Kurv
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.

Samsung Galaxy mobiltelefoner

Med et ONE-abonnement får du fri data og kan tilkøbe services, såsom HBO Max til rabatpris.

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024! Og lige nu får du også TV 2 PLAY i 3 mdr. til 0 kr.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Samsung Galaxy 

Galaxy S24-serien

Galaxy S23-serien

Galaxy S-serien

Galaxy A-serien

Galaxy Z-serien

Samsung rygter

Samsung tilbehør

Byt til nyt

Aflevér din gamle mobil – og få rabat på din nye.

Skriv produktnavnet på din enhed og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i en Telia-butik.

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Få performance i verdensklasse med en Samsung-mobil

Her på siden kan du se alle vores mobiltelefoner fra Samsung. Vi har bl.a. de nyeste topmodeller i Samsung Galaxy-serien – S-, A-, og Z-mobilerne m.fl. Der er noget for enhver smag og budget i vores udvalg. Vi har altid en billig Samsung-mobil til dig, uanset hvad dine behov er.

Hvilken mobiltelefon fra Samsung skal du vælge?

Hvilken mobiltelefon fra Samsung skal du vælge? Det vigtigste er, at du kigger på dine behov. Skal du køre tunge programmer og spil, skal du mest ringe og SMS’e, eller er den hovedsageligt til YouTube? Eller er det vigtigt, at den har de nyeste funktioner som AI?

Nedenfor kan du se en oversigt over de primære Samsung-serier - og læse mere om Galaxy AI:

Samsung Galaxy S-serien: Det er her, du finder flagskibene fra Samsung. Altså modellerne med den bedste hardware og software, der kan klare alt, du har behov for, og de ligger godt i hånden.

Samsung Galaxy Z-serien: Denne eksklusive serie består af Samsungs foldbare telefoner. Samsung Galaxy Z-serien udgøres af modellerne Flip og Fold.

Samsung Galaxy A-serien: Denne serie fra Samsung er den mere budgetvenlige. De har høj ydeevne, flot design og et godt kamera. Den er perfekt til dig, der mest bruger mobilen til at surfe på nettet og YouTube samt spille små mobilspil. Batteriet holder typisk ekstra længe på A-modellerne fra Samsung.

Galaxy AI er her

Samsung skaber innovationer, der gør livet enklere, smartere og sjovere. Et tydeligt bevis på dette er den nye Galaxy S24-serie, der blev lanceret i begyndelsen af året. Mobilerne er udstyret med Galaxy AI, der virkelig ændrer forudsætningerne for, hvordan vi skaber, mødes og kommunikerer.

Denne kraft bliver nu tilgængelig for endnu flere: Samsung udvider Galaxy AI til flere af sine eksisterende mobiler, trådløse hovedtelefoner og udvalgte tablets – så du nemt kan bruge de smarte funktioner på dine forskellige enheder.

Galaxy AI findes nu på
• Galaxy S24-serien / S23-serien
• Galaxy Z Fold5 / Z Flip5
• Galaxy Tab S9-serien
• Galaxy Buds2-serien / Buds FE

Desuden er Galaxy AI ikke kun blevet tilgængelig for flere: der er også kommet flere muligheder. Funktionerne er blevet udviklet yderligere, så det er blevet et endnu smartere og mere kraftfuldt værktøj. Klar til at gøre alle dage nemmere. Her har vi samlet nogle af de smarte funktioner og nyheder.

Samsung Galaxy S24-serien

Med 12 MP ultravidvinkelkamera kan du indfange endnu mere af scenariet, og det 10 MP telekamera med 3x optisk zoom bringer dig tættere på alting. Derudover får du glæde af 50 MP Space Zoom, der er hele fem gange bedre end Samsung Galaxy S23-serien.

Samsung Galaxy S24 Ultra kommer med den mest kraftfulde processor, der nogensinde er set i en Samsung Galaxy-telefon - Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Nyd enestående præstationer, der leverer en hidtil uset kraft. Alt dette er designet til at forbedre din gaming-oplevelse, fuldt udnytte AI-funktionernes potentiale, forlænge levetiden på det kraftfulde 5000 mAh-batteri og sikre en glidende, ubesværet brugeroplevelse.

Med et 50 MP vidvinkelkamera kan du fange billeder med enestående detaljerigdom. Dermed kan du uden besvær indfange alverdens magi uden at gå glip af noget væsentligt. Med det 12 MP ultravidvinkelkamera kan du få mere med i dit billede, og det 10 MP telekamera med 3x optisk zoom bringer dig nærmere på det, der betyder mest for dig.

