Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple Watch

Et Apple Watch er ligesom et normalt ur, hvor du kan se, hvad klokken er. Derudover kan du så også bruge mange af de samme features og apps, som du kan på din iPhone - så helt normalt er det ikke. Det var faktisk en stor underdrivelse.

Et Apple Watch er et af de mest avancerede og stilrene smartwatches på markedet. Er du tilhænger af Apples produkter, er et Apple Watch et uundværligt element i din samling. Med et Apple Watch har du altid det fulde overblik over, hvad der sker på din iPhone.

Apple Watch kommer i et væld af forskellige farver og stile. Dermed er der mange forskellige varianter at vælge mellem. Det gør Apple Watch til et sikkert accessory, uanset om du skal ud på en løbetur eller til en fin middag.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Skærmbeskyttelse til Smartwatch

Apple Watch S9

Apple Watch S8

Apple Watch S7

Apple Watch Ultra

Apple Watch SE

Apple tilbehør

Nyhed - Apple Watch Series 9-serien

Apple Watch Series 9-serien er den nyeste tilføjelse til Apples populære smartwatch-linje. Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2 kommer begge med flere imponerende opgraderinger og nye funktioner, der hæver baren for ydeevne og brugeroplevelse med flere længder.

En af de mest bemærkelsesværdige opgraderinger i Apple Watch Series 9-serien er den forbedrede S9 SiP-chip. Desuden har Apple også arbejdet på at forbedre brugerinteraktionen med håndbevægelser, hvilket giver en mere intuitiv og naturlig oplevelse.

En anden spændende nyhed er, at Apple Watch Series 9-serien inkluderer C02-neutrale modeller. Og så er Apple Watch Ultra 2 blevet endnu mere robust og avanceret end hidtil. Oplev alle de nye features og lækre designdetaljer med Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra hos Telia.

Apple Watch Series 9: Propfyldt med power

Den nye specialudviklede S9 SiP er Apples mest kraftfulde smartwatch-chip til dato og byder på en række imponerende forbedringer og nye funktioner. En af de store nyheder er den nye 4-core Neural Engine, der er blevet betydeligt forbedret i forhold til tidligere modeller, hvilket betyder, at den kan udføre komplekse opgaver og beregninger hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

En anden imponerende funktion ved den nye S9 SiP er dens batteritid på 18 timer, hvilket giver brugerne mulighed for at bruge enheden hele dagen uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. 

Derudover har Apple Watch S9 en mere energieffektiv S9 SiP og en avanceret skærmarkitektur, som øger den maksimale lysstyrke på skærmen med op til 2000 nits - det dobbelte af Series 8. Dette gør det endnu nemmere for dig at læse tekst i stærkt sollys.

Apple Watch Ultra 2: Skabt til eventyr

Apple Watch Ultra 2 blevet endnu mere robust
og avanceret end hidtil

Apple Watch Ultra 2 er skabt til at klare selv de mest udfordrende forhold. ret er blevet grundigt afprøvet, både i dybderne og i højderne for at sikre sin pålidelighed. Med et stærkt etui og beskyttende glas er det resistent over for stød og ridser, hvilket giver det en robust karakter. Vandtætheden åbner døren for dybhavsdykning uden bekymringer om skader på uret. Uanset om du drager på bjergbestigningseventyr eller dykker ned i de dybe oceaner, er Apple Watch Ultra 2 din pålidelige følgesvend til de mest eventyrlige rejser.

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022

Torben Vognsen sammenligner Apple Watch Ultra med Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022. 

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2022 og Apple Watch S8 | Telia Danmark

Oplev Apples nyeste Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 bygger videre på Apples succes med Series 7 for at skabe et endnu bedre produkt med flere smarte funktioner. Med mere avanceret sundhedssporing og dybere indsigt i kvinders cyklus, sundhed og søvn er Apple Watch Series 8 din nye sundhedstracker.

Apple Watch Series 8 kan spore din søvn, iltniveauer og hjerteaktivitet. Medicin-appen kan hjælpe dig med at huske at tage din medicin, vitaminer og meget mere. Den nye træningsapp sikrer, at du altid er i stand til at optimere dine træningssessioner.

Apple Watch Series 8 tager dit helbred alvorligt og hjælper dig med at tage din træning, kondition og velvære til et nyt niveau. Den ekstraordinære sensor og app på Apple Watch Series 8 lader dig nemlig måle dit iltniveau i blodet, og den kan også tage automatiske aflæsninger i løbet af dagen. Takket være EKG-appen kan Apple Watch Series 8 generere et EKG, der minder om et enkeltaflednings elektrokardiogram.

Apple Watch Series 8 kan for første gang fortælle, om du har været ude for en alvorlig ulykke. Når den registrerer en ulykke, ringer den automatisk til alarmcentralen med din nøjagtige placering og informerer samtidig dine nødkontakter.

Hvis du som kvinde ønsker at få mere indsigt i din menstruationscyklus, så kan du med Apple Watch 8 lære mere om din cyklus gennem temperaturmålinger håndleddet.

Apple Watch Ultra sætter nye grænser

Bliv introduceret til Apple Watch Ultra - det mest robuste og avancerede Apple Watch, der nogensinde er lavet. Med en holdbar titanium urkasse, præcisions-GPS med dobbelt frekvens, op til 36 timers batteri, friheden ved mobilforbindelse og tre specialiserede urremme til alle slags atleter og eventyrere.

