ændret og spillereglerne det samme. Kunderne ville have smartphones, og det ledte til, at Sony og Ericsson gik hvert til sit i 2021. Målet for Sony var at producere prisvenlige smartphones, der stadig var drevet af innovation og brugervenlighed. Herfra udsprang Sony Xperia.

I dag er Sony en af de største producenter af smartphones, og deres Sony Xperia-telefoner bliver solgt i massevis på verdensplan og i Danmark.

Historien om Sony startede dog helt tilbage i midten 1940’erne i Tokyo. Her producerede Sony primært radioer, og siden da er det kun gået fremad. I dag producerer Sony forskellige former for elektronik, spillekonsoller og står også bare både film og musik.