Kurv
TELIA FORDELE

Se Netflix når som helst og hvor som helst

Se Netflix når som helst og hvor som helst

Netflix giver dig mulighed for at se indhold når som helst og hvor som helst. Det er en populær global streamingtjeneste med et bredt udvalg af film, tv-serier og dokumentarer. Netflix tilbyder originale serier som "Stranger Things" og "The Crown" samt et stort bibliotek af indhold på tværs af genrer. Med Netflix kan du streame indhold på forskellige enheder og få personlige anbefalinger baseret på dine præferencer. 

Nyd ubegrænset underholdning med Netflix inkluderet

Den populære streamingtjeneste Netflix behøver næppe nogen større præsentation. Her er rigelige mængder af film, serier og anden underholdning, som du kan nyde at se alene – eller som hele familien kan samles om.

Følg med i yndlingsserien på vej til arbejdet eller hjemme fra sofaen. Du kan nemlig både se Netflix på din smartphone, tablet og computer eller på dit tv via Apple TV, Chromecast, PlayStation eller Smart TV. Se nederst på siden hvordan.

Spænding, dokumentarer og sjov – for alle aldre

Følg med i din yndlingsserie eller find masser af populære og spændende titler.

Derudover er der naturligvis masser af andre film, serier og dokumentarer i alle genrer – og for alle aldre. Med et mobilabonnement med Netflix inkluderet har I fri adgang til film og serier i lange baner.

Skal familiens børn se Netflix alene, kan du oprette en børneprofil med forældrekontrol. Her kan du indstille aldersgrænsen for indhold, der må vises, ligesom du kan blokere specifikke titler, du ikke vil have, børnene skal kunne se.

VILD MED STREAMING?

Mobil­abonnementer med Netflix

Mobil­abonnementer med Netflix

Kan du og familien ikke få nok af streaming? Vi har to mobilabonnementer med Netflix! Ud over ubegrænset underholdning fra Netflix får du nu også 6 eller 12 mdr. valgfri streaming – på husets regning! Og er I flere i familien, kan I samle jeres abonnementer og spare penge på mobilregning og underholdning.

Inkl. 12 mdr. valgfri streaming
ONE Netflix til 1 person
Fri tale
Fri data
5G | 46 GB i 56 lande
329
kr./md./pers.
Mindstepris 443 kr.
Streaming til særpris
+
Inkl. 6 mdr. valgfri streaming
Smart Netflix
Fri tale
40 GB
5G | 35 GB i EU
249
kr./md./pers.
Mindstepris 363 kr.
Streaming til særpris
+

Populært indhold hos Netflix

Sådan får du Netflix

Du kan få Netflix, når du køber et mobilabonnement. Du kan vælge mellem et Netflix abonnement hvor Netflix er inklusiv, eller du kan tilkøbe Netflix til et af vores andre abonnementer. Køber du mobilt bredbåndsabonnement eller bredbånd hos Telia, kan du også tilvælge Netflix til dit abonnement.

Mobilabonnementer

Du kan købe mobilabonnement hvor Netflix er inkluderet, eller du kan tilkøbe eller tilvælge Netflix til et af vores andre abonnementer. 

Er du allerede kunde?

Så kan du selvfølgelig også få glæde af Netflix, ved at vælge eller tilkøbe Netflix til dit abonnement i Mit Telia.

Mobilt bredbånd

Tilkøb Netflix til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia for kun 114 kr./md.

Bredbånd

Når du køber bredbånd hos Telia kan du også tilvælge Netflix fra 114 kr./md.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan få Netflix med i sit abonnement?

Du kan tilvælge Netflix Stanard, når du køber et mobilabonnement, mobilt bredbåndsabonnement eller bredbånd hos Telia. Køber du et mobilabonnement kan du vælge mellem et Netflix abonnement hvor Netflix er inklusiv, eller du kan tilkøbe Netflix til et af vores andre abonnementer.

Hvad koster Netflix?


Køber du et mobil abonnement kan du vælge mellem et Netflix abonnement hvor Netflix er inklusiv:

  • SmartNetflix til 249 kr.
  • OneNetflix til 329 kr.

Her sparer du 54 kr. kontra et tilsvarende abonnement med Netflix tilkøbt.
Eller du kan tilkøbe Netflix til et af vores andre abonnementer til 114 kr.

Du har også mulighed for at opgradere til "Netflix Premium" for 35 kr. ekstra om måneden.

Hvor mange i familien kan se Netflix samtidig?

Med Netflix Standard kan I være 2 bruger der ser noget på hver jeres skærm på samme tid, og I kan downloade indhold til 2 enheder ad gangen.
Med Netflix Premium kan I se på 4 skærme på samtidigt, og I har mulighed for at downloade indhold til 6 enheder ad gangen.

Jeg har allerede Netflix, men vil skifte til det via Telia?

Hvis du allerede har en Netflix konto, er det vigtigt, at du bruger den samme mailadresse til dit nye login gennem Telia. Du skal selv opsige betaling på dit ”gamle” Netflix-abonnement direkte hos Netflix.

Hvordan aktiveres Netflix?

Tryk på aktiveringslink i enten aktiveringsmail eller direkte fra selvbetjeningen, herefter følges aktiveringsflow direkte hos Netflix. Du kan se en guide for begge i vores kundeservice univers her.

Hvor meget data bruger Netflix?

Når du streamer bruges der cirka 1 GB pr. time, dog op til 3 GB pr. time hvis du streamer HD.

Kan Netflix bruges i udlandet?

Ja, du kan sagtens se Netflix når du rejser til udlandet. Du skal dog være opmærksom på at indholdet kan ændre sig afhængig af hvilket land du er i.

Er der en bindingsperiode?

Nej. Du kan opsige Netflix når som helst med én måneds varsel.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.