Samsung Galaxy S24 kommer med et batteri på 4000 mAh, og S24+ er udstyret med et 4900 mAh-batteri, hvilket betyder, at du kan nyde dine yndlingsaktiviteter i længere tid uden konstant at holde øje med batteriniveauet. Dermed kan du binge-watche dine favoritserier, fordybe dig i dit foretrukne spil, eller dokumentere din dag gennem kameraet - alt sammen i længere tid sammenlignet med Samsung Galaxy S23-serien.

Galaxy_AI_er_her_titel.png

  Galaxy S24-serien, S23-serien, Z Flip5 og Z Fold5

Circle to Search

Find det rigtige med en cirkelbevægelse

Med Circle to Search with Google(1) kan du nemt søge efter noget, du har set i en video eller på et billede – helt uden ord. Du sætter blot en cirkel om  genstanden med din finger, så får du søgeresultaterne leveret. Nemt og effektivt.

Photo Assist

Smart og nem fotoassistent

Hej, professionelle fotograf! Med Photo Assist (3, 4) er det nemmere end nogensinde at få det perfekte billede. Du kan bl.a. flytte, slette eller forstørre genstande i billedet

Live Translate

Glem sprogbarriererne!

Med Live Translate (2,3) kan du modtage samtaler på andre sprog – og få samtalen oversat, mens den er i gang. Det perfekte rejseselskab!

Chat Assist

Få hjælp til formuleringerne

Sprog, stavning og grammatik – Chat Assist (3) hjælper dig med at formulere dine beskeder – selvom du vil sende dem på et andet sprog

Note Assist

Din personlige sekretær

Note Assist (3) hjælper dig med nemme referater, punktlister, hurtige oversættelser og et tydeligt overblik. Nemt!

1. Billede er simuleret. Sekvens forkortet. Faktisk UX/UI kan fremstå anderledes. Kræver netværksforbindelse og login på en Google og Samsung-konto. Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

3. Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

2. Live Translate kræver en netværksforbindelse og Samsung-kontologin. Live Translate er kun tilgængelig på den forudinstallerede app på Samsung telefonen. Visse sprog kræver muligvis download af sprogpakke. Tjenestens tilgængelighed kan variere afhængigt af sprog. Nøjagtighed af resultater er ikke garanteret.

4. Resultater kan variere afhængigt af lysforhold og situationen.

Få nyheder om det sidste nye fra Samsung

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Samsung.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Samsung Galaxy S23 serien - nyheden fra 2023

Samsung præsenterede den 1. februar 2023 omverdenen for Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. Samsung siger selv om Galaxy S23 serien:

Et stort skridt fremad, endnu kraftigere, endnu hurtigere og endnu bedre kamera. Alt sammen i forhold til Samsung Galaxy S22 serien, der blev præsenteret i februar 2022, der dengang satte nye standarder for, hvad en Galaxy smartphone. Med Samsung Galaxy S23 serien hæver Samsung endnu engang  barren til et nyt niveau.

Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med det bedste kamera fra Samsung nogensinde. Kameraet  kan filme i 8K og tage billeder i 200 megapixel – og det er lige meget om det er dag eller nat. Med Nightography tager du billeder med skarphed og kontrast selvom det er mørkt.

Samsung Galaxy S23 Ultra er uden sammenligning den bedste Samsung gaming-telefon. Galaxy S23 Ultra kommer desuden med en integreret S Pen. Skærmen på S23 Ultra er 6.8” og batteriet er på 5 000 mAh.

Samsung Galaxy S23+ kommer med en skærm på 6.6” og et batteri på 4700 mAh.

Samsung Galaxy S23 har den mindste skærm i S23 serien med 6.1”. Batteriet er også lidt mindre end de to andre modeller i S23 serien med en størrelse på 3.900 mAh.    

De tre Galaxy S23 modeller kommer alle med den hurtigste processor i en Galaxy nogensinde med Snapdragon 8 Gen 2 Pro, hvilket gør Galaxy telefonerne imponerende hurtige.

Fire tips til din Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra

Fire tips til din Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra | Telia

Lær fire tips til Samsung Galaxy S23-serien

Se med her, og lær fire tips til din Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra, som du måske ikke kender.

 1. Er du også træt af, at menuen hele tiden er i bunden?
 2. Vil du gøre det nemmere og mere overskueligt at finde rundt i dine apps?
 3. Du kan også gøre din Samsung Galaxy mobil super personlig ved at vælge et nyt tema.
 4. Som noget nyt kan du nu stacke dine widgets på din hjemmeskærm. 

