Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Apple Watch

Et Apple Watch er ligesom et normalt ur, hvor du kan se, hvad klokken er. Derudover kan du så også bruge mange af de samme features og apps, som du kan på din iPhone - så helt normalt er det ikke. Det var faktisk en stor underdrivelse.

Et Apple Watch er et af de mest avancerede og stilrene smartwatches på markedet. Er du tilhænger af Apples produkter, er et Apple Watch et uundværligt element i din samling. Med et Apple Watch har du altid det fulde overblik over, hvad der sker på din iPhone.

Apple Watch kommer i et væld af forskellige farver og stile. Dermed er der mange forskellige varianter at vælge mellem. Det gør Apple Watch til et sikkert accessory, uanset om du skal ud på en løbetur eller til en fin middag.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022

Torben Vognsen sammenligner Apple Watch Ultra med Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022. 

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2022 og Apple Watch S8 | Telia Danmark

Skærmbeskyttelse til Smartwatch

Hvad er et Apple Watch?

Apple Watch er Apples svar på et smartwatch. Uret er fuldt integreret med iPhone og iPad, og med Apple Watch kan du både styre og kontrollere, alt hvad der sker på dine bærbare Apple devices.

Dit Apple Watch er forbundet med din iPhone via Bluetooth. Herfra kan du altså snakke i telefon, sende beskeder og mails og meget mere. Alternativt kan du også bare bruge dit Apple Watch til at orientere dig, uden at du skal have din iPhone op ad lommen.

Du kan også bruge dit Apple Watch uden at have din iPhone i nærheden. Her skal du blot oprette et ekstra abonnement og aktivere det på dit Apple Watch.

Derudover har Apple Watch også mange af de samme sundheds- og træningsfunktioner som løbeure. Med et Apple Watch kan du tracke dine aktiviteter som løb, cykling og træning. Derudover kan du tracke din menstruationscyklus, og med Apple Watch Series 6 og Apple Watch Series 7 kan endda måle iltniveauet i dit blod.

Apple har et tæt samarbejde med Nike, hvor de sammen udvikler sundheds- og træningsdelen af uret og forbedrer den løbende.

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Apple Watch er efterhånden kommet i mange forskellige serier og udgaver. Nogle gange er der store spring i den teknologiske udvikling mellem de forskellige Apple Watch Series, og andre gange er det knap så voldsomt.

Dermed kan det også være svært at gennemskue, hvilket Apple Watch du skal vælge. Hvis du blot ønsker et godt smartwatch, der er kompatibelt og skabt til at fungere med din iPhone, kan du fint nøjes med et Apple Watch Series 3. Det kan være en hjælp at beslutte dig for, hvilke funktioner du absolut skal have med dig, inden du vælger dit Apple Watch. Det indskrænker feltet og gør det lettere for dig at vælge.

Fra Apple Watch Series 4 er alle Apple Watches eksempelvis udstyret med detektering af fald. Det vil sige, at registrerer dit Apple Watch, at du er faldet, så ringer det op og sender en besked til en af dine nødkontakter.

Hvis du bare gerne vil have et nyt Apple Watch, der kan det meste, men du ikke behøver det absolut bedste, kan du vælge et Apple Watch SE. Husk også, at Apple Watch kun virker sammen med en iPhone. Ejer du en Android-telefon, skal du have dig et andet smartwatch.

Hvis du vil have mere hjælp til at vælge dit nye Apple Watch, kan du herunder se Torben Vognsen sammenligne Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Apple Watch Series 6 VS Apple watch SE

Hvad er forskellen på de to nye Apple Watches, og hvilket skal du vælge? Få svaret her, hvor Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT sammenligner de to nye smartwatches fra Apple.

Apple Watch Series 6 vs Apple Watch SE – Bedste Apple Watch nogensinde! | Telia Danmark