• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

Samsung

Køb din nye Samsung-mobil rentefrit over 36 måneder. Med et ONE-abonnement får du fri data og kan tilkøbe services, såsom HBO Max og Spotify Premium, til rabatpris. Sammenlign priser og specs ved at klikke på ”Sammenlign mobil” ved de mobiler, du vil sammenligne.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Få performance i verdensklasse med en Samsung-mobil

Her på siden kan du se alle vores mobiltelefoner fra Samsung. Vi har bl.a. de nyeste topmodeller i Samsung Galaxy-serien – S-, A-, og Note-mobilerne m.fl. Der er noget for enhver smag og budget i vores udvalg. Vi har altid en billig Samsung-mobil til dig, uanset hvad dine behov er.

Hvilken mobiltelefon fra Samsung skal du vælge?

Hvilken mobiltelefon fra Samsung skal du vælge? Det vigtigste er, at du kigger på dine behov. Skal du køre tunge programmer og spil, skal du mest ringe og SMS’e, eller er den hovedsageligt til YouTube? Nedenfor kan du se en oversigt over de primære Samsung-serier:

Samsung Galaxy S-serien: Det er her, du finder flagskibene fra Samsung. Altså modellerne med den bedste hardware og software, der kan klare alt, du har behov for, og de ligger godt i hånden.

Samsung Galaxy Z-serien: Denne eksklusive serie består af Samsungs foldbare telefoner. Samsung Galaxy Z-serien udgøres af modellerne Flip og Fold.

Samsung Galaxy A-serien: Denne serie fra Samsung er den mere budgetvenlige. De har høj ydeevne, flot design og et godt kamera. Den er perfekt til dig, der mest bruger mobilen til at surfe på nettet og YouTube samt spille små mobilspil. Batteriet holder typisk ekstra længe på A-modellerne fra Samsung.

Samsung Galaxy S21 5G-serien

Torben Vognsen har fået de nye modeller fra Samsung Galaxy S21 serien mellem hænderne, og han er her klar til at guide dig igennem sine første indtryk af de nye mobiler fra Samsung.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken Samsung-mobil du skal vælge, er du altid velkommen i din lokale Telia-butik. Her kan du se og prøve alle de nyeste modeller samt få råd og vejledning af vores eksperter.

Leder du efter en tablet fra Samsung?

Du kan selvfølgelig også få en lækker tablet fra Samsung hos Telia. Du kan se vores skarpe priser på Samsung-tablets her på siden. Samsung kalder deres tablets for Samsung Galaxy Tab-serien (klik på linket, hvis du kun vil se tablets fra Samsung. Her får du også verdensklasse performance og flot design samlet i ét device.

En tablet er en god erstatning for en computer, da den kan mange af de samme ting i dag. Modellerne fra Samsung er især gode til film og serier. S-pennen gør det også sjovt for børnene at udfolde deres kreativitet, da de kan tegne løs på tabletten – det sparer samtidig på papiret.

Leder du efter tilbehør fra Samsung?

Samsung laver forskelligt tilbehør, hvor du hos Telia blandt andet kan købe Samsung Galaxy Watch og  Samsung Galaxy Buds.

Verdensklasse abonnementer til verdensklasse mobiler og tablets

Hos Telia mener vi, at verdensklasse devices fortjener et abonnement, der matcher kvaliteten. Derfor har vi flere abonnementer i absolut verdensklasse – både mobilabonnementer, bredbånd og mobilt bredbånd. Så kan du altid få det absolut optimale ud af din mobil og tablet fra Samsung og andre mærker.

Hvis du tit er på farten eller i f.eks. sommerhus, hvor der ikke er bredbånd, kan du med fordel overveje vores lynhurtige mobile bredbånd. Så kan du se film, spille og surfe løs, lige så meget du lyster.


Alle vores abonnementer får du til yderst fordelagtige priser, men det stopper ikke der. Du får nemlig også underholdning og services i verdensklasse med i dit abonnement – bl.a. HBO Max, Spotify Premium og Office 365 Family.