Få et eSIM til din Samsung Galaxy

Hvis du vil undgå besværet med at skulle indsætte de små plastik-SIM-kort i din mobiltelefon med en papirclips, så er et eSIM et smart valg for dig.

Et eSIM giver dig mulighed for at erstatte det fysiske SIM-kort i din mobiltelefon med en digital løsning. Dette betyder, at du ikke længere behøver at have et fysisk SIM-kort i din mobiltelefon. Du kan også bruge et eSIM til dit Samsung Galaxy Watch og undlade at medbringe din mobiltelefon på eksempelvis løbeturen, mens du stadig kan modtage opkald og SMS'er - forudsat at du har nummerdeling.

Desuden kan du bruge flere numre på én mobiltelefon ved hjælp af et eSIM. Du kan have dit arbejdstelefonnummer på det fysiske SIM-kort og dit private nummer på eSIM'en.

Galaxy Z Flip5 og Fold5: Byd den femte generation velkommen

Med Samsungs introduktion af den femte generation af foldbare mobiltelefoner, Galaxy Z Flip5 og Fold5, byder vi velkommen til en helt ny æra indenfor innovation og teknologi. Her går brugervenlighed og avanceret teknologi hånd i hånd. De nye modeller er designet til dig, der ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller størrelse.

Den nye Galaxy Z Flip5 er den ideelle mobiltelefon til dig, der sætter pris på et kompakt design uden at gå på kompromis med skærmstørrelsen. Modellen er især karakteriseret ved sin udtryksfulde stil og lommevenlige størrelse, og det gør den til den perfekte ledsager, når du er på farten.

På den anden side står den nye Galaxy Z Fold5, der er designet til at maksimere din oplevelse og produktivitet med en mobiltelefon og tablet i én. Med sin tabletstore skærm giver den dig en større arbejdsflade og en forbedret visuel oplevelse, og det gør den ideel til både arbejde og underholdning.

Galaxy Z Flip5

Den nye Samsung Galaxy Z Flip5 er den perfekte mobil til dig, der sætter pris på både funktionalitet og design. Den store 6,7" skærm giver dig mulighed for at nyde alt dit yndlingsindhold i høj kvalitet, mens den kompakte størrelse gør den nem at medbringe overalt.

Samsung Galaxy Z Flip5 er udstyret med den innovative Zero Gap Hinge hængselteknik, der sikrer en tynd og smidig smartphone – både når den er foldet ud og foldet sammen. Trods dens kompakte størrelse er mobiltelefonen drevet af den kraftfulde Snapdragon 8 Gen 2 processor, der sikrer en hurtig ydeevne, uanset hvilken opgave du giver den.

Den nye mobiltelefon er også en drøm for selfie-elskere. Med det indbyggede stativ og den justerbare skærmvinkel kan du let indramme dine billeder, præcis som du ønsker. Den udvendige skærm giver dig også mulighed for at se resultatet med det samme, og du kan endda bruge mobilens bagkamera til dine selfies, hvis du vil have endnu skarpere detaljer.

Den nye Samsung Galaxy Z Flip5 er ikke kun en smart og praktisk smartphone, men det er også en robust og holdbar en af slagsen. Med Gorilla Glass Victus 2 og en ramme i Armor Aluminium er denne smartphone designet til lige netop din hverdag. Den foldbare skærm er designet til at tåle op til 200.000 foldninger, og med IPX8-klassificeringen kan den også modstå vand.

Galaxy Z Fold5

Den nye Samsung Galaxy Z Fold5 er en banebrydende smartphone, der kombinerer mobil og tablet i én. Den er udstyret med en stor 6,2" udvendig skærm, og når den er foldet sammen er den let at have med i lommen takket være Zero Gap Hinge-teknikken og det slanke design. Og når du åbner den 7,6" indvendige skærm, har du pludselig en fuld tabletoplevelse, der er ideel til både arbejde og underholdning.

En af de mange innovative funktioner ved den nye Samsung Galaxy Z Fold5 er at den kan multitaske. Den indvendige skærm har nemlig plads til op til tre åbne vinduer, som kan hjælpe med at gøre dit arbejde lettere. Og så medfølger den smarte S Pen, som du kan bruge til at tage noter eller skitsere med.

Med et væld af smarte kamerafeatures som 50 MP hovedkamera, 3 gange optisk zoom og 30 gange Space Zoom kan du tage skarpe, detaljerede billeder med en farvegengivelse, der er ud over det sædvanlige. Desuden har den et 12 MP ultravidvinkelkamera og et 10 MP telefotokamera, der giver dig mulighed for at tage både landskabsbilleder og portrætter.