Med dette ur har Apple designet det ideelle sportsur, hvor alle detaljer er i fokus. Apple Watch Ultra er lavet af titanium, og det giver en god balance mellem vægt, robusthed og rustbestandighed. Det er blevet nemmere at bruge den nye Digital Crown og sideknappen - også hvis du har handsker på.

Apple Watch Ultra kommer med en ny knap kaldet Handling, så du kan styre flere forskellige funktioner. Du kan blandt andet styre din træningssession, markere en destination på kompasset eller begynde på et dyk i havet. Du har dermed nem adgang til alle relevante målinger og oversigter.

Med Apple Watch Ultra får du også den mest lysstærke skærm hidtil. Direkte sollys er ikke en hindring for dens Retina-skærm, der også altid er aktiv. Apple Watch Ultra giver dig op til 2000 nits, hvilket er dobbelt så meget som andre Apple Watch-modeller. Om natten kan du også aktivere Nat-tilstand, så urskiven skifter til et klart rødt lys.

Apple Watch SE 2022 - en kombination af de bedste funktioner

Apple Watch SE 2022 tager alle de bedste funktioner fra det nye Apple Watch 8 og kombinerer dem i en kompakt størrelse, der koster mindre, men som kan næsten det samme alligevel. Du får nogle af de nyeste og mest spændende funktioner fra Apple Watch 8, herunder Crash Detection, Fall Detection og Emergency SOS.

Du kan også få et mere præcist indblik i din egen krops helbred og overordnede tilstand med Apple Watch SE 2022. Du er nemlig i stand til at spore din kondition og takket være avancerede sensorer kan du få indsigt i din søvn, så du kan sove bedre. Alt dette er designet til at hjælpe dig med at forbedre dit overordnede helbred.

Med aktivitetscirkler kan du let bevare din energi og motivation. Og med Apple Watch SE 2022 kan du træne på helt nye måder via forbedrede træningsapp. Nu kan du prøve skræddersyet træninger, og du kan få avancerede målinger af din fysiske aktivitet som Pulszoner, Skridtlængde, Kontakttid med jorden og Vertikal udsving.

Apple Watch SE 2022 er også i stand til at registrere, om du er ude for en alvorlig ulykke. Hvis uret registrerer en ulykke, ringer Emergency SOS automatisk til alarmcentralen, sender dem din placering og advarer dine nødkontakter.

Apple Watch Series 6 vs. Apple watch SE

Hvad er forskellen på de to nye Apple Watches, og hvilket skal du vælge? Få svaret her, hvor Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT sammenligner de to nye smartwatches fra Apple.

Apple Watch Series 6 vs Apple Watch SE – Bedste Apple Watch nogensinde! | Telia Danmark

Hvad er et Apple Watch?

Apple Watch er Apples svar på et smartwatch. Uret er fuldt integreret med iPhone og iPad, og med Apple Watch kan du både styre og kontrollere, alt hvad der sker på dine bærbare Apple devices.

Dit Apple Watch er forbundet med din iPhone via Bluetooth. Herfra kan du altså snakke i telefon, sende beskeder og mails og meget mere. Alternativt kan du også bare bruge dit Apple Watch til at orientere dig, uden at du skal have din iPhone op ad lommen.

Du kan også bruge dit Apple Watch uden at have din iPhone i nærheden. Her skal du blot oprette et ekstra abonnement og aktivere det på dit Apple Watch.

Derudover har Apple Watch også mange af de samme sundheds- og træningsfunktioner som løbeure. Med et Apple Watch kan du tracke dine aktiviteter som løb, cykling og træning. Derudover kan du tracke din menstruationscyklus, og med Apple Watch Series 6 og Apple Watch Series 7 kan endda måle iltniveauet i dit blod.

Apple har et tæt samarbejde med Nike, hvor de sammen udvikler sundheds- og træningsdelen af uret og forbedrer den løbende.

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Apple Watch er efterhånden kommet i mange forskellige serier og udgaver. Nogle gange er der store spring i den teknologiske udvikling mellem de forskellige Apple Watch Series, og andre gange er det knap så voldsomt.

Dermed kan det også være svært at gennemskue, hvilket Apple Watch du skal vælge. Hvis du blot ønsker et godt smartwatch, der er kompatibelt og skabt til at fungere med din iPhone, kan du fint nøjes med et Apple Watch Series 3. Det kan være en hjælp at beslutte dig for, hvilke funktioner du absolut skal have med dig, inden du vælger dit Apple Watch. Det indskrænker feltet og gør det lettere for dig at vælge.

Fra Apple Watch Series 4 er alle Apple Watches eksempelvis udstyret med detektering af fald. Det vil sige, at registrerer dit Apple Watch, at du er faldet, så ringer det op og sender en besked til en af dine nødkontakter.

Jo flere generationer af Apple Watch, du går frem, jo mere avanceret teknologi får du. Eksempelvis får du indsigt i din sundhed og din krop med de nyeste Apple Watch-modeller. Du kan tilmed  tracke din menstruationscyklus, og med Apple Watch Series 6 og Apple Watch Series 7 kan du endda måle iltniveauet i dit blod.

De nyeste og mest avancerede Apple Watches er Apple Watch 8 og Apple Watch Ultra.