Galaxy Z Fold5 er din nye kilde til uendelig underholdning. Den store, lysstærke skærm er designet til både gaming og streaming, og skærmen tilpasser sig let det lys, du sidder i. Med den kraftfulde processor Snapdragon 8 Gen 2 og en opdateringsfrekvens på 120 Hz sikrer Samsung Galaxy Z Fold5 en hurtig oplevelse, uanset hvad du bruger den til.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken Samsung-mobil du skal vælge, er du altid velkommen i din lokale Telia-butik. Her kan du se og prøve alle de nyeste modeller samt få råd og vejledning af vores eksperter.

Slip fri af alle begrænsninger med den imponerende S22-serie

Med Samsung Galaxy S22-serien rykker Samsung endnu engang grænserne for, hvad der er muligt. Især på kameradelen er der sket utroligt meget, hvor S22-serien er i stand til at skyde stort set lige gode billede i både dagslys og mørke. Dermed er du ikke begrænset af tiden på døgnet, når du vil forevige dine øjeblikke.

Ligesom den foregående serie består Samsung Galaxy S22-serien af tre modeller: S22, S22+ og S22 Ultra

Alle tre modeller er udstyret med Nightography, der gør det muligt at skyde billeder i et meget svagt lys, uden at det går ud over hverken skarphed eller klarhed. Dette kombinerer Samsung Galaxy S22-serien med funktioner som Authentic Portrait mode og 8K videooptagelse. På den måde får du altså en smartphone, der kan optage i den absolut bedst kvalitet, uanset hvilken model i Samsung Galaxy S22-serien du vælger.

Vælger du Samsung Galaxy S22 Ultra, får du tilmed et kamera på hele 108 megapixels. og så er S22 Ultra fuldt integreret med den medfølgende S Pen. 

I hele Samsung Galaxy S22-serien finder du den hurtigste processor, som Samsung nogensinde har produceret. Den er baseret på den banebrydende 4 nm-teknologi, der giver hele serien sine mange kræfter og dig som forbruger en strømlinet og flydende brugeroplevelse. Hver gang. 

Samsung Galaxy S22-serien er designet med ynde og stil for øje. Alle modellerne er elegante og lette, men de er udført i materialer, der kan tåle at blive brugt. Du kan derfor med ro i sjælen bruge din Samsung Galaxy S22-smartphone uden frygt for, at den tager skade ved mindre uheld. 

Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 5G og S22 + 5G

Torben Vognsen sammenligner de to nye toptelefoner fra Samsung, nemlig Samsung Galxy S22 5G og Samsung Galaxy S22+ 5G.

Samsung Galaxy S22 anmeldelse | Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 5G og S22 + 5G | Telia Danmark

Få den ægte premium-oplevelse med Galaxy Z Flip4 og Fold4

Hvis du vil have noget, der ikke er som alt det andet, skal du vælge en Samsung Galaxy Z Flip4 eller Fold4. Du får maksimal fleksibilitet med de eksklusive smartphones, der begge begge blev lanceret i 2022. Og så får du noget, som kun de færreste smartphones har. Nemlig en foldbar skærm. 

Samsung Galaxy Z Flip4 minder mest af alt om en traditionel klaptelefon. Her kan du klappe telefonen i og op, præcis som du kunne det for 15-20 år siden, da klaptelefonen var allemandseje. I dag er Samsung Galaxy Z Flip4 dog ekstremt avanceret og altså lysår foran tidligere tiders klaptelefoner. 

Du kan selv bestemme, hvor meget du vil klappe din Samsung Galaxy Z Flip4 i eller op. På den måde kan du få endnu mere ud af dens avancerede klapfunktion. Samsung Galaxy Z Flip4 har ekstremt mange avancerede funktioner, der gør, at den ikke alene har et premium-udtryk men også performer som en ægte premium-telefon. 

Samsung Galaxy Z Fold4 er en kombineret smartphone og tablet samlet i én løsning. Når du folder telefonen sammen, har du en telefon på størrelse med en almindelig smartphone, men når du folder den ud, så får du en stor indvendig skærm, der minder om en tablet.

Med Samsung Galaxy Z Fold4 får du en smartphone, der både er hurtigere, smartere og mere kraftfuld end forgængeren. Samsung Galaxy Z Fold4 er bygget med 4 nm-teknologi og en opgraderet Snapdragon 8 Gen 1+. Det gør dig i stand til at få glæde af alle de smarte funktioner i Samsung Galaxy Z Fold4.

Derudover har Samsung Galaxy Z Fold4 et stilrent design, og telefonen er tilmed blevet endnu mere robust end seriens forgænger. Faktisk er Samsung Galaxy Z Fold4 vandafvisende ift. IPx8-klassificeringen - og Samsung er den eneste producent med denne klassificering til foldbare mobiler.

Anmeldelse Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Chefredaktør på iNPUT, Torben Vognsen sammenligner de to nye toptelefoner fra Samsung, der begge havde lancering i 2022 - nemlig Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4.

Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4 anmeldelse | Anmeldelse af Samsung Galaxy Z | Telia Danmark

Samsung fortsætter dominansen med Samsung Galaxy S21 5G

I 2021 var det igen tid til, at Samsung lancerede en ny serie af flagskibsmodeller, denne gang med navnet Samsung Galaxy S21 5G. Herunder hører S21, S21+ og S21 Ultra som de nye Samsung-telefoner.

De nye smartphones er, som navnet på serien antyder, udstyret med 5G, hvorfor de er fremtidssikret og stærke nok til at klare sig mange år ud i fremtiden.

Samsung Galaxy S21-serien bringer et banebrydende design, der stråler af elegance og funktionalitet. Det fremstående kamera giver et udtryk af, at der er masser af hardware til at skyde skarpt. Men de bløde linjer over alle telefoner i serien gør alligevel Samsung Galaxy S21-serien til en elegant og smuk serie.

Kameraet i S21 har fået en gevaldig opgradering. S21 Ultra 5G har tre linser og kamerateknologi, der hjælper dig med at stille skarpt og tage billeder, som var du en professionel fotograf.

I forhold til Galaxy S20 er S21 en stor opgradering og et meget imponerende indslag i Galaxy-serien.

Samsung Galaxy S21 5G-serien

Torben Vognsen har fået de nye modeller fra Samsung Galaxy S21 serien mellem hænderne, og han er her klar til at guide dig igennem sine første indtryk af de nye mobiler fra Samsung.

Samsung Galaxy S21 5G-serien | Første indtryk | Telia Danmark

Samsung Galaxy S21 FE: Den lette S21’er

I kølvandet på succesen med Samsung Galaxy S21-serien udgav Samsung deres Samsung Galaxy S21 FE. Samsung Galaxy S21 FE koger alt det bedste fra S21-serien ned til en smartphone, der rummer stort set det hele, uden at du skal betale ekstra for det. Tværtimod. Samsung har nemlig med deres Samsung Galaxy S21 FE skabt en ekstremt budgetvenlig mobil.

Med Samsung Galaxy S21 FE får du et kamera i verdensklasse, hvor du kan skyde billeder og videoer i en virkelig imponerende kvalitet. De stærke linser bliver støttet af avanceret kunstig intelligens, som får dine skud til at stå helt i fokus, og helt som de skal.

Samsung Galaxy S21 FE har også forskellige apps, du kan bruge til at behandle dine billeder med efterfølgende. Og det har Samsung Galaxy S21 FE kræfterne til. Den er nemlig udstyret med den stærkeste processor, Samsung nogensinde har produceret per udgangen af 2021.

Og så foregår alt på en meget flot skærm. Med 120 Hz opdateringshastighed sker alt med det samme i en flydende og glidende bevægelse. Her er ingen forsinkelser, hvilket både skyldes processoren og skærmen.

Samsung Galaxy S21 FE er klar til 5G, og den har med sit 4.500 mAh-store batteri strøm nok til hele dagen.

Samsung Galaxy S20 - Det tidligere flagskib fra 2020

I 2020 lancerede Samsung deres Samsung Galaxy S20-serie med modellerne S20, S20+ og S20 Ultra. Galaxy S20-serien blev mødt med stor fanfare og flotte anmeldelser, hvor de tre Samsung-telefon hver især fik ros for både design, ydeevne og brugervenlighed.

Kameraet i Galaxy S20 serien var på det tidspunkt det bedste, som Samsung nogensinde havde skabt til deres mobiltelefoner. Flere linser skabte til sammen et suverænt kamera, og særligt i Samsung Galaxy S20 Ultra blev grænserne for kamerapræstationer rykket.

Samsung Galaxy S20-serien blev også rost for at være fremtidssikret i det, at serien af Samsung-mobiler alle var udstyret med 5G. Den stærke processor, den flotte skærm og det vilde kamera gør, at Samsung Galaxy S20-serien holder mange år ud i fremtiden.